2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 11, 2022 7:22 pm

Gino_Bill έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 7:17 pm
Εξαιρετική κίνηση ο Γκριγκόνις. Πανωραφάτη μεταγραφή που είχαμε καιρό να κάνουμε. Περιφέρεια με Λι, Γκριγκόνις, Ουόλτερς (αν και πάντα έχω την αίσθηση πως ψάχνουν κάτι λίγο πιο ενδιαφέρον εκεί) και έναν τίμιο Αμερικάνο σουτέρ φαντάζει Γκόλτεν Στέητ Ουόριος σε σχέση με τα τρολλς που έχουν περάσει την τελευταία 3ετία.
Αν ο 1σος ήταν ο Νικ ή κάποιος με αυτα τα χαρακτηριστικά (ψηλός, καλός αμυντικά και δημιουργικά αλλά όχι σκόρερ), θα έπαιρνα Τάισον. Κάρτερ στο 2 πίσω από Γκριγκόνις και θα έπαιζα με

Τύπου Νικ/Λι
Γκριγκόνις, Κάρτερ, Μποχωρίδης
Καλαιντζάκης (παίζει και 2 και 3).

2
2 Εικόνα
VanDam99

sophomore
Reactions: 36

Δευ Ιούλ 11, 2022 7:26 pm

Φαντάζομαι ότι αφού τελείωσε η περίπτωση Καλάθη, μοιράστηκαν τα χρήματα και κατάφερε να έρθει ο Γκριγκόνις σε εσάς. Πολύ καλή κίνηση, και με Γουόλτερς συν ένα καλό 4ρι βασικό δημιουργείται ομάδα που μπορεί έστω να παλέψει για τετράδα.

0
Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιούλ 11, 2022 7:29 pm

VanDam99 έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 7:26 pm
Φαντάζομαι ότι αφού τελείωσε η περίπτωση Καλάθη, μοιράστηκαν τα χρήματα και κατάφερε να έρθει ο Γκριγκόνις σε εσάς. Πολύ καλή κίνηση, και με Γουόλτερς συν ένα καλό 4ρι βασικό δημιουργείται ομάδα που μπορεί έστω να παλέψει για τετράδα.

Που στην Α1;

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
ForThree

Reactions: 30

Δευ Ιούλ 11, 2022 7:50 pm

Πολύ καλό νέο η απόκτηση Γκριγκονις. Άντε να χαρούμε και εμείς λίγο! :wave:
Και ο Walters λογική επιλογή και οικονομική.
Έναν Bacon στο 4 τώρα, έναν ψηλό με ποστ παιχνίδι Π.χ. Gudaitis, ένα 2αρι με άμυνα και σουτ όπως ο Taylor. Φέρνεις και τον Αγραβανη back up 4αρι και έκλεισες :banana:

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 11, 2022 7:58 pm

Lee-Μποχωριδης
Wolters
Grigonis-Γ.Καλαιτζακης
Παπαπετρου-Π.Καλαιτζακης
Kuzmiskas-Μαντζουκας
Bentil
Παπαγιαννης-Gudaitis

Χουγκαζ- Καββαδας.

0
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 210
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

Δευ Ιούλ 11, 2022 8:03 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 7:58 pm
Lee-Μποχωριδης
Wolters
Grigonis-Γ.Καλαιτζακης
Παπαπετρου-Π.Καλαιτζακης
Kuzmiskas-Μαντζουκας
Bentil
Παπαγιαννης-Gudaitis

Χουγκαζ- Καββαδας.
Συνήθως δεν πολυσχολιάζω ρόστερς, αλλά όχι και Κουζμίνσκας ρε Εξάσφαιρε. Ήμαρτον :D

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 11, 2022 8:09 pm

Εντάξει για παρέα ρε παιδιά Είναι δύσκολη η ξενιτιά 😂😂😂
Για γομαρακι στο 4-5 δεν βλέπω πολλούς διαθέσιμους δυθεσιους .Για Μπεντιλ μας βλέπω και σπρώξιμο σε Πίτερς και Μπολομποι.

