Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3415
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 06, 2024 5:26 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Φεβ 06, 2024 5:13 pm
Dedalos έγραψε:
Τρί Φεβ 06, 2024 5:10 pm

Μη σταματάς τη δήλωση του. Συνέχισε τη λίγο ακόμα. Αμέσως μετά έκανε κριτική και σε άλλους παράγοντες του αγώνα. Που ουσιαστικά ακυρώνει την παραδοχή του για προσωπική ευθύνη.
Τίποτα δεν ακυρώνει, από τη στιγμή που μίλησε και για την απόδοση της ομάδας και τη δική του απόδοση.
Billy κάθεσαι εδώ και κάποιες ώρες που πιστεύεις ότι οι κακοί κάνουν επίθεση στον καλό Αταμάν, λες και άλλη δουλειά δεν υπάρχει. Το να πεις ότι κάποιο μέλος του Παο (παίκτης, προπονητής, πρόεδρος κλπ) έκανε μια μαλακία, δεν σε κάνει λιγότερο Παναθηναικό. Ούτε το να συμφωνήσεις με κάποιον που τυχαίνει να είναι φίλος αντίπαλης ομάδας.

Όταν απολογείσαι, και θέλεις να γίνεις πιστευτός, αναλαμβάνεις το βάρος της ευθύνης. Όπως είπαν και άλλοι πιο πάνω δεν έχει "ναι μεν αλλά" σε αυτές τις περιπτώσεις. Ακυρώνει την συγγνώμη σου.

Και στην τελική μπορείς να πιάσεις γράμμα-γράμμα τι είπε ο Αταμάν ώστε να δείξεις κάτι που θέλεις με ζηλευτή λεπτοδουλειά. "Α είπε αυτό αλλά είπε και αυτό και για την Μαρφίν δεν λέτε". Όταν λένε κάτι τέτοιες μεγάλες προσωπικότητες σημασία έχουν και τα optics. Ναι οκ ήταν κακός χαίρω πολύ, ναι η ομάδα ήταν κακή, χαίρω πολύ. Ε τι θες και πετάς την κοτσάνα για το πότε μπήκε το παιχνίδι; Και δεν μας είπε κιόλας πότε θα ήθελε να μπει. Κυριακή; Δευτέρα βράδυ; Μήπως να μην παίζει ο Παο μετά από διπλή αγωνιστική;

Είπε μπούρδα, το λέμε, προχωράμε παρακάτω.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τρί Φεβ 06, 2024 5:27 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Φεβ 06, 2024 4:39 pm
glenrice90 έγραψε:
Τρί Φεβ 06, 2024 3:54 pm
O Αταμάν είπε με γραμματοσειρά νούμερο 30, bold και
υπογραμμισμένα ότι έφταιγε η ώρα και μέρα διεξαγωγής του αγώνα. Το φταίξιμο το έριξε εκεί (συν την απαραδεκτη γλώσσα του σώματος που έφυγε λες και τον έθιξαν, μετά την απολύτως λογική ερώτηση του δημοσιογράφου).

Και είπε και με γραμματοσειρά 4, λευκού χρώματος (για να μη φαίνεται) κάπου εκεί κρυμμένο στη μεση του rant του, ότι ε νταξει και μεις δεν ειμασταν καλοί.

Δε θέλει phd στην Επικοινωνία για να καταλάβει κανείς τα παραπάνω
Καταλαβαίνω την αντιπάθεια κάποιων, ενδεχομένως και εσένα προς τον Αταμάν, αλλά και άλλοι προπονητές έχουν γκρινιάξει για το πρόγραμμα των αγώνων. Τουλάχιστον μην προσπαθείτε να κάνετε τους αντικειμενικούς, γιατί δεν είστε.
Άλλο το προγραμμα των αγώνων ΓΕΝΙΚΑ οτι δηλαδή η αύξηση των υποχρεώσεων επιβαρύνει τους παίκτες κ τις ομάδες κ άλλο η γκρίνια οτι ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΟΧΙ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ κλπ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ειδικα οταν αυτο έγινε για να ευνοηθείς έσυ σε σχέση με Άρη .Ζητουσε με σαφήνεια να γίνει το ματς βράδυ ώστε να φύγει κ ο Άρης την άλλη μέρα το πρωί ποιος τον…μην πω κ αυτόν σε ποια διοργάνωση παίζει στο κάτω κάτω (κ αν δεν ήξερε θα έπρεπε να ξέρει ΑΝ σέβεται γενικά το μπαςκετ της χώρας που πληρώνεται ,μπορει να ειναι οι σύγχρονοι γίγαντες αλλα το μπαςκετ της χώρας δεν ειναι μόνο οι…αιώνιοι ).
Ολες οι ομάδες έχουν αποδεχτεί οτι αυτοί ειναι οι κανόνες για αυτο κ η σύγχρονη τάση ειναι να γεμίζουν τα ρόστερ.Και χρονια λέμε οτι οι ΠΑΟ Ολυμπιακός ειναι ευνοημένοι σε σχέση με τους αντιπάλους τους στην Ευρωλίγκα όσον αφορά το πρωτάθλημα που παίζουν κ την….κοπωση που προκαλεί.

