https://3stepsbasket.com/player/nigel-h ... eague-2025 μπορείς να δεις εδώ ότι μέσα στη ρακέτα ο NHD έχει παρόμοιο ποσοστό με τον Juancho, λίγο καλύτερο μάλιστα.
Euroleague Round 31: Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2984
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

-
- Reactions: 2378
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αν η γνώμη σου είναι ότι ο Χουάντσο είναι άστοχος, διαφωνώ. Εγώ μια χαρά θεωρώ το ποσοστό του, είναι το μέσο ποσοστό ενός φόργουορντ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 12:44 pmhttps://3stepsbasket.com/player/nigel-h ... eague-2025 μπορείς να δεις εδώ ότι μέσα στη ρακέτα ο NHD έχει παρόμοιο ποσοστό με τον Juancho, λίγο καλύτερο μάλιστα.
0
Ο Χουαντσο επιθετικά φετος εχει ανέβει λεβελ, είναι αυτο που περιμέναμε όταν τον πήραμε.
Είναι all around παίκτης με υψηλό iq και ταυτόχρονα παιζει σα σκυλί στην άμυνα, μαζευει ριμπάουντ, είναι παντού.
Ο Μπράουν πρέπει να ξεκινάει με Ναν το ματς, πιστεύω θα συνεχίσει να ανεβάζει απόδοση από δω και πέρα.
Είναι all around παίκτης με υψηλό iq και ταυτόχρονα παιζει σα σκυλί στην άμυνα, μαζευει ριμπάουντ, είναι παντού.
Ο Μπράουν πρέπει να ξεκινάει με Ναν το ματς, πιστεύω θα συνεχίσει να ανεβάζει απόδοση από δω και πέρα.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2984
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν είναι θέμα γνώμης. Απλά έχεις λάθος εντύπωση. Μέσα στη ρακέτα ο Χουάντσο (56%) είναι πιο άστοχος από Βεζένκοφ (70%), Μιροτις (62%), Χειζ-Ντειβις (58%), Μονεκε (67%), Σεντεκερσκις (67%), Χορντ (67%), Χεζόνια (68%), Μήτογλου (67%), Πιτερς (67%), Μπούκερ (70%), Τζαμπάρι (60%) ενώ είναι λίγο καλύτερος από τον Λεντέι (54%) και τον Σενγκέλια (53%). Ποιους άλλους θέλεις να δω ακόμα;
1
1

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
To 55,1% στα δίποντα δε θεωρείται άστοχο, και άλλο "πιο άστοχος" και άλλο το "άστοχος".nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 1:04 pmΜα δεν είναι θέμα γνώμης. Απλά έχεις λάθος εντύπωση. Μέσα στη ρακέτα ο Χουάντσο (56%) είναι πιο άστοχος από Βεζένκοφ (70%), Μιροτις (62%), Χειζ-Ντειβις (58%), Μονεκε (67%), Σεντεκερσκις (67%), Χορντ (67%), Χεζόνια (68%), Μήτογλου (67%), Πιτερς (67%), Μπούκερ (70%), Τζαμπάρι (60%) ενώ είναι λίγο καλύτερος από τον Λεντέι (54%) και τον Σενγκέλια (53%). Ποιους άλλους θέλεις να δω ακόμα;
0
-
- Reactions: 482
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και δεν παίζει με excel.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 12:13 pmεξελακια χρονοι κτλ ειναι μαλωμενα με τον αταμανnikkal έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 12:11 pm
Έχω μεγάλη περιέργεια αναφορικά με το πώς θα εξελιχθούν οι χρόνοι ως προς την πρώτη παράγραφο σου.
Είμαι ένας (μάλλον από τους λίγους) που δεν μου αρέσει ο Γκραντ στον άσσο και τον θέλω στο 2 και στο 3 μόνο.
Όμως ο κοουτς μάλλον έχει άλλη άποψη και χρησιμοποιεί αρκετά τον εν λόγω στο 1, ακόμα κι αν οφθαλμοφανεστατα κολλάει το επιθετικό μας παιχνίδι. Προφανώς, αυτά που παίρνει από τον παίκτη τα θεωρεί σημαντικότερα (άμυνα, πίεση στον αντίπαλο χειριστή, σουτ μέσης απόστασης).
Μέχρι και πριν λίγο καιρό υπήρχε και ένα σοβαρότατο επιχείρημα για αυτό, το οποίο ήταν οι εμφανίσεις του Μπράουν. Πλέον, όμως, αυτες έχουν βελτιωθεί. Θα αλλάξει, λοιπόν, πλάνο ο προπονητής μας; Θα δείξει...
