Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή.

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Σεπ 20, 2026 11:20 pm

SbioTech έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 11:10 pm
Βρε σεις βγάζει κάπου η κουβέντα;

Ο Ζοτς έχει τη μεγαλύτερη συλλογή τίτλων που θα μπορούσε να έχει προπονητής στην Ευρώπη.

Θέλετε να τον λεμε Goat. Να τον λεμε.

Μπορεί στον παο να πετύχει μπορεί και οχι. Ισχύει στην προπονητική αυτο το "οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εξασφαλίζουν τις μελλοντικές"

Για μενα ο παο δεν έχει χτιστεί με πληρότητα για να διεκδικησει κουπα, αλλα (α) τι ξερω εγω και (β) μπορεί να το παρει τρένο.

Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, αλλα προφανώς ξυδακι, είναι η απάντηση σε οποιοδηποτε εύλογη παρατήρηση που αφορά τον παο με την επίκληση στην αυθεντία "ο ζοτς ξερει".

Στην τελική μπορεί όντως να ξέρει, αλλα το νόημα του μαγαζιού (του φορουμ) είναι να συζητήσουμε μπασκετικά το κάθε θεμ, και οχι οπότε θέλουμε επιλεκτικά να κλείνουμε με απόλυτο και θυμωμένο τρόπο τη συζήτηση επικαλωντας την αυθεντία μιας ιερής αγελάδας.

Σορού για το ποστ, δεν νομίζω οτι είναι εμπρηστικό, αλλα δεν μπορώ να υπεραναλύεται η κάθε απόφαση του Ολυμπιακού μέχρι και το χρώμα της κάλτσας του φροντιστη βασισμένο στη ψυχοσύνθεση του Μπαρτζωκα, αλλα στη συζήτηση για το γιατι ο παο δεν εχει 7footer να λεμε "ο ζοτς ξερει"...

ΥΓ: επειδή ειδα το ποστ του @big_lebowski για το οφτοπικ ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη...
Προφανώς για να έχει εννέα τίτλους θα ξέρει. Γιαυτο το λεμε. Τώρα αν σας ενοχλεί αυτό ή το goat, την λύση την είπες μόνος σου. Το ίδιο θα έλεγα και στους δικους μου φιλάθλους αν τους ξίνιζε το “σκακιστής»

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 20, 2026 11:22 pm

SbioTech έγραψε:
Για μενα ο παο δεν έχει χτιστεί με πληρότητα για να διεκδικησει κουπα, αλλα (α) τι ξερω εγω και (β) μπορεί να το παρει τρένο.
Με τέτοια επένδυση, μόνο για να πάει Final 4 και να διεκδικήσει την κούπα μπορεί να χτίστηκε ο Παναθηναϊκός.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Κυρ Σεπ 20, 2026 11:30 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 11:22 pm
SbioTech έγραψε:
Με τέτοια επένδυση, μόνο για να πάει Final 4 και να διεκδικήσει την κούπα μπορεί να χτίστηκε ο Παναθηναϊκός.
Σωστός ο μπιλυ. Η ομάδα έχει το πληρέστερο ρόστερ στην λίγκα, με αστερισμό ο ως στο 5, που αν τελικά χρειαστεί θα αποκτηθεί παίχτης. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Οι ομάδες μοντάρονται ακόμα. Κανεις δεν μπορεί να προεξοφλήσει αυτόν τον καιρό την επιτυχία, αλλά μπορεί να υποθέσει με βάση το ρόστερ - και αυτό κάνουμε εν τελεί

