Δεν τον πήραμε ακόμη, ας μην προτρέχουμε.pk13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 6:19 pmΜεγάλη κίνηση η απόκτηση Γκριγκόνις. Τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με Νεντοβιτς σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού και δένει εξαιρετικά και με τον Νικ αν τελικά έρθει. Τελικά και το μπάτζετ θα αυξηθεί και μια σχετική κανονικοτητα θα επιστρέψει.
Πάντως μια 3αδα στα γκαρντ Καλαθης-Λι-Γκριγκονις είναι εξαιρετική. Ίσως και η πιο ισορροπημένη που έχουμε χτίσει τα τελευταία 10 χρονια. Με έναν οικονομικό ξένο σουτερ με ύψος στο 2-3 που να την παλεύει σχετικα και αμυντικά θα είμαστε πάρα πολύ καλά.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2656
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Aαααααααν πάρουμε και Γκριγκόνις και Καλάθη, τα δυσκολότερα έχουν περάσει. Τα υπόλοιπα είναι σχετικά εύκολα και σε ποσότητα και σε κόστος. Τον Καλάθη τον βλέπω λίγο πιο δύσκολο από το Γκριγκόνις, αλλά θα δούμε. Μια συγκρατημένη αισιοδοξία την έχω, κι έναν από τους δύο να πάρουμε θα πετάω στη σκούφια μου. Για το Γκριγκόνις δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν καταλάβει μερικοί τι παιχτούρα είναι, διαβάζω συγκρίσεις για τα + και - με το Νέντοβιτς. Ποιες συγκρίσεις ρε παιδιά; Ρε δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας που να υπάρχει σύγκριση.
4
3
1

-
- Reactions: 2620
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Σουπερ κινήσεις οι Γκριγκονις και Γκουνταιτις και πιστεύω θα εχουμε πολυ σύντομα ανακοινώσεις όσον αφορά αυτους τους 2. Πολυ το γουστάρω πάντως αυτο το Λιθουανικο διδυμο, μυρίζει μπασκετιλα!
Του Καλαθη αντιθέτως πιστεύω αργεί αρκετά ακόμη. Μια μικρή ξενερα έφαγα επίσης που η Μπασκονια ανακοινωσε τον Νταλτον Χομες, φθηνο 3/4αρι, σουπερ σουτερ για μπακαπ του Παπι και του Ντερικ Γουιλιαμς ταυτόχρονα, ταμαμ για ομαδα με Νικ Καλαθη στον ασο. Σε τέτοιο στυλ παιχτη πρεπει να κινηθούμε παντως για το μπακαπ 4αρι μας.
ΥΓ. Πλέον που πήγε ο Εβανς Ζαλγκιρις δεν εχω ιδεα ποιον θα μπορούσαμε να πάρουμε στο 1 αν δεν μας κάτσει με τον Νικ.
Του Καλαθη αντιθέτως πιστεύω αργεί αρκετά ακόμη. Μια μικρή ξενερα έφαγα επίσης που η Μπασκονια ανακοινωσε τον Νταλτον Χομες, φθηνο 3/4αρι, σουπερ σουτερ για μπακαπ του Παπι και του Ντερικ Γουιλιαμς ταυτόχρονα, ταμαμ για ομαδα με Νικ Καλαθη στον ασο. Σε τέτοιο στυλ παιχτη πρεπει να κινηθούμε παντως για το μπακαπ 4αρι μας.
ΥΓ. Πλέον που πήγε ο Εβανς Ζαλγκιρις δεν εχω ιδεα ποιον θα μπορούσαμε να πάρουμε στο 1 αν δεν μας κάτσει με τον Νικ.
1
1

Οι μεταγραφές είναι καμιά φορά και παζλ και ντόμινο. Από την στιγμή που είναι στόχος ο Καλαθης ο οποίος αποτελεί τοπ παίκτη με Ελληνικό διαβατήριο είναι λογικό να πρέπει να περιμένεις. Όσο λοιπόν περιμένεις χρειάζεται υπομονή καθώς ο σχεδιασμός με ή χωρίς Καλαθη είναι διαφορετικός.
Από κει και πέρα
ΑΝ ,επαναλαμβάνω ΑΝ κλείσει ο Γκριγκονις θα πρόκειται για μεταγραφή από το εντελώς πάνω ράφι, συμφωνώ με Γιώργο ότι δεν έχουμε συνειδητοποίησει τι παίκτη παίρνουμε. Πρόκειται για τοπ 2αρι στην Ευρώπη για το οποίο η Τσκα έδωσε 1 εκατομμύριο μπαι άουτ στη Ζαλγκιρις και μου κάνει τρελή εντύπωση αν δεν τον διεκδικήσει έντονα ομάδα που χτυπάει F4.