Το έχω ξαναγράψει πως, με βάση την δικιά μου οπτική, θα ήθελα δίδυμα Σλούκα-Ναν και Μπράουν-Γκραντ στις θέσεις 1-2. Κι αυτό γιατί νομίζω πως δένει καλύτερα ο βετεράνος (Μπράουν) με τον πιστό στρατιώτη (Γκραντ) στον τρόπο που παίζουν...
δεν κοουτσαρει κοιτωντας τον χρονο του καθε παιχτη
αν ο μπραουν δεν ειναι καλος και ειναι ειναι καλος ο καλαιτζακης θα βαλει αυτον
αν ο σλουκας δεν ειναι καλος και ειναι καλος ο γκρνατ αυτος θα κλεισει το παιχνιδι
Αλλά από την άλλη είναι και μία πραγματικότητα το ότι δεν ματσάρουν εξίσου καλά όλοι οι παίχτες μεταξύ τους.
Αρα δεν είναι θέμα χρόνου συμμετοχής αλλά fit.
1
1

-
- Reactions: 2437
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ρε συ θα μας τρελάνεις? Ειλικρινά δεν αντέχεσαι αλλο. Σταμάτα πια! Έχουν γράψει για τον Χουαντσο ότι είναι φουρνιάς Ρουντι Φερνάντεζ, ότι είναι ελίτ, ότι είναι παιχταρα και ψυχαρα.. και λέμε κάποιοι ότι ενώ είναι όλα αυτά έχει και ένα σημαντικό αρνητικό. Είναι εκνευριστικα αστοχος στα λέιαπ, ενώ είναι μόνος του κάτω από το καλάθι. Το αρνείσαι? Χθες έχασε 3 λειαπ εντελώς μόνος του! Δεν τον κράζει κανείς, δεν λέει κανείς να τον διώξουμε ή κάτι τέτοιο, απλά αναφέραμε ΕΝΑ αρνητικό του μαζί με άλλα δέκα θετικά. Ήμαρτον πια! Ποιος σε έχρισε ως τον δικηγόρο ή τον υπερασπιστή της ομαδας στο φόρουμ? Άσε μας ρε φίλε να πούμε ότι θέλουμε. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να γράφεις στο φόρουμ αν θες να λες μόνο μπράβο. Πρέπει να βελτιώνουμε και τα κακώς κείμενα για να βελτιωνόμαστε, όχι να εθελοτυφλουμε. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έλεος!!!BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 12:41 pmΜια χαρά είναι το ποσοστό του. Μίροτιτς και Λεντέι έχουν χαμηλότερο ποσοστό. Και ο Χέις-Ντέιβις δεν έχει παρόμοιο ποσοστό, 49,2% έχει. Με πιο δύσκολα σουτ μεν, αλλά κατ'αντιστοιχία δεν είναι πιο εύστοχος από τον Χουάντσο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 12:29 pm
O τρόπος με τον οποίο παίρνουν τα σουτ κάτω από το καλάθι ο Χουάντσο και ο Βεζένκοφ είναι πολύ παρόμοιος. 56% για σουτ από τα δύο μέτρα που συνήθως είναι είτε lightly contested είτε late contests δεν είναι τίποτα τρομερό. O NHD για παράδειγμα έχει παρόμοιο ποσοστό και είναι πολύ πιο δύσκολα τα σουτ που παίρνει στη ρακέτα.
