Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Φεβ 02, 2026 12:19 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 10:35 am
Για μένα ο Άταμαν πρέπει να φύγει και να κοουτσάρει ο Σερέλης. Υπάρχει ένα γκρουπ παικτών που δεν τον θέλουν τον Άταμαν και είναι εμφανές: οι Έλληνες του ρόστερ πλην Σλούκα, ο Shorts, και ο Χουάντσο (προσωπική εκτίμηση πάντα).

Ο Σερέλης μπορεί να συσπειρώσει την ομάδα, να δώσει ρόλο και κίνητρο στους παραγκωνισμένους Έλληνες (Καλαϊτζάκη, Ρόγκα) να αναστήσει τον Shorts και να τον βοηθήσει παράλληλα, και γενικά να κατεβάσει πιο ορθολογικά σχήματα, όπου οι παίκτες θα ξέρουν και τι πρέπει να κάνουν και πόσο θα μείνουν στο παρκέ.

Αν μείνει ο Άταμαν θα βασιστεί σε ένα κορμό 7-8 παικτών (όπως κάνει πάντα) και ακόμα και αν καταφέρει να το γυρίσει (που δεν το βλέπω) οι παίκτες μέχρι τα playoffs θα είναι ξεζουμισμένοι. Ήδη Γκράντ, Σλούκας, Οσμάν, Χουάντσο παίζουν χοντρά λεπτά και δεν είναι η πρώτη χρονιά (με λιγότερα παιχνίδια) που βγήκε αυτό.

Συμφωνώ ότι με Άταμαν σε φ4 ο ΠΑΟ μπορεί να το σηκώσει, το θέμα είναι θα πάει με Άταμαν;

Μήπως να πάει με Σερέλη (που θα πάει) και εκεί ας βγουν μπροστά οι παίκτες προσωπικότητες που έχει ο ΠΑΟ;

Όσες ομάδες άλλαξαν προπονητή (πλην Εφές) κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα τους προς το καλύτερο και να κάνουν καλά σερί νικών).
Συν οτι αμα το σηκωσει με Σερελη τουλαχιστον θα το εχει σηκωσει ενας Γαυρος βαμμενος!! :+1:

Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Φεβ 02, 2026 12:22 pm

Πιστεύω κι εγώ ότι πρέπει να φύγει ο Αταμάν το καλοκαίρι, αλλά το να πάμε τώρα με πρώτο τον Σερέλη σημαίνει λευκή πετσέτα.

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Φεβ 02, 2026 12:36 pm

Οχι βρε σεις, ποιος Σερρέλης τώρα, αυτό είναι λευκή πετσέτα...πας με τον Αταμάν, και αν τα χάσει όλα το καλοκαίρι αποχωρεί, όποιος το είχε πει και ο ίδιος άλλωστε.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Φεβ 02, 2026 12:40 pm

Πριν δέκα λεπτά ανέβηκε η τοποθέτηση του κομισαρίου ...

Παπαθεοδώρου «Οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό»

Χωρίς Ναν αύριο δυστυχώς :-?

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Φεβ 02, 2026 12:48 pm

Ο Σερέλης είναι καλός προπονητής αλλά το να πας με πρώτο προπονητή τον Σερέλη σε μια ομάδα που έχει ένα από τα 3-4 μεγαλύτερα μπάτζετ της διοργάνωσης και έχει ως ελάχιστο στόχο το νταμπλ στην Ελλάδα και την πρόκριση στο Final-4 στην Ευρωλίγκα, θυμίζει λίγο επιλογή Αλβέρτη προ δεκαετίας (μόνο που τότε ο πήχης ήταν χαμηλότερος). Θα είναι σαν να παραδέχεται και ο ίδιος ο ΔΠΓ ότι θα πάει την ομάδα στον αυτόματο σε μια χρονιά που με το Final-4 στην Αθήνα έχει πιο υψηλούς στόχους από ποτέ σε αυτά τα 15 χρόνια σχεδόν της θητείας του. Θα φέρει ίσως μια αλλαγή στην ψυχολογία κάτι τέτοιο, αλλά αγωνιστικά δεν είμαι σίγουρος ότι θα λυθούν όλα τα δομικά προβλήματα του ΠΑΟ.

