καμενες τελειως ειναι οι μεταγραφες του γκαι που εγφυγε που μπαλτσε που κανεις δεν ξερει γιατι δεν φευγει αφου δεν τον υπολογιζει και του βιλντοζαΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 8:48 pm
Ένα…δίκιο το έχεις δεν μπορώ να πω .Απλα μου κάνει εντύπωση το 4…καμένες μεταγραφές για τόσο έμπειρο προπονητή .Στην ουσία πέρα από Λεζορτ μόνο από Γκραντ πήρε (ενταξει πρώτος λαχνός δε λεω…)Ναν δε μετράει μην τρελαθούμε .Βεβαια στο τέλος αν πετύχεις τους στόχους κανείς δε τα θυμάται αυτα .Οκ.Συζητηση κάνουμε με ότι ξέρουμε κ βλέπουμε μέχρι τώρα.Μεχρι στιγμής μια χαρά τα πας.
(Πάντως αυτό με τον Λεζορτ καλάμια στον κάμπο ,χαιλαντερ there can be only one ότι και να μου πείτε μου κάθεται βαρύ …μπορεί βέβαια να είμαι κάναν περίεργος δε ξέρω !)
λεσορ χουαντσο κατι παιζουν,βεβαια περιμεναμε κατι καλυτερο απο αυτους αλλα δεν τις βγαζεις και καμενες μεταγραφες
εχει κανει και θετικες επιλογες ο αταμαν ο γκραντ βγηκε καλυτερος αποτι περιμεναμε,ο μητο το ιδιο,εχει βελτιωθει πολυ ο κωστας ο καλαιτζακης ο ναν που ηταν στοιχημα μεχρι στιγμη βγαινει για τον σκοπο που αποκτηθηκε