2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

omlth123

Reactions: 0
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 23, 2020 8:56 pm

Μου ξέφυγε ένα συμβόλαιο στον υπολογισμό όταν το έγραφα. Λέω και εγώ πως έφτιαξα τόσο καλό ροστερ με τα ίδια χρήματα :D Sorry

Έβλεπα κάτι βιντεάκια με τις συνεργασίες Καλάθη - Σινγκλετον γι'αυτό μπήκε στο ρόστερ επειδή μελαγχόλησα. Ακόμη και τότε που οι περισσότεροι τον έκραζαν εμένα ήταν από τους αγαπημένους μου. Τελοσπάντων, τον Τόμας να μην βλέπω πάλι να μην πασάρει σε κανέναν και να χάνεται πίσω λες και τόσα χρόνια παίζει εκτός Ευρώπης και θα είμαι ευχαριστημένος.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 23, 2020 9:55 pm

Μεχρι τωρα αυτά που εχουν παιξει για τον παναθηναικο από μεσα κάθε χωρας (για να τα χουμε μαζεμένα) είναι τα εξης :

1) Κοιταμε για βασικο σεντερ , ο Παπαγιάννης φαινεται να περιοριστεί στο 15λεπτο του χρονου κι αν το αξιζει να ανέβει και παραπανω , θελουμε 5αρι του 20λεπτου και θα χουμε και το 5λεπτο του μητογλου αλλωστε. Μεχρι τωρα εχουν γινει επαφες (ποσο προχωρημένες ειδικα χωρις προπονητη δεν το ξερουμε) με Τζεκιρι (προφανως νο1 επιλογή) , με Ννοκο (νο2) και με Ογκαστ (νο3) , δεν εχει ακουστει κατι άλλο προς το παρον για τη θεση , με αξαίρεση έναν γερμανο ψηλο , διέψευσε βεβαια αμεσα τη φημη η ΚΑΕ. Το συμβολαιο που θα δωθει για τη θεση αναλογα τη περιπτωση παικτη φαίνεται να κυμαίνεται από 600χιλ έως και 1μυριο.

2) Φαίνεται πως υπαρχει διάθεση να δωθει ένα καλο συμβολαιο του μυριου στη περιφέρεια , της ταξεως του ενός μυριου πλας . Εχει ακουστεί εντονότατα ο Γκιετραιτις , ενώ σημερα ισπανικα μεσα εκαναν λογο για επαφη με Ντορσει , για να το δουμε το τελευταιο.. τα ισπανικα μμε λενε πως ο παικτης εχει ανοιχτο 1+1 , ενώ τα ισραηλινα ισχυρίζονται πως εχει κλειστο 2ετες , ωστόσο ο παικτης ψάχνεται σοβαρα για νβα.

3) Από εκει και περα εχουν ακουστει και αρκετα φθηνότερες περιπτώσεις πχ οι Χεμρανσον και Κομπς (αυτοι εχουν παιξει προς το παρον για μπακ από 1) , οι ελληνες μιτρου λογκ , ματζαρης και μποχωριδης (ελπιζω να επιλεχθεί ο 1ος) και τελος μεχρι στιγμης , δεν νομιζω να ξεχναω κανεναν , δεν συμπεριλαμβανω τα οσα εχουν ακουστει για τους νεους της ομαδας πχ ματζουκας , καραμπελας , επιστροφή καλαιτζακη κλπ.

