2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 23, 2022 5:51 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 5:37 pm
https://olaprasina1908.gr/%cf%80%ce%b1% ... holins-ta/

Εγω δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω έχει αυτός ο Χολινς απο τον Σαντ Ρος πχ.. μόνο μεγαλύτερο συμβόλαιο μαλλον. Σουτ ιδιο, αμυνα ιδια, δημιουργια χειρότερη. Ως επί τω πλείστων κακη επιλογή.

Γιατι αργεί τοσο η επιλογή προπονητή? Δεν καταλαβαίνω...
O Hollins τις δυο τελευταίες χρονιές του στη VTB είχε +40% από το τρίποντο. Εμένα μου αρέσει, πολύ καλή, οικονομική, έμπειρη επιλογή τον είχα προτείνει πριν λίγο καιρό. Και την παλεύει και πολύ στην άμυνα, σίγουρα upgrade από τον Κουβανό (που σε άλλη ομάδα, σε καθαρά συνδετικό ρόλο μπορεί να κάνει πολύ καλύτερη χρονιά). Σε σχέση με το Μέικον είναι άλλου τύπου παίκτης, σαφώς πιο two way, σαφώς μικρότερη ικανότητα στο 1-1 αλλά εμένα μου αρέσουν αυτού του τύπου. Φαντάζομαι ότι μιλάμε για καμιά 500ρα. Τώρα βλέπω ότι είναι 30χρ, τον έκανα για πιο μεγάλο, μετά τη μιάμιση χρονιά του κορωνοϊού, οι εποχές προ κορωνοιού (όπως η χρονιά του στη Ράστα Βέχτα) μου φαίνεται ότι ήταν πριν 5-6 χρόνια.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
avtokrator13

senior
Reactions: 123
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 23, 2022 5:54 pm

JohnnyPao έγραψε:
avtokrator13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 5:50 pm

o james young στο 3 τι θα μας ελεγε?

τετοιους παικτες πρεπει να αναδειξει ο τρινκερι
Κακιστος χαρακτήρας, ειδάλλως θα έπαιζε ήδη γιουρολιγκ, μη σου πω δεν θα έφευγε ποτε απο νβα.
αφου τα εβαλε με τον μπαλντγουιν,αυτος μοιαζει γατακι μπροστα του :D

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 23, 2022 5:56 pm

yorgos έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 5:37 pm
https://olaprasina1908.gr/%cf%80%ce%b1% ... holins-ta/

Εγω δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω έχει αυτός ο Χολινς απο τον Σαντ Ρος πχ.. μόνο μεγαλύτερο συμβόλαιο μαλλον. Σουτ ιδιο, αμυνα ιδια, δημιουργια χειρότερη. Ως επί τω πλείστων κακη επιλογή.

Γιατι αργεί τοσο η επιλογή προπονητή? Δεν καταλαβαίνω...
O Hollins τις δυο τελευταίες χρονιές του στη VTB είχε +40% από το τρίποντο. Εμένα μου αρέσει, πολύ καλή, οικονομική, έμπειρη επιλογή τον είχα προτείνει πριν λίγο καιρό. Και την παλεύει και πολύ στην άμυνα, σίγουρα upgrade από τον Κουβανό (που σε άλλη ομάδα, σε καθαρά συνδετικό ρόλο μπορεί να κάνει πολύ καλύτερη χρονιά). Σε σχέση με το Μέικον είναι άλλου τύπου παίκτης, σαφώς πιο two way, σαφώς μικρότερη ικανότητα στο 1-1 αλλά εμένα μου αρέσουν αυτού του τύπου. Φαντάζομαι ότι μιλάμε για καμιά 500ρα. Τώρα βλέπω ότι είναι 30χρ, τον έκανα για πιο μεγάλο, μετά τη μιάμιση χρονιά του κορωνοϊού, οι εποχές προ κορωνοιού (όπως η χρονιά του στη Ράστα Βέχτα) μου φαίνεται ότι ήταν πριν 5-6 χρόνια.
Καλα και οι δικοί μας όλοι στην Α1 με μια χαρά ποσοστά σουταραν, το θέμα ειναι τι κάνουν στη γιουρολιγκ και έχει τα ποσοστά του Χολινς απτο 3ποντο είναι άθλια.

