Θα μπορουσες απλα να μου στειλεις pm, η συζητηση εχει αλλαξει πλέον.manj13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 12:15 amRedfly έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2020 5:26 pm
Ως γνωστον, η ευρωλιγκα ειναι για να προπονειται η ομαδα για τους αγωνες πρωταθληματος της Α1 διοτι πραγματι το φ4 δεν ειναι εγγυημενο, πως θα μπορουσε αλωστε. Τωρα που επεστρεψε ο μπαρτζω καποιοι εδω ελεγαν οτι γυρισε διοτι του υποσχεηκαν συμμετοχη στην Α1 και ο κοουτς υποσχεθηκε να φερει την ευρωκουπα μιας και την εχει στανταρακι![]()
Απαντω λοιπον χωρις υφος ειρωνειας....Βασικα για τον Παναθηναικο αλλα και ολες τις ομαδες απο την θεση 5 και κατω ,λογω τεραστιας αποστασης μπατζετ απο ΤΣΣΚΑ-Ρεαλ-Φενερ-Μπαρτσελονα, οι υπολοιποι εδω και καποια χρονια ειναι για να συμπληρωνονται οι αγωνιστικες....Στους 5 αγωνες των play off προκρινονται ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ οι ανωθεν μινιμουμ 3 και ψαχνουμε τυχον εκπληξη για την τεταρτη....Οσον αφορα να μεινουμε Ευρωλιγκα και να μενουμε τελευταιοι κανενα προβλημα για εμενα... εδω προλαβα ''πετρινα χρονια''...Καποιοι που εζησαν μονο κουπες θα ξεκοψουν...Μια ηττα...δυο...τρεις...θα κοψουν ροδα μυρωμενα...Βγαινουν χαλια σελφι μετα απο ηττα....Και θα μεινουμε οι μπασκετικοι που παμε και στα ''αδιαφορα'' ματς της Α1....1500-2000 μετα βιας...Α και κατι που ακουσα περι ''αγοραστη''...Αν βρεθει αγοραστης που να αναλαβει την ομαδα εστω ΤΖΑΜΠΑ και να την ''τρεξει'' ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα δηλωσω στο φορουμ με υπογραφη οτι ο Καλαθης ειναι απο τα καλυτερα γκαρντ στην Ευρωπη και οτι ο Μποχωριδης εχει τα φοντα να γινει αντικαταστατης του Διαμαντιδη....ΜΟΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...Με τα καλα του και τα πολλα κακα του....Εγω την ομαδα μου την θελω να παιρνει τιτλους...Οχι να κανω γαμπρο τον προεδρο της....Οσο για τον Μπαρτζωκα ..ειναι ενας εξαιρετικος προπονητης που απολυθηκε ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ, επειδη εχασε μαρς ΣΤΗΝ Α1 απο τον Παναθηναικο...Για να καταλαβουμε ποσο απαξιωνουν αλλοι την ''κακομοιρα την Α1'' που βγαζει Πρωταθλητη Ελλαδος.....Τωρα δεν νομιζω οτι ο Μπαρτζωκας ,θα εχει την εσφαλμενη για επαγγελματια επαρση Πασκουαλ να δηλωνει ''περι αποτυχιας αν δεν παει ο Ολυμπιακος φ4''...Μερικοι προπονητες -που δεν χρειαζεται να χαιδευουν τ αυτια του εκαστοτε προεδρου γιατι δεν ειναι του μεροκαματου αλλα και σεβονται τ ονομα τους, οπως ο Πιτινο, λενε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ τα πραγματα με τ ονομα τους...
Σου εύχομαι πραγματικά, να μείνει ο dpg και να συνεχίσετε να παίρνετε πρωταθληματα ελλαδος και να βλέπεις την ομάδα σου όπως επιθυμεις καταλαβαίνεις όμως ότι εδω οι περισσοτεροι θέλουν να βλέπουν απλά, μπασκετ ήρεμα και ωραία και να έρχονται εδω να συζητάνε γι αύτο.
Θα ήθελα ομως να μου αναλύσεις λίγο το Μόνο Δ. Γιαννακοπουλος. Δε σε απσχολουν καθόλου τα στραβά του και στο βωμό του πρωταθλήμαοτος ελλάδος ας γινουν ολα ριμάδι?
Ο πασκουαλ πάντως ήταν κύριος και είχε και μεγάλη υπομονή στη συνεργασία του με τον dpg. Προσωπικά τον σέβομαι γι αυτό και δεν τον θεωρω προπονητη του μεροκαματου, απλα ο πιτίνο δε πίστευε ότι θα καθόταν τόσο και μίλαγε πιο εύκολα. Να μου πεις για τον πεδουλάκη που μετά απο τοσες ιστοριες μπορεί και γυρίζει πίσω να κάτσουμε να το συζητήσουμε αλλά ο Πασκουάλ δεν νομίζω ότι έχει αναγκη.