JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 12, 2021 12:40 pm
Βέστερμαν λενε γυρνάει στη Ζαλγκιρις, σοφτ παιχτης και αρκετά επιρρεπής στους τραυματισμούς, δεν θα τον ηθελα για 1ο. Για την ομαδα μου θα θελα να σταματήσουμε να ανακυκλώνουμε τα ιδια ονόματα ξανά και ξανά και χαίρομαι που δεν εχουμε ασχοληθεί με τον Γάλλο, Οκαρο Ουαιτ, Λαπροβιτολα, Βέστερμαν μαζι με τον Ταιους είναι ονόματα που ακούγονται για εμάς εδώ και χρόνια. Ο Χεζονια θα μεινει οποτε ροστερ αντι-προταση βάζω με αυτόν μέσα. Επισης δεν θα με χαλούσε καθολου ο Μαρίνκοβιτς αντι του Νεντοβιτς αλλα κι αυτος πιθανότατα να μεινει, συνεπώς διατηρώ κι αυτον. Εγω ως ροστερ με 2 εκατ τζαστ αύξηση θα πρότεινα το εξής :
Williams Goss , Darius Thompson
Nemanja , SantRoss , Bochoridis
Hezonja , Papapetrou
Hayes , Mitoglou , Kaselakis
Papagiannis , Rivero
+Mantzoukas, Diplaros για Α1.
Τον Γκος πράγματι παιζει να τον θελει η μισή ευρωλιγκα και σίγουρα θα ναι δύσκολη περίπτωση αλλα δεν ξερω ποιος άλλος θα μπορούσε να ρθει.. τον Λαπροβιτολα δεν τον θέλω, ο Γιοβιτς αν ήταν να ρθει θα ερχόταν από φετος, ο Λορενζο Μπραουν δεν ξερω αν αξίζει το εκατομμύριο. Ίσως ο Χερμανσον αν η Βαλένθια δεν συνεχίσει στη γιουρολιγκ ή κάποιος άλλος από το ΝΒΑ (Τρει Μπερκ ας πουμε). Απο πισω παιχτης φθηνός , το ένα απτα 2 λαβράκια που έλεγα. Τομπσον της Μπρίντιζι παιχτης 25 ετών, 1'95 , αθλητικός και καλο κομπο γκαρντ με πολυ μέλλον. Ουσιαστικά θελουμε εναν ασο να παιζει 20 λεπτα, να παίρνει 15 ο μπακαπ και 5 ο ΣαντΡος και στο 2 θα έχει κανα 20λεπτο ο Νεντο, κανα 15λεπτο ο Μαριο και αλλα 5 παλι ο ΣαντΡος, ενω στο 3 θα έχει τα 27 λεπτα του ο Ιωάννης και τα αλλα 13 ο Μαριο. Στο 4 τωρα ο Ναιτζελ Χειζ είναι ιδανική περίπτωση παιχτη για ένα 25λεπτο με το σουτ που τοσο λειπει απτον Μητο (ο οποίος θα μπορει να παιζει 15 λεπτα στη θεση και αλλα 5-10 ως σεντερ). Και στη θεση 5 κλείνω με το 20λεπτο του Παπατζον και τα 15 λεπτα του Χασιελ Ριβερο, γενικα μαρεσει το 5αρι να χει σουτ για να δενει καλα και με τον Ντίνο, ο Κοστέλο που γενικώς μαρεσει βεβαια φετος ολη τη σεζον επαιζε στο 4 και με φοβιζουν τέτοιες επιλογές (βλεπει Γουιλι περσι) , αντίθετα ο Ριβερο απο την acb κι αυτές (παμφθηνος κι ολας) εχει και το 3ποντακι του που και που , μπορει να παιξει στο 4 αν χρειαστεί αλλα ειναι και θηριακι στο ζωγραφιστό, μου θυμίζει αρκετά τον Μπατιστ, γενικώς είναι το πουλέν μου για φετος , τον παρακολουθώ πολυ.
ΥΓ. Ο Πολοναρα εξαιρετική περίπτωση κι οντως παιζει παντού, αλλά το κοβω πολυ δυσκολο να έρχεται.
ΥΓ1. Ο Κασελ θα ναι καλό να μεινει για 12ος ως επιπλέον λύση. Ο Μαντζουκας θα παρει τον ρόλο του 13ου παιχτη και 6ου ελληνα για Α1 όπως κι ο Μητογλου τη πρώτη του χρονιά.
Δεν θυμάμαι τον Βέστερμαν να έχει παίξει για εσάς. Ούτε καν σε προτάσεις για ρόστερ. Όχι να τον πλησιάσετε κλπ, όπως τον Λάπρο. Λ. Μπροάουν κλπ.
Όπως και να έχει, πλησιάζει στη Ζαλγκίρις. Αυτό τα λέει όλα. Πάει σε ομάδα που ξέρει να ψωνίζει.
Πάμε παρακάτω.O Koστέλο είναι βασικά 5ρι και έτσι παίζει στην Κανάρια. Ο Ριβέρο (που κι αυτό ντον έχω προτείνει και τον έχω χαρακτηρίσει ως έναν από τους καλύτερους ριμπάουντερ στην Ευρώπη) παίζει και αυτός 4ρι όσο κι ο Ματ. Αλλά ο Λατίνος είναι πολύ πιο άγουρος από τον Κοστέλο και παίζε ακόμα "αθώο" μπάσκετ. Έρχεται από πολύ Αναπτυξιακή και ΑΘΕ ΜΠΕ. Θέλετε σέντερ "σκύλο¨.
Ο Λ. Μπράουν έκανε πολύ καλή χρονιά πρωταθλητισμού στο ανώτερο επίπεδο και το αξίζει με τα ούλα του το εκατομύριο.
Ο Τ. Μπερκ είναι αρκετά ακριβός (πάνω από 1.5εκ) κι έχει και συμβόλαιο ενώ ο Γιόβιιτς πέρσι ήταν παίκτης της φιλόδοξης Χίμκι. Φέτος, πάπαλα η Χίκμι, οπότε είναι άλλη κουβέντα. Τον Λάπρο καλά κάνεις και δνε τον θες. Μακάρι για σας να μην το θέλει και ο Δ.Γ.

Γράφω και στις μεταγραφές του Ολυμπιακού για τη λίστα με τους παίκτες που είναι πιο πιθανό να παίζουν στο ΝΒΑ από την Ευρωλίγκα. Αυτή η λίστα θα επηρεάσει πολύ τις θέσεις 1-3. Ως εκ τούτου να μην έχεις καθόλου σίγουρο ότι θα μείνουν Νέντο, Χέζο

Τα λέγαμε και πέρσι για Πιτίνο, Φριντέτ και Νικ.
Για μένα πρέπει να φύγετε από το μπάσκετ "πριμαντόνας¨που το τερματίσατε φέτος και να πάτε με σοβαρό προπονητή και με παίκτες κομμάντα που να παίζουν πρώτα για την ομάδα. Ένας τέτοος είναι ο Πολονάρα, είναι ο Κοστέλο και πάει λέγοντας.