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 21, 2026 9:58 am

basilis_.kts έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 10:44 pm
χωρις διαθεση υποτιμησης συνεχως ακουμε για τον goat της προπονητικης κλπ...αν ηταν ετσι ο φεργκιουσον θα επρεπε να προπονει ακομα και ο μπενιτεθ που πηρε ο ποδοσφαιρικος παναθηναικος γαι το επιπεδο της ελλαδας να εχει παρει καθε τιτλο.μονο που ο μπενιτεθ πηρε τσαμπιονς λιγκ πριν 20χρονια και η τακτικη που εδινε στον παναθηναικο περσι ηταν γουρια.και ο ομπραντοβιτς η τελευταια επιτυχια του στην ευρωπη ηταν το φαιναλ φορ με την φενερ το 2019...ολοι κρινονται στο παρκε στο σημερα.ειδικα εκτος απο το 23 τα επομενα 3 χρονια με την παρτιζαν αποτυγχανε παταγωδως και το μπατζετ του δεν ηταν σαν της βιλλερμπαν.
δεν λεω πως δεν εχει αποδειξει τις ικανοτητες του στο παρελθον αλλά αν 2 σερι χρονιες ο goat δεν παρει τιποτα πολυ πιθανο να αποχωρησει κι ας αποθεωνεται τωρα
Ατυχες το παραδειγμα του Μπενιτεθ παντως! Πραγματικα το μονο που εχει να επιδειξει στην καριερα του ο Μπενιτεθ σε τοπ επιπεδο, ειναι η δουλεια του στην Λιβερπουλ προ 20ετιας. Χωρις κιολας να παρει πρωταθλημα. Τα μονα ποδοσφαιρικα παραδειγμα κοντα στον Ζοτς ειναι ο Γκουαρντιολα και ο Μουρινιο. Που και αυτοι οσο περνουν τα χρονια, ζοριζονται.

Ειναι λογικο. Τα αθληματα αλλαζουν, ερχονται αλλοι με πιο συγχρονες ιδεες, ο ανταγωνισμος κατα καιρους αυξανεται. Οπως και να’χει, δε νομιζω οτι υπηρχε πιο safe επιλογη για τον Παναθηναικο.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 21, 2026 10:36 am

Erether έγραψε:
Δευ Σεπ 21, 2026 9:58 am
basilis_.kts έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 10:44 pm
χωρις διαθεση υποτιμησης συνεχως ακουμε για τον goat της προπονητικης κλπ...αν ηταν ετσι ο φεργκιουσον θα επρεπε να προπονει ακομα και ο μπενιτεθ που πηρε ο ποδοσφαιρικος παναθηναικος γαι το επιπεδο της ελλαδας να εχει παρει καθε τιτλο.μονο που ο μπενιτεθ πηρε τσαμπιονς λιγκ πριν 20χρονια και η τακτικη που εδινε στον παναθηναικο περσι ηταν γουρια.και ο ομπραντοβιτς η τελευταια επιτυχια του στην ευρωπη ηταν το φαιναλ φορ με την φενερ το 2019...ολοι κρινονται στο παρκε στο σημερα.ειδικα εκτος απο το 23 τα επομενα 3 χρονια με την παρτιζαν αποτυγχανε παταγωδως και το μπατζετ του δεν ηταν σαν της βιλλερμπαν.
δεν λεω πως δεν εχει αποδειξει τις ικανοτητες του στο παρελθον αλλά αν 2 σερι χρονιες ο goat δεν παρει τιποτα πολυ πιθανο να αποχωρησει κι ας αποθεωνεται τωρα
Ατυχες το παραδειγμα του Μπενιτεθ παντως! Πραγματικα το μονο που εχει να επιδειξει τοσα χρονια ο Μπενιτεθ ειναι η δουλεια του στην Λιβερπουλ προ 20ετιας. Τα μονα ποδοσφαιρικα παραδειγμα κοντα στον Ζοτς ειναι ο Γκουαρντιολα και ο Μουρινιο. Που και αυτοι οσο περνουν τα χρονια, ζοριζονται.

Ειναι λογικο. Τα αθληματα αλλαζουν, ερχονται αλλοι με πιο συγχρονες ιδεες, ο ανταγωνισμος κατα καιρους αυξανεται. Οπως και να’χει, δε νομιζω οτι υπηρχε πιο safe επιλογη για τον Παναθηναικο.
H Παρτιζάν που έφτιαξε από το πουθενά ήταν απολαυστική και είχε τη Ρεάλ στο 0-2 στα πλέιοφ. Οι καμπάνες που μοιράστηκαν μετά τη σύρραξη ήταν αυτές που ήταν και έτσι η Παρτιζάν κατέληξε θεωρώ "και κερατάς και δαρμένος". Δεν πιστεύω ότι θα το σήκωνε και εκ του αποτελέσματος αυτός που το βρήκε μπροστά του ήταν ο Ολυμπιακός. Ωστόσο ένα Φ4 θα το πήγαινε και με επιβλητικό τρόπο μάλιστα. Αυτή για μένα είναι η τελευταία μεγάλη επιτυχία του Ομπράντοβιτς, μόλις 3 χρόνια πριν.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Δευ Σεπ 21, 2026 9:16 pm