4) Για τους ηδη υπάρχοντες το πιθανοτερο να αποχωρουν οι Ραις(αποσύρεται/βεβαια θα ηθελα να μεινει) , Παππας , Τζονσον , Ουαιλι και Βουγιουκας. Παραλληλα γινεται και μεγαλη προσπαθεια να αποχωρησει κι ο Φριντετ (όλα αυτά περι 50% μειωση γινονται για να αναγκαστεί ο παικτης να φυγει , φαινεται πως δεν υπολογίζεται) . Για τον Νικ , φαινεται να μενει με πιθανη αλλα όχι δεδομενη μια μειωση αποδοχών της ταξεως των 500χιλ (δλδ 1,7 από 2,2) και συνολικα το μπατζετ μαλλον θα πεσει κατά 20% , δηλαδή 2 μυρια απτα 10 , αγωνιστικα λογω της φοροελαφρυνσης μπορει να φανει σαν το μπατζετ να πεφτει κατά 1 μυριο βεβαια… Τελος, για Τομας πραγματικα δεν ξερω τι να πω , από τη μια από 4αρια δεν εχει ακουστει πραγματικα τιποτα , ουτε όμως γραφει κανεις για περιπτωση ανανέωσης , ίδωμεν.

5) Τελος για τον επομενο προπονητη , δεν ακούγεται κανενα ονομα πολύ εντονα και σε συνδυαμσο με τις μεταγραφικες "κινησεις" που γινονται φαινεται πως τα ηνία τα παιρνει ο Βοβορας. Για Σκαιλς και Σκοτ εχουν βγει 1-2 αρθρα από πρασινοσαιτ αλλα αμφισβητώ την εγκυρότητα τους , ωστόσο μετα από βοβορα τα μιντια βγαζουν προς τα εξω πως οι άλλες λυσεις είναι οι Κατας και Μπατιστ , αυτά συμφωνα με οσα εχουν ακουστει , μπορει τελευταια στιγμη να σκασει κι άλλο ονομα , μπορει να επιστρεψει παλι ο πεδουλακης (λολ) , θα δειξει. Παντως , θα μου αρεσε πολύ σαν ιδεα η δημιουργία ενός προπονητικου σταφ που θα περιλαμβανει και τα 3 ή εστω τα 2 απτα 3 ονόματα που εχουν ακουστει για τοον παγκο του παναθηναικου με χεντ κοουτς οποιον θεωρηθεί ικανοτερο (δηλαδή βοβορα , κατας , μπατιστ με βοβορα χεντ κοουτς ή κατας , μπατιστ μονο με κατας χεντ κοουτς και παει λεγοντας…).

0
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2020 10:40 pm

JohnnyPao έγραψε:
Johhny γεια σου φίλε!

2 πράγματα για να συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά το basketforum ως το σοβαρότερο μπασκετο-διαδικτυακό χώρο.

1) Με μια πολύ γρήγορη ματιά δεν είδα διάψευση της ΚΑΕ για τον Ραντοσάβλιεβιτς. Όχι ότι το βλέπω και πολύ πιθανό να τον πάρετε, αλλά έτσι για να ακριβολογούμε,
2) Τη φήμη περί Ντόρσεϊ την διέδωσε ένας Ισπανός τύπος, που όμως δεν είναι δημοσιογράφος και δεν δουλεύει σε κάποιο μέσο.
Είναι ο ίδιος που σήμερα έγραψε ότι το μέλλον του Μακκίσικ, είναι αβέβαιο στον Ολυμπιακό. Όταν έχουμε συνέντευξη Μπαρτζώκα πριν ούτε μήνα, που ορθά - κοφτά ξεκάθαρισε ότι Έλις και Μακκίσικ μένουν και του χρόνου. :P
Επιπλέον ο Ντόρσεϊ πήγε πολύ καλά στο Τελ- Αβίβ, δεσμεύεται με συμβόλαιο, και δεν τον κόβω τον Σφαιρόπουλο να σας τον χαρίζει. :smile:

Ως πιο έμπειρος στα λέω και πάντα πολύ φιλικά.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1575
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Απρ 23, 2020 10:49 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2020 10:40 pm
JohnnyPao έγραψε:
Johhny γεια σου φίλε!

2 πράγματα για να συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά το basketforum ως το σοβαρότερο μπασκετο-διαδικτυακό χώρο.

