2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2675
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:39 pm

Και επίσημα τέλος Καλάθης αφού το είπε το sdna.
Νταξ τώρα κλασσικά θα αρχίσει η προσπάθεια αποδόμησης για τον αχάριστο φραγκοφονία και την διοίκηση που έκανε ότι μπορούσε.

Να δούμε τι θα δούμε...
Έχω την αίσθηση ότι ο Γκριγκόνις θα έρθει.
Πέρα από τη Φενέρ, πλέον δεν ψάχνει άλλος πλούσιος βασικό 2αρι νομίζω.
Η Φενέρ λόγω Ιτούδη και σχέσης που έχει με την ΤΣΣΚΑ δεν πιστεύω να κάνει κίνηση, θα είναι unfair να προσπαθήσει να τους πάρει παίκτη με συμβόλαιο.
Μόνο αν ο παίκτης επιμείνει και θέλει ντε και καλά Ζαλγκίρις επειδή είναι Λιθουανός βλέπω να χαλάει.

Να δούμε τώρα στο 1 τι θα βρούμε όμως...
Ο Γουόλτερς καλός αλλά από Καλάθη και αντίστοιχους σε Γουόλτερς είναι σαν να κοιτάς αν θα πάρεις Φεράρι ή Μερσεντές και να παίρνεις ένα τίμιο Πόλο.
Ο Γκός φαίνεται ότι έκλεισε στον Ζοτς.
BillyPao έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 12:28 pm
Στο καλό και να μη μας γράφει! Πάμε παρακάτω, ελπίζω να έχει γίνει προεργασία για εναλλακτικές επιλογές (ελπίζω πως θα έρθει ένας ποιοτικός παίκτης ως βασικός άσσος, όχι ένα ακόμα "στοίχημα"). Μακάρι να "κλείσει" τουλάχιστον ο Γκριγκόνις. Με τον Σαντ Ρος ξέρουμε τι θα γίνει, θα αποχωρήσει;
Ο Σαντ Ρος έχει συμβόλαιο και πράγματι δεν έχει ακουστεί κάτι, πιστεύω ο Ράντονιτς το σκέφτεται, ίσως εξαρτάται και από το αν θα μας κάτσει η περίπτωση Γκριγκόνις.
Αν έρθει ο Γκριγκόνις και το μπάτζετ που θα μένει φτάνει ώστε αντί του Μέικον να έχουμε ένα 2-3αρι στο κασέ του Σαντ Ρος βλέπω τον Ράντονιτς να σκέφτεται σοβαρά να τον κρατήσει. Του αρέσουν τέτοιοι...

0
Tl45200445

junior
Reactions: 29

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:45 pm

Ορίστε το φετινό μας ροστερ!

Γουολτερς, λι,μποχωριδης
Γκριγκονις, Σαντ ροσ
Παπαππετρου,καλαιτζακης
Ντ. Γουιλιαμς,μαντζουκας,χουγκαζ
Παπαγιαννης,γκουνταιτις

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1777
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:45 pm

Δεν ξερω αν ξενέρωσα η όχι με το "φινάλε"(???) της περιπτωσης Καλάθη.
Με τα χαλια των 2 τελευταιων ετων ο Νικ θα ηταν σαν να φερναμε τον Ματζικ στα καλα του,εννοειται πως ηθελα να ερθει, απο την αλλη να εχω παλι πλευμεικερ που εχει προβλημα στο σουτ,δεν ξερω αν θα το αντεχα. Βεβαια ο τωρινος Παναθηναικος δεν κοιταει,εστω και με μικρες ελπιδες, στο f4, οποτε το να εχεις ασο σαν τον Καλαθη,το λες και πολυτελεια. Και δεν ξερω και τι επιλογες υπαρχουν στην αγορα. Ο Χενρι εχει συμβολαιο? Θα ηταν μια επιλογη. Ουαναμεικερ θα ηθελα με 1000 αλλα δεν νομιζω να ψινεται να γυρισει.