Επίσης διαβάζω που γράφεται ότι εξαιρετικός αντικαταστάτης θα ήταν ο Σφαιρόπουλος. Αφ'ενός δεν ξέρω πόσο ρεαλιστική επιλογή θα ήταν λόγω του ερυθρόλευκου παρελθόντος (ποτέ μην λες ποτέ βέβαια), αφ'ετέρου ο Σφαιρόπουλος έχει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού που βασίζεται υπερβολικά στην άμυνα και το physical game. Αν καταφέρει να πείσει τον Nunn στα 30 του να μην βαριέται στην άμυνα ή καταφέρει να κρύψει τις αμυντικές αδυναμίες παικτών όπως ο Σλούκας (λόγω ηλικίας), Τολιόπουλος-Shorts (λόγω ύψους) και Μήτογλου-Yurtseven (λόγω ικανότητας), θα είναι θαυματοποιός.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Φεβ 02, 2026 1:02 pm

Ο Σερελης ειναι καλος κοουτς, αλλα δεν εχει εμπειρια και παραστασεις απο πλευ οφ και φ4.Δεν ειναι λογικο να συζηταμε να φυγει ο Αταμαν για να αναλαβει ο Σερελης.
O Aταμαν πρεπει να φυγει τώρα,ΜΟΝΟ αν ερθει ο Ομπραντοβιτς για να τελειωσει την σεζον,αν η ομαδα θελει να τον διωξει.
Αν ο ιδιος θελει να φυγει και επιμενει,και η ομαδα χρειαστει αναγκαστικα προπονητη,και ο Ζοτς δεν μπορει να ερθει, η μονη λυση ειναι ο Σερελης,η μονη αναγκαστικη λυση ομως.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Φεβ 02, 2026 1:03 pm

Εκτός από Ζέλικο δεν νομίζω πως κυκλοφορούν τοπ προπονητές. Αν αποτύχει ο Αταμαν φέτος δυστυχώς δεν ξέρω ποιος θα πρέπει να είναι ο διάδοχος, ελπίζω αυτοί που τρέχουν τον Παναθηναϊκό να μπορούν να αναγνωρίσουν τον «επόμενο» μεγάλο κοουτς. Ένα από τα μεγάλα προβλήματα σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ, δεν είναι η ικανότητα αυτή καθ’αυτή αλλά το αν θα μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες που είναι «βεντέτες» και παίρνουν πολλά λεφτά. Κάποιος που δεν είναι «όνομα» θα έχει πολύ δύσκολο έργο σε αυτό.

Ο Σφαιρόπουλος imo είναι καλός προπονητής αλλά δεν ταιριάζει καθόλου στο πως είναι δομημένη η ομάδα. Θα χρειάζεται ολικό λίφτινγκ που δεν το θεωρώ φρόνιμο. Ο Σάρας δυστυχώς ανανέωσε οπότε θα πρέπει να περιμένουμε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Φεβ 02, 2026 1:04 pm

kein έγραψε:
Λογικο. Είναι απροπονητος αν δεν κάνω λάθος

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Φεβ 02, 2026 1:10 pm

Quincy έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 1:04 pm
kein έγραψε:
Λογικο. Είναι απροπονητος αν δεν κάνω λάθος
Ναι, επίσης άφησε να εννοηθεί ότι ούτε με την παρτιζάν θα είναι στην αποστολή

