2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 228
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εννοειτε πως το χουλιγκανιστικη ανοησια δεν πηαγινε σε σενα. Μηνπαρεξηγηθουμε κιλας. Στον Σερμαντινι πηγαινε.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 6:02 pmΝομιζω το παιρνετε πολυ πιο σοβαρα αποτι πρεπει..τωρα πχ οι παναθηναικοι βγαλαν freevezenkof ,προσωπικα τα βρισκω αστεια αυτα αλλα δεν εχουμε ολοι την ιδια αισθηση του χιουμορ που ειναι λογικο.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 5:52 pm
Προσωπικά το βρίσκω κακόγουστο, και δεν γίνεται να σατιρίζεις τη ζωή των εγχρώμων ανθρώπων, όταν πέρασαν τόσα χρόνια σκλαβιάς με αυτό τον τρόπο. Αυτά έπρεπε αυτόματα να διαγράφονται απο το σύστημα. Οι τρολ Ολυμπιακοί πειράχτηκαν που ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και με τον μανδύα του χαβαλέ, σατιρίζουν τους έγχρωμους με τέτοιον τρόπο. Τραγικό απο όπου και αν το πιάσεις.
Το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν το εβαλα να σας προκαλεσω.![]()

1
1

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προτιμώ τα τανκς.
Να πω κι ένα παλιό μιας που πιάσαμε τα διλήμματα. Κάποτε στη γειτονιά μου ο (κρατικός βεβαίως) φούρνος ονομαζόταν "Σοσιαλισμός ή Θάνατος", οπότε η ταμπέλα έλεγε Φούρνος: Σοσιαλισμός Ή Θάνατος.
Από την άνω κάτω τελεία μετά το "Φούρνος" είχε σβηστεί η άνω τελεία, οπότε κάποιος στη γειτονιά (βραδιάτικα και κρυφά βέβαια) πήρε ένα μαρκαδόρο, μετέτρεψε την άνω κάτω τελεία σε κόμμα, έβαλε ερωτηματικό στο τέλος και η ταμπέλα μετατράπηκε σε:
Φούρνος, Σοσιαλισμός Ή Θάνατος;
Και μετά με τον ίδιο μαρκαδόρο έγραψε από κάτω "Εγώ πάντως προτιμώ το Φούρνο por favor".

Για να επανέλθω, ούτε Λοβέρν ούτε Γκουντάιτις, μάλλον με ιντριγκάρει ο Ονουάκου περισσότερο. Αλλά με το μαχαίρι στο λαιμό, μάλλον Λοβέρν θα προτιμούσα, ο Γκουντάιτις είναι σε πολύ πτωτική πορεία, δεν είναι μόνο η εικόνα, ακόμη και στις βολές ένα παίκτης που ήταν του 75-80% αγκομαχάει να περάσει το 50-60%, δε με πείθει.
1
1