Αν κάποιος έπρεπε να …γκρινιάζει ειναι ο νικητής Καστριτης και ο Άρης που κέρδισε κάνοντας και …διαχείριση μην τρελαθούμε κιόλας .Ενταξει προπονηταρας,προσωπικότητα ,τον γουστάρουμε κ τον σεβόμαστε ΠΡΟΦΑΝΩΣ αν ,ξεφύγει καμία φορά κ να εκνευριστεί οπως τώρα δεν θα το κρατήσουμε κ….μανιατικο (δικαίωμα του στο κάτω κάτω)αλλα και κάπου…ώπα οτι τον …παρεξηγησαμε κ είμαστε ….προκατελειμενοι , καταλαβαίνουμε τι ακουμε .(κ αυτο το…αμίμητο οτι δεν …υπάρχει σεβασμός στο προϊόν γιατι έβαλαν το παιχνιδι ….απογευμα ,δε νομίζω να ζήτησε να γίνει Κυριακή βράδυ κ να το αρνήθηκε κανεις απο οτι ξερω,και σου φτιάχνουμε το προγραμμα να παίζεις Δευτέρα να μην κουράζεσαι κ μας κράζεις οταν χάνεις ,να ζητήσει επίσημα απο εδώ και πέρα να παίζει πάντα Κυριακή απόγευμα ).

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague

Τρί Φεβ 06, 2024 5:36 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Φεβ 06, 2024 5:22 pm
panpav έγραψε:
Τρί Φεβ 06, 2024 5:17 pm

Δεν είναι συγκρίσιμες οι ομάδες. Ο Άρης είναι συμπαθής, ο Καστρίτης σοβαρός προπονητής αλλά είναι δύο κλάσεις τουλάχιστον κάτω από τον Παναθηναϊκό. Ήμασταν τραγικοί και για αυτό χάσαμε.
Όσο συγκρίσιμες είναι η Παρτίζαν με την Σπλιτ, άλλο τόσο είμαστε και εμείς με τον Άρη, από άποψη ποιότητας. Απλά η ομάδα έδωσε δικαιώματα σε κάποιους να απαξιώσουν και να μηδενίζουν τη φετινή της προσπάθεια, αυτό είναι το πρόβλημα. Και υπάρχουν πολλοί που θέλουν να αποτύχει η ομάδα...
Δεν …υπάρχει μάτιασμα στο μπαςκετ .Αν πετύχει μια ομάδα θα πετύχει για προφανείς λόγους ,ειναι καλή ,δούλεψε ,έχει παιχταράδες ,θα χρειαστεί και λίγη τύχη κ αυτή πάει με τους ισχυρούς κ καλούς.Κ ΑΝ αποτύχει θα υπάρχουν λόγοι που δεν θα έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με οτι λέω εγώ κ εσυ κ ο …κάθε πικραμένος οπαδός ,φίλαθλος κλπ.Ουτε αλλάζει την πραγματικότητα αν είπε και μια…μην πω ένας παίκτης κοουτς της ομάδας όσον αφορά αν ειναι καλή η κακή η ομάδα και τι έχει κάνει (γιατι αυτο βλέπουμε Γι όλους δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος ).
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ν ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΠΑΟ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ .Δεν θα επηρεάσει κατι αυτο όσο….δυνατα κ αν το…επιθυμητούς οτι κ αν …γράψουν στο ΧΨ φόρουμ . chillpill.gif

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στηβ Κερ την Τρί Φεβ 06, 2024 5:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τρί Φεβ 06, 2024 5:37 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Άλλο το προγραμμα των αγώνων ΓΕΝΙΚΑ οτι δηλαδή η αύξηση των υποχρεώσεων επιβαρύνει τους παίκτες κ τις ομάδες κ άλλο η γκρίνια οτι ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΟΧΙ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ κλπ
Btw, αυτό μου χτυπάει και λίγο άσχημα από την αρχή της χρονιάς που είναι όλοι λες και έχουν βγει στη ζητιανιά να πουλήσουν εισιτήρια.