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιούλ 11, 2022 8:13 pm

Και ψιλοαναμενόμενα ο Καλάθης έγινε πρώτα φραγκοφονιάς (όταν χαριζε συμβόλαια εκατομυρίων μάλλον ήταν Παναθηναικάρα...) και μετά Ουόλτερς... Δηλαδή ξενέρα.

Βέβαια ο Ουόλτερς είναι μια χαρά παίχτης και έμπειρος και από καλή σεζόν με τον ίδιο προπονητή αλλά δεν παύει να είναι ένας ταβανιασμένος παίχτης. Επίσης ο Λη κάτι ήξερε και υπέγραψε έτσι νωρίς νωρίς μιας και για βασικός μοιάζει τελικά.

Καλά για Γκιγκόνις δεν έχω να πω κάτι περισσότερο απ' όσα έχουν γραφτεί. Μιλάμε για παιχταρά και τα πάντα όλα. Μεταγραφή άλλων εποχών.

Αφήστε το σέρβο χορευτή/ασθενή στον Ερυθρό Αστέρα. Καλά είναι. Τους πήραμε και τον κόουτς. ΔΓ τους διέλυσες.

Ουόλτερς-Λη
Γκριγκόνις-?
Καλαιτζάκης

Κάτι λείπει στο ερωτηματικό και μην πει κανείς ΛεΜπο... όπως και να 'χει είναι μεγάλη η αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι.

Στο 5 νομίζω ψήνονται περισσότερο για Ονουάκου γι' αυτο και δεν υπογράφει ο Γκουντάιτις. Περίεργο μοιάζει αλλά εγώ τον Ονουάκου τον καραπιστεύω και ίσως θεωρούν πως μπορεί να παίξει και μερικά λεπτά δίπλα στον Παπατζόν. Βέβαια ο Λιθουανός είναι πολύ πιο safe επιλογή (και πιο ακριβη βέβαια).

1
1 Εικόνα
pk13

euroleague
Reactions: 132

Δευ Ιούλ 11, 2022 8:14 pm

Ο Γκριγκονις όπως είπα και χθες είναι τεράστια κίνηση όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σημειολογικά. Το γεγονός πως καταφέρνει ακόμα και σε αυτή τη κατάσταση η ομάδα να παίρνει παίκτες από το 1ο ράφι της Ευρωλιγκας είναι ευχάριστο και χαρίζει ελπίδα.

Αν κλείσει και ο Γουολτερς στο 1 για 4ο γκαρντ σε τι θα πηγαίνατε; Σε κόμπο γκαρντ που μπορεί να σκοράρει ή σε 2-3 με αμυντικές αρετές και 3ποντο τύπου Τέιλορ;

Θεωρώ πως ο Ράντονιτς θα πάει στο δευτερο σενάριο αν και ήδη υπάρχει στο 3 ο Παπαπετρου, στο 2-3 ο Καλαιτζάκης και ο Γκριγκονις μπορεί να ανέβει για λίγο στο 3.

Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε ένα κόμπο γκαρντ με προσωπική φάση που να μπορεί να δώσει σκορ γιατί δεν έχουμε εύκολο σκορ από πουθενά ούτε ένα μαέστρο στο άσσο σαν τον Νικ που να μπορεί να ταΐζει όλο τη πεντάδα.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιούλ 11, 2022 8:17 pm

Εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τέτοια παιχτούρα. Ας υπογράψει, γιατί αν δεν υπογράψει δεν πιστεύω τίποτε, αλλά αν τον πήραμε είναι μεταγραφάρα από τις παλιές. Και μπράβο σε όλους, ακόμη και στο ΔΓ, ναι (Θου Κύριε).

Εγώ και στο 1 ευχαριστημένος είμαι. Ο Ουόλτερς μπορεί να μην είναι Καλάθης, αλλά είναι πιο άσος από Κάτι Κίναν, θα παίξουμε στρωτό, σωστό μπάσκετ, μου αρέσει ο Λι από πίσω. Τώρα θέλουμε στο 2-3 καλό παίχτη, να μπορεί να παίζει και τις δύο θέσεις και να δίνει σουτ πίσω από τον Παπαπέτρου. Θα ήμουν κατουρημένος από τη χαρά μου με κάτι στο στιλ Λοτζέσκι, αλλά η καρδιά μου φτερουγίζει για κάτι πιο ΜΑΠέξ, έναν ιπτάμενο να γκαρφώνει να έχουμε και μια ατραξιόν βρε αδεργέ.

