2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:21 pm

Ισπανόφωνοι παίχτες Ελλάδα δεν έρχονται.Το επιβεβαιώσαμε από πρώτο χέρι με Λαπροβιτολα.Ποσοι ισπανόφωνοι έχουν έλθει στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια;;;
Αρκετοί (η ΑΕΚ ειδικά έχει πολλά νταραβέρια) εκτός κι αν αναφέρεσαι σε Ευρωλιγκάτους, αλλά τέλος πάντων δεν είναι κανένας γλωσσονόμος αυτός "μιλάς Ισπναικά, δεν πας Ελλάδα". Ότι έχουν μια προτίμηση στην Ισπανία επειδή στα 2 χρόνια (ακόμη και παράνομης!) παραμονής στη χώρα παίρνεις υπηκοότητα είναι άλλο θέμα, αλλά δεν πάει να πει ότι σώνει και καλά δεν έρχονται. Κι όσοι ήρθαν καλά πέρασαν, συμπεριλαμβανομένου του Τσάβι που ξέρω ότι μιλάει με εξαιρετικά λόγια (και ειδικά η γυναίκα του) σε όποιον βρίσκει μπροστά του για την εμπειρία του στην Ελλάδα.
Θα είχα δυνατή επαφή με Μιτογλου ώστε να τον αποκτήσω με την πρώτη ευκαιρία.Δεν πας τελευταία στιγμή λαχανιασμενος.
Φαντάζομαι αυτό έχει ήδη γίνει, όπως φαντάζομαι ότι και ο ίδιος αφήνει όλες τις πόρτες ανοιχτές. Αν όντως επιστρέφει τον Απρίλιο δεν είναι διαφορετικό από το να τον παίρνεις τώρα, να σου τραυματίζεται και να ξέρεις ότι θα τον έχεις από τα πλέι οφ, με το πλεονέκτημα ότι προφανώς προπονείται με την ομάδα και είναι σε καλή κατάσταση.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
avtokrator13

senior
Reactions: 123
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:22 pm

θα πεσει γελιο σε οποια ομαδα ο καλαθης ειναι βασικος pg

ας ελπισουμε να μην ειμαστε εμεις αυτοι

και ναι και ο γουοναμεικερ και ο πανγκος και ο βιλντοζα και ο σατορανσκι ειναι καλυτεροι παικτες σαν πακετο απο τον καλαθη

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος avtokrator13 την Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:24 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ForThree

Reactions: 30

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:22 pm

Ενώ το 1.3 στον 36χρονο Καλάθη είναι οκ ας πούμε... :banghead:
Με τις γνωστές αδυναμίες σε σουτ που θα τον παίζουν όλοι under, το 60% στις βολές ενώ και ηγέτη δεν τον λες.
Καλός παίχτης ο Νικ για να μην παρεξηγηθώ όχι όμως για πρώτος σε ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες.
Για εμένα αν είναι να έρθει ένας άσσος σαν τον Πανγκος ΝΑΙ ας κόψει από τους υπόλοιπους.
Είδαμε και τις προηγούμενες χρονιές με τις "έξυπνες βόμβες" τι τουρλουμπουκι φτιάξαμε

2
2 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2656
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:23 pm

Hipster έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:13 pm
BillyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:11 pm

Αν ενδιαφερόμαστε πραγματικά, θα κατατεθεί πρόταση για τον παίκτη και αν αυτός είναι θετικός, πιστεύω ότι θα βρεθεί τρόπος για να αποδεσμευτεί από την ΤΣΣΚΑ. Ο Ολυμπιακός μια χαρά πήρε τον Μπολομπόι, εμείς γιατί όχι;
Ο Μπολομποι ηταν ελευθερος. Ειχε ορο πως επρεπε να συμφωνησει και παιχτης και ομαδα για να συνεχισει. Τον ιδιο ορο εχει και ο Πιτερς με Μπασκονια που δηλωσε ο προπονητης πως του κανει.
Κοίτα, αν είμαστε (λέμε τώρα) σοβαρή ομάδα και ψάχνουμε μια καλή κίνηση, πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να τον αποκτήσουμε. Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος για να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του ο παίκτης. Σχετικά με το οικονομικό, είχα διαβάσει ότι είχε συμφωνήσει για 1.000.000 ευρώ τον χρόνο στην ΤΣΣΚΑ.

0
avtokrator13

senior

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:25 pm

αν ο παπαπετρου και ο παπαγιαννης ειναι για ενα μυριο ο καθενας λουσιτς και φαλ πρεπει να παιρνουν 1,5-2 εκ. αναλογικα?