0
Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2651
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Φεβ 06, 2024 5:26 pm
BillyPao έγραψε:
Τρί Φεβ 06, 2024 5:13 pm

Τίποτα δεν ακυρώνει, από τη στιγμή που μίλησε και για την απόδοση της ομάδας και τη δική του απόδοση.
Billy κάθεσαι εδώ και κάποιες ώρες που πιστεύεις ότι οι κακοί κάνουν επίθεση στον καλό Αταμάν, λες και άλλη δουλειά δεν υπάρχει. Το να πεις ότι κάποιο μέλος του Παο (παίκτης, προπονητής, πρόεδρος κλπ) έκανε μια μαλακία, δεν σε κάνει λιγότερο Παναθηναικό. Ούτε το να συμφωνήσεις με κάποιον που τυχαίνει να είναι φίλος αντίπαλης ομάδας.

Όταν απολογείσαι, και θέλεις να γίνεις πιστευτός, αναλαμβάνεις το βάρος της ευθύνης. Όπως είπαν και άλλοι πιο πάνω δεν έχει "ναι μεν αλλά" σε αυτές τις περιπτώσεις. Ακυρώνει την συγγνώμη σου.

Και στην τελική μπορείς να πιάσεις γράμμα-γράμμα τι είπε ο Αταμάν ώστε να δείξεις κάτι που θέλεις με ζηλευτή λεπτοδουλειά. "Α είπε αυτό αλλά είπε και αυτό και για την Μαρφίν δεν λέτε". Όταν λένε κάτι τέτοιες μεγάλες προσωπικότητες σημασία έχουν και τα optics. Ναι οκ ήταν κακός χαίρω πολύ, ναι η ομάδα ήταν κακή, χαίρω πολύ. Ε τι θες και πετάς την κοτσάνα για το πότε μπήκε το παιχνίδι; Και δεν μας είπε κιόλας πότε θα ήθελε να μπει. Κυριακή; Δευτέρα βράδυ; Μήπως να μην παίζει ο Παο μετά από διπλή αγωνιστική;

Είπε μπούρδα, το λέμε, προχωράμε παρακάτω.
Όταν κάποιοι "πιάνονται" από δηλώσεις για να απαξιώσουν τον Αταμάν, δε θα το δεχτώ. Και συμφωνώ ότι το να κάνεις κριτική δε σε κάνει λιγότερο Παναθηναϊκό, το να απαξιώνεις όμως σε κάνει.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τρί Φεβ 06, 2024 5:41 pm

BillyPao έγραψε:
Όταν κάποιοι "πιάνονται" από δηλώσεις για να απαξιώσουν τον Αταμάν, δε θα το δεχτώ. Και συμφωνώ ότι το να κάνεις κριτική δε σε κάνει λιγότερο Παναθηναϊκό, το να απαξιώνεις όμως σε κάνει.
"Δεν τα το δεχτείς" σε σημείο που θα απαντάς επί 2 μέρες σε ό,τι ποστ έχει να κάνει με κριτική στις δηλώσεις του; Ε τι να σου πω, χαρά στο κουράγιο σου.

Δεν νομίζω πως απαξίωσε κανείς τον Αταμάν. Όλοι είπαν απλά "δες τον σαχλό, τα ρίχνει στη μέρα του αγώνα".