1) Με μια πολύ γρήγορη ματιά δεν είδα διάψευση της ΚΑΕ για τον Ραντοσάβλιεβιτς. Όχι ότι το βλέπω και πολύ πιθανό να τον πάρετε, αλλά έτσι για να ακριβολογούμε,
2) Τη φήμη περί Ντόρσεϊ την διέδωσε ένας Ισπανός τύπος, που όμως δεν είναι δημοσιογράφος και δεν δουλεύει σε κάποιο μέσο.
Είναι ο ίδιος που σήμερα έγραψε ότι το μέλλον του Μακκίσικ, είναι αβέβαιο στον Ολυμπιακό. Όταν έχουμε συνέντευξη Μπαρτζώκα πριν ούτε μήνα, που ορθά - κοφτά ξεκάθαρισε ότι Έλις και Μακκίσικ μένουν και του χρόνου. :P
Επιπλέον ο Ντόρσεϊ πήγε πολύ καλά στο Τελ- Αβίβ, δεσμεύεται με συμβόλαιο, και δεν τον κόβω τον Σφαιρόπουλο να σας τον χαρίζει. :smile:

Ως πιο έμπειρος στα λέω και πάντα πολύ φιλικά.
Δεν είναι και επίσημη διάψευση βέβαια
http://www.sport-fm.gr/article/basket/k ... ko/4054233

0
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2020 11:28 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2020 10:49 pm

Δεν είναι και επίσημη διάψευση βέβαια
http://www.sport-fm.gr/article/basket/k ... ko/4054233
Ναι, το είχα δει αυτό. Για να ακριβολογούμε το είπα και κυρίως με αφορμή το δημοσίευμα περί Ντόρσεϊ από έναν τύπο που απόψε τον έμαθα κι εγώ, που βγαίνει στο τουίτερ του και γράφει " άκουσα αυτό" " μου είπα το άλλο" και τελικά το βλέπουμε ως είδηση. :shock:
Αυτόν τον καιρό γίνεται της ...Πόπης με τις ότι να ΄ναι ειδήσεις.

Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Παρ Απρ 24, 2020 2:19 pm

JohnnyPao έγραψε:

Τελος, για Τομας πραγματικα δεν ξερω τι να πω , από τη μια από 4αρια δεν εχει ακουστει πραγματικα τιποτα , ουτε όμως γραφει κανεις για περιπτωση ανανέωσης , ίδωμεν.

ο τομας εχει συμβολαιο και για την επομενη χρονια.
δε πιστευω οτι θα φυγει. ειναι φοβερος σκορερ αλλα με αδυναμιες στην αμυνα και σε αλλους τομεις. στα λεφτα του δυσκολα βρισκεις καλυτερο (πιο ολοκληρωμένο ναι). δεν εμπιστευομαι την ομαδα οτι μπορει να βρει πιο χρησιμο παιχτη στα ιδια λεφτα ουτε πιστευω οτι θα τα σκασουμε για παιχτη σε αυτη τη θεση. καλυτερα να δωθουν περισσοτερα λεφτα σε 5αρι και γκαρντ.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Απρ 24, 2020 3:20 pm

irving έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Τελος, για Τομας πραγματικα δεν ξερω τι να πω , από τη μια από 4αρια δεν εχει ακουστει πραγματικα τιποτα , ουτε όμως γραφει κανεις για περιπτωση ανανέωσης , ίδωμεν.

δε πιστευω οτι θα φυγει. ειναι φοβερος σκορερ αλλα με αδυναμιες στην αμυνα και σε αλλους τομεις. στα λεφτα του δυσκολα βρισκεις καλυτερο (πιο ολοκληρωμένο ναι). δεν εμπιστευομαι την ομαδα οτι μπορει να βρει πιο χρησιμο παιχτη στα ιδια λεφτα ουτε πιστευω οτι θα τα σκασουμε για παιχτη σε αυτη τη θεση. καλυτερα να δωθουν περισσοτερα λεφτα σε 5αρι και γκαρντ.
και γω αυτης της αποψης ειμαι. ασε που παιζει καλα και στο 3 ο τομας οταν θελουμε πιο ψηλα σχηματα.

