Είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι θα προσπαθήσουν για τοπ προπονητή, είμαι σίγουρος ότι προσπάθησαν και τώρα αλλά επειδή θα προσπαθήσουν δεν σημαίνει ότι θα έρθει κιόλας.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Σερέλης, τοπ προπονητής μπορεί να υπάρξει μπορεί και όχι.
Αλλά το βρίσκω απίθανο να συνεχίσουμε με Σερέλη.
Κοίτα αν βελτιώσει τοοοσο πολύ την ομάδα που πλέον έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στην Ευρωλίγκα, παλέψει στα ίσια τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι δεν θέλει να έρθει κανένα από τα τοπ ονόματα ίσως και να μπορούσε.N.I.2022 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 21, 2023 4:12 pmΑν πετύχει γιατί να μην τον κρατήσει σαν πρώτο ??
ο Μπαρτζόκας και ο Σφαιρόπουλος από τον Πανιώνιο ήρθαν στον Ολυμπιακό δεν τους φέραμε από το ΝΒΑ μετά από κατάκτηση πρωταθλήματος!
Στον Ολυμπιακό κάνανε όνομα.
Αν ο Σερέλης δήξει έργο και βελτιώσει στο παιχνίδι της ομάδας γιατί να μην τον κρατήσει??
Το πρόβλημα είναι ότι όπως είναι η ομάδα και από ψυχολογία και από ρόστερ που πλέον δεν μπορούν να διορθωθούν τα όποια θέματα(αποκλείεται να γίνουν άλλες μεταγγραφές) ούτε ο Ζοτς δεν νομίζω να μπορούσε να δείξει αξιοσημείωτη βελτίωση ως το καλοκαίρι.
Μόνη περίπτωση να γίνει κάνα θαύμα τύπου ο Ολυμπιακός στους τελικούς να έχει αδειάσει ψυχολογικά μετά από φάιναλ 4, να έχει τον Σλούκα σκασμένο, τον Βεζένκοφ τραυματία και τον Φαλ ντεφορμέ.
Ο πρώτος που κάνει κωλοτούμπα θα είναι; Η πρώτη του κωλοτούμπα θα είναι;BillyPao έγραψε: ↑Τρί Φεβ 21, 2023 4:17 pmΓιατί ακόμα και αν ο Σερέλης πετύχει, δε γίνεται τώρα να υπόσχεσαι πως θα κάνεις ό,τι μπορείς για να φέρεις το καλοκαίρι π.χ. τον Λάσο, και τότε να βγεις και να πεις στον κόσμο ότι η ομάδα θα συνεχίσει με τον Σερέλη.N.I.2022 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 21, 2023 4:12 pm
Αν πετύχει γιατί να μην τον κρατήσει σαν πρώτο ??
ο Μπαρτζόκας και ο Σφαιρόπουλος από τον Πανιώνιο ήρθαν στον Ολυμπιακό δεν τους φέραμε από το ΝΒΑ μετά από κατάκτηση πρωταθλήματος!
Στον Ολυμπιακό κάνανε όνομα.
Αν ο Σερέλης δήξει έργο και βελτιώσει στο παιχνίδι της ομάδας γιατί να μην τον κρατήσει??
Στο βίντεο στο 1.20, τον Νοέμβρη λέει για τον Λάσο ότι δεν είναι ο ιδανικός για εμας γιατί δεν έχει δοκιμαστεί χωρίς 30-40-50 εκατομμύρια μπάτζετ και τώρα διαδίδουν από την ΚΑΕ ότι τον κυνηγάμε.
Και εγώ το θεωρώ απίθανο αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσει να τον κρατήσει θα βρει τρόπο να το δικαιολογήσει.