Εκτός και αν η Τσκα δεν θέλει να τον δώσει σε άλλη ομάδα ιδίων στόχων για λόγους πρεστίζ.
Επίσης
Αν ο Παναθηναϊκός πάρει τον Γκριγκονις ενώ έχει δώσει τον Νεντοβιτς μάλιστα εισπράττοντας ρήτρα, θα πρόκειται για τον πρώτη έξυπνη και μπασκετική κίνηση εδώ και πολλά χρόνια, οπότε είτε ο Αργύρης είτε ο Ραντονιτς είτε ο ΔΓ πρέπει να πάρουν μπασκετικά εύσημα.
Από κει και πέρα
ΑΝ ,επαναλαμβάνω ΑΝ κλείσει ο Γκριγκονις θα πρόκειται για μεταγραφή από το εντελώς πάνω ράφι, συμφωνώ με Γιώργο ότι δεν έχουμε συνειδητοποίησει τι παίκτη παίρνουμε. Πρόκειται για τοπ 2αρι στην Ευρώπη για το οποίο η Τσκα έδωσε 1 εκατομμύριο μπαι άουτ στη Ζαλγκιρις και μου κάνει τρελή εντύπωση αν δεν τον διεκδικήσει έντονα ομάδα που χτυπάει F4.
Εκτός και αν η Τσκα δεν θέλει να τον δώσει σε άλλη ομάδα ιδίων στόχων για λόγους πρεστίζ.
Επίσης
Αν ο Παναθηναϊκός πάρει τον Γκριγκονις ενώ έχει δώσει τον Νεντοβιτς μάλιστα εισπράττοντας ρήτρα, θα πρόκειται για τον πρώτη έξυπνη και μπασκετική κίνηση εδώ και πολλά χρόνια, οπότε είτε ο Αργύρης είτε ο Ραντονιτς είτε ο ΔΓ πρέπει να πάρουν μπασκετικά εύσημα.
3
3

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O ΔΓ χλωμό, διότι έχει βάλει κονδυλοφόρους να γράφουν πόσο άτιμος είναι ο Μίσκο που μας τον πήρε. Εντάξει ο Πέδουλας κι ο Ράντονιτς που μάλλον συμπεθεριάζουνε μπασκετικά (ποιον περιμέναμε να φέρει ο Άρτζι; Τον Πλάθα; ), μάλλον άνοιξαν σαμπάνιες, αλλά αυτό θα το έκανε οποιοσδήποτε σώφρων προπονητής επιπέδου Ευρωλίγκας. Σε αυτούς που πρέπει να κάνουμε εικόνισμα είναι στη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα που έκανε μια μεταγραφή καθαρά επικοινωνιακή (και φυσικά πριν αποκτήσουν προπονητή

Στηρίζουμε Ερυθρό γιατί μας στήριξε κι αυτός.

0
Μα δεν έγινε κάποια ανταλλαγή ούτε κάποια πώληση για να πιστωθεί κάποιος την επιτυχία,ο Νέντοβιτς και ο μάνατζερ του βρήκαν μια τρύπα στο συμβόλαιο,πληρώθηκε η ρήτρα και έμεινε ελεύθερος,δεν συμμετείχε με κάποιο τρόπο σε όλο αυτό ο Πεδουλακης ή κάποιος άλλος.
Μάλιστα δεν επιθυμούσε και αυτήν την εξέλιξη ο ΠΑΟ για αυτό και οι διαρροές στον τύπο ότι ξεκόβει τον Ραζνάτοβιτς η ομάδα.
Μάλιστα δεν επιθυμούσε και αυτήν την εξέλιξη ο ΠΑΟ για αυτό και οι διαρροές στον τύπο ότι ξεκόβει τον Ραζνάτοβιτς η ομάδα.
0
Ο Καλαθης ακούγεται έντονα πως επέλεξε Φενέρ, κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να επιβεβαιωθεί αλλά αν ισχύει θα έχουμε χοντρό θέμα στον άσσο και στους Έλληνες.
Σε γκαρντς από Ευρώπη και nba με ευρωπαϊκή εμπειρία οι μόνες περιπτώσεις που έχουν μεινει ειναι:
Γουολτερς:Η πιο βατή περίπτωση, τον ξέρει και ο προπονητής, αν δεν βρεθεί τίποτα άλλο δεν θα είναι κακή επιλογή.
Βιλντοζα: Θέλει να μείνει nba ακόμα και χωρίς εγγυημένο συμβόλαιο ενώ ειχε και σοβαρό τραυματισμό και προέρχεται και από αποχή.
Χένρι:Ειχε ακουστεί για συμφωνία με Ρεαλ, αν ισχύει δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε, αν όχι θα ήταν πολύ καλή λύση.
Γουοναμεικερ:Δεν ξέρω αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη, τι κασε έχει και σε τι κατάσταση θα είναι αλλά δυνητικά θα ήταν πολύ καλή περίπτωση.
Επίσης δυνητικά θα μπορούσαν να απασχολήσουν και οι Λο και Σμιθ από Άλμπα. Ο Λο μάλιστα έχει και μπαι άουτ αν δεν κάνω λάθος.
Ο Ερτελ θα μπορούσε να απασχολήσει ξανά τώρα που Νεντοβιτς δεν υπάρχει αν και νομίζω πως δεν ταιριάζει επουδενι με Ραντονιτς-Πεδουλακη.
Για Έλληνες παίκτες νομίζω οι επιλογές είναι 2 Αγραβανης ή Αντετοκουμπο.
Αν πάρεις για 2ο πενταρι Αντετοκουμπο αναγκαστικά πρέπει να πάρεις και ένα 4αρι που να μπορεί να πατάει και στο 5 γιατί δεν βγαίνει αλλιώς η σεζόν.
Αν πάρεις Αγραβανη για 2ο 4αρι πρέπει να πας σε βασικό 4αρι του εκατομμυρίου που να παίζει στο νερό 27-28 λεπτά. Επίσης πρέπει το 4ο γκαρντ να είναι 2-3 για να μπορεί να πάρει χρόνο και ο Παπαπετρου στο 4 αν χρειαστεί.
Σε γκαρντς από Ευρώπη και nba με ευρωπαϊκή εμπειρία οι μόνες περιπτώσεις που έχουν μεινει ειναι:
Γουολτερς:Η πιο βατή περίπτωση, τον ξέρει και ο προπονητής, αν δεν βρεθεί τίποτα άλλο δεν θα είναι κακή επιλογή.
Βιλντοζα: Θέλει να μείνει nba ακόμα και χωρίς εγγυημένο συμβόλαιο ενώ ειχε και σοβαρό τραυματισμό και προέρχεται και από αποχή.
Χένρι:Ειχε ακουστεί για συμφωνία με Ρεαλ, αν ισχύει δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε, αν όχι θα ήταν πολύ καλή λύση.
Γουοναμεικερ:Δεν ξέρω αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη, τι κασε έχει και σε τι κατάσταση θα είναι αλλά δυνητικά θα ήταν πολύ καλή περίπτωση.
Επίσης δυνητικά θα μπορούσαν να απασχολήσουν και οι Λο και Σμιθ από Άλμπα. Ο Λο μάλιστα έχει και μπαι άουτ αν δεν κάνω λάθος.
Ο Ερτελ θα μπορούσε να απασχολήσει ξανά τώρα που Νεντοβιτς δεν υπάρχει αν και νομίζω πως δεν ταιριάζει επουδενι με Ραντονιτς-Πεδουλακη.
Για Έλληνες παίκτες νομίζω οι επιλογές είναι 2 Αγραβανης ή Αντετοκουμπο.
Αν πάρεις για 2ο πενταρι Αντετοκουμπο αναγκαστικά πρέπει να πάρεις και ένα 4αρι που να μπορεί να πατάει και στο 5 γιατί δεν βγαίνει αλλιώς η σεζόν.
Αν πάρεις Αγραβανη για 2ο 4αρι πρέπει να πας σε βασικό 4αρι του εκατομμυρίου που να παίζει στο νερό 27-28 λεπτά. Επίσης πρέπει το 4ο γκαρντ να είναι 2-3 για να μπορεί να πάρει χρόνο και ο Παπαπετρου στο 4 αν χρειαστεί.
0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω το πιο λογικό αυτό είναι.Ο Καλαθης ακούγεται έντονα πως επέλεξε Φενέρ
Και πολύ καλή περίπτωση κιόλας.Γουολτερς:Η πιο βατή περίπτωση, τον ξέρει και ο προπονητής, αν δεν βρεθεί τίποτα άλλο δεν θα είναι κακή επιλογή.
Δεν τρελαίνομαι με αυτόν.Βιλντοζα: Θέλει να μείνει nba ακόμα και χωρίς εγγυημένο συμβόλαιο ενώ ειχε και σοβαρό τραυματισμό και προέρχεται και από αποχή.
Αμερικανός τέτοιας κλάσης που δε θεωρείται ξένος στην Ισπανία, δε νομίζω να τον χτυπάμε.Χένρι:Ειχε ακουστεί για συμφωνία με Ρεαλ, αν ισχύει δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε, αν όχι θα ήταν πολύ καλή λύση.
Μπα, δε νομίζω να έρχεται. Είχε βέβαια χαμηλό συμβόλαιο αλλά στην ηλικία του δεν ξέρω αν θέλει να γυρίσει Ευρώπη. Όπως και να έχει, προτιμώ τον Ουόλτερς.Γουοναμεικερ:Δεν ξέρω αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη, τι κασε έχει και σε τι κατάσταση θα είναι αλλά δυνητικά θα ήταν πολύ καλή περίπτωση.
Ταιριάζιε ξεταιριάζει, από το ολότελα καλή η ερτελόταινα.Ο Ερτελ θα μπορούσε να απασχολήσει ξανά τώρα που Νεντοβιτς δεν υπάρχει αν και νομίζω πως δεν ταιριάζει επουδενι με Ραντονιτς-Πεδουλακη.
Νομίζω είναι αργά για Κώστα.Για Έλληνες παίκτες νομίζω οι επιλογές είναι 2 Αγραβανης ή Αντετοκουμπο.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yorgos την Κυρ Ιούλ 10, 2022 10:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τη δουλειά του κάνει.austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 10:24 pmμε τέτοια χουνέρια που είτε έχει κάνει είτε προσπάθησε να κάνει ο Ιτούδης στις ομάδες μας φέτος, θα στέλνει μηνύματα στους προπονητές μας για την Εθνική και θα του απαντούν με ντικ πιξ![]()
0
δε τον κατηγόρησα για κάτι, εκ των πραγμάτων όμως στον επαγγελματικό αθλητισμό αν κάνεις καλά τη δουλειά σου χαλάς τη δουλειά κάποιων άλλων.yorgos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 10:28 pmΤη δουλειά του κάνει.austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 10:24 pmμε τέτοια χουνέρια που είτε έχει κάνει είτε προσπάθησε να κάνει ο Ιτούδης στις ομάδες μας φέτος, θα στέλνει μηνύματα στους προπονητές μας για την Εθνική και θα του απαντούν με ντικ πιξ![]()

- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
It's a tough planet.austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 10:31 pmδε τον κατηγόρησα για κάτι, εκ των πραγμάτων όμως στον επαγγελματικό αθλητισμό αν κάνεις καλά τη δουλειά σου χαλάς τη δουλειά κάποιων άλλων.![]()
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Εχω πει μερες τωρα οτι δεν θα ερθει ο καλαθης , προσωπικη αποψη βεβαια , μην παρεξηγηθω ως wannabe insider .
Μερικοι PG απο Αμερική που θα μπορουσαν να ερθουν στα μερη μας :
Isaiah Thomas Παικταρας επι εποχές celtics ,πλεον θα μπορουσε να ερθει Ευρωπη για μια ξεπετα
Michael carter Williams Γιατι οχι ?
Βrandon Knight Συνεχεις τραυματισμοι , δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τωρα
Campazzo Απλα τον βαζω εδω , δε θα ερχοταν προφανως στο παναθηναικο
Dennis Smith Αμα εμενε ο Νεντοβιτς θα εκανε τραγελαφικο διδυμο με αυτον
Vildoza Τιμια λυση
Tim Frazier Δεν εχω αποψη
Οπως και να εχει θεωρω οτι θα κλεισουμε στο τελος Walters .
Μερικοι PG απο Αμερική που θα μπορουσαν να ερθουν στα μερη μας :
Isaiah Thomas Παικταρας επι εποχές celtics ,πλεον θα μπορουσε να ερθει Ευρωπη για μια ξεπετα
Michael carter Williams Γιατι οχι ?
Βrandon Knight Συνεχεις τραυματισμοι , δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τωρα
Campazzo Απλα τον βαζω εδω , δε θα ερχοταν προφανως στο παναθηναικο
Dennis Smith Αμα εμενε ο Νεντοβιτς θα εκανε τραγελαφικο διδυμο με αυτον
Vildoza Τιμια λυση
Tim Frazier Δεν εχω αποψη
Οπως και να εχει θεωρω οτι θα κλεισουμε στο τελος Walters .
0