το θεμα μας ομως ειναι οτι οπως φαινεται θα παμε για ογκαστ-παπαγιαννη-ιαν στο 5, οποτε αν μεινει ο τομας, το επιπεδο της αμυνας μας στους ψηλους θα ειναι το χειροτερο που θα εχει εμφανιστει στην ιστορια της ευρωλιγκας!

αν μεινει ο τομας και εχουμε ηδη παρει τον ογκαστ τοτε θα μου αρεσε η εξης συνθεση στο ροστερ μας:

4. τομας-μητογλου
5. Τζεκιρι-παπαγιαννης-ογκαστ

μια 5αδα δηλαδη ψηλων που ολοι μπορουν να παιζουν αρκετα λεπτα σε ολα τα ματς και αναλογα τις αναγκες μας σε καθε αγωνα να παιρνει ο καθε ενας τα αναλογα λεπτα. και φυσικα οχι με μεγαλο μπατζετ καθως μεσο ορο γυρω στις 700 χιλιαδες βγαινει ο καθε ενας.

0
JohnnyPao

champion

Παρ Απρ 24, 2020 3:57 pm

Tracy Mac έγραψε:
Παρ Απρ 24, 2020 3:20 pm
irving έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

και γω αυτης της αποψης ειμαι. ασε που παιζει καλα και στο 3 ο τομας οταν θελουμε πιο ψηλα σχηματα.

το θεμα μας ομως ειναι οτι οπως φαινεται θα παμε για ογκαστ-παπαγιαννη-ιαν στο 5, οποτε αν μεινει ο τομας, το επιπεδο της αμυνας μας στους ψηλους θα ειναι το χειροτερο που θα εχει εμφανιστει στην ιστορια της ευρωλιγκας!

αν μεινει ο τομας και εχουμε ηδη παρει τον ογκαστ τοτε θα μου αρεσε η εξης συνθεση στο ροστερ μας:

4. τομας-μητογλου
5. Τζεκιρι-παπαγιαννης-ογκαστ

μια 5αδα δηλαδη ψηλων που ολοι μπορουν να παιζουν αρκετα λεπτα σε ολα τα ματς και αναλογα τις αναγκες μας σε καθε αγωνα να παιρνει ο καθε ενας τα αναλογα λεπτα. και φυσικα οχι με μεγαλο μπατζετ καθως μεσο ορο γυρω στις 700 χιλιαδες βγαινει ο καθε ενας.
Παιδια μην λεμε τρελες , δεν είναι περιπτωση λαρετζακη ο ογκαστ δεν είναι κλεισμενος , δεν εχουμε καν προπονητη . Ο τομας εχει 1+1 με οψιον της ομαδας , αν ερθει τελικα ο ογκαστ τοτε το μονο σιγουρο ότι δεν θα μεινει ο τομας , παντως ουτε του ογκαστ είναι κλεισμενο , υπαρχουν πολλες περιπτώσεις για τη θεση 5 κι εγω ευελπιστώ να γινει η σωστη επιλογή. Παντως σενεριο με τζεκιρι-ογκαστ-παπαγιαννη στο 5 δεν εχει νοημα ουτε αγωνιστικα ουτε οικονομικα , ας κανουμε υπομονή , ωραιο το να λεμε ροστερακια αλλα ολη αυτή η σιγουρια ισως κανει κακο στο τελος.

ΥΓ. Για μπασκετ72 στο πρωτο κομματι περι διάψευσης καε απαντηθηκε ηδη , οσο για ντορσει το ανεφερα για φημη που ισχυει οσο ισχυει και η φημη για φυγη καλαθη που την ειχατε ολοι δεδομενη , ας μην κανουμε ολοι τους γνωστες , εκτος αν εχουμε εδώ κανεναν που μιλαει με γιαννακοπουλο και αγγελοπουλους και του τα λενε.. Προσωπικη μου αποψη αυτή.

