2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ελπίζω να έχουν βάση αυτά τα δημοσιεύματα, και όχι να γράφονται απλά για να ηρεμήσει ο κόσμος της ομάδας, που είναι εκνευρισμένος από τη στασιμότητα που παρατηρείται στα μεταγραφικά. Εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός, γιατί μόνο για ονόματα ακούμε, αλλά παίκτες δε βλέπουμε.
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπερβαλεις παλι γιατι εισαι συναισθηματικος. Παιχτες θα παρετε, και καλους. Αλλα οχι πρωτα ονοματα οπως λεγαμε καποιοι πριν ενα μηνα και μας θεωρουσατε υπερβολικους. Ηταν δεδομενο πως στην φαση που ειναι τωρα ο Πναθηναικος θα δυσκολευοταν στις μεταγραφες και οχι μονο για οικονομικους λογους.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 12:20 amΕλπίζω να έχουν βάση αυτά τα δημοσιεύματα, και όχι να γράφονται απλά για να ηρεμήσει ο κόσμος της ομάδας, που είναι εκνευρισμένος από τη στασιμότητα που παρατηρείται στα μεταγραφικά. Εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός, γιατί μόνο για ονόματα ακούμε, αλλά παίκτες δε βλέπουμε.
Με Καλαθη στο 1 και Γκριγκονις στο 2 θα σαστε πολυ καλυτεροι σ αυτες τις θεσεις απο περσυ. Οχι οτι ειναι σιγουρο, αλλα ειναι πολυ πιθανο. Δεν κανουν μονο τα μεγαλα συμβολαια την ομαδα, θελε ικαι σωστες επιλογες.
Παντως αμυνα θα παιζει καργα η ομαδα, αυτη ειναι η νοοτροπια του προπονητη σας και ξερεις πως και εγω αυτης της λογικης ειμαι, παρτο αποφαση απο τωρα μην στεναχωρηθεις. Μην περιμενεις θεαμα και μεγαλεια. Μια νικη 51-50 ειναικαλυτερη απο μια ηττα 100-101 , σχηματικα παντα μιλωντας.
0
-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Μακάρι να έχεις δίκιο και να πάρουμε καλούς παίκτες, αλλά εξακολουθώ να είμαι επιφυλακτικός. Θα δείξει, καλό σου βράδυ.Hipster έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 12:30 amΥπερβαλεις παλι γιατι εισαι συναισθηματικος. Παιχτες θα παρετε, και καλους. Αλλα οχι πρωτα ονοματα οπως λεγαμε καποιοι πριν ενα μηνα και μας θεωρουσατε υπερβολικους. Ηταν δεδομενο πως στην φαση που ειναι τωρα ο Πναθηναικος θα δυσκολευοταν στις μεταγραφες και οχι μονο για οικονομικους λογους.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 12:20 am
Ελπίζω να έχουν βάση αυτά τα δημοσιεύματα, και όχι να γράφονται απλά για να ηρεμήσει ο κόσμος της ομάδας, που είναι εκνευρισμένος από τη στασιμότητα που παρατηρείται στα μεταγραφικά. Εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός, γιατί μόνο για ονόματα ακούμε, αλλά παίκτες δε βλέπουμε.
Με Καλαθη στο 1 και Γκριγκονις στο 2 θα σαστε πολυ καλυτεροι σ αυτες τις θεσεις απο περσυ. Οχι οτι ειναι σιγουρο, αλλα ειναι πολυ πιθανο. Δεν κανουν μονο τα μεγαλα συμβολαια την ομαδα, θελε ικαι σωστες επιλογες.
Παντως αμυνα θα παιζει καργα η ομαδα, αυτη ειναι η νοοτροπια του προπονητη σας και ξερεις πως και εγω αυτης της λογικης ειμαι, παρτο αποφαση απο τωρα μην στεναχωρηθεις. Μην περιμενεις θεαμα και μεγαλεια. Μια νικη 51-50 ειναικαλυτερη απο μια ηττα 100-101 , σχηματικα παντα μιλωντας.

0
-
- Reactions: 282
- Προειδοποιήσεις:
0
Φευγαλέα έχω διαβάσει διαφορά σχόλια εδώ.