Εγω νιώθω ότι θα ζητήσει πάνω απο 500χιλ (τα λεφτα του Ρος δηλαδη) και δεν ξερω γιατι να αλλάζαμε τον Κουβανό με τον συγκεκριμένο. Παίχτης που ξέρει την ομαδα, είναι καλός δημιουργός και καλος αμυντικός. Να τον αλλάξουμε για εναν παιχτη με προοπτική ναι η για εναν αποδεδειγμένα καλύτερο επίσης ναι. Αλλά με Χολινς γιατί? Ορισμός της μετριότητας.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Πέμ Ιουν 23, 2022 5:57 pm

JohnnyPao έγραψε:
https://www.sdna.gr/mpasket/978460_eska ... o-kalathis

Ξεκινάμε. Καλαθης και Μπαρτσα τέλος!

ΥΓ. Φιλε Panos Phys, καλησπέρα. Έκλεισε ήδη στη Μακάμπι ο συγκεκριμένος. Εγω Lundberg θέλω να πω την αλήθεια μου (ή Okobo χεχε).
O Lundberg πρέπει να είναι πανάκριβος. Του πανακρίβου όμως.

0

JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:07 pm

yorgos έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

ΥΓ. Φιλε Panos Phys, καλησπέρα. Έκλεισε ήδη στη Μακάμπι ο συγκεκριμένος. Εγω Lundberg θέλω να πω την αλήθεια μου (ή Okobo χεχε).
Ποσο πάνω απο το 1 εκατ να ζητησει? Πιο ακριβός απο Λοιντ ή Οκομπο πχ δεν νομίζω πως είναι. Στο ροστερ που έστειλα πριν νομίζω χωράει παντως οικονομικά και πόσο μάλλον με φθηνότερο 4αρι του Γκιλ.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:11 pm

Καλα και οι δικοί μας όλοι στην Α1 με μια χαρά ποσοστά σουταραν,
Καταρχήν η σύγκριση Α1 και VTB είναι άδικη, δεν είναι της ίδιας δυναμικής, η δεύτερη έχει 3 ομάδες Ευρωλίγκας (η Α1 μέχρι πέρυσι είχε μία, οπότε ο Σαντ Ροος έπαιζε απέναντι σε 0 Ευρωλιγκάτους αντιπάλους) και Λοκομοτίβ και Νίζνυ, ενώ και οι χειρότερές της ομάδες δε συγκρίνονται με τις χειρότερες της Α1.

Δεύτερον ο Sant Roos έβγαλε τη χρονιά με 31% στην Α1 κι οΧόλλινς την ABA με 37,6%. Και σε επίπεδο Ευρωλίγκας ο Χόλινς πέρυσι έκανε 37%. Τη διαφορά στο σουτ μακροπρόθεσμα τη βλέπεις και στις βολές, είναι σταθερά καλύτερος ο Χόλινς, γενικώς σουτάρει καλύτερα.
το θέμα ειναι τι κάνουν στη γιουρολιγκ και έχει τα ποσοστά του Χολινς απτο 3ποντο είναι άθλια.
Είπαμε, πέρυσι στη Ζενίτ είχε 37%. Πολύ καλύτερο spacing από τη Μπάγερν, βρήκε χώρους. Ο Σαντ Ροος σχεδόν πάντα ξεμαρκάριστος σουτάρει, ε τέλος πάντων δεν είναι και το φόρτε του. (αν δεν παινέψεις το συμπατριώτη σου, παίζει να διαβάζει το φόρουμ και να ξεχέσει σε κανένα δείπνο).

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yorgos την Πέμ Ιουν 23, 2022 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:12 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 6:07 pm
yorgos έγραψε:

Ποσο πάνω απο το 1 εκατ να ζητησει? Πιο ακριβός απο Λοιντ ή Οκομπο πχ δεν νομίζω πως είναι. Στο ροστερ που έστειλα πριν νομίζω χωράει παντως οικονομικά και πόσο μάλλον με φθηνότερο 4αρι του Γκιλ.
Πιο ακριβός από Λόιντ ίσως όχι, από Οκόμπο νομίζω ναι. Γενικά έχει περισσότερα φόντα να πάει σε πρωτοκλασάτη ομάδα και με σοβαρό ρόλο, το έχει ξανακάνει. Και είναι και αμυντικάρα.

