Ο ΠΑΟ παρουσιαστηκε κακος λογω:
Η κουραση επεφερε ελειμμα ενεργειας, κατι που χρειαζεται αυτη η ομαδα για να αποδωσει ειδικα στην πιεστικη αμυνα που πεζει φετος.
Αυτο και σε συνδιασμο με την απουσια Μπονκα, του καλυτερου αμυντικου σε αυτη την αμυνα, ηταν αναποτελεσματικη σε πολλες περιπτωσεις, ειδικα στα τελειωματα των αντιπαλων.
Ο αλλος λογος που εξελιχθηκε ετσι το ματς, ηταν οτι ο Ιτουδης ανταπεξληθε πληρως στην πιεστικη αμυνα του ΠΑΟ, εχοντας μελετησει πληρως τον τροπο παιχνιδιου του και με αμεσες λυσεις για αυτην. Το δηλωσε αλλωστε στο τελος ο ιδιος.
Η απουσια του Φαλ προς το τελος επαιξε το ρολο της. Ο Ζελικο ηθελε να πιεσει και σε αυτο δε μπορει να χρησιμοποιησει τον Φαλ. Ομως, αυτο του στερησε πολλα αλλα πραγματα, απο τη στιγμη που ο Λεσορ δεν πιανει υψηλη αποδοση, και ο Γιαμπουσελε δεν μπορει να μαρκαρει μεσα στη ρακετα οπως θα επρεπε.
Τα αστοχα σουτ απ εξω, κυριως του Ντειβις και του Καλαιτζακη, που ηταν με καλες προυποθεσεις, εριξαν και τα ποσοστα επιθετικα.
Αυτο βεβαια ισως λειτουργησει θετικα ψυχολογικα τωρα που επανερχονται οι τραυματιες Ναν και Σλουκας, οι οποιοι αν επαιζαν χτες το παιχνιδι θα ειχε αλλη τροπη.