0
Tracy Mac

allstar

Παρ Απρ 24, 2020 4:13 pm

καλα για να περασει η ωρα προτεινουμε ροστερακια, αλλωστε και συ φιλε Johnypao εχεις ποσταρει τα περισσοτερα απο ολους :D :D

το αν θα μεινει ο τομας εξαρταται απο το μπατζετ που θα εχουμε. αν πουν οτι παμε με μπατζετ 600-700 χιλ για την θεση 4, ωστε να παιρνει και ο μητο παραπανω χρονο, τοτε πρεπει να μεινει ο τομας γιατι κατα πασα πιθανοτητα καλυτερο σε αυτα τα λεφτα δεν θα βρουμε.

αν μεινει ομως ο τομας πρεπει να παρουμε θηριο 5αρι, σε αθλητικοτητα, αμυνα, ριμπαουντ και ταπες, αλλα αν εχει κλεισει ο ογκαστ και μεινει και ο τομας, τοτε αν δεν παρουμε παικτη τυπου τζεκιρι ξεχαστε την 8αδα, γιατι θα ειμαστε η πιο γελοια ομαδα στο 4-5.

για μενα το εχω ξαναγραψει το πιο πιθανο σεναριο ειναι το παπαγιαννη-ογκαστ-ιαν και στη θεση του τομας ενα πιο αθλητικο 4αρι, μαζι με μητο που θα παιζει και στο 4 και λογικα θα μεινει και ο μπεντιλ. αυτο που μολις εγραψα ειναι για μενα το επικρατεστερο σεναριο και ταυτοχρονα το χειροτερο!

0
JohnnyPao

champion

Παρ Απρ 24, 2020 4:33 pm

Tracy Mac έγραψε:
Παρ Απρ 24, 2020 4:13 pm
καλα για να περασει η ωρα προτεινουμε ροστερακια, αλλωστε και συ φιλε Johnypao εχεις ποσταρει τα περισσοτερα απο ολους :D :D

το αν θα μεινει ο τομας εξαρταται απο το μπατζετ που θα εχουμε. αν πουν οτι παμε με μπατζετ 600-700 χιλ για την θεση 4, ωστε να παιρνει και ο μητο παραπανω χρονο, τοτε πρεπει να μεινει ο τομας γιατι κατα πασα πιθανοτητα καλυτερο σε αυτα τα λεφτα δεν θα βρουμε.

αν μεινει ομως ο τομας πρεπει να παρουμε θηριο 5αρι, σε αθλητικοτητα, αμυνα, ριμπαουντ και ταπες, αλλα αν εχει κλεισει ο ογκαστ και μεινει και ο τομας, τοτε αν δεν παρουμε παικτη τυπου τζεκιρι ξεχαστε την 8αδα, γιατι θα ειμαστε η πιο γελοια ομαδα στο 4-5.

για μενα το εχω ξαναγραψει το πιο πιθανο σεναριο ειναι το παπαγιαννη-ογκαστ-ιαν και στη θεση του τομας ενα πιο αθλητικο 4αρι, μαζι με μητο που θα παιζει και στο 4 και λογικα θα μεινει και ο μπεντιλ. αυτο που μολις εγραψα ειναι για μενα το επικρατεστερο σεναριο και ταυτοχρονα το χειροτερο!
Μα εγω δεν λεω να μην ανεβάζουμε ροστερακια προς θεου , να μαστε καλα και να ανεβασουμε αλλα τοσα , ουτε το σκεπτικο σου κρινω για το πως πρεπει να δομηθεί το κάθε ροστερ , όταν γενικα βλεπω κατι στο οποιο διαφωνω το σχολιαζω αλλα μεχρι εκει . Εγω ελεγα απλα να μην θεωρούμε σιγουρη 100% καμια προσθηκη ή απομακρυνση παικτη απλα βασισμένοι σε φημες δημοσιογραφων , από κει και περα ο καθενας μπορει να προτεινει ότι θελει εννοείται!!

