O Hollins τις δυο τελευταίες χρονιές του στη VTB είχε +40% από το τρίποντο. Εμένα μου αρέσει, πολύ καλή, οικονομική, έμπειρη επιλογή τον είχα προτείνει πριν λίγο καιρό. Και την παλεύει και πολύ στην άμυνα, σίγουρα upgrade από τον Κουβανό (που σε άλλη ομάδα, σε καθαρά συνδετικό ρόλο μπορεί να κάνει πολύ καλύτερη χρονιά). Σε σχέση με το Μέικον είναι άλλου τύπου παίκτης, σαφώς πιο two way, σαφώς μικρότερη ικανότητα στο 1-1 αλλά εμένα μου αρέσουν αυτού του τύπου. Φαντάζομαι ότι μιλάμε για καμιά 500ρα. Τώρα βλέπω ότι είναι 30χρ, τον έκανα για πιο μεγάλο, μετά τη μιάμιση χρονιά του κορωνοϊού, οι εποχές προ κορωνοιού (όπως η χρονιά του στη Ράστα Βέχτα) μου φαίνεται ότι ήταν πριν 5-6 χρόνια.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:37 pmhttps://olaprasina1908.gr/%cf%80%ce%b1% ... holins-ta/
Εγω δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω έχει αυτός ο Χολινς απο τον Σαντ Ρος πχ.. μόνο μεγαλύτερο συμβόλαιο μαλλον. Σουτ ιδιο, αμυνα ιδια, δημιουργια χειρότερη. Ως επί τω πλείστων κακη επιλογή.
Γιατι αργεί τοσο η επιλογή προπονητή? Δεν καταλαβαίνω...
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
αφου τα εβαλε με τον μπαλντγουιν,αυτος μοιαζει γατακι μπροστα τουJohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:51 pmΚακιστος χαρακτήρας, ειδάλλως θα έπαιζε ήδη γιουρολιγκ, μη σου πω δεν θα έφευγε ποτε απο νβα.avtokrator13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:50 pm
o james young στο 3 τι θα μας ελεγε?
τετοιους παικτες πρεπει να αναδειξει ο τρινκερι

