2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7294
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 10, 2022 2:17 pm

HackerBaby έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 2:10 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 1:52 pm
οτι ο λι θα ειναι δευτερος προκυπτει απο καπου? Γιατι εκανε πολυ καλα πλει οφ ,θεωρω οτι για να τον δελεασατε θα του ταξατε θεση βασικου..Ειδικα αν ερθει ο καλαθης ο λι πιστευω θα ειναι ο παρτενερ του.
Δεν υπαρχει σε κανενα συμβολαιο υπογραφη για θεση βασικου . Αυτο που γινεται ειναι μια κουβεντα στον αερα του τυπου ποσο σημαντικο ρολο θα εχει ο εκαστοτε παικτης , μαλιστα κατι τετοιο ευκολα μπορει να αλλαξει μεσα στη χρονια καθως ειναι εντελως αγγραφο. Του Le προφανως και του ειπανε οτι θα εχει σημαντικο ρολο , θεωρω δυσκολο να του ειπαν οτι θα ερθει να παρει τα κλειδια στον ασσο , αλλα ακομα και να του το ειπαν σιγουρα δεν επεσαν υπογραφες για αυτο , οποτε αλλαζει ανα πασα στιγμη.
ναι δεν διαφωνω αλλα αν του ειπαν ελα σε μας που θα σαι βασικος και ακομα δεν ξεκινησει η χρονια και εχει αλλον μπροστα του μαλλον θα ξενερωσει και θα γκρινιαζει ολη την ωρα..Επισης σε μενα οι κινησεις του παο αυτο δειχνουν οτι αυτος θα ειναι βασικος μαζι με τον καλαθη η τον οποιο παρετε. Δεν βλεπω με τιποτα να ερχεται ο γκριγκονις πχ μαζι με καλαθη και να στελνουν τον λι πρωτο παγκο αριστερα..Τουλαχιστον αυτο πιστευω εγω,δεν εχω πληροφοριες προφανως :D

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιούλ 10, 2022 2:19 pm

Ο Λι είναι παιχταρα και τον αδικείται όλοι κατάφωρα. Σε λίγο θα είναι παίχτης εκατομμυρίου! Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Απο Μονακό ξεχώρισα Λι και Μπέικον! Τον Τζεημς όχι. Και ακολούθησε ο Κουαταρα. Μπράβο στον Αργυρή που τον έκλεισε τόσο νωρίς, και θα καταλάβετε την αξία του φέτος.

0
Phys87

nba

Κυρ Ιούλ 10, 2022 2:20 pm

shaq7 έγραψε:
HackerBaby έγραψε:

Δεν υπαρχει σε κανενα συμβολαιο υπογραφη για θεση βασικου . Αυτο που γινεται ειναι μια κουβεντα στον αερα του τυπου ποσο σημαντικο ρολο θα εχει ο εκαστοτε παικτης , μαλιστα κατι τετοιο ευκολα μπορει να αλλαξει μεσα στη χρονια καθως ειναι εντελως αγγραφο. Του Le προφανως και του ειπανε οτι θα εχει σημαντικο ρολο , θεωρω δυσκολο να του ειπαν οτι θα ερθει να παρει τα κλειδια στον ασσο , αλλα ακομα και να του το ειπαν σιγουρα δεν επεσαν υπογραφες για αυτο , οποτε αλλαζει ανα πασα στιγμη.
ναι δεν διαφωνω αλλα αν του ειπαν ελα σε μας που θα σαι βασικος και ακομα δεν ξεκινησει η χρονια και εχει αλλον μπροστα του μαλλον θα ξενερωσει και θα γκρινιαζει ολη την ωρα..Επισης σε μενα οι κινησεις του παο αυτο δειχνουν οτι αυτος θα ειναι βασικος μαζι με τον καλαθη η τον οποιο παρετε. Δεν βλεπω με τιποτα να ερχεται ο γκριγκονις πχ μαζι με καλαθη και να στελνουν τον λι πρωτο παγκο αριστερα..Τουλαχιστον αυτο πιστευω εγω,δεν εχω πληροφοριες προφανως :D
Όλες οι ομάδες χρειάζονται τρία Γκαρντ επιπέδου αν θέλουν να φτάσουν ψηλά. Εγώ θα συμπλήρωνα με Τειλορ για να Καλυψώ και το τρία. Θα ήταν η τέλεια περιφέρεια!

1
1 Εικόνα
pk13

euroleague
Reactions: 141
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 10, 2022 2:29 pm

shaq7 έγραψε:
HackerBaby έγραψε:

Μπα δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοια πρόθεση, αν υπήρχε θα πήγαιναν κατευθείαν για καλό 2αρι και δεν θα ασχολούνταν με τον Καλάθη. Οπως επίσης θα κρατούσαν και τον Μεικον των 350 χιλιάδων για το 2 αν τελικά ερχόταν ο Νικ.

Θεωρώ πως στόχος είναι να έρθει ο Καλαθης και ο Γκριγκονις όπου μαζί με Λι θα παίρνουν από ένα 20-25 λεπτο και μετά θα έρθει κάτι αρκετα φθηνό στο 2-3 για να συμπληρώνει τη περιφέρεια και να παιρνει κάποια λεπτά στο 3 σαν αλλαγή του Παπαπέτρου. Προσωπική εκτίμηση βάσει όσων ακούγονται.

