Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ταις ή Παπατζον; Δεν παίζει να χει τέτοιο δίλημμα ο - οποιοσδήποτε - προπονητής.
Ο Γερμανός είναι τανκ, σουτάρει αξιοπρεπέστατα από mid range και τρίποντο και είναι σταρτερ 5αρι σε ομάδες ΝΒΑ μια επταετία τώρα.
Τον βουτυράτο, πάθαμε και τον μάθαμε. Μέχρι κι ο αγουρος Κωστακουμπο καλύτερος είναι. Τι πλαίσιο και οργάνωση να χρειάζεται ρε παίδες; δεν τα βρήκε στη Φενερ; στον Παο τοσα χρόνια; στο ΝΒΑ παλιότερα;
Ως τρίτο σέντερ, ναι οκ αλλά όταν έχεις αξιόπιστο δεύτερο.
ps. Ο τύπος έχει καταφέρει να γίνει ο παίκτης we love to hate για χιλιάδες παναθηναικους.
Ο Γερμανός είναι τανκ, σουτάρει αξιοπρεπέστατα από mid range και τρίποντο και είναι σταρτερ 5αρι σε ομάδες ΝΒΑ μια επταετία τώρα.
Τον βουτυράτο, πάθαμε και τον μάθαμε. Μέχρι κι ο αγουρος Κωστακουμπο καλύτερος είναι. Τι πλαίσιο και οργάνωση να χρειάζεται ρε παίδες; δεν τα βρήκε στη Φενερ; στον Παο τοσα χρόνια; στο ΝΒΑ παλιότερα;
Ως τρίτο σέντερ, ναι οκ αλλά όταν έχεις αξιόπιστο δεύτερο.
ps. Ο τύπος έχει καταφέρει να γίνει ο παίκτης we love to hate για χιλιάδες παναθηναικους.
2
2

-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1204
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
που το ακουσες?tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 3:34 pmΛογικά ο Παπαγιάννης έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό απ'ότι ακούγεται.
Επιστροφή στο βιταμ λοιπόν![]()
ενα ειναι το σιγουρο αποκλειεται το μπαμ να ναι αυτος
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Η λογική λέει Παπαγιαννης. Παίχτης που μπορεί να αμυνθεί ψηλά, σουτάρει τριποντο και παίζει καλά πικ εν ρολ, Έλληνας στα 2,20 μόλις 27.
Αντικειμενικά ο Χεηζ Ντειβις και ο Βεζενκοφ δεν ταιριάζουν. Χρειαζόμαστε πεντάρι να μπορεί να παίξει άμυνα ψηλά. Μια χρόνια είχε κίνητρο με Πιτινο και είχε βγει καλύτερος αμυντικός στην Ευρωλίγκα. Είναι σπουδαίο να έχουμε ρόστερ με 6 ξένους καθώς θα έχουμε σταθερά ρόστερ και στην Ευρωλίγκα και στην Ελλάδα . Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αρνητικότητα. Ιδανικά θα κρατούσα και Βιλντοζα μόνο για Ευρώπη
Αντικειμενικά ο Χεηζ Ντειβις και ο Βεζενκοφ δεν ταιριάζουν. Χρειαζόμαστε πεντάρι να μπορεί να παίξει άμυνα ψηλά. Μια χρόνια είχε κίνητρο με Πιτινο και είχε βγει καλύτερος αμυντικός στην Ευρωλίγκα. Είναι σπουδαίο να έχουμε ρόστερ με 6 ξένους καθώς θα έχουμε σταθερά ρόστερ και στην Ευρωλίγκα και στην Ελλάδα . Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αρνητικότητα. Ιδανικά θα κρατούσα και Βιλντοζα μόνο για Ευρώπη
1
1

- Airman
- Reactions: 520
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Phys87 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 4:06 pmΗ λογική λέει Παπαγιαννης. Παίχτης που μπορεί να αμυνθεί ψηλά, σουτάρει τριποντο και παίζει καλά πικ εν ρολ, Έλληνας στα 2,20 μόλις 27.
Εχεις το περιθώριο να πας σε κάτι πολύ καλύτερο...Ο Παπαγιάννης έχει καλά στοιχεία, αλλά σαφέστατα δεν υπάρχει άμυνα στο post, κάτι που ζητάει η ομάδα...εκτίμησή μου οτι ο ΠΑΟ θα πάει για κάτι πιο ηχηρό εκεί....
Ο Βιλντόζα δεν έπαιξε φέτος που είχαμε 3 γκαρντ όλα και όλα... θα παίξει με 4 μπροτά του του χρόνου ;;
Δεν υπάρχει αυτό..
1
1