Σταματάω εδώ, δεν θέλω να ρίχνω κι άλλο λάδι.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague

Τρί Φεβ 06, 2024 5:48 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Στηβ Κερ έγραψε:
Άλλο το προγραμμα των αγώνων ΓΕΝΙΚΑ οτι δηλαδή η αύξηση των υποχρεώσεων επιβαρύνει τους παίκτες κ τις ομάδες κ άλλο η γκρίνια οτι ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΟΧΙ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ κλπ
Btw, αυτό μου χτυπάει και λίγο άσχημα από την αρχή της χρονιάς που είναι όλοι λες και έχουν βγει στη ζητιανιά να πουλήσουν εισιτήρια.
Βασικά ισχύει πάντα οπως στην….ταινια…
If you build it they will come…

Φτιάξε κατι αξιόλογο ,οπως φαίνεται οτι κάνει ο ΠΑΟ φέτος ,κ οχι μόνο όσον αφορά την ποιότητα της ομάδας αλλα το…γενικότερο προϊόν που προσφέρει και….ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ,κ ο κόσμος όσο μπορει θα έρθει σιγά σιγά δεν …χρειάζεται …παρακάλια.(και το είδαμε κιόλας )
Είχα παλιά χρονιαααα διάρκειας στον Ολυμπιακό μέχρι πριν δυο χρονια κιόλας.Θυμαμαι ακριβές ομάδες και σε αγώνες Ευρωλίγκας 7 χιλιάδες κ αυτοί πανηγυρτζηδες σε μεγάλο βαθμό.Σιγα σιγά άλλαξε .Πηγα φέτος σε δυο απογευματινά παιχνίδια του πρωταθλήματος Κυριακή απόγευμα για να πάω με τον μικρό κ μου έκανε εντύπωση οτι είχε περίπου τον ίδιο κόσμο αλλα πολύ καλύτερο ,οικογένειες ,κανονικούς ανθρώπους (καταλαβαίνετε τι εννοώ μην με παρεξηγήσετε )ελάχιστους τύπου ….οργανωμενοι κλπ…

Θα μπορούσαν Ολυμπιακό Παναθηναϊκός που τους …Νταντευει ο Εσακε πέρα των …μεταξύ τους ντέρμπι να κάνουν την …παραδοχή για το καλό του αθλήματος να παίζουν Κυριακή για πρωτάθλημα να πηγαίνει ο κόσμος κ ας κάνουν…διαχείριση .Δεν ξερω ….

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2651
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Φεβ 06, 2024 5:50 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Φεβ 06, 2024 5:41 pm
BillyPao έγραψε:
"Δεν τα το δεχτείς" σε σημείο που θα απαντάς επί 2 μέρες σε ό,τι ποστ έχει να κάνει με κριτική στις δηλώσεις του; Ε τι να σου πω, χαρά στο κουράγιο σου.

Δεν νομίζω πως απαξίωσε κανείς τον Αταμάν. Όλοι είπαν απλά "δες τον σαχλό, τα ρίχνει στη μέρα του αγώνα".

Σταματάω εδώ, δεν θέλω να ρίχνω κι άλλο λάδι.
Θέλει συζήτηση τι εννοεί ως "κριτική" ο μέσος οπαδός, αλλά δεν είναι της παρούσης. Τέλος και από μένα.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Φεβ 06, 2024 6:01 pm

Κατανοώ την οπτική του Billy και την αντίδραση που βγάζει... έχουμε μάθει στην Ελλάδα (και ειδικά αν είσαι ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια) ότι η κριτική στους προπονητές συνήθως δεν αργεί να φέρει και εσωστρέφεια, απόλυση και πάλι από την αρχή να χτίσουμε ομάδα πάνω που έστρωνε το πράμα.

Ο Αταμάν βέβαια δεν κινδυνεύει με απόλυση για πάρα πολλούς λόγους και ο πιο βασικός είναι ότι όπως και να πάει η φετινή χρονιά από δω και πέρα είναι ήδη πετυχημένο το εγχείρημα, έχει πάει καλύτερα από ότι περιμέναμε όλοι.

Από κει και πέρα είναι χρήσιμο να βλέπουμε τις αδυναμίες που υπάρχουν στην ομάδα ή στον προπονητή. Οι δηλώσεις θα μπορούσαν να είναι όντως προβληματικές για την ομάδα.. αλλά μπορεί και όχι.

Παράδειγμα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, του έφταιγε ότι τον μπέρδεψε που δεν είχαμε ψηλό. Αν έμεινε σε αυτό και μέσα του, είναι πρόβλημα. Γιατί αν κάτι φάνηκε είναι ότι χωρίς Σλούκα η ομάδα έχει πρόβλημα στην εισαγωγική πάσα όταν ο πιο κοντός αντίπαλος σε παίζει ντινάι από μπροστά.