3
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Αταμαν θέλει να ξεκινάει τα παιχνίδια με το καλύτερο σχήμα, γιατί ξέρει ότι αν μπούμε καλά και πάρουμε μια πρώτη διαφορά από νωρίς, το πιθανότερο είναι να λήξει το ματς χωρίς πολλά πολλά. Τώρα το πως κλείνει το ματς είναι μια άλλη κουβέντα και εξαρτάται από την απόδοση των παιχτών στα 35 λεπτά αγώνα. Αν το τελικό σχήμα είναι διαφορετικό από το αρχικό, σημαίνει πως ένας από τους βασικούς δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τον Αταμαν, ειδάλλως θα έκλεινε το ματς με αυτούς που ξεκίνησαν. Ο Αταμαν λοιπόν νομίζω ότι θυσιάζει τη δημιουργία του Σλουκα ή του Μπράουν για την άμυνα του Γκραντ, γιατί θέλει τον Τζεριαν ως ασπίδα προστασίας του Ναν. Θεωρεί πως αυτή η δυάδα μπορεί να του φέρει νίκες. Εγώ προσωπικά στη θέση του θα ανακατευα λίγο τη τράπουλα, αλλά σίγουρα ξέρει καλύτερα. Θα ξεκινούσα τα ματς με Λορενζο και Ναν και θα είχα από πίσω Σλουκα και Γκραντ που από πέρσι έχουν δείξει ότι ταιριάζουν μαζί. Θα έβαζα και τον Γκραντ και αρκετά στο "3" και μόνο αν έβλεπα πως έχουμε σοβαρά θέματα αμυντικά ή πως οι δύο άσοι μας είναι εκτός τόπου και χρόνου θα ανέβαζα τον Γκραντ στο "1" και θα θα έβαζα και τον Οσμαν στο "3". Προφανώς ο Λορενζο είναι κακό fit στην ομάδα, θέλαμε κάποιον καλύτερο αμυντικό που να έχει και off ball παιχνιδι πέρα από playmaking, έναν τύπου Γκραντ. Όμως αφού τον πήραμε πρέπει να τον αξιοποιησουμε στο σωστό πλαίσιο.nikkal έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 12:11 pmΈχω μεγάλη περιέργεια αναφορικά με το πώς θα εξελιχθούν οι χρόνοι ως προς την πρώτη παράγραφο σου.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 11:44 amΈχει σημασία τώρα που βρήκε ρυθμό και ψυχολογία ο Lorenzo να σταματήσει ο κόουτς να τον βάζει δίπλα σε Σλούκα, αυτό το σχήμα είναι καταστροφικό τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, δεν κολλάνε μαζί οι δύο τους. Ας ξεκινάει τον Brown δίπλα στον Nunn και ας αφήνει τον Grant να έρχεται από τον πάγκο, το πως θα κλείνουν τα ματς είναι άλλη υπόθεση.
Στον ασο πρέπει μίνιμουμ να παίρνουν 18 λεπτά ο Brown και άλλα τόσα ο Σλουκας + ένα 4λεπτο ο Grant. Αν ο Κώστας είναι στα καλά του να φτάνει στα 22 λεπτά (τρώγοντας το 4λεπτο του Grant), αν είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ας ρίξει και τον Lorenzo στα 15 λεπτά.
Στο "2" τα 30 λεπτά του Nunn είναι ακατέβατα πλέον, εκεί μπορεί να δινει ένα επιπλέον 10 λεπτό ο Grant.
Στο "3" ο Osman θα παίζει γύρω στα 20-25 λεπτά και επιπλέον 10-15 ο Grant. Τα υπόλοιπα θα τα δίνει οποιοδήποτε εκ των Παπαπέτρου ή Καλαϊτζάκη. Τον Grigonis δεν ξέρω αν έχει νόημα να τον υπολογίζω.
Στους ψηλούς να δούμε πως θα μοιραστούν οι χρόνοι τώρα που επιστρέφει και ο Yurtseven, το σίγουρο είναι πως ο Τούρκος δεν μπορεί να παίζει δίπλα στον Ντίνο.
Είμαι ένας (μάλλον από τους λίγους) που δεν μου αρέσει ο Γκραντ στον άσσο και τον θέλω στο 2 και στο 3 μόνο.
Όμως ο κοουτς μάλλον έχει άλλη άποψη και χρησιμοποιεί αρκετά τον εν λόγω στο 1, ακόμα κι αν οφθαλμοφανεστατα κολλάει το επιθετικό μας παιχνίδι. Προφανώς, αυτά που παίρνει από τον παίκτη τα θεωρεί σημαντικότερα (άμυνα, πίεση στον αντίπαλο χειριστή, σουτ μέσης απόστασης).
Μέχρι και πριν λίγο καιρό υπήρχε και ένα σοβαρότατο επιχείρημα για αυτό, το οποίο ήταν οι εμφανίσεις του Μπράουν. Πλέον, όμως, αυτες έχουν βελτιωθεί. Θα αλλάξει, λοιπόν, πλάνο ο προπονητής μας; Θα δείξει...
Το έχω ξαναγράψει πως, με βάση την δικιά μου οπτική, θα ήθελα δίδυμα Σλούκα-Ναν και Μπράουν-Γκραντ στις θέσεις 1-2. Κι αυτό γιατί νομίζω πως δένει καλύτερα ο βετεράνος (Μπράουν) με τον πιστό στρατιώτη (Γκραντ) στον τρόπο που παίζουν...
0
- golitog7
- Reactions: 1827
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τι είπε δλδ? Δεν βρίσκω κάτι κάπου.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 1:12 pmUnfair δήλωση του Σπανούλη για Σλούκα όσο και αν είμαι τεράστιος οπαδός του Σπανούλη. Λέτε να πετάξει σε κανένα φάιναλ 4 έξω και Μονακό και Ολυμπιακό ο Σλούκας και να γίνει δυνάστης των πάντων?