Γκατ φιλινγκ λοιπόν τα εξής:
Ναι θα ανέβει το μπάτζετ αλλά όχι τεράστια αλλαγή
Ραντονιτς τίμια επιλογή. Αλλά δε ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από Πράσινο Αστέρα τον ΠΑΟ.
Επίσης όταν έρθουν απανωτές ήττες ο Mercedes θα λέει άρτζι τι γίνεται και ο άρτζι θα λέει δε μ ακούει ο Ραντονιτς.
Ο Παο ξεκάθαρα χτίζει ομάδα να χτυπήσει τον ολυμπιακό: Ραντονιτς έχει καλο ρεκορ με οσφπ του πάνε οι ομάδες έδρας και φτιάχνει σκληροτραχηλες ομάδες με μέτρια μπάτζετ.
Η μόνη μεταγραφή επίσης φάνηκε στα πλέι οφ να μαρσάρει καλά με τα γκαρντ μας
Ραντονιτς τίμια επιλογή. Αλλά δε ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από Πράσινο Αστέρα τον ΠΑΟ.
Επίσης όταν έρθουν απανωτές ήττες ο Mercedes θα λέει άρτζι τι γίνεται και ο άρτζι θα λέει δε μ ακούει ο Ραντονιτς.
Ο Παο ξεκάθαρα χτίζει ομάδα να χτυπήσει τον ολυμπιακό: Ραντονιτς έχει καλο ρεκορ με οσφπ του πάνε οι ομάδες έδρας και φτιάχνει σκληροτραχηλες ομάδες με μέτρια μπάτζετ.
0
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Τόμας γιατί τον αναφέρουμε συνέχεια; Έγραψε κάποιος εκ της κομαντατούρ ότι μας ενδιαφέρει; Ή επεδιή "αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε" σαν το skip;EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 2:21 amNigel Hayes για 3-4αρο.Αν και δεν έκανε στην Μπάρτσα αυτά που έκανε στην Ζαλγκιρις,μια χαρά μου φαίνεται πάρα Ντ.Τομας.
Ο Hayes είναι φοβερό εργαλείο, αλλά δε θέλουμε εργαλείο, ηγέτη-σκόρερ θέλουμε στο 4. Παίκτη που να παίρνει 20 προσπάθειες, να πηδάει στο Θεό, να είναι γρήγορος, να παίρνει φάουλ.
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι σε χαλαει ο Τομας για μπακ απ σε 3-4; Πιστευεις πως μπορειτε ευκολα να βρειτε κατι καλυτερο; Βετερανος δεν ειναι, 30 στα 31 , χρονια εμπειρια στην ΕΛ και περσυ επαιζε βασικος σε ομαδα 8αδας. Τι περιμενεις δηλαδη για την θεση , τον Τζαρεν Τζακσον Τζουνιορ;yorgos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 2:40 amΤον Τόμας γιατί τον αναφέρουμε συνέχεια; Έγραψε κάποιος εκ της κομαντατούρ ότι μας ενδιαφέρει; Ή επεδιή "αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε" σαν το skip;EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 2:21 amNigel Hayes για 3-4αρο.Αν και δεν έκανε στην Μπάρτσα αυτά που έκανε στην Ζαλγκιρις,μια χαρά μου φαίνεται πάρα Ντ.Τομας.
Ο Hayes είναι φοβερό εργαλείο, αλλά δε θέλουμε εργαλείο, ηγέτη-σκόρερ θέλουμε στο 4. Παίκτη που να παίρνει 20 προσπάθειες, να πηδάει στο Θεό, να είναι γρήγορος, να παίρνει φάουλ.

Εδω καποιοι παρακαλαγανε για τον Ρουμπιτ πριν κανα μηνα.
0
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα έχει σίγουρα μεγαλύτερο μπάτζετ και καλύτερους παίκτες πάντως. Πράσινο αστέρα δεν περιμένω, αλλά μια αξιόμαχη ομάδα που θα ματώνει στην άμυνα. Με κανένα λαυρακι θα μιλάμε για 8αδαRedoctor_33 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 2:00 amΦευγαλέα έχω διαβάσει διαφορά σχόλια εδώ.
