2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εντελώς προσωπική μου εκτίμηση θα φάμε και άλλα άκυρα
Ελπιζω να μην είναι του Καλάθη.
Το Γκριγκονις βλέπω να ξεκοβεται νωρίς και να πηγαίνουμε σφαίρα για Κουρικ .
Και άποψη μου -και απο την δημοσίευση που ειδα-θα επιστρέψουμε σε Ονουακου.
Ισως δοκιμάσει Ονουακου πάνω στον Φαλ με βοήθεια έναν από τους Σιγκλεντον/Μπεντιλ/Κορνελι/Καμποκλο.
Τον Παπατζον θα τον αμολησει πάνω στον Μπολομποι η τον Κώστα (αν φύγει ο Βεζενκοφ)
Μπορεί να αναγκαστεί να πάρει Ερτελ.Φυσιολογικα όμως θα προσπαθήσει να τον αποφύγει παίρνοντας Έβανς που παίζει και λίγο στο 2.Ετσι θα έχει δύο πλευρές να φτιάξει παιχνίδι. Αποκλείω να βάλει Καλάθη με Έβανς...αλλά με Κουρικ και Λι μπορεί.Εκτος αν μπουν ειδικοί όροι στον Ερτελ να παίξει 14 παιχνίδια στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας lololololol...αν θέλει ο κοουτς lolololol
Αν απολέσει ο Ολυμπιακός τον Βεζε δεν νομίζω να πάμε σε 3-4αρι (Hayes)άσκοπα.Μας βλέπω με Ντ Γουίλιαμς .
Καλάθης
Κουρικ
Παπαπέτρου
Σιγκλεντον/Μπεντιλ/Καμποκλο/Κορνελι
Ονουακου
Λι
Έβανς
Καλαϊτζάκης
Ντ.Γουιλιαμς
Παπαγιάννης
Μποχωριδης
Μαντζουκας
Ελπιζω να μην είναι του Καλάθη.
Το Γκριγκονις βλέπω να ξεκοβεται νωρίς και να πηγαίνουμε σφαίρα για Κουρικ .
Και άποψη μου -και απο την δημοσίευση που ειδα-θα επιστρέψουμε σε Ονουακου.
Ισως δοκιμάσει Ονουακου πάνω στον Φαλ με βοήθεια έναν από τους Σιγκλεντον/Μπεντιλ/Κορνελι/Καμποκλο.
Τον Παπατζον θα τον αμολησει πάνω στον Μπολομποι η τον Κώστα (αν φύγει ο Βεζενκοφ)
Μπορεί να αναγκαστεί να πάρει Ερτελ.Φυσιολογικα όμως θα προσπαθήσει να τον αποφύγει παίρνοντας Έβανς που παίζει και λίγο στο 2.Ετσι θα έχει δύο πλευρές να φτιάξει παιχνίδι. Αποκλείω να βάλει Καλάθη με Έβανς...αλλά με Κουρικ και Λι μπορεί.Εκτος αν μπουν ειδικοί όροι στον Ερτελ να παίξει 14 παιχνίδια στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας lololololol...αν θέλει ο κοουτς lolololol
Αν απολέσει ο Ολυμπιακός τον Βεζε δεν νομίζω να πάμε σε 3-4αρι (Hayes)άσκοπα.Μας βλέπω με Ντ Γουίλιαμς .
Καλάθης
Κουρικ
Παπαπέτρου
Σιγκλεντον/Μπεντιλ/Καμποκλο/Κορνελι
Ονουακου
Λι
Έβανς
Καλαϊτζάκης
Ντ.Γουιλιαμς
Παπαγιάννης
Μποχωριδης
Μαντζουκας
0
Ο Έβανς έκλεισε Ζαλγκιρις. Εμείς δεν του κάναμε πρόταση. Ο Εξουμ έκλεισε Παρτιζαν. Η Ρεαλ θέλει Καμπατσο.
Λιγοστεύουν πολύ οι επιλογές. Θεωρητικά αν δεν κλείσει ο Νικ υπάρχουν ακόμα ο Χενρι που φαντάζομαι δεν θα πάει Ρεαλ αν πάρει τον Καμπατσο όπως ακούγεται, ο Γουοναμεικερ που δεν ξέρω αν θέλει να επιστρέψει Ευρώπη και ποσα θα θέλει, ο Βιλντοζα που έρχεται από αποχή και θέλει να μείνει nba και ο Γουολτερς που δεν έχει ακουστεί για κάποια ομάδα ακόμα.
Ακούγεται πως καναμε χθες πρόταση 2,2 εκατομμυρίων στο Γκριγκονις για 2ετες, έχει πρόταση και από Ζαλγκιρις για 3 χρόνια στα 2,5 εκατομμύρια. Μακάρι να καταφέρουμε να τον κλείσουμε.