Πως καποιοι δεν εχουν θεμα με το παπαγιαννη δεν το καταλαβαινω!μαλλον δεν εβλεπαν τους αγωνες της ομαδας ολους!δεν παιζει αμυνα με τπτ να το ξαναπουμε ο φαλ κ ο μιλου κ ο ραιτ θα τον βαλουν στα καλαθια δε μπορει κ αλλη χρονια μονος ο λεσορ ριμπαογντ δε παιρνει γιατι να το παρω δηλ για να μας σκασσι ολη τη χρονια επειδη ειναι ελληνας οχι ευχαριστω αλλα δεν θελω!
3
3

-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Βιλντοζα απλά δεν αποδέχτηκε τον ρόλο του. Έχει μάθει να είναι πρωταγωνιστής. Αν είδες μόλις ήρθε ο Μπραουν το πρώτο πραγμα που είπε, ήρθα για να κάνω τους συμπαίχτες μου καλύτερους, όχι για να είμαι εγώ καλύτερος. Αν μπορέσει φέτος να το αποδεχτεί αυτό ο Λουκά μπορεί να αποδώσει. Τα χαρακτηριστικά που έχει δεν τα αφήνεις έτσι απλά σε έναν δυνατό αντίπαλο.Airman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 4:09 pmPhys87 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 4:06 pmΗ λογική λέει Παπαγιαννης. Παίχτης που μπορεί να αμυνθεί ψηλά, σουτάρει τριποντο και παίζει καλά πικ εν ρολ, Έλληνας στα 2,20 μόλις 27.
Εχεις το περιθώριο να πας σε κάτι πολύ καλύτερο...Ο Παπαγιάννης έχει καλά στοιχεία, αλλά σαφέστατα δεν υπάρχει άμυνα στο post, κάτι που ζητάει η ομάδα...εκτίμησή μου οτι ο ΠΑΟ θα πάει για κάτι πιο ηχηρό εκεί....
Ο Βιλντόζα δεν έπαιξε φέτος που είχαμε 3 γκαρντ όλα και όλα... θα παίξει με 4 μπροτά του του χρόνου ;;
Δεν υπάρχει αυτό..
Έχουμε περιθώριο να πάμε σε Μπιτατζε που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με παπαγιαννη μόνο που τα κάνει όλα καλύτερα. Το θέμα όμως είναι και τα διαβατήρια, γιατί αν αποδώσει καλάμε Αταμαν ο Παπαγιαννης λύνεις τα χέρια σου για μερικά χρόνια με τα διαβατήρια. Χρειάζομαστε άλλον έναν καλό έλληνα σε καλή ηλικία
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... as-videos/
0
- Airman
- Reactions: 520
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Phys87 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 4:24 pmΟ Βιλντοζα απλά δεν αποδέχτηκε τον ρόλο του. Έχει μάθει να είναι πρωταγωνιστής. Αν είδες μόλις ήρθε ο Μπραουν το πρώτο πραγμα που είπε, ήρθα για να κάνω τους συμπαίχτες μου καλύτερους, όχι για να είμαι εγώ καλύτερος. Αν μπορέσει φέτος να το αποδεχτεί αυτό ο Λουκά μπορεί να αποδώσει. Τα χαρακτηριστικά που έχει δεν τα αφήνεις έτσι απλά σε έναν δυνατό αντίπαλο.Airman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 4:09 pm
Δεν υπάρχει αυτό..
Έχουμε περιθώριο να πάμε σε Μπιτατζε που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με παπαγιαννη μόνο που τα κάνει όλα καλύτερα. Το θέμα όμως είναι και τα διαβατήρια, γιατί αν αποδώσει καλάμε Αταμαν ο Παπαγιαννης λύνεις τα χέρια σου για μερικά χρόνια με τα διαβατήρια. Χρειάζομαστε άλλον έναν καλό έλληνα σε καλή ηλικία
Αυτή τη στιγμή έχεις :
Γκραντ - Μπράουν
Ναν
Γκριγκόνις
Χουάντσο
Λεσόρ
6 ξένους... Καμία ομάδα της ευρωλίγκας δεν εχει 6 ξένους μόνο... Ευελπιστώ να πάμε με 7...το να κόβεις έναν ανά ελληνικό παιχνίδι, είναι ΟΚ...ο κανόνας των 7 θα αλλάξει αργά ή γρήγορα...θα μπορείς να δηλώνεις απλά 6 ξένους για κάθε ματς στην Ελλάδα.
1
1