0
-
- Reactions: 2457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλα και οι δικοί μας όλοι στην Α1 με μια χαρά ποσοστά σουταραν, το θέμα ειναι τι κάνουν στη γιουρολιγκ και έχει τα ποσοστά του Χολινς απτο 3ποντο είναι άθλια.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:51 pmO Hollins τις δυο τελευταίες χρονιές του στη VTB είχε +40% από το τρίποντο. Εμένα μου αρέσει, πολύ καλή, οικονομική, έμπειρη επιλογή τον είχα προτείνει πριν λίγο καιρό. Και την παλεύει και πολύ στην άμυνα, σίγουρα upgrade από τον Κουβανό (που σε άλλη ομάδα, σε καθαρά συνδετικό ρόλο μπορεί να κάνει πολύ καλύτερη χρονιά). Σε σχέση με το Μέικον είναι άλλου τύπου παίκτης, σαφώς πιο two way, σαφώς μικρότερη ικανότητα στο 1-1 αλλά εμένα μου αρέσουν αυτού του τύπου. Φαντάζομαι ότι μιλάμε για καμιά 500ρα. Τώρα βλέπω ότι είναι 30χρ, τον έκανα για πιο μεγάλο, μετά τη μιάμιση χρονιά του κορωνοϊού, οι εποχές προ κορωνοιού (όπως η χρονιά του στη Ράστα Βέχτα) μου φαίνεται ότι ήταν πριν 5-6 χρόνια.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:37 pmhttps://olaprasina1908.gr/%cf%80%ce%b1% ... holins-ta/
Εγω δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω έχει αυτός ο Χολινς απο τον Σαντ Ρος πχ.. μόνο μεγαλύτερο συμβόλαιο μαλλον. Σουτ ιδιο, αμυνα ιδια, δημιουργια χειρότερη. Ως επί τω πλείστων κακη επιλογή.
Γιατι αργεί τοσο η επιλογή προπονητή? Δεν καταλαβαίνω...
Εγω νιώθω ότι θα ζητήσει πάνω απο 500χιλ (τα λεφτα του Ρος δηλαδη) και δεν ξερω γιατι να αλλάζαμε τον Κουβανό με τον συγκεκριμένο. Παίχτης που ξέρει την ομαδα, είναι καλός δημιουργός και καλος αμυντικός. Να τον αλλάξουμε για εναν παιχτη με προοπτική ναι η για εναν αποδεδειγμένα καλύτερο επίσης ναι. Αλλά με Χολινς γιατί? Ορισμός της μετριότητας.
0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Lundberg πρέπει να είναι πανάκριβος. Του πανακρίβου όμως.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:50 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/978460_eska ... o-kalathis
Ξεκινάμε. Καλαθης και Μπαρτσα τέλος!
ΥΓ. Φιλε Panos Phys, καλησπέρα. Έκλεισε ήδη στη Μακάμπι ο συγκεκριμένος. Εγω Lundberg θέλω να πω την αλήθεια μου (ή Okobo χεχε).
0
-
- Reactions: 2457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ποσο πάνω απο το 1 εκατ να ζητησει? Πιο ακριβός απο Λοιντ ή Οκομπο πχ δεν νομίζω πως είναι. Στο ροστερ που έστειλα πριν νομίζω χωράει παντως οικονομικά και πόσο μάλλον με φθηνότερο 4αρι του Γκιλ.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:57 pmO Lundberg πρέπει να είναι πανάκριβος. Του πανακρίβου όμως.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:50 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/978460_eska ... o-kalathis
ΥΓ. Φιλε Panos Phys, καλησπέρα. Έκλεισε ήδη στη Μακάμπι ο συγκεκριμένος. Εγω Lundberg θέλω να πω την αλήθεια μου (ή Okobo χεχε).
0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταρχήν η σύγκριση Α1 και VTB είναι άδικη, δεν είναι της ίδιας δυναμικής, η δεύτερη έχει 3 ομάδες Ευρωλίγκας (η Α1 μέχρι πέρυσι είχε μία, οπότε ο Σαντ Ροος έπαιζε απέναντι σε 0 Ευρωλιγκάτους αντιπάλους) και Λοκομοτίβ και Νίζνυ, ενώ και οι χειρότερές της ομάδες δε συγκρίνονται με τις χειρότερες της Α1.Καλα και οι δικοί μας όλοι στην Α1 με μια χαρά ποσοστά σουταραν,
Δεύτερον ο Sant Roos έβγαλε τη χρονιά με 31% στην Α1 κι οΧόλλινς την ABA με 37,6%. Και σε επίπεδο Ευρωλίγκας ο Χόλινς πέρυσι έκανε 37%. Τη διαφορά στο σουτ μακροπρόθεσμα τη βλέπεις και στις βολές, είναι σταθερά καλύτερος ο Χόλινς, γενικώς σουτάρει καλύτερα.
Είπαμε, πέρυσι στη Ζενίτ είχε 37%. Πολύ καλύτερο spacing από τη Μπάγερν, βρήκε χώρους. Ο Σαντ Ροος σχεδόν πάντα ξεμαρκάριστος σουτάρει, ε τέλος πάντων δεν είναι και το φόρτε του. (αν δεν παινέψεις το συμπατριώτη σου, παίζει να διαβάζει το φόρουμ και να ξεχέσει σε κανένα δείπνο).το θέμα ειναι τι κάνουν στη γιουρολιγκ και έχει τα ποσοστά του Χολινς απτο 3ποντο είναι άθλια.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yorgos την Πέμ Ιουν 23, 2022 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πιο ακριβός από Λόιντ ίσως όχι, από Οκόμπο νομίζω ναι. Γενικά έχει περισσότερα φόντα να πάει σε πρωτοκλασάτη ομάδα και με σοβαρό ρόλο, το έχει ξανακάνει. Και είναι και αμυντικάρα.
0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στα "αποκλειστικά" τους είναι για γέλια. Τώρα όταν αναπαράγουν πράγματα που γράφονται και αλλού, ε προφανώς κάποια ισχύουν. Γενικά, τα σάιτ ιδιοκτησίας dpg (σδνα, ον κλπ) προφανώς πληροφόρηση έχουν., ό,τι αναπαράγεται από αυτά συχνά έχει βάση.
Αυτό που βρίσκω εκπληκτικά αναξιόπιστο είναι το sportdog. έχω αρχίσει και πιστεύω ότι είναι κάτι σαν το κουλούρι, δηλαδή δεν είναι καν κλικατζήδες ή παπατζήδες, απλά είναι παιδιά με χιούμορ που γελάνε με όποιον τους διαβάζει.
Συγγνώμη,

https://www.tokoulouri.com/sports/pali_me_xronia/
1
1

-
- Reactions: 2413
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το Sportdog είναι η επιτομή της αναξιοπιστίας. Έχει άρθρα με εντυπωσιακούς τίτλους, που όμως αποσκοπούν μόνο στα κλικ. Σπάνια αποδεικνύεται αξιόπιστο, τουλάχιστον όσον αφορά τα αθλητικά.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 6:19 pmΣτα "αποκλειστικά" τους είναι για γέλια. Τώρα όταν αναπαράγουν πράγματα που γράφονται και αλλού, ε προφανώς κάποια ισχύουν. Γενικά, τα σάιτ ιδιοκτησίας dpg (σδνα, ον κλπ) προφανώς πληροφόρηση έχουν., ό,τι αναπαράγεται από αυτά συχνά έχει βάση.
Αυτό που βρίσκω εκπληκτικά αναξιόπιστο είναι το sportdog. έχω αρχίσει και πιστεύω ότι είναι κάτι σαν το κουλούρι, δηλαδή δεν είναι καν κλικατζήδες ή παπατζήδες, απλά είναι παιδιά με χιούμορ που γελάνε με όποιον τους διαβάζει.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4494
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Έσκασε η «βόμβα» στην Μπαρτσελόνα: Δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν ο Καλάθης!JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:50 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/978460_eska ... o-kalathis
γιατι αραγε

0