Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
el lobo

Reactions: 16
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένη ομάδα: Dallas-Mavericks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 07, 2025 11:25 pm

Καλησπέρα σε όλους…
Παρακολουθώ το φόρουμ από το 2007, από εποχές που ακόμα και στα τοπικ της ΕΣΚΑ είχαμε 60 σελίδες για κάθε όμιλο… (το τονίζω αυτό γιατί είναι δείγμα του ότι τότε γράφαμε για ΜΠΑΣΚΕΤ , όχι μόνο για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ).

Να πω 2-3 πράγμα για τον παραλογισμό που επικρατεί τον τελευταίο χρόνο από νέα Μπερλή κυρίως:

Εκείνες τις εποχές λοιπόν που όποτε έπαιζε ο ΠΑΟ σκουπίζαμε τα αίματα στα γήπεδα από τις σφαγές (κατά τη άποψη των περισσότερων ολυμπιακών κυρίως) , ΠΑΛΙ απαγορευόταν οποιαδήποτε κουβέντα για την διαιτησία (συνεπως φίλοι παναθηναϊκοί δεν έχει να κάνει με κάποια αβάντα προς τον ολυμπιακό η γραμμή του φόρουμ ΔΕΝ μιλάμε για την διαιτησία). Η απαγόρευση για τα της διαιτησία υπήρχε πάντα, γιατί έχουμε αποδείξει πως δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση (υπήρξε κάποτε μια προσπάθεια να φτιαχτεί τοπικ διαιτησίας ώστε να καλυφτεί αυτό το κενό αλλά έγινε κουγκι αμεσα) .

Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους που κάνουν 800 προφίλ απλά για να τρολαρουν, άλλους που παρεξηγούνται με thumbs down, άλλους που μόνιμα γκρινιάζουν… πραγματικά δεν μπορώ να τους καταλάβω…
Ακόμα περισσότερο όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ΚΑΝΕΙΣ να μην θέλει να γίνει μοντερεητορ γιατί όλοι ξέρουμε τι αγγούρι είναι ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ να κράζετε τους μοντερεητορς για ψύλλου πήδημα… μαμά μαμά μου πήραν το μπιφτέκι μου…
Οκ, δεν αποβλήθηκε ο tsilarxos αμέσως… so what?? Του έχουν δώσει 4 φάουλ άλλοι μοντα, του δίνει πέμπτη μόνο παναθηναϊκού και από λάθος δεν γίνεται ο αποκλεισμός…
Δηλαδή τι; Εγκαλούμε τους μοντς που δεν ήταν 3 το πρωί πάνω από το pc να αποβάλουν τον tsilarxo? Ή είναι ο tsilarxos ή ψυχή του φόρουμ και δεν θελανε οι μοντς να χάσουν το κελεπούρι; Σιγά τα αυγά….

5
5 Εικόνα
el lobo

Reactions: 16
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένη ομάδα: Dallas-Mavericks

Τετ Μάιος 07, 2025 11:28 pm

Έχει ξεκινήσει μια ιστορία , εγώ φεύγω γιατί με θυμώνουν…
Εγώ φεύγω γιατί είστε ολυμπιακοί, εγώ φεύγω γιατι δεν με σέβεστε…
Το φόρουμ υπάρχει χάρη σε 3-4 νθρβπους που αφιερώνουν προσωπικό χρόνο… ουτε διαφημίσεις βλέπω, ούτε συνδρομή βλέπω… ας τους σεβαστούμε λοιπόν….

Υπάρχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μέλη τα οποία είναι άκρως τοξικά και τα οποία πιθανώς αν δούνε μπάλα μπάσκετ στον δρόμο θα την πάνε στο τμήμα για βόμβα…
Απλά Α Γ Ν Ο Η Σ Τ Ε τους… αν τους αγνοήσετε για 1 μήνα μετά απλά θα φύγουν μόνοι τους…

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3969
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Μάιος 07, 2025 11:46 pm

el lobo έγραψε:
Τετ Μάιος 07, 2025 11:28 pm

Υπάρχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μέλη τα οποία είναι άκρως τοξικά και τα οποία πιθανώς αν δούνε μπάλα μπάσκετ στον δρόμο θα την πάνε στο τμήμα για βόμβα…
Απλά Α Γ Ν Ο Η Σ Τ Ε τους… αν τους αγνοήσετε για 1 μήνα μετά απλά θα φύγουν μόνοι τους…
στην συγκεκριμενη περιπτωση(παο-εφες διαιτησια) δεν θα φυγουν για τον απλο λογο οτι πετυχουν απολυτως τον στοχο τους
δηλαδη να σταματανε συζητησεις μεταξυ ΜΟΝΟ παναθηναικων απλα επειδη δεν τους αρεσουν
το να φανε ποινες δεν τους λεει κατι αφου τα ακαουντ αυτα εχουν φτιαχτει για αυτον τον λογο για να καουν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 728
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μάιος 08, 2025 2:40 pm

@ Kein: Για να τα κάνουμε πενηνταράκια για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι. Η αφορμή του σχίσματος είναι ότι δεν έγινε σωστό moderating σε τόπικ του Παναθηναικού όταν ο moderator του Παναθηναικού είναι μέλος του σχίσματος? Και το μέγα πρόβλημα ήταν ότι κάποιος εγραφε στο φόρουμ για κάποιες εξτρα ώρες παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε μέχρι να το αντιληφθούν οι έμπειροι moderator και να διορθώσουν το λάθος του άπειρου moderator?

Αν αυτή είναι η αφορμή, είναι λάθος αφορμή.

