Την σωματικη κατασταση, την αθλητικοτητα και την εκρικτηκοτητα οπως και τη δυναμη που ειχε και τον εκαναν τοπ ψηλο την διετια 22-24 προφανως και δεν την εχει . Τωρα αν εσεις τα βλεπετε εγω παω πασο. Εγω οσο τον ειδα με Παρι και Παοκ δεν τα ειδα.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 11:11 amTην σωματικη κατασταση, την αθλητικοτητα την εκρηκτικοτητα κλπ, η τα εχεις η δεν τα εχεις.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 10:56 am
Το παιχνιδι δεν το ειδα για να εκφερω αποψη. Αλλα ας τον δουμε απεναντι σε κανενα Μιλουτινοφ, Ταβαρες, Ραιτ, Οτουρου, Βαλαντσιουνας, Καμπεγκελε, γιατι προς το παρον επαιξε απεναντι στους ψηλους της Παρι και της Βιλερπαν. Γιατι ο Αλεξαντερ τον εκανε γιογιο που δεν πλησιαζει καν το μεγεθος των ψηλων που ανεφερα.
Μακαρι να επιστρεψει το παιδι οπως ηταν πριν τον τραυματισμο του, ποτε δεν ειναι ωραιό να χαλαει μια καριερα για ενα ρημαδι τραυματισμο της μιας στιγμης. Αλλα θα πω οτι ελεγα καινοερσι για τον εβανς. Δεν καταλαβαινω το λογο σε ενα τετοιο μπατζετ να ρισκαρεις ολη τη χρονια για 1-2 παικτες(Λεσορ, Φαλ). Παρε ενα ψηλο μολις σου δοθει η ευκαιρια(η αγορα) και αν ολα πανε τελικα κατευχην μονο κερδισμενος μπορεις να εισαι
Δεν τα εχεις κοντρα στους ψηλους της Παρι και της Βιλερμπαν αλλα τα χανεις κοντρα στον Βαλανσιουνας και τον Οτουρου.
Και ο Λεσορ δειχνει οτι τα εχει,και λογικα θα τα παει στο 100% οσο προχωραει η σεζον.
Και ο Λεσορ εκανε γιογιο τον Αλεξαντερ, σχεδον ιδιους ποντους ειχαν.Ασε που ο Λεσορ δεν προσωπικη αμυνα δεν ηταν και τιποτα ιδιαιτερο ποτε για να πεις οτι παλια θεριζε τους αντιπαλους του αλλα του εβαλε 15 ο Αλεξαντερ.
Euroleague 2026-27,Round 2: Panathinaikos Aktor - LDLC ASVEL Villeurbanne (30/9 , 21:15)
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δύναμη, με την έννοια της ωμης δύναμης, οπως ο Οτουρου η ο Καμπενγκελε,δεν είχε ποτέ.Τα πλεονεκτήματα του του ήταν το motor του ,το agility η ταχύτητα κ η εκρηκτικοτητα.
Το βασικό του όπλο ηταν το επίθετο του ρεπερτοριο. Ο τρόπος που κινείται εχει επανελθει κι επειδή έχει έρθει σε κανονικές ταχύτητες εχει ακομα άτσαλα τελειώματα.Εν τουτοις κινειται οπως πριν,τρεχει το γηπεδο οπως πριν ,κανει αυτες τις εναλλαγες ποστ με προσωπο που εκανε πριν κ μεσα απο το γηπεδο ειναι κ πιο ορατο.Θεωρω πως σε κάνα μήνα θα είναι οκ κ στα τελειωματα
Το βασικό του όπλο ηταν το επίθετο του ρεπερτοριο. Ο τρόπος που κινείται εχει επανελθει κι επειδή έχει έρθει σε κανονικές ταχύτητες εχει ακομα άτσαλα τελειώματα.Εν τουτοις κινειται οπως πριν,τρεχει το γηπεδο οπως πριν ,κανει αυτες τις εναλλαγες ποστ με προσωπο που εκανε πριν κ μεσα απο το γηπεδο ειναι κ πιο ορατο.Θεωρω πως σε κάνα μήνα θα είναι οκ κ στα τελειωματα
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτα δουλευεις με ανθρωπους σε αποκατασταση ολη μερα. Δεν θα σου πω οτι εχεις αδικο καθως εχεις περισσοτερη εμπειρια σε αυτο το κομματι απο εμενα. Αλλα εγω δεν το βλεπω αυτο(χωρις να σημαινεινοτι εχω δικιο)big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 11:57 amΔύναμη, με την έννοια της ωμης δύναμης, οπως ο Οτουρου η ο Καμπενγκελε,δεν είχε ποτέ.Τα πλεονεκτήματα του του ήταν το motor του ,το agility η ταχύτητα κ η εκρηκτικοτητα.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ στον Λεσόρ μια βασική διαφορά βλέπω σε σχέση με πριν τον τραυματισμό και δε ξέρω αν και πως επηρεάζει.
Είναι φανερό και με το μάτι ότι έχει χάσει κιλά και είναι πιο ελαφρύς από πριν.
Αυτό μπορεί να μην παίζει κάποιο ρόλο ή ακόμα και να τον βοηθήσει να είναι ακόμα καλύτερος από πριν.
Υπάρχει όμως και περίπτωση αυτό να τον κάνει λιγότερο αποτελεσματικό στο πως απορροφάει τις επαφές και ίσως το ότι τα τελειώματα του φαίνονται πιο ατσούμπαλα να οφείλεται και σε αυτό, επαφές που πριν δεν τις ένιωθε τώρα να του χαλάνε την ισορροπία τόσο όσο για να αστοχήσει.
Θα δείξει, ακόμα και να οφείλονται σε αυτό τα πιο άσχημα τελειώματα μπορεί να προσαρμοστεί αντίστοιχα.
Είναι φανερό και με το μάτι ότι έχει χάσει κιλά και είναι πιο ελαφρύς από πριν.
Αυτό μπορεί να μην παίζει κάποιο ρόλο ή ακόμα και να τον βοηθήσει να είναι ακόμα καλύτερος από πριν.
Υπάρχει όμως και περίπτωση αυτό να τον κάνει λιγότερο αποτελεσματικό στο πως απορροφάει τις επαφές και ίσως το ότι τα τελειώματα του φαίνονται πιο ατσούμπαλα να οφείλεται και σε αυτό, επαφές που πριν δεν τις ένιωθε τώρα να του χαλάνε την ισορροπία τόσο όσο για να αστοχήσει.
Θα δείξει, ακόμα και να οφείλονται σε αυτό τα πιο άσχημα τελειώματα μπορεί να προσαρμοστεί αντίστοιχα.
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4