2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
Tl45200445

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Τους έχω παρακολυθήση και τους 2. Ο Λοβέρν σαφώς καλύτερος κατά τη γνώμη μου, αλλά νομίζω χρειάζεστε διαφορετικού τύπου 5αρι. θα έλεγα και οι 2 είναι σε πτώσηTl45200445 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 12:55 amΓκουνταιτις η Λοβέρν?
Υπαρχει κάποιος που να τους έχει παρακολουθήσει σε ολόκληρα ματς πως ανταποκρίνεται? Ο τραυματισμός του Λοβέρν πρέπει να μας προβληματίζει?
Για πείτε γνώμες όσοι έχετε άποψη πάνω στο θεμα
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καλησπέρα στον φίλο μας .Καλώς μας βρήκες!!!!Είδατε που φέρνει κόσμο ο ΔΓ;

Και εμείς και ο Ολυμπιακός θα πάμε σε 7 ξένους .Οι απέναντι με 6 εαν μείνει Βεζενκοφ και έλθει Κώστας η ένας μικρος...
Πολύ δυνατός από τα στατιστικά που είδα ο Άντριου!!!!!Σάρωσε τις μεγάλες ομάδες στην Τουρκία.Δεν νομίζω να ήθελε να πάρει φωλα παίχτη ο Ζέλικο.
Με την απομάκρυνση Παπαπέτρου και έτσι όπως πάει να δομηθεί το φετινό ρόστερ φωτογραφίζεται η προσθήκη του Χεζονια!!!!
Wolters-Lee-Μποχωριδης
Grigonis-Καλαιτζακης
Χεζονια
D.Williams-Μαντζουκας-Χουγκαζ
Παπαγιαννης-Lauvargne-Καββαδας.
Όπου Μποχωριδης----)Andrews στην Ευρωλίγκα.
Όπου Καββαδας-----)Μιτογλου το Πάσχα