Ομπράντοβιτς: «Για αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό... »

Εικόνα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και την αποχώρησή του από την Παρτίζαν στο πρώτο επεισόδιο του «EuroLeague & Friends Made in Serbia», ενώ αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Δημήτρης (σσ. Γιαννακόπουλος) είναι φιλόδοξος, κάτι που αντανακλά το είδος της ομάδας που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια, ή μάλλον το είδος της ομάδας που έχουμε τώρα. Όταν είμαστε υγιείς, τα πράγματα φαίνονται πραγματικά καλά. Φυσικά, όλα πρέπει να εξεταστούν στο πλαίσιο της ομάδας. Έχουμε πραγματικά πολλούς τραυματίες παίκτες. Δεν είμαστε οι μόνοι, αλλά αυτό είναι λίγο υπερβολικό για την αρχή της σεζόν. Δεν ξέρω πραγματικά τι συζήτησε ο Δημήτρης με τον Γιόκιτς. Αλλά αν μίλησε με τον Νικόλα, ξέρουμε για τι είδους συμβόλαια μιλάει. Πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό ή όχι, πραγματικά δεν ξέρω. Έχω μιλήσει για τον Νικόλα Γιόκιτς τόσες πολλές φορές. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την άποψη που έχω γι’ αυτόν.

Σκέφτομαι πολύ πώς να προετοιμαστώ για την προπόνηση. Δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να έρθει ένας παίκτης και να μην έχω την απάντηση. Έτσι ήταν την πρώτη μέρα που έγινα προπονητής. Μπορεί να ακουστεί αλαζονικό, αλλά πιστεύω ότι έχω τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις.

Ο διάλογος είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν θέλω να έχω δυσαρεστημένους παίκτες στην ομάδα. Όσοι είναι δυσαρεστημένοι έχουν τον τρόπο να αποχωρήσουν από την ομάδα. Ο διάλογος είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να λυθεί ένα πρόβλημα. Όποιος είναι δυσαρεστημένος μπορεί να έρθει να με βρει. Δεν ξέρω άλλο τρόπο εκτός από την αλήθεια. Πάντα τους κοιτάζω στα μάτια και τους εξηγώ ότι κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Αντιμετωπίζω όλους τους παίκτες με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν καλοί και κακοί παίκτες, εκείνοι που είναι έτοιμοι να δουλέψουν και να βελτιωθούν και εκείνοι που δεν είναι. Πάντα έλεγα: τίποτα δεν είναι ποτέ προσωπικό και δεν μπορεί ποτέ να είναι προσωπικό.

Δεν έχω τίποτα καινούργιο να πω. Δεν χρειάζεται να το εξηγήσω σε κανέναν. Όσοι κατάλαβαν τον λόγο για τον οποίο έφυγα (σσ. από την Παρτίζαν), τον κατάλαβαν. Όσοι δεν τον κατάλαβαν, μάλλον δεν θα τον καταλάβουν. Βρίσκομαι σε έναν σύλλογο που είχε την εντολή να μου προσφέρει τριετές συμβόλαιο. Ελπίζω να είναι όλα ξεκάθαρα.

Ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής μου καριέρας. Εκείνη η ημέρα στο αεροδρόμιο ήταν τόσο συγκινητική. Πήγα στο διαμέρισμά μου και κοίταζα το ταβάνι για δεν ξέρω πόση ώρα. Ένα φοβερό συναίσθημα. Είμαι άνθρωπος που μένω σταθερός στις αρχές μου και πιστεύω ότι κρατάω τον λόγο μου. Ξέρω ότι υπήρχαν φήμες που οι άνθρωποι έβγαλαν εκτός πλαισίου, ότι θα γινόμουν προπονητής στην Παρτιζάν ή κάπου αλλού, αλλά ας επιστρέψουμε σε αυτό που έλεγα. Ήρθα στον Παναθηναϊκό επειδή οι άνθρωποι είχαν εντολή να με υπογράψουν»

https://www.sdna.gr/mpasket/1469465_omp ... iokits-vid

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”