Και βέβαια η δεύτερη καλύτερη μεταγραφή (αν πήραμε Γκριγκόνις) θα πρέπει να είναι στο 4. Εκεί θέλουμε σουτάρα, αμυνάρα και αν γίνεται και ποστ παιχνίδι. Πολλά θες θα μου πεις. Ε ναι, αλλά εξαρτάται κι από τι ποσό διαθέτουμε.

Για μένα το δεύτερο πεντάρι δεν είναι τόσο σημαντικό. Το 4 μας καίει και μετά το 2-3 που θα κρίνει και το βάθος στους πλάγιους.

Το ρόστερ φαίνεται αξιοπρεπές, για τα 7-7,5 που φαίνεται να διαθέτουμε το λες και καλά κατανεμημένο (αν έρθουν παίκτες του τύπου που λέμε, που το εμπιστεύομαι το τεχνικό τιμ). Νομίζω θα βρει χρόνο κι ο Ματχούκας, για το Χουγκάζ τα έχω πει, ακόμη δεν μπορεί σε αυτό το επίπεδο. Για Καλαϊτζάκη δεν έχω άποψη.

Ουόλτερς 600 , Λι 400
Γκριγκόνις 1,2 ;; ?? 2-3 500 , ΛεΜπο 200
Παπαπέτρου 1, Καλαϊτζάκης 200, Ματζούκας 200
??? 1 , δεύτερο 4ρι 400
Παπαγιάννης 1 , Ονουάκου/Γκουντάιτις 600

Συν τους πιτσιρικάδες, κάπου στα 7,5 βγαίνει. Πλην του αστεράτου 4ριου, το 2-3άρι πρέπει να είναι πραγματικά καλός και πραγματικά να πατάει στο 3, με Ματζούκα και Καλαϊτζάκη μόνο θα είναι δύσκολα στην Ευρωλίγκα, εκτός κι αν πάμε να τους στρώσουμε με πολλή υπομονή, που δε μας το έχω και δε γίνεται και με τους δύο ταυτόχρονα μάλλον.

Στο 5 μάλλον προτιμώ Ονουάκου, πιο πολύ από περιέργεια, ο Γκουντάιτις είναι μια κάποια λύσις (σαν τους βαρβάρους) αλλά ξέρουμε τι είναι και θα με εκνευρίζουν τα κοντινά πλάνα.

Έτσι όπως ΠΑΕΙ να διαμορφωθεί το ρόστερ (γιατί ακόμη στον αέρα μιλάμε) νομίζω οι τρεις βασικοί στόχοι που εγώ τουλάχιστον ήθελα να δω, φαίνονται επιτεύξιμοι:
- η ομάδα να έχει ταυτότητα (μπορεί κανείς να πει ό,τι θέλει για το Ράντονιτς, αλλά είναι κόουτς με ταυτότητα, ξέρω τώρα στα πρώτα ματς θα πούνε ο Αργύρης έφερε το Σέρβο Αργύρη, φέρτε κολλύριο κλπ αλλά εμένα μου αρέσει)
- η ομάδα να μπορέσει να δώσει χρόνο τουλάχιστον στους δυο μικρούς που φαίνεται να το έχουν
- η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να έχουμε κόσμο στο ΟΑΚΑ, να πάρουμε κι ένα διαρκείας βρε αδερφέ, έτσι να υπάρχει για όποτε ερχόμαστε. Ανταγωνιστική δε σημαίνει απαραίτητα οκτάδα (είναι τρελά τα ρόστερ που κατεβαίνουν στην πρώτη επτάδα, οπότε πάμε στο γκρουπ των ομάδων που κυνηγάνε όλες μια θέση), αλλά σίγουρα να μην είμαστε κομπάρσοι από το χειμώνα με 14ες θέσεις . Ας πούμε αν στα 2/3 της λίγκας έχουμε ακόμη υπαρκτές πιθανότητες για οκτάδα θα μιλάμε για πετυχημένη χρονιά, αν μπούμε πλέι οφ για σούπερ πετυχημένη, κάτι τέτοιο.