0

Fitz

euroleague
Reactions: 402
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:13 pm

Ρωτάω με καλή πρόθεση (δε διαβάζω ελληνικά αθλητικά σάιτ παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις): υπάρχει κόσμος που παίρνει στα σοβαρά ‘αρθρα’ από αυτά τα olaprasina1908.gr, triffylakia.gr, newspao κλπ. ; Πετυχαίνουν τίποτα η απλά γράφουν για να γράψουν;

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:17 pm

Fitz έγραψε:
Ρωτάω με καλή πρόθεση (δε διαβάζω ελληνικά αθλητικά σάιτ παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις): υπάρχει κόσμος που παίρνει στα σοβαρά ‘αρθρα’ από αυτά τα olaprasina1908.gr, triffylakia.gr, newspao κλπ. ; Πετυχαίνουν τίποτα η απλά γράφουν για να γράψουν;
Βγάζοντας τα trifilakia τα αλλά δυο κατά κύριο λόγο αναπαράγουν ειδήσεις απο αλλά σαιτς.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:19 pm

Fitz έγραψε:
Στα "αποκλειστικά" τους είναι για γέλια. Τώρα όταν αναπαράγουν πράγματα που γράφονται και αλλού, ε προφανώς κάποια ισχύουν. Γενικά, τα σάιτ ιδιοκτησίας dpg (σδνα, ον κλπ) προφανώς πληροφόρηση έχουν., ό,τι αναπαράγεται από αυτά συχνά έχει βάση.

Αυτό που βρίσκω εκπληκτικά αναξιόπιστο είναι το sportdog. έχω αρχίσει και πιστεύω ότι είναι κάτι σαν το κουλούρι, δηλαδή δεν είναι καν κλικατζήδες ή παπατζήδες, απλά είναι παιδιά με χιούμορ που γελάνε με όποιον τους διαβάζει.

Συγγνώμη, :sorry: :
https://www.tokoulouri.com/sports/pali_me_xronia/

1
1 Εικόνα

BillyPao

champion
Reactions: 2413
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:26 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 6:19 pm
Fitz έγραψε:
Στα "αποκλειστικά" τους είναι για γέλια. Τώρα όταν αναπαράγουν πράγματα που γράφονται και αλλού, ε προφανώς κάποια ισχύουν. Γενικά, τα σάιτ ιδιοκτησίας dpg (σδνα, ον κλπ) προφανώς πληροφόρηση έχουν., ό,τι αναπαράγεται από αυτά συχνά έχει βάση.

Αυτό που βρίσκω εκπληκτικά αναξιόπιστο είναι το sportdog. έχω αρχίσει και πιστεύω ότι είναι κάτι σαν το κουλούρι, δηλαδή δεν είναι καν κλικατζήδες ή παπατζήδες, απλά είναι παιδιά με χιούμορ που γελάνε με όποιον τους διαβάζει.
Το Sportdog είναι η επιτομή της αναξιοπιστίας. Έχει άρθρα με εντυπωσιακούς τίτλους, που όμως αποσκοπούν μόνο στα κλικ. Σπάνια αποδεικνύεται αξιόπιστο, τουλάχιστον όσον αφορά τα αθλητικά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:47 pm

1
1 Εικόνα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4494
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:54 pm

JohnnyPao έγραψε:

Έσκασε η «βόμβα» στην Μπαρτσελόνα: Δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν ο Καλάθης!

γιατι αραγε :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2559
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:59 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 6:47 pm
Στο μεταξύ με τον κυρ Δημήτρη τα έχουν παίξει οι στοιχηματικές.
Θυμάμαι πριν καμιά εβδομάδα να βλέπω Αλιμπίγεβιτς δεύτερο, τώρα είναι πάτο.

0
Phys87

nba
Reactions: 824

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:59 pm

Νομίζω ο Καλαθης θα είναι παίχτης του Παναθηναϊκού, ενώ θα μας έρθει και φθηνά καθώς για να σπάσει το συμβόλαιο του, θα πάρει μεγάλη αποζημίωση.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”