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Φεβ 02, 2026 1:13 pm

Γράφω σπανιότατα σε θέματα αντιπάλων ( αθλητικών εννοώ) και το κάνω τώρα, διότι φαίνεται ότι έχει χαθεί κάθε κοινή λογική σε αυτά που ακούγονται και γράφονται εδώ και κανένα μήνα στην ομάδα σας.
1).Ξεκινώ από το απίστευτο ποστάρισμα του μεγαλομετόχου σας που είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό για την πλειονότητα των παικτών αλλά και του προπονητή, διότι πολύ απλά είναι τύποι που έχουνε σηκώσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην καριέρα τους και δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα!! Δεν είναι τίποτα παιδιά ενός κατώτερου Θεού, ώστε να αξίζουν ανοιχτής διαπόμπευσης!!! Ήμαρτον……2026 διανύουμε πια!!
2). Οκ, να δεχτούμε ότι παίζει πολύ κακά τον τελευταίο μήνα ο Πάο, με μεγάλη ευθύνη του Άταμαν. Όμως παίζει χωρίς τον καλύτερο επιθετικά παίκτη της λίγκας, που ούτως ή άλλως γνωρίζει ο καθένας μπασκετικός, ότι το μπάσκετ που πρεσβεύει διαχρονικά ο κόουτς Άταμαν εξαρτάται πάρα πολύ, στο isolation και στην κλάση των περιφερειακών παικτών + μια στοιχειώδη αμυντική κάλυψη που προέρχεται από 2-3 τοπ αμυντικούς του ρόστερ!!! Οπότε……..ηρεμία!!! Μόλις επιστρέψει ο Ναν, προφανώς και θα παίξετε καλύτερα……άλλωστε σε όλους τους στόχους μέσα είσαστε!!!
3). Ακόμα και τα πεντάρια σας, όλα όμως, είναι καλοί παίκτες!!! Χρησιμοποιούνται όμως τελεΐως λαθος και θα συμφωνήσω ότι εδώ έχει κάνει εγκλήματα ο Αταμάν!!
Υγ: ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ……..ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΡΟ 45 ΗΜΕΡΩΝ!!!! Shame shit different day που λένε στο χωριό μου! Όλα αλλάζουν…….για εμένα το μοναδικό ανησυχητικό στοιχείο ήταν το ποστάρισμα του γνωστού και μη εξαιρετέου!!! Όλα τα άλλα θα τα διορθώσετε, άλλωστε 2 Φλεβάρη έχουμε!!!!

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Φεβ 02, 2026 1:17 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Χρησιμοποιούνται όμως τελεΐως λαθος και θα συμφωνήσω ότι εδώ έχει κάνει εγκλήματα ο Αταμάν!!
Αν δεν διορθωθούν αυτά τα «εγκλήματα» λοιπόν πως θα παίξουμε καλύτερα; Και πως μπορείς να αισιοδοξείς ότι θα διορθωθούν τώρα ενώ είναι γνωστά εδώ και μήνες και δεν έχει γίνει η παραμικρή αλλαγή;

Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Φεβ 02, 2026 1:29 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 1:17 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Χρησιμοποιούνται όμως τελεΐως λαθος και θα συμφωνήσω ότι εδώ έχει κάνει εγκλήματα ο Αταμάν!!
Αν δεν διορθωθούν αυτά τα «εγκλήματα» λοιπόν πως θα παίξουμε καλύτερα; Και πως μπορείς να αισιοδοξείς ότι θα διορθωθούν τώρα ενώ είναι γνωστά εδώ και μήνες και δεν έχει γίνει η παραμικρή αλλαγή;
Καλημέρα……Σόρρυ γιατί είμαι εκτός Ελλάδας , λίγο επιγραμματικά και πάντα κατά την ταπεινή άποψη μου, θα σου απαντήσω τι προσαρμογές νομίζω ότι πρέπει να κάνει που δεν απαιτούν και ιδιαίτερα χρόνο:
1) Να κόψει τα hedge και να χρησιμοποιήσει drop και μόνο άμυνα (τουλάχιστον στον Ομέρ και στον Holmes)……hedge μόνο με Φαρίντ
2) Χρήση Καλαϊτζάκη σε πεντάδες που on ball χειριστής θα είναι ο Σορτς
3) Πέρασμα της μπάλας στους ψηλούς…….δεν είναι τόσο κακοί finishers όσο νομίζετε
Αυτά τα απλά κατ’ εμέ συν την επιστροφή του παικταρά Nunn, όσο και να γελάς θα σου αποδώσουν κατ’ εμέ πάντα + 20% τουλάχιστον επιπλέον efficiency συνολικά!!!
Με εκτίμηση……….