0
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:47 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 12:29 pm
βγηκαν πρασινοι ρεπορτερ και λενε τελος ο καλαθης γιατι ζηταει 4,5εκ για 3 χρονια..γιατι νομιζω οτι ειναι μουφα αυτα τα ποσα?Ειναι δυνατον να παει στην φενερ με 3 για 2 για χρονια αλλα στον παναθηναικο να ζηταει 1,5εκ για οταν θα ειναι 36?
Νομιζω η υποθεση καλαθη βρωμαει ετσι οπως παει μεχρι στιγμης..Ειδικα αν στην θεση του δωθουν λιγοτερα απο τα μισα για να ερθει παικτης μου θυμιζει εμας που πηγαιναμε για τεοντοσιτς και ντιλεινι και τελικα πηραμε τσερι.
Ωραίο σχόλιο, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Κάτι βρωμάει σε όλη την υπόθεση εξ'αρχής, με τις διορίες κλπ.

Πάντως θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι, δε τον ξεγράφω τελείως τον Νικ, ειδικά αν όντως ζητάει τέτοια περίπου ποσά από όλες τις ομάδες.
Δεν ξέρω πως θα δώσει τόσα η Φενερ και θα τον ταιριάξει με τον Wilbekin. Αν το καταφέρουν, μαγκιά τους, αλλά κρατάω μικρό 'Καλαθη :D ' για το που θα καταλήξει στο τέλος.

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2659
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 11, 2022 12:49 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 12:39 pm
Και επίσημα τέλος Καλάθης αφού το είπε το sdna.
Νταξ τώρα κλασσικά θα αρχίσει η προσπάθεια αποδόμησης για τον αχάριστο φραγκοφονία και την διοίκηση που έκανε ότι μπορούσε.

Να δούμε τι θα δούμε...
Έχω την αίσθηση ότι ο Γκριγκόνις θα έρθει.
Πέρα από τη Φενέρ, πλέον δεν ψάχνει άλλος πλούσιος βασικό 2αρι νομίζω.
Η Φενέρ λόγω Ιτούδη και σχέσης που έχει με την ΤΣΣΚΑ δεν πιστεύω να κάνει κίνηση, θα είναι unfair να προσπαθήσει να τους πάρει παίκτη με συμβόλαιο.
Μόνο αν ο παίκτης επιμείνει και θέλει ντε και καλά Ζαλγκίρις επειδή είναι Λιθουανός βλέπω να χαλάει.

Να δούμε τώρα στο 1 τι θα βρούμε όμως...
Ο Γουόλτερς καλός αλλά από Καλάθη και αντίστοιχους σε Γουόλτερς είναι σαν να κοιτάς αν θα πάρεις Φεράρι ή Μερσεντές και να παίρνεις ένα τίμιο Πόλο.
Ο Γκός φαίνεται ότι έκλεισε στον Ζοτς.
BillyPao έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 12:28 pm
Στο καλό και να μη μας γράφει! Πάμε παρακάτω, ελπίζω να έχει γίνει προεργασία για εναλλακτικές επιλογές (ελπίζω πως θα έρθει ένας ποιοτικός παίκτης ως βασικός άσσος, όχι ένα ακόμα "στοίχημα"). Μακάρι να "κλείσει" τουλάχιστον ο Γκριγκόνις. Με τον Σαντ Ρος ξέρουμε τι θα γίνει, θα αποχωρήσει;
Ο Σαντ Ρος έχει συμβόλαιο και πράγματι δεν έχει ακουστεί κάτι, πιστεύω ο Ράντονιτς το σκέφτεται, ίσως εξαρτάται και από το αν θα μας κάτσει η περίπτωση Γκριγκόνις.
Αν έρθει ο Γκριγκόνις και το μπάτζετ που θα μένει φτάνει ώστε αντί του Μέικον να έχουμε ένα 2-3αρι στο κασέ του Σαντ Ρος βλέπω τον Ράντονιτς να σκέφτεται σοβαρά να τον κρατήσει. Του αρέσουν τέτοιοι...
Υποτίθεται ότι η διαφορά του συμβολαίου που θα δίναμε στον Καλάθη με αυτό που θα δώσουμε (;) στον Ουόλτερς, θα δοθεί για μεγαλύτερη ενίσχυση σε άλλες θέσεις, σωστά; Αυτό γράφεται πάντως, για να δούμε.