0
Πληροφορίες από το γραφείο τύπου εχθές το βράδυ. Η αξιοπιστία ελέγχεται.
-Ο Νεντοβιτς θα έπαιρνε φέτος 850 χιλιάρικα, οπότε με τα 300 του μπαι άουτ που καταβλήθηκαν η ομάδα γλύτωσε 1,1 μύριο.
-Η πρόταση στον Καλαθη είναι 2,7 εκατομμύρια για 2 χρονια. Περιμένουμε τη κατάληξη της υπόθεσης έως το Σαββατοκύριακο. Προσωπική μου εκτίμηση μάλλον οδεύει προς Φενερ ο Νικ από αυτά που ακούστηκαν.
-Στο 2 βασικός στόχος ο Γκριγκονις. Η ομάδα έχει κάνει επαφές και μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του. Είναι διατεθειμένοι να περιμένουν και 20 μέρες για την αποδέσμευση του αν χρειαστεί.
-Στο 4 τα δύο βασικά ονόματα που προτάθηκαν, αρέσουν και εξετάζονται είναι οι Χειζ και Ντέρεκ Γουίλιαμς.
-Αν δεν προχωρήσει του Νικ υπάρχει ξένος παίκτης με τον οποίο η ομάδα είναι κοντά και είναι υψηλού επιπέδου, ευελπιστώ να μην εννοούν Γουολτερς.
-Παραμενει ο Γκουνταιτις πρώτο φαβορί για 2ο πενταρι.
-Το μπάτζετ θα είναι 8 μύρια.
-Ο Νεντοβιτς θα έπαιρνε φέτος 850 χιλιάρικα, οπότε με τα 300 του μπαι άουτ που καταβλήθηκαν η ομάδα γλύτωσε 1,1 μύριο.
-Η πρόταση στον Καλαθη είναι 2,7 εκατομμύρια για 2 χρονια. Περιμένουμε τη κατάληξη της υπόθεσης έως το Σαββατοκύριακο. Προσωπική μου εκτίμηση μάλλον οδεύει προς Φενερ ο Νικ από αυτά που ακούστηκαν.
-Στο 2 βασικός στόχος ο Γκριγκονις. Η ομάδα έχει κάνει επαφές και μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του. Είναι διατεθειμένοι να περιμένουν και 20 μέρες για την αποδέσμευση του αν χρειαστεί.
-Στο 4 τα δύο βασικά ονόματα που προτάθηκαν, αρέσουν και εξετάζονται είναι οι Χειζ και Ντέρεκ Γουίλιαμς.
-Αν δεν προχωρήσει του Νικ υπάρχει ξένος παίκτης με τον οποίο η ομάδα είναι κοντά και είναι υψηλού επιπέδου, ευελπιστώ να μην εννοούν Γουολτερς.
0
-
- Reactions: 29
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Το μπατζετ νομίζω θα είναι απο 8 μυρρια και όσο πάει μέχρι 10 . Εκεί θα κυμανθεί 8-10 ενώ παράλληλα περιμένουμε να υπογράφει η σύμβαση του γηπέδου για να δούμε την ονοματοδοσία καθώς απο εκεί μπορεί να προκύψει και άλλη αύξηση στο μπατζετ. Εχω την εντύπωση ότι για Καλαθη δεν καίγεται ο Ραντονιτς, όπως και ότι ο Βετάκης το έκανε ξεκάθαρο ότι ο Νεντοβιτς έφυγε λόγω Ραντονιτς.pk13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 8:14 amΠληροφορίες από το γραφείο τύπου εχθές το βράδυ. Η αξιοπιστία ελέγχεται.
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Γκουνταιτις! Θελουμε παιχνίδι στο ποστ. Θα έχει ποικιλία απο παντού μετά το παιχνίδι μας , καθώς ο Παπαγιαννης είναι μάστερ στο πικ εν ρολ αλλά τώρα βάζει και το πικ εν ποπ!Tl45200445 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 8:27 amΠαιδιά γκουνταιτις η Μάρτιν?
Λέτε ίσως ο μαρτιν να ταίριαζε περισσότερο στο σκληρό στιλ παιχνιδιού με αιφνιδιασμους που στοχεύει να παίξει ο ραντονιτς?
1
1