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Απρ 24, 2020 5:02 pm

Σε ενα υποθετικό σενάριο, προτιμάμε Τζεκιρί ή Ενόκο-Ογκαστ?
Δηλαδή Τζεκιρί-Παπαγιάννη-Βουγιουκα ή Ενόκο-Παπαγιάννη-Ογκαστ?
Δε νομίζω ότι θα μείνει ο Βουγιούκας, είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία κι αν έρθει ο Όγκαστ (που στην άμυνα είναι χειρότερος του Παπαγιάννη), αντικαθίσταται το διαβατήριό του από κάποιον που έχει ένα άλφα ταβάνι. Αν όντως έχουμε Όγκαστ και Παπαγιάννη, για μένα επιβάλλεται ο Νοκό, κάποιος πρέπει τέλος πάντων να σπρώχνει, να κόβει, να παίρνει ριμπάουντ και να κάνει σκριν. Τζεκίρι δε νομίζω να δούμε με τα όποια δεδομένα έχουμε, που δεν έχουμε. Εγώ αμφιβάλλω αν ξέρει και η διοίκηση τι μπάτζετ θα έχει του χρόνου, είναι πάρα πολύ φλου η κατάσταση, διαβάζουμε από ανεπίσημους εκπροσώπους ότι θα δηλωθεί το κλειστό του Αμαρουσίου παράλληλα με το ΟΑΚΑ διότι τους είπαν από το Υπ. Αθλητισμού ότι παίζει ακόμη και από Οκτώβριο να γίνονται ματς χωρίς κόσμο... Πώς να προγραμματίσεις έτσι; Οι αθλητές μήπως ξέρουν να προγραμματίσουν; Σου έχει κάνει κρούση η τάδε ομάδα και διαβάζεις ότι θα έχει π.χ. 30% μείωση στο μπάτζετ (η Εφές το είπε ανοικτά, η Μπαρτσελόνα το υπονόησε, ο Βατούνιν πιο ξεκάθαρα απ' όλους). Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα κόψουν από σένα; Ότι δε θα σου κάνουν καν πρόταση; Ότι θα υπογράψουν δυο καλούς πάικτες κι αυτό ήταν; Κανείς δεν ξέρει, εδώ δεν ξέρουμε αν συνεχιστεί η σαιζόν ποιος θα τραυματιστεί και ποιος όχι. Θ΄΄ελω να δω πόσοι Αμερικανοί θα δεχτούν να έρθουν να παίξουν και να ρισκάρουν για 2 εβδομάδες να χάσουν το επόμενο συμβόλαιο. Πάρα πολλά τα ερωτηματικά, δύσκολο να γίνουν έτσι υποθέσεις.

Μπορεί να φέρει η ΒΙΑΝΕΞ τη σερβουδροχλωρικοκοχλικίνη και να αφοδευτεί στο τάλιρο ο πρόεδρος και να μας φέρει τον Καγουάι, αν κλείσει το ΝΒΑ για του χρόνου. Εντελώς φλου καταστάσεις. Τόσο που εγώ έχω ξενερώσει, ειλικρινά ούτε όρεξη να δω βιντεάκια δεν έχω πια. Κάποτε ήταν Πέμπτες και Παρασκευές οι ωραίες μέρες, ξυπνούσα, έβλεπα ότι είναι Πέμπτη κι έλεγα "ναι ρε Ευρωλίγκα". Τώρα έχουμε καταντήσει να είναι καλές μέρες οι Δευτεροτριτοτετάρτες γιατί βλέπουμε ξερω γω τη Μαρία να ξεκατινιάζεται με το Γιώργο στο μάστερ σεφ. Προτιμάμε να μιλάμε για την υφή της σάλτσας αντί για τα στάγγερ σκριν. Έχει αντικατασταθεί ο Αργύρης από τον Κουτσόπουλο κι ο Πιτίνο από τον Κοντιζά.