0
austerity_blues
Reactions:

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:01 pm

BillyPao έγραψε:
Υποτίθεται ότι η διαφορά του συμβολαίου που θα δίναμε στον Καλάθη με αυτό που θα δώσουμε (;) στον Ουόλτερς, θα δοθεί για μεγαλύτερη ενίσχυση σε άλλες θέσεις, σωστά; Αυτό γράφεται πάντως, για να δούμε.
δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά η ιστορία δείχνει ότι ποτέ δε γίνεται αυτό, συνήθως τα λεφτά της "υπέρβασης" δε δίνονται αλλού. εμείς έχουμε ζήσει καταστάσεις από Τεόντοσιτς σε Τσέρι, από Καλάθη σε Τζένκινς και φέτος από Ντόρσεϊ σε Κάνααν που θα πάρει κάπου τα μισά λεφτά.

φαντάζομαι και εσείς θα έχετε ανάλογα παραδείγματα.

σε κάθε περίπτωση πάντως η τετράδα Γουόλτερς, Λι, Γκριγκόνις και Καλό sg είναι τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι και πολύ ποιοτική για ομάδα που θα παλέψει για 8άδα, δεν είναι ότι θα καταστραφείτε αν δεν έρθει ο Καλάθης. πιο πολύ θα πονέσετε στο θέμα του διαβατηρίου.

Tl45200445

junior
Reactions: 29

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:04 pm

Ραντεμπο για sg πίσω από γκριγονις??

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:06 pm

Tl45200445 έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 1:04 pm
Ραντεμπο για sg πίσω από γκριγονις??
Μπασκονια παει.Και ειναι και PG.

0
avtokrator13

senior
Reactions: 123
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:08 pm

προφανως τα περι 10 εκ ειναι σανο για προβατα

για αυτο φωναζαμε για κρις εβανς (που πηγε βαλενθια) και κιναν εβανς (που ειναι ελευθερος)

στοχοι απολυτως εφικτοι οικονομικα

0
BillyPao

champion

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:09 pm

austerity_blues έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 1:01 pm
BillyPao έγραψε:
δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά η ιστορία δείχνει ότι ποτέ δε γίνεται αυτό, συνήθως τα λεφτά της "υπέρβασης" δε δίνονται αλλού. εμείς έχουμε ζήσει καταστάσεις από Τεόντοσιτς σε Τσέρι, από Καλάθη σε Τζένκινς και φέτος από Ντόρσεϊ σε Κάνααν που θα πάρει κάπου τα μισά λεφτά.

φαντάζομαι και εσείς θα έχετε ανάλογα παραδείγματα.

σε κάθε περίπτωση πάντως η τετράδα Γουόλτερς, Λι, Γκριγκόνις και Καλό sg είναι τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι και πολύ ποιοτική για ομάδα που θα παλέψει για 8άδα, δεν είναι ότι θα καταστραφείτε αν δεν έρθει ο Καλάθης. πιο πολύ θα πονέσετε στο θέμα του διαβατηρίου.
Το ξέρω ότι συνήθως αυτό γίνεται και μάλλον θα γίνει και τώρα, αλλά προσπαθώ να μείνω αισιόδοξος. Το θέμα του διαβατηρίου είναι σημαντικό, αλλά έστω και έτσι, κάτι πιστεύω ότι θα κάνουμε.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:11 pm

avtokrator13 έγραψε:

για αυτο φωναζαμε για κρις εβανς (που πηγε βαλενθια) και κιναν εβανς (που ειναι ελευθερος)

Κιναν Εβανς σε Ζαλγκιρις

0
BillyPao

champion

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:12 pm

avtokrator13 έγραψε:

Δεν ξέρεις καν ότι ο παίκτης δε λέγεται Κρις Έβανς, αλλά Κρις Τζόουνς. Άσε που δε θα σε ανέβαζαν επίπεδο , τουλάχιστον σε σχέση με τον Ουόλτερς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7310
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:14 pm

Εγω θα ξαναπω την αντιτουριστικη μου αποψη..Για να κλεινει ο λι τοσο γρηγορα ενω σιγουρα θα ειχε και απο αλλου προτασεις μου δειχνει οτι αυτος προοριζεται για βασικος,3αδα με καλαθη γκριγκονις δεν υπηρχε ποτε στα πλανα σοβαρα για μενα..Ενω τωρα με γουολτερς πχ η καποιον αντιστοιχο μια χαρα βγαινει. Δεν ειναι τυχαιο οτι λιγες μερες πριν προσπαθησε να κλεισει και τον εβανς.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:17 pm