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος avtokrator13 την Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:27 pm

BillyPao έγραψε:
Hipster έγραψε:

Ο Μπολομποι ηταν ελευθερος. Ειχε ορο πως επρεπε να συμφωνησει και παιχτης και ομαδα για να συνεχισει. Τον ιδιο ορο εχει και ο Πιτερς με Μπασκονια που δηλωσε ο προπονητης πως του κανει.
Κοίτα, αν είμαστε (λέμε τώρα) σοβαρή ομάδα και ψάχνουμε μια καλή κίνηση, πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να τον αποκτήσουμε. Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος για να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του ο παίκτης.
Υπαρχει και το λενε μπαι αουτ :)

0
BillyPao

champion

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:30 pm

Hipster έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Κοίτα, αν είμαστε (λέμε τώρα) σοβαρή ομάδα και ψάχνουμε μια καλή κίνηση, πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να τον αποκτήσουμε. Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος για να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του ο παίκτης.
Αυτό υπονοώ. Με τα χρήματα που πήραμε από τον Ερ. Αστέρα για τον Νέντοβιτς, νομίζω ότι μπορούμε να το αποπληρώσουμε. Δε γνωρίζουμε βέβαια σε τι ποσό ανέρχεται.

0
avtokrator13

senior

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:33 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:52 pm
avtokrator13 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:37 pm
σιγουρα υπαρχουν καλυτεροι

π.χ. βιλντοζα-πανγκος-σατορανσκι

τα περι ελληνικικου διαβατηριου που λενε ορισμενοι απλα ειναι αστειο
Φίλε μου, οι παίκτες που αναφέρεις κοστίζουν περισσότερο από τον Καλάθη. Ο Πάνγκος ας πούμε, δε νομίζω ότι θα ερχόταν με κάτω από 2.000.000 το χρόνο. Αν δεν έρθει ο Καλάθης (με τα θετικά και τα αρνητικά του), θα πάμε σε χειρότερο ποιοτικά παίκτη, σε ένα ακόμα "στοίχημα" του στυλ Πέρι κλπ. Τώρα, αν εσύ πιστεύεις ότι αντί του Καλάθη θα έρθει παίκτης σαν π.χ. τον Πάνγκος, τότε μάλλον καλό είναι να αναθεωρήσεις τις προσδοκίες σου προς τα κάτω.
μονος σου εδωσες την απαντηση

ο καλαθης κοστολογειται λιγοτερο γιατι ειναι χειροτερος απο ολους αυτους

αφου λοιπον ειναι στην δευτερη βαθμιδα γιατι να μην παρω ενας pg δευτερης βαθμιδας π.χ. γουοναμεικερ για να τα διαθεσω αλλου και να εχω 2-3 σουτερ ολκης που θα ανοιξουν τους χωρους με εναν λιγο χειροτερο δημιουργο απο τον καλαθη που να εχει και αξιοπρεπες εστω σουτ αντι να εξαρταμαι υπερβολικα απο την δημιουργια του καλαθη που γινεται καταστροφικη στα ματς με τις μεγαλυτερες ομαδες που κλεινουν τος χωρους αντι να εχω

αυτο που θελεω να πω ειναι οτι η δημιουργια του καλαθη χωρις κλασσικους σουτερ ειναι δωρο αδωρο ιδικα στα μεγαλα ματς

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:36 pm

BillyPao έγραψε:
Hipster έγραψε:

Σχετικά με το οικονομικό, είχα διαβάσει ότι είχε συμφωνήσει για 1.000.000 ευρώ τον χρόνο στην ΤΣΣΚΑ.
Τελικα ηταν 1.3 +1.3 +1.4
Πολλα φραγκακια, αλλα παντα η ΤΣΣΚΑ πληρωνει υπεραξιες λογο αποστασης. :)
Οσα δινουν σε Καλαθη δλδ πλακα πλακα.

According to BasketNews sources, CSKA might file a lawsuit to the Basketball Arbitral Tribunal.

"No comments," Grigonis didn't want to go deep about his current contract situation with CSKA.

Recently, Grigonis was linked with Maccabi Tel Aviv, Zalgiris Kaunas, and Valencia Basket.

Asked if there were any indications where he might continue his career, Grigonis couldn't say much.

"I don't have an answer," he said at the official Lithuanian national team press conference.

There's no certainty when he might expect to get any answers about his future.