Χρειάζομαι ταξιδάκι επειγόντως και δεν το βλέπω...
Πάω να δω το Hung να γελάσει το χειλάκι μου όσο κάνω βάρη. \Μεγάλη ανακάλυψη τα βάρη χωρίς καθημερινή κίνηση, από πάνω φιτόνι, από κάτω μπυροκοιλόνι. Σώμα Σουγκλάκου με μαλλί Γιοκαρίνη και μυαλά Κατέλη. Θα αγοράσω αφίσα της Φωτεινης Πατσιούρα, μάνα βάλε αγριοκέρασο στο παστίτσιο και αγωνία για το αν του κάνει κούκου του Ivar the Boneless.

Φέρτε πίσω την παλιά μου ζωή πριν λαλήσω. Η Ευρωλίγκα ΠΡΕΠΕΙ να ξαναξεκινήσει για λόγους μαζικής ψυχικής υγείας.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Παρ Απρ 24, 2020 5:43 pm

Εγω οπως εχω πει, εχω μαθει οτι ο Ογκαστ ειναι κλεισμενος εδω και κανα διμηνο+.
Πιστεύω πως είναι αληθινή η φήμη.Τώρα,θα δείξει η πορεία τι θα γίνει.

Εγώ παντως φίλε yorgo,το χω ρίξει στους τελικούς Nba.Μόλις τελειωσα τη σειρά του 91,και πάω για Drexler vs Jordan...

0
Tracy Mac

allstar

Παρ Απρ 24, 2020 6:07 pm

Ποσο σας ζηλευω εσας που ειστε σπιτι και μπορειτε να δειτε οποια σειρα θελετε ή οποιον αγωνα θελετε, αλλα εγω ολη μερα διαβαζω και δουλευω(και μαλιστα χωρις χρηματα!). καθε μερα εχω αγχος για να τελειωσω την δουλεια για το διδακτορικο και ζηλευω ολους τους αλλους που ανεβαζουν καθε μερα ποιους αγωνες θα δουν σημερα σε επαναληψη!

οσον αφορα τον ογκαστ, αν εχει κλεισει: 1) θα ειναι καλη επιλογη αν παρουμε και εναν αθλητικο, πολυ καλο αμυντικο-ριμπαουντερ-ταπες κλπ παικτη ειτε καθαρο 5αρι ειτε 4-5αρι. 2) θα ειναι κακη μεταγραφη αν παρουμε απλως ενα 4αρι και μεινει ο τομας. στην περιπτωση 2 θα ειμαστε η χειροτερη φροντ λαιν στην ευρωλιγκα.

παντως ετσι οπως ειναι τα πραγματα πρεπει να κρατησουμε και καναν ελληνα ειδικα αν εχουμε το 7+5 στην α1. σε αυτην την περιπτωση ειτε πρεπει να μεινει ο παππας ειτε να παρουμε μητρου. αλλος ελληνας καλος στα γκαρντ δεν υπαρχει εκτος αν παρουμε κανα σλουκα ή γυρισει κανας θανασης, οποτε ελευθερωνει θεση ξενου στα γκαρντ.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Παρ Απρ 24, 2020 7:33 pm

Tracy Mac έγραψε:
Παρ Απρ 24, 2020 6:07 pm
Ποσο σας ζηλευω εσας που ειστε σπιτι και μπορειτε να δειτε οποια σειρα θελετε ή οποιον αγωνα θελετε, αλλα εγω ολη μερα διαβαζω και δουλευω(και μαλιστα χωρις χρηματα!). καθε μερα εχω αγχος για να τελειωσω την δουλεια για το διδακτορικο και ζηλευω ολους τους αλλους που ανεβαζουν καθε μερα ποιους αγωνες θα δουν σημερα σε επαναληψη!