Η αιτία είναι άλλο θέμα. Το φόρουμ ΠΑΝΤΑ δε σήκωνε μιρλα για διαιτησία. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό το aspect γιατί όντως η διαιτησία είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά είναι κάτι που σου κάνουν πλύση εγκεφάλου όταν μπαίνεις. Αν θέλει κάποιος να μιλάει για διαιτησία και δεν μπορεί αλλιώς, τότε καλώς φεύγει.

Εγώ όταν θέλω να ακούσω για διαιτησία στο μπασκετ βλεπω twitter και SDNA και τη βγάζω έτσι.

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Μάιος 07, 2025 11:46 pm
στην συγκεκριμενη περιπτωση(παο-εφες διαιτησια) δεν θα φυγουν για τον απλο λογο οτι πετυχουν απολυτως τον στοχο τους
δηλαδη να σταματανε συζητησεις μεταξυ ΜΟΝΟ παναθηναικων απλα επειδη δεν τους αρεσουν
το να φανε ποινες δεν τους λεει κατι αφου τα ακαουντ αυτα εχουν φτιαχτει για αυτον τον λογο για να καουν
Είναι όντως πρόβλημα ο Χ,Υ που θα φτιάξει νέο acc, και θα μπει για 10-15 ώρες να βρίσει τους πάντες και να φύγει? Εγώ θυμάμαι αντίστοιχα κάποιον που είχε μπει μετά τον τελικό του Κυπέλλου και απλά διασκέδασα με την πάρτυ του μέχρι να φάει μπαν. Θέλει λίγο τσιλ ο δημόσιος διάλογος.

3
3 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Μάιος 08, 2025 4:23 pm

plo koon έγραψε:

Είναι όντως πρόβλημα ο Χ,Υ που θα φτιάξει νέο acc, και θα μπει για 10-15 ώρες να βρίσει τους πάντες και να φύγει? Εγώ θυμάμαι αντίστοιχα κάποιον που είχε μπει μετά τον τελικό του Κυπέλλου και απλά διασκέδασα με την πάρτυ του μέχρι να φάει μπαν. Θέλει λίγο τσιλ ο δημόσιος διάλογος.
ξερω ποιον λες εναν ηλιθιο που κατα καιρους μπαινει αργα βραδυ και βριζει

τετοιες περιπτωσεις δεν τις θεωρω προβλημα γιατι αυτα τα ακαουντ φανερωνουν αμεσως τον σκοπο τους και δεν προκαλουν κλειδωματα και απαγορευσεις συζητησεων που δεν τους αρεσουν
απλα μπαινουν γραφουν ενα υβριστικο ποστ κανεις δεν ασχολειται τρωνε ενα μπαν και τελος

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 527
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 08, 2025 4:32 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 08, 2025 4:23 pm
plo koon έγραψε:

ξερω ποιον λες εναν ηλιθιο που κατα καιρους μπαινει αργα βραδυ και βριζει

τετοιες περιπτωσεις δεν τις θεωρω προβλημα γιατι αυτα τα ακαουντ φανερωνουν αμεσως τον σκοπο τους και δεν προκαλουν κλειδωματα και απαγορευσεις συζητησεων που δεν τους αρεσουν
απλα μπαινουν γραφουν ενα υβριστικο ποστ κανεις δεν ασχολειται τρωνε ενα μπαν και τελος
Mε όλο τον σεβασμό όμως θα σου πω, ότι δεν ήσουν στην πλευρά αυτών που έβριζε το εν λόγω τρόλ χυδαία εκείνη την βραδιά όμως, σωστά??? Άρα ας σταματήσουμε όλοι να είμαστε ala carté είτε θιγμένοι είτε ειρηνοποιοί (αναλόγως του τι μας συμφέρει στην κάθε περίπτωση ) και………επιτέλους ας ανέβει ένα post να μπορούμε να σχολιάσουμε μπασκετικά το επερχόμενο φάιναλ φορ!!! ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ………

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Μάιος 08, 2025 4:40 pm

Slow horses 7 έγραψε:

Mε όλο τον σεβασμό όμως θα σου πω, ότι δεν ήσουν στην πλευρά αυτών που έβριζε το εν λόγω τρόλ χυδαία εκείνη την βραδιά όμως, σωστά??? Άρα ας σταματήσουμε όλοι να είμαστε ala carté είτε θιγμένοι είτε ειρηνοποιοί (αναλόγως του τι μας συμφέρει στην κάθε περίπτωση ) και………επιτέλους ας ανέβει ένα post να μπορούμε να σχολιάσουμε μπασκετικά το επερχόμενο φάιναλ φορ!!! ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ………
οχι ποτε δεν ασχοληθηκα με τα ποστ εκεινου
ποτε δεν εχω <<βριστει>> με καποιον απο εδω μεσα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3347
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Μάιος 08, 2025 4:44 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 08, 2025 4:40 pm
Slow horses 7 έγραψε:

οχι ποτε δεν ασχοληθηκα με τα ποστ εκεινου
ποτε δεν εχω <<βριστει>> με καποιον απο εδω μεσα
Του το δίνω του Τουλουμπα, μπορεί να με εκνευρίζει όταν επιμένει στα δικά του αλλά ποτέ δεν παρεκτρέπεται. Πλέον πάντως είναι δύσκολο να γίνει ξανά, οι πρώτες δημοσιεύσεις θέλουν έγκριση, οπότε πρέπει να μπει στον κόπο να γράψει κάμποσες σοβαρές και μετά να βρίσει όσο προλάβει, φαντάζομαι ότι για τους περισσότερους με παρόμοιο σκοπό δεν αξίζει τον κόπο.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”