-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία τριετία δεν παρακολούθησα όσο μπάσκετ θα ήθελα λόγω δουλειάς και δεν εχω δει την κατάσταση ούτε του Λιθουανού, ούτε και του Γάλλου. Πάντως ήταν και οι δυο παίχτες που μου άρεσαν, και πολύ μάλιστα, κάποτε. Αν έχει τόσο πτωτική πορεία ο Γκούντα στα 29 πάω πασο. Για τον Λοβερν ξέρω ότι πέρασε τραυματισμούς αρκετούς, και για να τον αφήνει η Ζαλγκίρις ελεύθερο, ενώ είχε 1+1 δεν είναι πολύ θετικό. Ονουακου δεν τον εχω παρακολουθήσει καθόλου μόνο βιντεάκια. Ας πάμε με τον Αφρικανό.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 6:10 pmΠροτιμώ τα τανκς.
Να πω κι ένα παλιό μιας που πιάσαμε τα διλήμματα. Κάποτε στη γειτονιά μου ο (κρατικός βεβαίως) φούρνος ονομαζόταν "Σοσιαλισμός ή Θάνατος", οπότε η ταμπέλα έλεγε Φούρνος: Σοσιαλισμός Ή Θάνατος.
Από την άνω κάτω τελεία μετά το "Φούρνος" είχε σβηστεί η άνω τελεία, οπότε κάποιος στη γειτονιά (βραδιάτικα και κρυφά βέβαια) πήρε ένα μαρκαδόρο, μετέτρεψε την άνω κάτω τελεία σε κόμμα, έβαλε ερωτηματικό στο τέλος και η ταμπέλα μετατράπηκε σε:
Και μετά με τον ίδιο μαρκαδόρο έγραψε από κάτω "Εγώ πάντως προτιμώ το Φούρνο por favor".![]()
Για να επανέλθω, ούτε Λοβέρν ούτε Γκουντάιτις, μάλλον με ιντριγκάρει ο Ονουάκου περισσότερο. Αλλά με το μαχαίρι στο λαιμό, μάλλον Λοβέρν θα προτιμούσα, ο Γκουντάιτις είναι σε πολύ πτωτική πορεία, δεν είναι μόνο η εικόνα, ακόμη και στις βολές ένα παίκτης που ήταν του 75-80% αγκομαχάει να περάσει το 50-60%, δε με πείθει.
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ Ονουάκου μόνο από τα βίντεο, δεν έχω καθαρή εικόνα. Αλλα ιντριγκάρει ο μπαγάσας.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 6:23 pmΗ αλήθεια είναι ότι την τελευταία τριετία δεν παρακολούθησα όσο μπάσκετ θα ήθελα λόγω δουλειάς και δεν εχω δει την κατάσταση ούτε του Λιθουανού, ούτε και του Γάλλου. Πάντως ήταν και οι δυο παίχτες που μου άρεσαν, και πολύ μάλιστα, κάποτε. Αν έχει τόσο πτωτική πορεία ο Γκούντα στα 29 πάω πασο. Για τον Λοβερν ξέρω ότι πέρασε τραυματισμούς αρκετούς, και για να τον αφήνει η Ζαλγκίρις ελεύθερο, ενώ είχε 1+1 δεν είναι πολύ θετικό. Ονουακου δεν τον εχω παρακολουθήσει καθόλου μόνο βιντεάκια. Ας πάμε με τον Αφρικανό.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 6:10 pm
Προτιμώ τα τανκς.
Και μετά με τον ίδιο μαρκαδόρο έγραψε από κάτω "Εγώ πάντως προτιμώ το Φούρνο por favor".![]()
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Ήθελα λίγο καλύτερο σουτ ιδανικά. Αλλά είναι 2.11 και δυνατός πολύ. Ας πάμε εκεί.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 6:28 pmΚι εγώ Ονουάκου μόνο από τα βίντεο, δεν έχω καθαρή εικόνα. Αλλα ιντριγκάρει ο μπαγάσας.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 6:23 pm
Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία τριετία δεν παρακολούθησα όσο μπάσκετ θα ήθελα λόγω δουλειάς και δεν εχω δει την κατάσταση ούτε του Λιθουανού, ούτε και του Γάλλου. Πάντως ήταν και οι δυο παίχτες που μου άρεσαν, και πολύ μάλιστα, κάποτε. Αν έχει τόσο πτωτική πορεία ο Γκούντα στα 29 πάω πασο. Για τον Λοβερν ξέρω ότι πέρασε τραυματισμούς αρκετούς, και για να τον αφήνει η Ζαλγκίρις ελεύθερο, ενώ είχε 1+1 δεν είναι πολύ θετικό. Ονουακου δεν τον εχω παρακολουθήσει καθόλου μόνο βιντεάκια. Ας πάμε με τον Αφρικανό.
https://www.sdna.gr/mpasket/984844_sfin ... n-antrioys
Σοβάρεψε πολύ και απότομα το πράγμα
0
O λοβερν πήγε βιλερμπανPhys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 6:34 pmΉθελα λίγο καλύτερο σουτ ιδανικά. Αλλά είναι 2.11 και δυνατός πολύ. Ας πάμε εκεί.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Είχα την εντύπωση ότι είχε ακουστεί χωρίς να έχει ανακοινωθεί.tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 6:39 pmO λοβερν πήγε βιλερμπανPhys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 6:34 pm
Ήθελα λίγο καλύτερο σουτ ιδανικά. Αλλά είναι 2.11 και δυνατός πολύ. Ας πάμε εκεί.
0
-
- Reactions: 228
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 3
- Προειδοποιήσεις:
0
Η φάση με τον Γκριγκονις κατά την άποψή μου είναι η εξής. Δεν ήθελε με τίποτα να μείνει στην Ρωσία, ιδανικά θα ήθελε να γυρίσει στην Λιθουανία, αντε καμία Ισπανία. Όμως ο μόνος δρόμος διαφυγής του είναι ο Παναθηναϊκός.
Έκατσε τα ζύγισε και σου λέει από το ολότελα καλύτερα στην Αθήνα. Δεν κρίνω, έχω δει εξαιρετικούς γάμους από συνοικεσιο.
Μόλις πιάσει οακα θα σκάσει ο έρωτας
Έκατσε τα ζύγισε και σου λέει από το ολότελα καλύτερα στην Αθήνα. Δεν κρίνω, έχω δει εξαιρετικούς γάμους από συνοικεσιο.
Μόλις πιάσει οακα θα σκάσει ο έρωτας

4
1
3

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html