BillyPao έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 1:12 pm
avtokrator13 έγραψε:

Δεν ξέρεις καν ότι ο παίκτης δε λέγεται Κρις Έβανς, αλλά Κρις Τζόουνς. Άσε που δε θα σε ανέβαζαν επίπεδο , τουλάχιστον σε σχέση με τον Ουόλτερς.
Ο Ουολτερς ειναι μαλλον πιο σιγουρη λυση συμφωνω. Οχι οτι ανεβαζει επιπεδο ,αλλα μαλλον το κραταει σε ενα ικανοποιητικο βαθμο. Δοκιμασμενος παιχτης, σταθερος και εξυπνος.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιούλ 11, 2022 1:19 pm

Μπορεί και να ζήτησε 4,5εκ για 3 χρόνια ο Καλάθης, μπορεί και να μην τα ζήτησε, δεν ήμουν μπροστά στις διαπραγματεύσεις. Μπορεί να είναι δικαιολογία της διοίκησης και να προσέφερε λιγότερα, μπορεί και το σκεπτικό του να ήταν "στη Φενέρ μπορώ να πάρω Ευρωλίγκα, πάω και με διετές, στο Παναθηναϊκό πάω μόνο αν με εξασφαλίσει".

Δεν μας αφορά πλέον, Καλάθης τέλος, ούτε έχει νόημα να συζητάμε ατέρμονα αν τα αξίζει ή όχι, του τα έδωσαν άλλοι, άρα η αγορά λέει ότι τα αξίζει.

Εμένα ο Ουόλτερς μου αρέσει και πολύ μάλιστα, ανέκαθεν κιόλας, δεν ξέρω τι κάνει τώρα στη ζωή του πάντως γιατί δεν έχω δει να ακούγεται και για αλλού. Να περιμένουμε τους κομμένους από Αμερική γίνεται, αλλά όχι για άσο. Τον θέλουμε για την προετοιμασία γιατί ειναι ο εγκέφαλος της ομάδας και θες να έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία. Το ν άρθει ουρανοκατέβατο ένα τεσάρι από Αμερική δεν είναι κάτι τρομερό, να έρθει όμως άσος, και μάλιστα με νέο κόουτς και σε ασύνδετη ομάδα που έχει αλλάξει όλους τους ξένους είναι μεγάλο θέμα.

Άρα στρεφόμαστε στους υπάρχοντες με ευρωπαϊκή εμπειρία. Ξαναλέω, με ένα Λι-Ουόλτερς στον άσο και Γκριγκόνις στο 2 έχουμε πολύ αξιοπρεπές backcourt.

Τώρα το πόσο είναι το μπάτζετ θα το δούμε στο τέλος. Πιστεύω πάντως από τις μέχρι τώρα κινήσεις που γράφονται (Λι-Γκουντάιτις-Γκριγκόνις), καθαρά για παίκτες θα είναι πάνω από 7, ίσως να φτάσει και τα 8. Προφανώς ο κόουτς και το όλο εγχείρημα θα κριθεί βάσει της παραμέτρου του μπάτζετ. Άλλες απαιτήσεις έχεις με 5,5-6 (που και γι αυτές αποτυχημένοι ήμασταν τα δύο τελευταία χρόνια), άλλες με 7,5-8.

ΥΓ: Κάποιο παιδί είχε γράψει για κάτι παπούτσι νούμερο 52-53 που είχε αγοράσει κατά λάθος και ήταν διατεθειμένος να τα δωρίσει σε παιδιά της Κούβας που δεν έχουν υποδήματα. Δε βρίσκω το συγκεκριμένο ποστ, αν θυμάται κανείς ποιο είναι ας το υποδείξει. Ή ας επικοινωνήσει ο ενδιαφερόμενος μαζί μου με πμ τώρα που υπάρχει τρόπος να φτάσυον τα παπούτσια κάπου που θα πιάσουν τόπο.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”