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Φεβ 02, 2026 1:30 pm

Καλημέρα κι από μένα μετά από κάποιες μέρες που απείχα λόγω μιας ωραιότατης πνευμονίας δωράκι από συνδυασμο γρίπης και αίσθησης πως στα 50 μου είμαι ακόμα ικανός να προπονουμαι non stop σα 30ρης ακομα κι άρρωστος...

Βλέπω Κούγκι το έχετε κάνει, μπουρλότο όλα :lol: :P

Εν τάχει να πω πως δεν υπάρχει σοβαρή ομάδα η διοίκηση που θα έδιωχνε τον προπονητή της φεβρουαριο μετά από μια (ομολογουμενως) παρατεταμένη αγωνιστική κρίση αλλά χωρίς ουσιαστικά να εχει απολέσει κάποιο βασικό στόχο.Αντιθετως αυτό που θα έκανε θα ήταν μια σοβαρή διαχείριση κρίσης,θα ενεργοποιούσε τα στεγανά της και τα στελέχη αυτά που θα έκαναν αυτά που έπρεπε τόσο εντός ομαδας όσο και στα μεταγραφικα. Αυτό φυσικά αφορά ομάδα με σοβαρή διοίκηση με πλάνο στη διαχείριση κρίσης. Τώρα σε ομάδα με ιδιοκτήτη έναν ψυχωτικο ναρκισσο sociopath,πρόεδρο τη γλαστρα του τζιγγερ και στέλεχος πρώην δημοσιογράφο παπαγαλάκι του ιδιοκτήτη τα παραπάνω δε πρόκειται να γίνουν.Αυτα που θα γίνουν θα είναι τα γνωστά, δλδ non paper σε ΜΜΕ και stories στο insta.Πιθανολογω πως θα γίνει και μια ακριβή κινηση αλλά δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται ένας σταρ ακόμα (και δεν είμαι κ σίγουρος ποιος και με τι κριτήρια θα τον διαλεξει) .Εγώ προσωπικά νομίζω ότι χρειάζονται 2 role players (2-3 κ 5).Όταν λέω role players δεν εννοώ κομπαρσους ,εννοώ τύπου Γουάιλερ Μπαμπ,Γουορντ κλπ.Καλους παίκτες με αμυντικό φίλτρο και ομαδικό χαρακτήρα κλπ.

Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος όμως,όχι επειδή υπάρχει αγωνιστική κρίση η λόγω Αταμαν αλλά επειδή ο οργανισμός δε φαίνεται να μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρά τέτοιες κρίσεις.(Βασικά δε μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρα μια ήττα από τον αιώνιο...από όπου ξεκίνησαν όλα ουσιαστικά...τι κριση να αντιμετωπίσει)

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Φεβ 02, 2026 1:31 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 10:46 am
Quincy έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 7:01 am
Αλήθεια πιστεύετε ότι με σερελη ή οποιαδήποτε αλλαγή προπονητή αυτή τη στιγμή έχει καλύτερες πιθανότητες ο ΠΑΟ;
Η απάντηση σε αυτό εξαρτάται από το ποιο θεωρείς ότι είναι το βασικό πρόβλημα.

Αν πιστεύεις ότι το κύριο ζήτημα είναι το πως έχει στηθεί το ρόστερ ή ότι ο Αταμάν δεν το αξιοποιεί πλήρως και δεν έχει καλές σχέσεις με κάποιους παίκτες.

Μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα και τα 2 και επίσης και στα δυο σενάρια ο Αταμάν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Αλλά το αν θα πάει καλύτερα με ή χωρίς Αταμάν εξαρτάται από το τι θεωρείς σημαντικότερο.

Εγώ δε νομίζω ότι θα πάει καλύτερα. Μια αλλαγή προπονητή μπορεί να προσφέρει ένα προσωρινό ψυχολογικό boost αλλά όπως γίνεται πάντα τα προβλήματα γρήγορα θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια.

Λείπει ένα βασικό 5αρι, ένας 3&D forward και ένα άσσος που να ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μας (ή να αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας για να ταιριάξει ο Σορτς).