Αντίστοιχα και χτες, αν μέσα του έμεινε σε αυτά που είπε θα είναι πρόβλημα για την ομάδα. Φαίνεται πάντως πως όχι εφόσον ακύρωσε την κοπή της πίτας και τους έβαλε διπλή προπόνηση με προβολή βίντεο ανάμεσα.

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague

Τρί Φεβ 06, 2024 6:57 pm

AlexD έγραψε:
Κατανοώ την οπτική του Billy και την αντίδραση που βγάζει... έχουμε μάθει στην Ελλάδα (και ειδικά αν είσαι ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια) ότι η κριτική στους προπονητές συνήθως δεν αργεί να φέρει και εσωστρέφεια, απόλυση και πάλι από την αρχή να χτίσουμε ομάδα πάνω που έστρωνε το πράμα.

Ο Αταμάν βέβαια δεν κινδυνεύει με απόλυση για πάρα πολλούς λόγους και ο πιο βασικός είναι ότι όπως και να πάει η φετινή χρονιά από δω και πέρα είναι ήδη πετυχημένο το εγχείρημα, έχει πάει καλύτερα από ότι περιμέναμε όλοι.

Από κει και πέρα είναι χρήσιμο να βλέπουμε τις αδυναμίες που υπάρχουν στην ομάδα ή στον προπονητή. Οι δηλώσεις θα μπορούσαν να είναι όντως προβληματικές για την ομάδα.. αλλά μπορεί και όχι.

Παράδειγμα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, του έφταιγε ότι τον μπέρδεψε που δεν είχαμε ψηλό. Αν έμεινε σε αυτό και μέσα του, είναι πρόβλημα. Γιατί αν κάτι φάνηκε είναι ότι χωρίς Σλούκα η ομάδα έχει πρόβλημα στην εισαγωγική πάσα όταν ο πιο κοντός αντίπαλος σε παίζει ντινάι από μπροστά.

Αντίστοιχα και χτες, αν μέσα του έμεινε σε αυτά που είπε θα είναι πρόβλημα για την ομάδα. Φαίνεται πάντως πως όχι εφόσον ακύρωσε την κοπή της πίτας και τους έβαλε διπλή προπόνηση με προβολή βίντεο ανάμεσα.
Ο Αταμαν ειναι τεράστια προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπαςκετ .Οσο σημαντικά κ αν ειναι τα χρονια του στην Εφες ειναι ενα κομμάτι μόνο της ιστορίας του κ της πορείας του.Οπου σχεδόν πήγε έκανε δουλειά(Σιένα 2002) .Βεβαια χαρακτηριστικό του ειναι οτι παιρνει σχεδόν πάντα έτοιμους παίκτες που θέλει κ πιστεύει .Εμενα μου έχει κάνει εντύπωση οτι ο ΠΑΟ πήρε 4 ξένους παικτες (Γκαι,Μπαλτσε,Βιλντοζα,Χουαντσο )υψηλών προσδοκιών θεωρητικά που όμως η έφυγαν η ειναι εκτος η δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα κ ειναι λίγο…βοηθητικοί.Ισως ο ντιπιτζι έβαλε λιγοοοο παραπάνω το χεράκι του το καλοκαίρι.(για Βιλντοζα νομίζω σίγουρα τον είχε πάρει πριν κλείσει τον κοουτς,ρε επειδή εχω κολλήσει ποιος ήταν ο αμερικανός ΝΒΑερ που είχε …φορτώσει με το ζόρι στον Ζοτς ο Παύλος κ πέρασε τη χρονια στο…λουκιν?)

0
Στηβ Κερ

euroleague

Τρί Φεβ 06, 2024 7:19 pm

AlexD έγραψε:
…..παίζει ντινάι από μπροστά…
Πήραμε παικτη?????

(Σορυ το ξερω….αλλα δεν….αντεξα ) :sorry:

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Φεβ 06, 2024 8:24 pm

Αυτό που έβγαινε προς τα έξω πάντως είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντυπωσιαστεί που δεν έκανε παρέμβαση ο μεγάλος ακόμα και όταν διαφωνούσε ο ίδιος με κάποια επιλογή του προπονητή και το έλεγε ανοιχτά. Ότι δεν πείραξε τίποτα και πως ακόμα και για Βιλντοζα είχε την επιλογή να πει όχι αν ήθελε, ρωτήθηκε, είπε τον θέλω και προχώρησαν.