0
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Ιούλ 10, 2022 2:57 pm

pk13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 2:29 pm
shaq7 έγραψε:

Μπα δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοια πρόθεση, αν υπήρχε θα πήγαιναν κατευθείαν για καλό 2αρι και δεν θα ασχολούνταν με τον Καλάθη. Οπως επίσης θα κρατούσαν και τον Μεικον των 350 χιλιάδων για το 2 αν τελικά ερχόταν ο Νικ.

Θεωρώ πως στόχος είναι να έρθει ο Καλαθης και ο Γκριγκονις όπου μαζί με Λι θα παίρνουν από ένα 20-25 λεπτο και μετά θα έρθει κάτι αρκετα φθηνό στο 2-3 για να συμπληρώνει τη περιφέρεια και να παιρνει κάποια λεπτά στο 3 σαν αλλαγή του Παπαπέτρου. Προσωπική εκτίμηση βάσει όσων ακούγονται.
Μην ξεχνάμε και τον Καλαιτζακη στο 2-3, σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

0
Respect Yourself
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιούλ 10, 2022 3:34 pm

nikkal έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 12:57 pm
Καλημέρα.
Διάβασα στο twitter πως ο Lee είπε (ή έγραψε) χθες στο instagram πως είναι ενθουσιασμένος που θα ειναι συμπαίκτης με τον Καλάθη.
Έχει κάποιος άποψη για αυτό; Αληθεύει;
Μούφα πρέπει να είναι, δε νομίζω να πάρει και το Λι η Φενέρ, έχει συμβόλαιο. :D

7
6 Εικόνα 1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
nikkal

euroleague
Reactions: 484
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:02 pm

yorgos έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 3:34 pm
nikkal έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 12:57 pm
Καλημέρα.
Διάβασα στο twitter πως ο Lee είπε (ή έγραψε) χθες στο instagram πως είναι ενθουσιασμένος που θα ειναι συμπαίκτης με τον Καλάθη.
Έχει κάποιος άποψη για αυτό; Αληθεύει;
Μούφα πρέπει να είναι, δε νομίζω να πάρει και το Λι η Φενέρ, έχει συμβόλαιο. :D
Καλό ομολογουμένως!

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2656
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:35 pm

Όλα καλά εκεί στην ΚΑΕ; Μη βιάζεστε να "κλείσετε" παίκτες από τώρα, έχουμε χρόνο, θα τους πάρουμε το Σεπτέμβριο. Μην πάρουμε όμως τίποτα άλλο φοβάμαι... :P

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary

Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:44 pm

BillyPao έγραψε:
Όλα καλά εκεί στην ΚΑΕ; Μη βιάζεστε να "κλείσετε" παίκτες από τώρα, έχουμε χρόνο, θα τους πάρουμε το Σεπτέμβριο. Μην πάρουμε όμως τίποτα άλλο φοβάμαι... :P
Λύσσαξες! Λες να έχουν πάει για μπάνια; Κάνε λίγο υπομονή.

Ούτε θέλω να φανταστώ πώς είσαι στο σεξ, τέτοια βιασύνη ούτε δημόσιος υπάλληλος Πέμπτη μεσημεράκι πριν από τριήμερο :D

0

BillyPao

champion

Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:56 pm

yorgos έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 4:44 pm
BillyPao έγραψε:
Λύσσαξες! Λες να έχουν πάει για μπάνια; Κάνε λίγο υπομονή.

Ούτε θέλω να φανταστώ πώς είσαι στο σεξ, τέτοια βιασύνη ούτε δημόσιος υπάλληλος Πέμπτη μεσημεράκι πριν από τριήμερο :D
Τόσες μέρες έχουν για μπάνια, για βόλτες, για ό,τι θέλουν. Ας "δουλέψουν" και λίγο, οι άλλοι πώς τα καταφέρνουν; :mad:

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιούλ 10, 2022 5:39 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/983704_pana ... gkrigkonis

Πολλα εχουμε δει , αλλα λογικα εκλεισε ο Λιθουανος .

1
1 Εικόνα
Phys87

nba

Κυρ Ιούλ 10, 2022 5:44 pm

HackerBaby έγραψε:

Αυτά είναι! Χρόνια τον ήθελα στον Παναθηναϊκό όπως και τον Γκουνταιτις! Άντε να ζεσταινόμαστε σιγά-σιγα

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary

Κυρ Ιούλ 10, 2022 5:45 pm

HackerBaby έγραψε:

Τι δηλαδή δουλέυουν Κυριακάτικα; :shock: Επιθεώρηση εργασίας δεν υπάρχει σε αυτή τη χωρα;

1
1 Εικόνα

BillyPao

champion

Κυρ Ιούλ 10, 2022 5:58 pm

Αισιόδοξο νέο το γεγονός ότι οι συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ για τον Γκριγκόνις είναι σε καλό δρόμο, άντε να χαρούμε και εμείς λιγάκι.

0
pk13

euroleague
Reactions: 141

Κυρ Ιούλ 10, 2022 6:19 pm

Μεγάλη κίνηση η απόκτηση Γκριγκόνις. Τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με Νεντοβιτς σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού και δένει εξαιρετικά και με τον Νικ αν τελικά έρθει. Τελικά και το μπάτζετ θα αυξηθεί και μια σχετική κανονικοτητα θα επιστρέψει.

Πάντως μια 3αδα στα γκαρντ Καλαθης-Λι-Γκριγκονις είναι εξαιρετική. Ίσως και η πιο ισορροπημένη που έχουμε χτίσει τα τελευταία 10 χρονια. Με έναν οικονομικό ξένο σουτερ με ύψος στο 2-3 που να την παλεύει σχετικα και αμυντικά θα είμαστε πάρα πολύ καλά.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”