"I wish I had answers today," Grigonis smiled.

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:40 pm

avtokrator13 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Φίλε μου, οι παίκτες που αναφέρεις κοστίζουν περισσότερο από τον Καλάθη. Ο Πάνγκος ας πούμε, δε νομίζω ότι θα ερχόταν με κάτω από 2.000.000 το χρόνο. Αν δεν έρθει ο Καλάθης (με τα θετικά και τα αρνητικά του), θα πάμε σε χειρότερο ποιοτικά παίκτη, σε ένα ακόμα "στοίχημα" του στυλ Πέρι κλπ. Τώρα, αν εσύ πιστεύεις ότι αντί του Καλάθη θα έρθει παίκτης σαν π.χ. τον Πάνγκος, τότε μάλλον καλό είναι να αναθεωρήσεις τις προσδοκίες σου προς τα κάτω.

αφου λοιπον ειναι στην δευτερη βαθμιδα γιατι να μην παρω ενας pg δευτερης βαθμιδας π.χ. γουοναμεικερ για να τα διαθεσω αλλου και να εχω επαρκες σουτ στις αλλες θεσεις αντι να εξαρταμαι υπερβολικα απο την δημιουργια του καλαθη που γινεται καταστροφικη στα ματς με τις μεγαλυτερες ομαδες που κλεινουν τος χωρους αντι να εχω 2-3 σουτερ ολκης που θα ανοιξουν τους χωρους με εναν λιγο χειροτερο δημιουργο απο τον καλαθη που να εχει και αξιοπρεπες εστω σουτ?
Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στην ομάδα παίκτης όπως π.χ. ο Πάνγκος. Και πώς γίνεται να θέλεις ακριβότερο παίκτη από τον Καλάθη, αλλά ταυτόχρονα να λες ότι θα έχουμε περισσότερα χρήματα να δώσουμε σε άλλες θέσεις; Μάλλον φάσκεις και αντιφάσκεις. :)

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:41 pm

Δικαιώθηκα. Πάω για σουβλάκια.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
BillyPao

champion

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:42 pm

Hipster έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:36 pm
BillyPao έγραψε:

Σχετικά με το οικονομικό, είχα διαβάσει ότι είχε συμφωνήσει για 1.000.000 ευρώ τον χρόνο στην ΤΣΣΚΑ.
Πολλα φραγκακια, αλλα παντα η ΤΣΣΚΑ πληρωνει υπεραξιες λογο αποστασης. :)
Οσα δινουν σε Καλαθη δλδ πλακα πλακα.

According to BasketNews sources, CSKA might file a lawsuit to the Basketball Arbitral Tribunal.

"No comments," Grigonis didn't want to go deep about his current contract situation with CSKA.

Recently, Grigonis was linked with Maccabi Tel Aviv, Zalgiris Kaunas, and Valencia Basket.

Asked if there were any indications where he might continue his career, Grigonis couldn't say much.

"I don't have an answer," he said at the official Lithuanian national team press conference.

There's no certainty when he might expect to get any answers about his future.

"I wish I had answers today," Grigonis smiled.
Ενδιαφέρον, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ας κάνουμε πάντως την προσπάθεια μας για τον Γκριγκόνις, σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να πάρουμε έναν ποιοτικό παίκτη σε αυτή τη θέση.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2672
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:49 pm

avtokrator13 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

αφου λοιπον ειναι στην δευτερη βαθμιδα γιατι να μην παρω ενας pg δευτερης βαθμιδας π.χ. γουοναμεικερ για να τα διαθεσω αλλου και να εχω 2-3 σουτερ ολκης που θα ανοιξουν τους χωρους με εναν λιγο χειροτερο δημιουργο απο τον καλαθη που να εχει και αξιοπρεπες εστω σουτ αντι να εξαρταμαι υπερβολικα απο την δημιουργια του καλαθη που γινεται καταστροφικη στα ματς με τις μεγαλυτερες ομαδες που κλεινουν τος χωρους αντι να εχω

αυτο που θελεω να πω ειναι οτι η δημιουργια του καλαθη χωρις κλασσικους σουτερ ειναι δωρο αδωρο ιδικα στα μεγαλα ματς
Είναι διαθέσιμος ο Γουοναμέικερ; Δεν έχει ακουστεί για κανέναν, στα 33 του και τα 4 τελευταία χρόνια Αμερική μάλλον θέλει να μείνει εκεί.