-
- Reactions: 9
- Αγαπημένος παίκτης: The Answer
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
Πρωτα απο ολα μαλλον με εχεις μπερδεψει με καποιον αλλο και δευτερον επειδη εγω δεν ειρωνευομαο ουτε εμενα μου αρεσει να με ειρωνευονται.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 1:52 pmκαι που το κακο σε αυτο?Christofis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 1:46 pm
Επισης ο Ταις δεν θα ερθει για να παιζει 15 λεπτα. Οποτε ο χρονος του Λεσορ θα πεσει αισθητα.
α ξεχασα θα θυμωσει και θα ζητησει να φυγει![]()
Θα το προσεπερασω ομως γιατι μπορει και να το εξελαβα εγω κακως ως ειρωνικο σχολιο.
Ο παναθηναικος ειχε βρει τους ρολους του φετος και κατεκτησε τους σημαντικους τιτλους της σεζον.
Υπαρχουν δυο οψεις ενος νομισματος. Η μια οψη λεει οτι ολοι οι καλοι χωρανε!! Παραδειγμα ειναι ο Παναθηναικος του 2009 που ειχε την υπερομαδα και ας μην επαιξε το καλυτερο μπασκετ σε συγκριση με αλλας χρονιες του Ομπραντοβιτς. Αλλα εβγαινε ο σπανουλης εμπαινε ο σαρας εβγαινε ο σαρας εμπαινε ο μητσος. Ευλογια. Λες ρε και να μην τους βγει ενας απο αυτους θα την κανει την δουλεια.
Η αλλη οψη ειναι η Εφες του 2022-2023. Ομαδα μετα απο μπακ του μπακ ευρωλιγκες αν και ειχε πεσει καπως ημαποδοση της και απο την προηγουμενη χρονια σε συγκριση με τις χρονιες του κοβιντ και την πρωτη ευρωλιγκα που πηρε οσο αφορα αποδοσης. Ε αυτο το υπερροστερ πηρε και το καλυτερο τριαρι της ευρωλιγκας εναν πρωην Μvp τον κλαιμπερν και τα εκανε ολα μανταρα( ειχε και τον τραυμαρισμο του Λαρκιν δεν εθελοτυφλω). Αυτο γιατι οι ρολοι και η χημεια που εδινε ο Σιμον ταν ηταν ολοι υγιεις χαθηκαν.
Ο παο εχει μαθει να μοιραζει τα κουκια σε Σλουκα και ναν και οταν τους βγαινει να τροφοδοτουν τον Λεσορ. Ο οποιος Λεσορ επαιζε 35 λεπτα. Ο γκραντ ειχε ειδικη αποστολη. Τωρα πηρες λορεντζο Μπραουν. Δεν θα κοψει λεπτα απο σλουκα και Ναν; Εκει λες και να μην τραβηξουν εχω και αλλον παικταρα. Δεν θα αλλαξει η χημεια της ομαδας ομως; Αλλαζει και οι ρολοι αλλαζουν και δεν σημαινει οτι θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Το ιδιο ισχυει και με τον Λεσορ. Δεν σημαινει οτι θα αποδιδει το ιδιο, αν θα αποδιδει λιγοτερο καλα ξεροντας οτι δεν ειναι καβαλα στο αλογο.
Δεν ειπα εγω τουλαχιστον οτι θα θελει να φυγει για ονομα του Θεου αυτα ειναι αστειοτητες που γραφοντας για να δικαιολογησουν γιατι δεν ηθελε ο Αταμαν αλλη μεταγραφη.
Εγω θεωρω και το ξαναλεω. Εγω που δεν ειμαι ουτε καν Παναθηναικος αλλα ουτε προπονητης και ειδημων σε μεταγραφες οτι στα δικα μου ματια ο Μοτλει θα ηταν το τελειο κομματι του παζλ για αυτο που παιζει ο παναθηναικος σε οικονομικη κιολας συσκευασια σε χρονο.
0