οσον αφορα τον ογκαστ, αν εχει κλεισει: 1) θα ειναι καλη επιλογη αν παρουμε και εναν αθλητικο, πολυ καλο αμυντικο-ριμπαουντερ-ταπες κλπ παικτη ειτε καθαρο 5αρι ειτε 4-5αρι. 2) θα ειναι κακη μεταγραφη αν παρουμε απλως ενα 4αρι και μεινει ο τομας. στην περιπτωση 2 θα ειμαστε η χειροτερη φροντ λαιν στην ευρωλιγκα.

παντως ετσι οπως ειναι τα πραγματα πρεπει να κρατησουμε και καναν ελληνα ειδικα αν εχουμε το 7+5 στην α1. σε αυτην την περιπτωση ειτε πρεπει να μεινει ο παππας ειτε να παρουμε μητρου. αλλος ελληνας καλος στα γκαρντ δεν υπαρχει εκτος αν παρουμε κανα σλουκα ή γυρισει κανας θανασης, οποτε ελευθερωνει θεση ξενου στα γκαρντ.
Θα μπορούσες να μην έχεις κάνει το διδακτορικό και να είσαι στην ίδια κατάσταση... :D

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 24, 2020 11:52 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Απρ 24, 2020 3:57 pm

ΥΓ. Για μπασκετ72 στο πρωτο κομματι περι διάψευσης καε απαντηθηκε ηδη , οσο για ντορσει το ανεφερα για φημη που ισχυει οσο ισχυει και η φημη για φυγη καλαθη που την ειχατε ολοι δεδομενη , ας μην κανουμε ολοι τους γνωστες , εκτος αν εχουμε εδώ κανεναν που μιλαει με γιαννακοπουλο και αγγελοπουλους και του τα λενε.. Προσωπικη μου αποψη αυτή.
Δεν απαντήθηκε. :smile: Γράφτηκε για τον δημοσιογράφο Κόντο, ότι είπε πως δεν υφίσταται θέμα για τον συγκεκριμένο παίκτη. Η ΚΑΕ δεν έκανε καμιά δήλωση τέτοια και σιγά μην έκανε δηλαδή, για κάθε φήμη. Εκεί ήταν το point μου που λένε και στο ορεινό χωριό μου.

ΌΣο για Ντόρσεϊ σου έγραψα ότι η φήμη που αναπαρήγαγες, δεν βγήκε από δημοσιογράφο, αλλά από έναν τουιτερά που έλεγε αρκουδιές περιοπής για διάφορους παίκτες, στον λογαριασμό του. Καμία σχέση με τον Καλάθη που είναι κάτι που κουβεντιάζεται κανά μήνα στην μπασκετική Ευρώπη κι επιπλέον έχουμε και το SDNA το μέσο που πρόσκειται φιλικά (sic) στον Δ.Γ να τον αδειάζει συστηματικά τον τελευταίο καιρό, φτιάχνοντας κλίμα, και που στο κάτω- κάτω γράφτηκε για την ΤΣΣΚΑ που έχει δυνατότητα να αγοράζει('η τουλάχιστον να το δοκιμάζει) όποιον παίκτη της κάνει κέφι σε αντίθεση με τον φτωχό -συγκριτικά -Παναθηναϊκό που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σκάσει λεφτά για ρήτρα για τον Ντόρσεϊ σε Μακάμπι και τον άσπονδο φίλο :P , Σφαιρόπουλο.

Έτσι για να ακριβολογούμε φίλε JonhhyPao.
Απλώς σκαμπάζω 5-10 πράγματα από μπάσκετ κι από ΜΜΕ. Είναι πολλά τα χρόνια της τριβής κι αυτό είναι όλο. Ούτε κανείς γνώστης είμαι ούτε insider. Τέτοιους φαντάζομαι ότι μπορεί κανείς να συναντήσει στο hoopfellas κ.α Εγώ προτιμώ Outsider-s ως γνήσιος λάτρης του Κόπολα άλλωστε. ;)

Χαιρετώ. καλό ΣΚ να έχεις και να συνεχίσεις να προτείνεις τα ωραία σου ρόστερ που φορά με τη φορά βάζεις όλο και πιο ενδιαφέροντες παίκτες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”