Τι διαθέσιμο υπάρχει έστω από δεύτερης βαθμίδας;
Ο Γκος αν τον αφήσει η Ρεάλ μάλλον.
Μετά ο καλύτερος πιθανότατα είναι ο Έβανς που ακούστηκε ή ο Ερτέλ.
Αν υπήρχε κάτι καλύτερο διαθέσιμο θα είχε κάνει κίνηση ο Ιτούδης που ψάχνει άσσο με άπειρο μπάτζετ.

BillyPao έγραψε:
Hipster έγραψε:

Αυτό υπονοώ. Με τα χρήματα που πήραμε από τον Ερ. Αστέρα για τον Νέντοβιτς, νομίζω ότι μπορούμε να το αποπληρώσουμε. Δε γνωρίζουμε βέβαια σε τι ποσό ανέρχεται.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσό ορισμένο στο συμβόλαιο του οπότε η ΤΣΣΚΑ μπορεί να ζητήσει ότι θέλει.
Η ακόμα ακόμα και να του πει αμα θες μη παίξεις με εμάς αλλά μέχρι το 2024 που τελειώνει το συμβόλαιο σου δεν παίζεις με άλλον, αυτό που έλεγαν παλιά του κρέμασε το δελτίο.

0
avtokrator13

senior

BillyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:40 pm
avtokrator13 έγραψε:

αφου λοιπον ειναι στην δευτερη βαθμιδα γιατι να μην παρω ενας pg δευτερης βαθμιδας π.χ. γουοναμεικερ για να τα διαθεσω αλλου και να εχω επαρκες σουτ στις αλλες θεσεις αντι να εξαρταμαι υπερβολικα απο την δημιουργια του καλαθη που γινεται καταστροφικη στα ματς με τις μεγαλυτερες ομαδες που κλεινουν τος χωρους αντι να εχω 2-3 σουτερ ολκης που θα ανοιξουν τους χωρους με εναν λιγο χειροτερο δημιουργο απο τον καλαθη που να εχει και αξιοπρεπες εστω σουτ?
Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στην ομάδα παίκτης όπως π.χ. ο Πάνγκος. Και πώς γίνεται να θέλεις ακριβότερο παίκτη από τον Καλάθη, αλλά ταυτόχρονα να λες ότι θα έχουμε περισσότερα χρήματα να δώσουμε σε άλλες θέσεις; Μάλλον φάσκεις και αντιφάσκεις. :)
το συνολικο κοστος του καλαθη θα ειναι 4 μυρια για 3χρονια ενω του βιλντοζα π.χ. δεν νομιζω να ειναι μεγαλυτερο αν τον εκλεινες τριετια

προσωπικα προτιμω γουοναμεικερ με λιγοτερα και ας εχω 2-3 σουτερ πολυβολα αντι για εναν καλαθη και μετριους-ασταθεις σουτερ ή εναν σταθερο σουτερ ολο και ολο

στα μεγαλα ματς το σουτ ειναι που θα κανει την διαφορα οχι η εξαιρετικη ικανοτητα του καλαθη στην δημιουργια

0
avtokrator13

senior

Σάβ Ιούλ 09, 2022 5:52 pm

pan24 έγραψε:
avtokrator13 έγραψε:

Είναι διαθέσιμος ο Γουοναμέικερ; Δεν έχει ακουστεί για κανέναν, στα 33 του και τα 4 τελευταία χρόνια Αμερική μάλλον θέλει να μείνει εκεί.

Τι διαθέσιμο υπάρχει έστω από δεύτερης βαθμίδας;
Ο Γκος αν τον αφήσει η Ρεάλ μάλλον.
Μετά ο καλύτερος πιθανότατα είναι ο Έβανς που ακούστηκε ή ο Ερτέλ.
Αν υπήρχε κάτι καλύτερο διαθέσιμο θα είχε κάνει κίνηση ο Ιτούδης που ψάχνει άσσο με άπειρο μπάτζετ.

BillyPao έγραψε:

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσό ορισμένο στο συμβόλαιο του οπότε η ΤΣΣΚΑ μπορεί να ζητήσει ότι θέλει.
Η ακόμα ακόμα και να του πει αμα θες μη παίξεις με εμάς αλλά μέχρι το 2024 που τελειώνει το συμβόλαιο σου δεν παίζεις με άλλον, αυτό που έλεγαν παλιά του κρέμασε το δελτίο.
ο ιτουδης εχει χενρι απο πισω και η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετες παπατες στην καταρτιση του ροστερ του τις προηγουμενες χρονιες

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”