Το θέμα είναι ότι και ο Γκριγκόνις και ο Λι φαίνονται ξένοι που μπορούν να κάνουν κορμό για τα επόμενα χρόνια, συν τους καλούς Έλληνες που έχουμε. Κι αν ανέβει το μπάτζετ κάποια στιγμή, εύγε, αν όχι, λίγο-λίγο και χτίζοντας. Έτσι όπως (φαίνεται να... πάντα κρατάμε μια πισινή, υπάρχει ο σταθερός απρόβλεπτος παράγοντας του κυρίου Δημήτρη που όλα τα σφάζει όλα τα καταστρέφει) διαμορφώνεται η ομάδα, προοπτική υπάρχει, που είναι και το βασικό.

Μετά έβαια είναι το θέμα της διοίκησης, κατά πόσο θα παρεμβαίνει, θα απολύει, θα βρίσκει πούλαν, θα ηχογραφεί κλπ κλπ. Κάνουμε το σταυρό μας. Δε μας μένει να κάνουμε κάτι άλλο, είναι σα να ζεις σε σεισμογενή περιοχή, ελπίζεις ότι όταν έρθει το κακό (που θα έρθει) δε θα είναι τόσο τρομερό όσο παλιότερα κι ότι θα επιβιώσεις για να συνεχίσεις.

Πάντως εμένα η ομάδα με ψήνει να την παρακολουθήσω. Γενικά βλέπω Ευρωλίγκα σαν παλαβός, αλλά όσο να ναι αν η ομάδα σου είναι και ωραία σα πρότζεκτ (όπως ήταν πχ ο Ολυμπιακός φέτος, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων), το χαίρεσαι λίγο παραπάνω.

ΥΓ: Μονέκε διαβάζω. :obey: Τέτοια θέλω.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
pk13

euroleague
Reactions: 132

Δευ Ιούλ 11, 2022 8:22 pm

350 χιλιάρικα το μπαι άουτ του Γκριγκονις και 950 χιλιάρικα ο μισθός του. Τα σπάσαμε χοντρά αλλά χαλάλι του, παικταράς είναι και τα αξίζει.

1
1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 11, 2022 8:26 pm

pk13 έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 8:22 pm
350 χιλιάρικα το μπαι άουτ του Γκριγκονις και 950 χιλιάρικα ο μισθός του. Τα σπάσαμε χοντρά αλλά χαλάλι του, παικταράς είναι και τα αξίζει.
Εδώ ο Ερυθρός έδωσε τα ίδια για Νεντοβιτς και μάλιστα με κλειστό τριετές. Το λες και ληστεία

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Δευ Ιούλ 11, 2022 8:29 pm

yorgos έγραψε:
Δευ Ιούλ 11, 2022 8:17 pm
Εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τέτοια παιχτούρα. Ας υπογράψει, γιατί αν δεν υπογράψει δεν πιστεύω τίποτε, αλλά αν τον πήραμε είναι μεταγραφάρα από τις παλιές. Και μπράβο σε όλους, ακόμη και στο ΔΓ, ναι (Θου Κύριε).

Εγώ και στο 1 ευχαριστημένος είμαι. Ο Ουόλτερς μπορεί να μην είναι Καλάθης, αλλά είναι πιο άσος από Κάτι Κίναν, θα παίξουμε στρωτό, σωστό μπάσκετ, μου αρέσει ο Λι από πίσω. Τώρα θέλουμε στο 2-3 καλό παίχτη, να μπορεί να παίζει και τις δύο θέσεις και να δίνει σουτ πίσω από τον Παπαπέτρου. Θα ήμουν κατουρημένος από τη χαρά μου με κάτι στο στιλ Λοτζέσκι, αλλά η καρδιά μου φτερουγίζει για κάτι πιο ΜΑΠέξ, έναν ιπτάμενο να γκαρφώνει να έχουμε και μια ατραξιόν βρε αδεργέ.