Αυτά δε θα λυθούν με αλλαγή προπονητή.
Τα προβλήματα σίγουρα θα ξανάρθουν στην επιφάνεια, αλλά εδώ υπάρχει κίνδυνος να χαθεί όλη η χρονιά σε συνοπτικές διαδικασίες.

Δεν θέλει και πολύ με το ρυθμό που έχουν φέτος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για να πάρει την ομάδα η κάτω βόλτα και να εμφανίσει εικόνα Εφές (της φετινής), ειδικά από την απουσία του Λάρκιν και έπειτα.

Χωρίς Ναν πιστεύει κανείς ότι το 0/2 αυτή την εβδομάδα δεν είναι ένα πιθανό σενάριο; Ακόμα και η Παρτιζαν δεν είναι στα χάλια που ήταν πριν ένα μήνα.

Με Σερέλη μπορεί να γίνει συσπείρωση, να αναστηθούν κάποιοι παίκτες, να αξιοποιηθούν κάποιοι άλλοι, και να γίνουν οι νίκες που πρέπει για να μη χαθεί το τρένο και ταυτόχρονα να μην καούν οι παίκτες κλειδιά.

Στο φ4 και εγώ να είμαι προπονητής, έχετε τους παίκτες με προσωπικότητα για να το πάρουν μόνοι τους.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Φεβ 02, 2026 1:34 pm

golitog7 έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 12:00 pm
pan24 έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 10:46 am

Η απάντηση σε αυτό εξαρτάται από το ποιο θεωρείς ότι είναι το βασικό πρόβλημα.

Αν πιστεύεις ότι το κύριο ζήτημα είναι το πως έχει στηθεί το ρόστερ ή ότι ο Αταμάν δεν το αξιοποιεί πλήρως και δεν έχει καλές σχέσεις με κάποιους παίκτες.

Μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα και τα 2 και επίσης και στα δυο σενάρια ο Αταμάν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Αλλά το αν θα πάει καλύτερα με ή χωρίς Αταμάν εξαρτάται από το τι θεωρείς σημαντικότερο.

Εγώ δε νομίζω ότι θα πάει καλύτερα. Μια αλλαγή προπονητή μπορεί να προσφέρει ένα προσωρινό ψυχολογικό boost αλλά όπως γίνεται πάντα τα προβλήματα γρήγορα θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια.

Λείπει ένα βασικό 5αρι, ένας 3&D forward και ένα άσσος που να ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μας (ή να αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας για να ταιριάξει ο Σορτς).

Αυτά δε θα λυθούν με αλλαγή προπονητή.
Ρε συ Pan γιατί να μην αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού αν αλλάξει ο προπονητής, αυτό δεν το κατάλαβα. Αυτός δεν είναι και ο λόγος που αλλάζουν προπονητές οι ομάδες? Να 'ερθει ένας άλλος να δοκιμάσει καινούριες ιδέες? Πέρα από το προφανές της ψυχολογικής ανανέωσης.
Πολύ σωστό. Η αλλαγή προπονητή σίγουρα θα φέρει και αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού.
Και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, μετά από την αποβολή του Αταμάν, ο Σερέλης βρήκε τρόπο να αξιοποιήσει καλύτερα τον Σορτς και ο Παναθηναϊκός μέσα σε 2-3 λεπτά το γύρισε το παιχνίδι. Αυτό που είδα ήταν ότι έδωσε στον Σορτς το ελεύθερο και τους χώρους να κάνει τα δικά του, να πάει σε iso (τράβηξε τους άλλους από την άλλη πλευρά παρασέρνοντας μαζί και τους αντίπαλους κι έτσι μπόρεσε ο Σορτς να παίξει iso και ήταν καταλυτικός). Αυτό το απλό ο Αταμάν δεν το έκανε.
Επίσης, με τον Σερέλη ο Παναθηναϊκός έσφιξε τόσο πολύ την άμυνά του, ώστε ο Άρης πνίγηκε και δεν ήξερε τι να κάνει. Βέβαια, σε αυτό κρατάω μια επιφύλαξη μήπως με την αποβολή Αταμάν ορισμένοι παίκτες άρχισαν να δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”