Για Ζοτς τώρα... λογικά τον Τόνι Ντελκ θα λες που είχε γίνει ένα μπαχαλάκι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5031

Τρί Φεβ 06, 2024 8:34 pm

Στηβ Κερ έγραψε:

Ο Αταμαν ειναι τεράστια προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπαςκετ .Οσο σημαντικά κ αν ειναι τα χρονια του στην Εφες ειναι ενα κομμάτι μόνο της ιστορίας του κ της πορείας του.Οπου σχεδόν πήγε έκανε δουλειά(Σιένα 2002) .Βεβαια χαρακτηριστικό του ειναι οτι παιρνει σχεδόν πάντα έτοιμους παίκτες που θέλει κ πιστεύει .Εμενα μου έχει κάνει εντύπωση οτι ο ΠΑΟ πήρε 4 ξένους παικτες (Γκαι,Μπαλτσε,Βιλντοζα,Χουαντσο )υψηλών προσδοκιών θεωρητικά που όμως η έφυγαν η ειναι εκτος η δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα κ ειναι λίγο…βοηθητικοί.Ισως ο ντιπιτζι έβαλε λιγοοοο παραπάνω το χεράκι του το καλοκαίρι.(για Βιλντοζα νομίζω σίγουρα τον είχε πάρει πριν κλείσει τον κοουτς,ρε επειδή εχω κολλήσει ποιος ήταν ο αμερικανός ΝΒΑερ που είχε …φορτώσει με το ζόρι στον Ζοτς ο Παύλος κ πέρασε τη χρονια στο…λουκιν?)
ο αταμαν υπεγραψε πριν τον βιλντοζα
ο παο με τον βιλντοζα ειχε προσυμφωνο,δεν αναφερω την αξια του προσυμφωνου ποια ειναι
ρωτησαν τον αταμαν τον θες η οχι τον εχουμε ετοιμο για τζιφρα,ο αταμαν ειπε υπογραψτε τον
αν ελεγε οχι δεν θα τον ειχαμε παρει

ειμαι σιγουρος οτι ουτε ο αταμαν ουτε ο ταραντουλας ουτε εμεις ειχαμε στο μυαλο μας κατι τετοιο οταν υπεγραψε

3
3 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague

Τρί Φεβ 06, 2024 8:48 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Φεβ 06, 2024 8:34 pm
Στηβ Κερ έγραψε:

ο αταμαν υπεγραψε πριν τον βιλντοζα
ο παο με τον βιλντοζα ειχε προσυμφωνο,δεν αναφερω την αξια του προσυμφωνου ποια ειναι
ρωτησαν τον αταμαν τον θες η οχι τον εχουμε ετοιμο για τζιφρα,ο αταμαν ειπε υπογραψτε τον
αν ελεγε οχι δεν θα τον ειχαμε παρει

ειμαι σιγουρος οτι ουτε ο αταμαν ουτε ο ταραντουλας ουτε εμεις ειχαμε στο μυαλο μας κατι τετοιο οταν υπεγραψε

Ένα…δίκιο το έχεις δεν μπορώ να πω .Απλα μου κάνει εντύπωση το 4…καμένες μεταγραφές για τόσο έμπειρο προπονητή .Στην ουσία πέρα από Λεζορτ μόνο από Γκραντ πήρε (ενταξει πρώτος λαχνός δε λεω…)Ναν δε μετράει μην τρελαθούμε .Βεβαια στο τέλος αν πετύχεις τους στόχους κανείς δε τα θυμάται αυτα .Οκ.Συζητηση κάνουμε με ότι ξέρουμε κ βλέπουμε μέχρι τώρα.Μεχρι στιγμής μια χαρά τα πας.

(Πάντως αυτό με τον Λεζορτ καλάμια στον κάμπο ,χαιλαντερ there can be only one ότι και να μου πείτε μου κάθεται βαρύ …μπορεί βέβαια να είμαι κάναν περίεργος δε ξέρω !)

0
Στηβ Κερ

euroleague

Τρί Φεβ 06, 2024 8:51 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Τρί Φεβ 06, 2024 7:19 pm
AlexD έγραψε:
…..παίζει ντινάι από μπροστά…
Πήραμε παικτη?????