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το ακούσαμε και αυτό! Ότι γράφω μόνο για τα "μπράβο". Εγώ που τρώω τόσο κράξιμο επειδή συχνά γράφω τη γνώμη μου η οποία δε συμφωνεί με αυτή της πλειοψηφίας, ενώ θα μπορούσα να λέω ότι συμφωνώ σε όλα για απλά για να παίρνω το ένα upvote μετά το άλλο. Πες ότι δε σου αρέσει η αντίθετη άποψη, και μην πετάς ανυπόστατες κατηγορίες. Αν θέλεις να δεις τι σημαίνει να είναι κάποιος "δικηγόρος της ομάδας", ψάξε κατά montechristo μεριά. Όχι και τίποτα άλλο, αλλά έτσι όπως το πάτε θα απαγορεύεται να λέμε και τη γνώμη μας...JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 3:46 pmΡε συ θα μας τρελάνεις? Ειλικρινά δεν αντέχεσαι αλλο. Σταμάτα πια! Έχουν γράψει για τον Χουαντσο ότι είναι φουρνιάς Ρουντι Φερνάντεζ, ότι είναι ελίτ, ότι είναι παιχταρα και ψυχαρα.. και λέμε κάποιοι ότι ενώ είναι όλα αυτά έχει και ένα σημαντικό αρνητικό. Είναι εκνευριστικα αστοχος στα λέιαπ, ενώ είναι μόνος του κάτω από το καλάθι. Το αρνείσαι? Χθες έχασε 3 λειαπ εντελώς μόνος του! Δεν τον κράζει κανείς, δεν λέει κανείς να τον διώξουμε ή κάτι τέτοιο, απλά αναφέραμε ΕΝΑ αρνητικό του μαζί με άλλα δέκα θετικά. Ήμαρτον πια! Ποιος σε έχρισε ως τον δικηγόρο ή τον υπερασπιστή της ομαδας στο φόρουμ? Άσε μας ρε φίλε να πούμε ότι θέλουμε. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να γράφεις στο φόρουμ αν θες να λες μόνο μπράβο. Πρέπει να βελτιώνουμε και τα κακώς κείμενα για να βελτιωνόμαστε, όχι να εθελοτυφλουμε. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έλεος!!!
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Είπε ουσιαστικά ότι στον Ολυμπιακό δεν μπορούσε να δείξει πόσο καλός παίχτης είναι επειδή ήταν στη σκιά του.. Για μένα δεν τα λες αυτά. Δεν είπε σκιά αλλά είπε ότι ήταν πίσω του. Μπορούσε απλά να πει ότι ήταν στα πρώτα του βήματα και δεν είχε αναδειχθεί ακόμα σε κορυφαίο..golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 4:05 pmΤι είπε δλδ? Δεν βρίσκω κάτι κάπου.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 1:12 pmUnfair δήλωση του Σπανούλη για Σλούκα όσο και αν είμαι τεράστιος οπαδός του Σπανούλη. Λέτε να πετάξει σε κανένα φάιναλ 4 έξω και Μονακό και Ολυμπιακό ο Σλούκας και να γίνει δυνάστης των πάντων?
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τα έχω πει και για τον montechristo, ότι έχει τον ρόλο σου στα τοπικ του οσφπ, απλά εσύ εννοείται είσαι πιο ευγενικός, οπότε δεν σε ταυτιζω μαζί του προφανώς.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 4:06 pmΤο ακούσαμε και αυτό! Ότι γράφω μόνο για τα "μπράβο". Εγώ που τρώω τόσο κράξιμο επειδή συχνά γράφω τη γνώμη μου η οποία δε συμφωνεί με αυτή της πλειοψηφίας, ενώ θα μπορούσα να λέω ότι συμφωνώ σε όλα για απλά για να παίρνω το ένα upvote μετά το άλλο. Πες ότι δε σου αρέσει η αντίθετη άποψη, και μην πετάς ανυπόστατες κατηγορίες. Αν θέλεις να δεις τι σημαίνει να είναι κάποιος "δικηγόρος της ομάδας", ψάξε κατά montechristo μεριά. Όχι και τίποτα άλλο, αλλά έτσι όπως το πάτε θα απαγορεύεται να λέμε και τη γνώμη μας...JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 3:46 pm
Ρε συ θα μας τρελάνεις? Ειλικρινά δεν αντέχεσαι αλλο. Σταμάτα πια! Έχουν γράψει για τον Χουαντσο ότι είναι φουρνιάς Ρουντι Φερνάντεζ, ότι είναι ελίτ, ότι είναι παιχταρα και ψυχαρα.. και λέμε κάποιοι ότι ενώ είναι όλα αυτά έχει και ένα σημαντικό αρνητικό. Είναι εκνευριστικα αστοχος στα λέιαπ, ενώ είναι μόνος του κάτω από το καλάθι. Το αρνείσαι? Χθες έχασε 3 λειαπ εντελώς μόνος του! Δεν τον κράζει κανείς, δεν λέει κανείς να τον διώξουμε ή κάτι τέτοιο, απλά αναφέραμε ΕΝΑ αρνητικό του μαζί με άλλα δέκα θετικά. Ήμαρτον πια! Ποιος σε έχρισε ως τον δικηγόρο ή τον υπερασπιστή της ομαδας στο φόρουμ? Άσε μας ρε φίλε να πούμε ότι θέλουμε. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να γράφεις στο φόρουμ αν θες να λες μόνο μπράβο. Πρέπει να βελτιώνουμε και τα κακώς κείμενα για να βελτιωνόμαστε, όχι να εθελοτυφλουμε. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έλεος!!!
