Euroleague 2026-27,Round 1: Panathinaikos Aktor -Paris Basketball (24/9 , 21:15)
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Δε νομίζω ότι ο Μαντζούκας είναι πιο από καλός από τον Ρογκαβόπουλο ούτε και ότι ο 2ος είναι "μονοδιάστατος", παρόμοια στοιχεία έχουν στο παιχνίδι τους. Προς το παρόν ο Ρογκαβόπουλος είναι αυτός που έχει κάνει την καλύτερη καριέρα από τους δύο, αλλά μακάρι και ο Μαντζούκας να μπορέσει να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να γίνει ενεργό μέλος του rotation της ομάδας –στο χέρι του είναι, ακόμα 23 είναι άλλωστε. Το φετινό του ξεκίνημα πάντως, σίγουρα είναι ενθαρρυντικό.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 3:24 amΠριν κάνα μηνα που έγραφα ότι ο μαντζουκας μου αρέσει πιο πολύ απ τον ρογκαβοπουλο και τον θεωρώ πιο καλό παίκτη απ τον μονοδιάστατο ρογκα πέσατε μερικοί να με φάτε
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν χρειαζονται ενθουσιασμοι επειδη καποιος εκανε ενα καλο παιχνιδιtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 3:24 amΠριν κάνα μηνα που έγραφα ότι ο μαντζουκας μου αρέσει πιο πολύ απ τον ρογκαβοπουλο και τον θεωρώ πιο καλό παίκτη απ τον μονοδιάστατο ρογκα πέσατε μερικοί να με φάτε
ανετα μπορει να μην ξανακανει
πρεπει να δειξει σταθεροτητα καποιος παιχτης δεν λεει τιποτα ενα καλο παιχνιδι μια στο τοσο
γενικα φαινεται πολυ συγκεντρωμενος ο ματζουκας καμια σχεση με το προηγουμενο περασμα του απτον παο
μακαρι να συνεχισει ετσι το παιδι ολοι αυτο θελουμε

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο