2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions: 583
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:01 pm

Θεωρω πως και οι 2 Λιθουανοι ειναι εξαιρετικες περιπτωσεις και ο Γκριγκονις και ο Γκουταιτις. Μακαρι να αποκτηθουν και οι 2.
Απο κει και περα προφανως το σηριαλ Καλαθη επιβαλλεται να εχει αισιο τελος, ειναι κομβικο το σημειο για τον παιχτη αφου αφορα τα 3 χρονια που εχει ακομα πολλα να δωσει. Θα δεσει πολυ και με τον Λη ενω μπορουν να παιξου και την ιδια ωρα στο παρκε αφου ο Λη σουταρει καταπληκτικα και φανταστειτε τι περιφερειακη αμυνα θα βγαζουν μαζι...
Βεβαια μενουν πολλες ακομα θεσεις και μεταγραφες που πρεπει να γινουν και δεν ξερω αν οι 6 ξενοι αρκουν...

0
ForThree

Reactions: 30

Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:04 pm

Ο Ερτελ έχει πολύ υψηλό ταβάνι από θέμα ταλέντου. Δεν είμαι σίγουρος αν για την πτωτική του πορεία φταίει μόνο ο ίδιος ή περισσότερο η Μπαρτσελόνα. Που η Μπάρτσα τα έχει κάνει μαντάρα τα τελευταία χρόνια. Ένα σκασμό λεφτά για το τίποτα....
Εγώ θα τον προτιμούσα στην ομάδα αντί του Καλάθη. Οκ αμυντικά έχει ένα θεματάκι αλλά επιθετικά παίρνεις πλήρες πακέτο και σε normal τιμή

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:33 pm

ForThree έγραψε:
Ο Ερτελ έχει πολύ υψηλό ταβάνι από θέμα ταλέντου. Δεν είμαι σίγουρος αν για την πτωτική του πορεία φταίει μόνο ο ίδιος ή περισσότερο η Μπαρτσελόνα. Που η Μπάρτσα τα έχει κάνει μαντάρα τα τελευταία χρόνια. Ένα σκασμό λεφτά για το τίποτα....
Εγώ θα τον προτιμούσα στην ομάδα αντί του Καλάθη. Οκ αμυντικά έχει ένα θεματάκι αλλά επιθετικά παίρνεις πλήρες πακέτο και σε normal τιμή
Από όλες του τις ομάδες έφυγε τσακωμένος, αυτό φταίειο κι όχι η Μπαρτσελόνα.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
ForThree

Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:41 pm

yorgos έγραψε:
ForThree έγραψε:
Η Μπαρτσελόνα είχε Πανγκος και Σιγκλετον και τους έδιωξε. Ο πρώτος μετά μεγαλούργησε και ο δεύτερος έχει σηκώσει 2 Ευρωλίγκες σερί. Που σε κάποιους συνοπαδους δεν τους έκανε γιατί ήταν αδιάφορος λέει και διαλεγε παιχνίδια ... :banghead:
Για αυτό μην αποκλείουμε να γίνει κάτι αντίστοιχο και με τον Ερτελ. Γιατί το ταλέντο σίγουρα το έχει

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary

Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:42 pm

ForThree έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:41 pm
yorgos έγραψε:

Η Μπαρτσελόνα είχε Πανγκος και Σιγκλετον και τους έδιωξε. Ο πρώτος μετά μεγαλούργησε και ο δεύτερος έχει σηκώσει 2 Ευρωλίγκες σερί. Που σε κάποιους συνοπαδους δεν τους έκανε γιατί ήταν αδιάφορος λέει και διαλεγε παιχνίδια ... :banghead:
Για αυτό μην αποκλείουμε να γίνει κάτι αντίστοιχο και με τον Ερτελ. Γιατί το ταλέντο σίγουρα το έχει
Τσακώθηκε και σε Ρεάλ και Μπασκόνια.
Προφανώς έχει ταλέντο, πολύ μάλιστα. Προτιμώ Καλάθη πάντως.

0

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:44 pm

Πάντως τέτοια ώρα τέτοια λόγια .Και εγώ πιστεύω ότι θα ταίριαζε ...εκτός αν χτυπήσουμε κανένα Χένρυ( πολύ δύσκολο)

Με τον Wolters τι γίνεται;;;;;;;

Τον Αγραβαναρο της καρδιάς μας☘️💚💪 θα τον φέρουμε στην Παναθα η τον Γ .Καλαϊτζάκη;

Ο Κώστας Αντετοκουνμπο είναι ακόμα ελεύθερος και το ψάχνει ο Ερ.Αστερας.Ποσο κοστίζει;Να τον συνδιασουμε με έναν Σιγκλεντον στο 4 τώρα που έχουμε πάρει μια ιδέα πως σχηματίστηκαν οι απέναντι😂😂😂😂;;;;;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7302
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:46 pm

Αποτι φαινεται τον γκριγκονις τον δινει η τσσκα..ειμαι περιεργος αν τον ηθελε ο μπαρτζω και δεν τον διναν σε μας η γενικα προτιμησε τον καναν..Μεγαλη μεταγραφη αν γινει,βλεπω να κλεινετε και γουιλιαμς και να ανεβαινει επιπεδα το ροστερ σας.Με καλαθη κιολας θα χτυπατε 8δα αλλα ειδα οτι τελικα θα παει φενερ,απο το τι γκαρντ φερετε θα φανει και που μπορει να φτασει η ομαδα.

0
Esteban_bachoso

junior
Reactions: 17

Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:47 pm

Σε περίπτωση που ναυαγησει του Καλαθη θα πρέπει μάλλον να κινηθούμε για τον Αγραβανη που θα μπορούσε να πλαισιώσει τον Whittington στο 4 με βοήθειες από μαντζουκα & παπ. Νομίζω έχει φύγει από την kuban, απλώς δεν ξέρω αν θα θέλουν και κάποιο buyout.

Από Ρωσία πλευρά πάλι αν έχει αναρρώσει από τον σοβαρό του τραυματισμό θα ήταν και ο Napier της ζενιτ..
Οποτε
Napier, Lee, Μποχωριδης
Grigonis, Kuric
Παπάπετρου, Καλαιτζακης, Ματζουκας
Whittington, Αγραβανης
Παπαγιαννης, Onuwakou, Καββαδας

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:55 pm

shaq7 έγραψε:
Αποτι φαινεται τον γκριγκονις τον δινει η τσσκα..ειμαι περιεργος αν τον ηθελε ο μπαρτζω και δεν τον διναν σε μας η γενικα προτιμησε τον καναν..Μεγαλη μεταγραφη αν γινει,βλεπω να κλεινετε και γουιλιαμς και να ανεβαινει επιπεδα το ροστερ σας.Με καλαθη κιολας θα χτυπατε 8δα αλλα ειδα οτι τελικα θα παει φενερ,απο το τι γκαρντ φερετε θα φανει και που μπορει να φτασει η ομαδα.
Που το είδες για Καλαθη;

0
ForThree

Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:56 pm

Τον Αγραβανη θα τον ήθελα αν μπροστά του πάρουμε ένα βαρβάτο 4αρι όπως π.χ. τον Bacon.
Άτεχνα 4αρια υπάρχουν πολλά που παίζουν Ευρωλίγκα. Κάτι μπαρτελ και κάτι ζιπσερ είναι καλύτεροι άραγε; :mutombo:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7302
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:58 pm

Phys87 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Που το είδες για Καλαθη;
στο τουιτερ απο ενα ισπανικο σαιτ,καλα μην το δενετε και κομπο μπορει να ειναι και μουφα.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:01 am

Και το Σπορτάντο τον έχει στείλει στη Φενέρ μαζί με Χέϊζ πακέτο, αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει.....

0
Phys87

nba

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:02 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 10, 2022 11:58 pm
Phys87 έγραψε:

Που το είδες για Καλαθη;
στο τουιτερ απο ενα ισπανικο σαιτ,καλα μην το δενετε και κομπο μπορει να ειναι και μουφα.
Οκ, σε ευχαριστώ. Έκλεισε ο Εξουμ που ήθελα παρα πολύ, σήμερα διάβασα για Βιλντοζα ότι είναι μετά απο τραυματισμό, όποτε δεν ξέρω την κατάσταση του, μας μένει ο Λουντμπεργκ που είναι ασοδυο, και Γουοναμεικερ; Όλα τα Γκαρντ έχουν κλείσει και είναι λίγο ανησυχητικό αν χάσουμε και τον Καλαθη. Για να δούμε.

0
Phys87

nba

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:05 am

ForThree έγραψε:
Τον Αγραβανη θα τον ήθελα αν μπροστά του πάρουμε ένα βαρβάτο 4αρι όπως π.χ. τον Bacon.
Άτεχνα 4αρια υπάρχουν πολλά που παίζουν Ευρωλίγκα. Κάτι μπαρτελ και κάτι ζιπσερ είναι καλύτεροι άραγε; :mutombo:
Τον Αγραβάνη θα τον ήθελα και γώ. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και όντας τέτοιοι, Έλληνας με αυτή την ποιότητα και κυρίως σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις. Αν ο Μαυροβούνιος τον σοβαρέψει λίγο που το βρίσκω και πολύ πιθανό, καθώς η σερβική σχολή τέτοια είναι. Ντερικ Γουίλιαμς και απο πίσω Αγραβάνη, και του χρόνου Μητογλου!

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:06 am

Phys87 έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 12:05 am
ForThree έγραψε:
Τον Αγραβάνη θα τον ήθελα και γώ. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και όντας τέτοιοι, Έλληνας με αυτή την ποιότητα και κυρίως σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις. Αν ο Μαυροβούνιος τον σοβαρέψει λίγο που το βρίσκω και πολύ πιθανό, καθώς η σερβική σχολή τέτοια είναι. Ντερικ Γουίλιαμς και απο πίσω Αγραβάνη, και του χρόνου Μητογλου!
Ακριβώς επειδή πρέπει να είμαστε ρεαλιστές τέτοια προβληματικά ατομα δεν είναι απαραίτητα, ειδικά όταν έχουν συμπληρωματικό ρόλο. Το ρίσκο που κουβαλάει είναι μεγαλύτερο από τη μπασκετική του αξία.

0

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”