Αλλά στα σοβαρά τώρα, ούτε εσύ εδώ δέχεσαι να γίνεται αρνητική κριτική σε κανέναν της ομάδας. Δεν γίνεται να μην το βλέπεις.
Έτσι για το χαβαλε να κάνουμε ένα γκαλοπ, κάντε μου λαικ όσοι θεωρείτε πως ο Μπιλιπαο δεν δέχεται να γίνεται αρνητική στην ομάδα και κάντε ντισλάικ όσοι θεωρείτε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Λολ.
2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αν θεωρείς ότι δεν έχω ποτέ κάνει κριτική στην ομάδα, σε προσκαλώ να ανατρέξεις σε παλαιότερα ποστ που έχω κάνει. Έχω γράψει για τον Αντετοκούνμπο ότι είναι εντελώς ατάλαντος και μονίμως τραυματίας, ότι δε γίνεται σε κάποια παιχνίδια να είμαστε τόσο κακοί στις βολές κλπ. Θα έγραψα και άλλα, αλλά βαριέμαι να γυρίσω πίσω και να ψάξω όλα τα ποστ μου.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 4:21 pmΤα έχω πει και για τον montechristo, ότι έχει τον ρόλο σου στα τοπικ του οσφπ, απλά εσύ εννοείται είσαι πιο ευγενικός, οπότε δεν σε ταυτιζω μαζί του προφανώς.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 4:06 pm
Το ακούσαμε και αυτό! Ότι γράφω μόνο για τα "μπράβο". Εγώ που τρώω τόσο κράξιμο επειδή συχνά γράφω τη γνώμη μου η οποία δε συμφωνεί με αυτή της πλειοψηφίας, ενώ θα μπορούσα να λέω ότι συμφωνώ σε όλα για απλά για να παίρνω το ένα upvote μετά το άλλο. Πες ότι δε σου αρέσει η αντίθετη άποψη, και μην πετάς ανυπόστατες κατηγορίες. Αν θέλεις να δεις τι σημαίνει να είναι κάποιος "δικηγόρος της ομάδας", ψάξε κατά montechristo μεριά. Όχι και τίποτα άλλο, αλλά έτσι όπως το πάτε θα απαγορεύεται να λέμε και τη γνώμη μας...
Αλλά στα σοβαρά τώρα, ούτε εσύ εδώ δέχεσαι να γίνεται αρνητική κριτική σε κανέναν της ομάδας. Δεν γίνεται να μην το βλέπεις.
Έτσι για το χαβαλε να κάνουμε ένα γκαλοπ, κάντε μου λαικ όσοι θεωρείτε πως ο Μπιλιπαο δεν δέχεται να γίνεται αρνητική στην ομάδα και κάντε ντισλάικ όσοι θεωρείτε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Λολ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μην ψάχνετε στατιστικά. Δεν έχει δίποντο ο Χουάντσο. Δίποντο μόνο από κάνα επιθετικό ριμπάουντ ή έτοιμο ή στον αιφνιδιασμό. Τρίποντο έχει ο παίχτης φαρμακερό. Δεν χρειάζεται να ψάξει κάποιος ποσοστά. Δεν θα πάει να βαρέσει δίποντο μετά από τρίπλα πχ και δεν θα πάει κάθετα ενάντια σε όλους να σπάσει την άμυνα να την καρφώσει..
1
1