Στο 5 θεωρώ πως περιμένουμε Ονουακου για αυτό και δεν εχει οριστικοποιηθεί η κίνηση για τον Γκουνταιτις.
Λιγοστεύουν πολύ οι επιλογές. Θεωρητικά αν δεν κλείσει ο Νικ υπάρχουν ακόμα ο Χενρι που φαντάζομαι δεν θα πάει Ρεαλ αν πάρει τον Καμπατσο όπως ακούγεται, ο Γουοναμεικερ που δεν ξέρω αν θέλει να επιστρέψει Ευρώπη και ποσα θα θέλει, ο Βιλντοζα που έρχεται από αποχή και θέλει να μείνει nba και ο Γουολτερς που δεν έχει ακουστεί για κάποια ομάδα ακόμα.
Ακούγεται πως καναμε χθες πρόταση 2,2 εκατομμυρίων στο Γκριγκονις για 2ετες, έχει πρόταση και από Ζαλγκιρις για 3 χρόνια στα 2,5 εκατομμύρια. Μακάρι να καταφέρουμε να τον κλείσουμε.
Στο 5 θεωρώ πως περιμένουμε Ονουακου για αυτό και δεν εχει οριστικοποιηθεί η κίνηση για τον Γκουνταιτις.
0
- pan24
- Reactions: 2673
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό για τον Έβανς Ζαλγκίρις δεν το έχω δει κάπου ακόμα.pk13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 10:40 amΟ Έβανς έκλεισε Ζαλγκιρις. Εμείς δεν του κάναμε πρόταση. Ο Εξουμ έκλεισε Παρτιζαν. Η Ρεαλ θέλει Καμπατσο.
Κατά τα λοιπά οι λύσεις είναι μετρημένες πράγματι.
Όσο αργούμε τόσο χειρότερο θα γίνεται.
Δεν είμαστε στο στάτους που ένας περιζήτητος θα μας περιμένει.
0
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.pickngreen.gr/andriko/evans ... -zalgiris/pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:32 amΑυτό για τον Έβανς Ζαλγκίρις δεν το έχω δει κάπου ακόμα.pk13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 10:40 amΟ Έβανς έκλεισε Ζαλγκιρις. Εμείς δεν του κάναμε πρόταση. Ο Εξουμ έκλεισε Παρτιζαν. Η Ρεαλ θέλει Καμπατσο.
Καλημέρα. Εδώ το αναφέρει. Η αξιοπιστία ελέγχεται...
0
Respect Yourself
Το γράφει η livesport.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:32 amΑυτό για τον Έβανς Ζαλγκίρις δεν το έχω δει κάπου ακόμα.pk13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 10:40 amΟ Έβανς έκλεισε Ζαλγκιρις. Εμείς δεν του κάναμε πρόταση. Ο Εξουμ έκλεισε Παρτιζαν. Η Ρεαλ θέλει Καμπατσο.
0
-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αφου εχουμε τον Λι για δευτερο ασσο και ο εβανς δεν ειναι δυαρι...avtokrator13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 12:16 pmτεραστια βλακεια αν χαθηκε ο εβανς ειδικα απο την ζαλγκιρις
ιδανικος για δευτερος για να βοηθα και στις δυο θεσεις
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
καλυτερος ο εβανς απο τον Λι παντωςTracy Mac έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 12:19 pmΑφου εχουμε τον Λι για δευτερο ασσο και ο εβανς δεν ειναι δυαρι...avtokrator13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 12:16 pmτεραστια βλακεια αν χαθηκε ο εβανς ειδικα απο την ζαλγκιρις
ιδανικος για δευτερος για να βοηθα και στις δυο θεσεις
εχω θεωρω οτι χωραει παντως και με τον Λι
0
-
- Reactions: 2656
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Και αν είχαμε τον Έβανς, θα έλεγες ότι ο Λι είναι καλύτερος.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν υπαρχει σε κανενα συμβολαιο υπογραφη για θεση βασικου . Αυτο που γινεται ειναι μια κουβεντα στον αερα του τυπου ποσο σημαντικο ρολο θα εχει ο εκαστοτε παικτης , μαλιστα κατι τετοιο ευκολα μπορει να αλλαξει μεσα στη χρονια καθως ειναι εντελως αγγραφο. Του Le προφανως και του ειπανε οτι θα εχει σημαντικο ρολο , θεωρω δυσκολο να του ειπαν οτι θα ερθει να παρει τα κλειδια στον ασσο , αλλα ακομα και να του το ειπαν σιγουρα δεν επεσαν υπογραφες για αυτο , οποτε αλλαζει ανα πασα στιγμη.
0