Και βέβαια η δεύτερη καλύτερη μεταγραφή (αν πήραμε Γκριγκόνις) θα πρέπει να είναι στο 4. Εκεί θέλουμε σουτάρα, αμυνάρα και αν γίνεται και ποστ παιχνίδι. Πολλά θες θα μου πεις. Ε ναι, αλλά εξαρτάται κι από τι ποσό διαθέτουμε.

Για μένα το δεύτερο πεντάρι δεν είναι τόσο σημαντικό. Το 4 μας καίει και μετά το 2-3 που θα κρίνει και το βάθος στους πλάγιους.

Το ρόστερ φαίνεται αξιοπρεπές, για τα 7-7,5 που φαίνεται να διαθέτουμε το λες και καλά κατανεμημένο (αν έρθουν παίκτες του τύπου που λέμε, που το εμπιστεύομαι το τεχνικό τιμ). Νομίζω θα βρει χρόνο κι ο Ματχούκας, για το Χουγκάζ τα έχω πει, ακόμη δεν μπορεί σε αυτό το επίπεδο. Για Καλαϊτζάκη δεν έχω άποψη.

Ουόλτερς 600 , Λι 400
Γκριγκόνις 1,2 ;; ?? 2-3 500 , ΛεΜπο 200
Παπαπέτρου 1, Καλαϊτζάκης 200, Ματζούκας 200
??? 1 , δεύτερο 4ρι 400
Παπαγιάννης 1 , Ονουάκου/Γκουντάιτις 600

Συν τους πιτσιρικάδες, κάπου στα 7,5 βγαίνει. Πλην του αστεράτου 4ριου, το 2-3άρι πρέπει να είναι πραγματικά καλός και πραγματικά να πατάει στο 3, με Ματζούκα και Καλαϊτζάκη μόνο θα είναι δύσκολα στην Ευρωλίγκα, εκτός κι αν πάμε να τους στρώσουμε με πολλή υπομονή, που δε μας το έχω και δε γίνεται και με τους δύο ταυτόχρονα μάλλον.

Στο 5 μάλλον προτιμώ Ονουάκου, πιο πολύ από περιέργεια, ο Γκουντάιτις είναι μια κάποια λύσις (σαν τους βαρβάρους) αλλά ξέρουμε τι είναι και θα με εκνευρίζουν τα κοντινά πλάνα.

Έτσι όπως ΠΑΕΙ να διαμορφωθεί το ρόστερ (γιατί ακόμη στον αέρα μιλάμε) νομίζω οι τρεις βασικοί στόχοι που εγώ τουλάχιστον ήθελα να δω, φαίνονται επιτεύξιμοι:
- η ομάδα να έχει ταυτότητα (μπορεί κανείς να πει ό,τι θέλει για το Ράντονιτς, αλλά είναι κόουτς με ταυτότητα, ξέρω τώρα στα πρώτα ματς θα πούνε ο Αργύρης έφερε το Σέρβο Αργύρη, φέρτε κολλύριο κλπ αλλά εμένα μου αρέσει)
- η ομάδα να μπορέσει να δώσει χρόνο τουλάχιστον στους δυο μικρούς που φαίνεται να το έχουν
- η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να έχουμε κόσμο στο ΟΑΚΑ, να πάρουμε κι ένα διαρκείας βρε αδερφέ, έτσι να υπάρχει για όποτε ερχόμαστε. Ανταγωνιστική δε σημαίνει απαραίτητα οκτάδα (είναι τρελά τα ρόστερ που κατεβαίνουν στην πρώτη επτάδα, οπότε πάμε στο γκρουπ των ομάδων που κυνηγάνε όλες μια θέση), αλλά σίγουρα να μην είμαστε κομπάρσοι από το χειμώνα με 14ες θέσεις . Ας πούμε αν στα 2/3 της λίγκας έχουμε ακόμη υπαρκτές πιθανότητες για οκτάδα θα μιλάμε για πετυχημένη χρονιά, αν μπούμε πλέι οφ για σούπερ πετυχημένη, κάτι τέτοιο.

Το θέμα είναι ότι και ο Γκριγκόνις και ο Λι φαίνονται ξένοι που μπορούν να κάνουν κορμό για τα επόμενα χρόνια, συν τους καλούς Έλληνες που έχουμε. Κι αν ανέβει το μπάτζετ κάποια στιγμή, εύγε, αν όχι, λίγο-λίγο και χτίζοντας. Έτσι όπως (φαίνεται να... πάντα κρατάμε μια πισινή, υπάρχει ο σταθερός απρόβλεπτος παράγοντας του κυρίου Δημήτρη που όλα τα σφάζει όλα τα καταστρέφει) διαμορφώνεται η ομάδα, προοπτική υπάρχει, που είναι και το βασικό.

Μετά έβαια είναι το θέμα της διοίκησης, κατά πόσο θα παρεμβαίνει, θα απολύει, θα βρίσκει πούλαν, θα ηχογραφεί κλπ κλπ. Κάνουμε το σταυρό μας. Δε μας μένει να κάνουμε κάτι άλλο, είναι σα να ζεις σε σεισμογενή περιοχή, ελπίζεις ότι όταν έρθει το κακό (που θα έρθει) δε θα είναι τόσο τρομερό όσο παλιότερα κι ότι θα επιβιώσεις για να συνεχίσεις.

Πάντως εμένα η ομάδα με ψήνει να την παρακολουθήσω. Γενικά βλέπω Ευρωλίγκα σαν παλαβός, αλλά όσο να ναι αν η ομάδα σου είναι και ωραία σα πρότζεκτ (όπως ήταν πχ ο Ολυμπιακός φέτος, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων), το χαίρεσαι λίγο παραπάνω.

ΥΓ: Μονέκε διαβάζω. :obey: Τέτοια θέλω.
Ντερικ Ουιλιαμς ακουγεται εντονως Γιωργο. Σου κάνει; Πολυ ποιοτικός παίκτης αλλα με την άμυνα και τα ριμπαουντ δεν εχει και πολυ φιλικη σχέση
https://www.totalbasket.gr/panathinaiko ... rantonits/

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Δευ Ιούλ 11, 2022 8:32 pm

Στο 5 εγω προτιμώ Γκουνταιτις απο Ονουακου (πουλέν μου ο 2ος - ήμουν κι απτους πρώτους που τον ανέφερε εδω) μονο και μόνο επειδή είναι Λιθουανός και θα χει καλή χημεία με Γκριγκονις.

Προτεραιότητα παντως κατεμε εχει το μπακαπ 4/3αρι και οχι το μπακαπ 2/3αρι (ευνοείται μετα το βασικό 4αρι και ασο).

0
Phys87

nba
Reactions: 824

Δευ Ιούλ 11, 2022 8:33 pm

Τα εχω ξαναγράψει αλλά είμαι φουλ ενθουσιασμένος! Τον παίχτη τον ήθελα χρόνια στην ομάδα! Και να πω και την πικρή μου αλήθεια, και τον Γουόλτερς τον ήθελα χρόνια στην ομάδα, όπως και τον Γκουνταιτις. Και μέσα στην χρόνια ζητούσα τον Λι. Είναι όλοι αυτοί παίχτες που ήθελα! Μακάρι να έρθει Γκούντα και να βάζει αυτά τα τετράγωνακια στα κοντινά για τον φίλο μας τον Γιώργο.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή και αν πάρει τους δυο Λιθουανούς μαζί με τον Γουόλτερς θα χρειάζεται λίγη αλητεία. Και ο καλύτερος παίχτης γιαυτο είναι ο Μπέικον. Με αυτόν συν ένα πολύ καλό τεσσάρι που πάντα ήθελα αλλά οκ νομίζω ότι το παραξηλώνω είναι ο Βοιτμαν. Αν φτιάχναμε ένα τέτοιο ρόστερ θα είμασταν για πολύ μεγάλα πράγματα. Για να δούμε!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”