Lauvargne μια χαρά μας έβαλε στα καλάθια στο ΟΑΚΑ!!!!
Και εμείς και ο Ολυμπιακός θα πάμε σε 7 ξένους .Οι απέναντι με 6 εαν μείνει Βεζενκοφ και έλθει Κώστας η ένας μικρος...
Πολύ δυνατός από τα στατιστικά που είδα ο Άντριου!!!!!Σάρωσε τις μεγάλες ομάδες στην Τουρκία.Δεν νομίζω να ήθελε να πάρει φωλα παίχτη ο Ζέλικο.
Με την απομάκρυνση Παπαπέτρου και έτσι όπως πάει να δομηθεί το φετινό ρόστερ φωτογραφίζεται η προσθήκη του Χεζονια!!!!
Wolters-Lee-Μποχωριδης
Grigonis-Καλαιτζακης
Χεζονια
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Μαλλον με αυτή τη σύνθεση θα παμε οντως, πολύ κακή ομαδα θα μαστε αμυντικα. Ο Γουιλιαμς είναι αμυντικός επιπέδου Ντεσον, Γουολτερς και Αντριους επίσης δεν τους λες και εξολοθρευτές. Επισης ο Λοβερν παιζει ναναι πολυ αργός πλέον. Δεν ξέρω πως αυτή ομαδα θα βαζει περισσότερα από όσα τρώει..EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 1:14 amΚαλησπέρα στον φίλο μας .Καλώς μας βρήκες!!!!Είδατε που φέρνει κόσμο ο ΔΓ;
Wolters-Lee-Μποχωριδης
Grigonis-Καλαιτζακης
Χεζονια
Παντως φαβορί για 8αδα δεν θα μαστε σίγουρα. Δεν περίμενα και κάτι τέτοιο βέβαια.
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Χεζόνια δεν έχει κλείσει Ρεάλ τελικά;Όλα τα μπασκετικά σάϊτ εκει τον έχουν κλεισμένο εδω και κάνα μήνα!EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 1:14 amΚαλησπέρα στον φίλο μας .Καλώς μας βρήκες!!!!Είδατε που φέρνει κόσμο ο ΔΓ;
Wolters-Lee-Μποχωριδης
Grigonis-Καλαιτζακης
Χεζονια
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρητικα εχει προσυμφωνο και το εχει ψιλοαποκαλυψει και ο προεδροςς της Ουνιξ. Ομως ανακοινωσαν τον Μουσα ,αλλα τον Χεζονια οχι ακομα.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 1:50 amΟ Χεζόνια δεν έχει κλείσει Ρεάλ τελικά;Όλα τα μπασκετικά σάϊτ εκει τον έχουν κλεισμένο εδω και κάνα μήνα!EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 1:14 amΚαλησπέρα στον φίλο μας .Καλώς μας βρήκες!!!!Είδατε που φέρνει κόσμο ο ΔΓ;
Wolters-Lee-Μποχωριδης
Grigonis-Καλαιτζακης
Χεζονια
Βεβαια και με τον Σερχιο Ροτριγκεζ ισχυει το ιδιο. Υπαρχει συμφωνια αλλα οχι ανακοινωση ακομα. Και χθες βγηκε συμφωνια με Κορνελι,αλλα οχι ανακοινωση παλι.
Για καποιο λογο αργουν τις ανακοινωσεις. Ισως περιμεναν να τελειωσουν με τον Λασο παντως.
Οι φημες λενε πως ο Λασο δεν ηθελε τον Χεζονια. Αλλα, παλια ξινα σταφυλια.
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αμυντικα η πενταδα καλη θα ειναι, αλλα οχι με την εννοια της σκληραδας, αλλα της αθλητικοτητας.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 1:43 amΜαλλον με αυτή τη σύνθεση θα παμε οντως, πολύ κακή ομαδα θα μαστε αμυντικα. Ο Γουιλιαμς είναι αμυντικός επιπέδου Ντεσον, Γουολτερς και Αντριους επίσης δεν τους λες και εξολοθρευτές. Επισης ο Λοβερν παιζει ναναι πολυ αργός πλέον. Δεν ξέρω πως αυτή ομαδα θα βαζει περισσότερα από όσα τρώει..EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 1:14 amΚαλησπέρα στον φίλο μας .Καλώς μας βρήκες!!!!Είδατε που φέρνει κόσμο ο ΔΓ;
Wolters-Lee-Μποχωριδης
Grigonis-Καλαιτζακης
Χεζονια
Παντως φαβορί για 8αδα δεν θα μαστε σίγουρα. Δεν περίμενα και κάτι τέτοιο βέβαια.
Με το μπασκετ του Ραντονιτς παντως δεν θα ταιριαζει και ουτε του Πεδουλακη για τους φανς του.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Λι - Γουολτερς(1/2)
Γκριγκονις(2/3) - Αντριους - Μποχωριδης
Παπαπετρου/Χεζονια(3/4) - Καλαιτζακης
Γουιλιαμς - Ματζουκας(4/3) - Χουγκαζ
Παπαγιαννης - Λοβερν
Αυτο πιθανότατα θα είναι το ροστερ μας για του χρόνου με βαση τις τελευταίες πληροφορίες του sdna. Οχι οτι ειναι σίγουρο ή τελειωμένο αλλα ας κάνω κάποιες πρώτες σκέψεις..
Ο Ραντονιτς φαίνεται πως δεν θελει να ρισκάρει και το παιζει safe. Παίρνει παιχτες που τους ξερει καλα και γνωρίζονται μεταξύ τους. Τον Γουιλιαμς τον είχε στη Μπαγερν και τον Γουολτερς στον Ερυθρο πχ, επίσης αν θυμάμαι καλά Γκριγκονις και Λοβερν έχουν συνυπάρξει στη Ζαλγκιρις. Συνεπώς μια χημεία η ομαδα θα την εχει.
Κατι δεν μου κολλάει όμως, αυτό το καθολου ρίσκο έχει ταβανι. Δηλαδή ούτε θα τερματίσουμε του χρονου προτελευταίοι όπως φετος αλλα ουτε παιζει να είμαστε και φαβορί για 8αδα. Το ροστερ αυτο δεν εχει παίχτες στοιχήματα που μπορει να εκτινάξουν τις δυνατότητες της ομαδας, εχει παίχτες που ξέρεις τι σου δίνουν, ουτε πολλά (πλην Γκριγκονις) και ουτε λίγα. Παμε καρφωτοι δηλαδή για θεσεις 8 έως 12. Οχι πιο πάνω και οχι πιο κάτω, ίσως και ακριβώς στη μέση, στο νούμερο 10.
Καπου εδώ να πω πως προσωπικά θα προτιμούσα να κρατήσουμε Μεικον απτο να φέρουμε Αντριους. Ο Νταριλ ειναι 2 χρόνια νεότερος, με μεγαλύτερο ταβανι και βρισκόταν στην ομαδα ήδη 1 σεζον (πολυ σημαντικό), έκανε μια καλή ρουκι σεζον και μόνο καλύτερα θα μπορούσε να παει απο του χρόνου. Απτη στιγμή που δεν πήραμε έτοιμο παιχτη (πχ Οκομπο) δεν ξέρω γιατί θέλαμε να τον αλλάξουμε και πόσο μάλλον με παιχτη ιδίων χαρακτηριστικών και μάλιστα ρουκι στη γιουρολιγκ! Θα το καταλάβαινα καλύτερα αν παίρναμε τον Χομσλει πχ, θα λεγε κανείς έτσι πως ο Ραντονιτς ήθελε μέγεθος στη περιφερεια. Τωρα πως εξηγείται? Μιλάμε για παίχτες με ιδιο ύψος, ιδιο τρόπο παιχνιδιού, πολυ παρόμοιους γενικα. Αντε να ναι ο Αντριους λίγο καλυτερος αμυντικός, αλλά όχι κάτι τρελό λι αυτος...
Επίσης μου κακοφαινεται πολυ η επιλογή Γουιλιαμς, ναι εντυπωσιακός, κάνει κάνα καλό κάρφωμα που και που αλλα κατά τα αλλα στο +/- βγαίνει πάντα αρνητικός. Μετριος σουτερ, με αμφίβολο κίνητρο και αμυντικά ειναι επιπέδου Ντεσον Τομας. Θα θελα κατι πιο φρέσκο ή έστω τον ιδιο τον Ντεσον που μας ξέρει κι ολας και εχει και καλύτερο σουτακι.
Κατι πιο φρέσκο ισως να ήθελα και στη θεση 1 αντι του Γουολτερς.. εναν Κιναν Εβανς έστω! Για να δούμε και το μπακαπ 4αρι και μπακαπ 5αρι, θαρρώ πως πρέπει να ναι και οι δυο διθεσιτες για να βγαίνει καλα το rotation.
ΥΓ. Αν φύγει ο Παπαπετρου την κάτσαμε μετα με το 6+6. Παντως δεν εχω δει καμια φαιναλφορατη να τον θέλει.. μάλλον μουφα είναι ο λόγος που βγήκε προς τα έξω.
Γκριγκονις(2/3) - Αντριους - Μποχωριδης
Παπαπετρου/Χεζονια(3/4) - Καλαιτζακης
Γουιλιαμς - Ματζουκας(4/3) - Χουγκαζ
Παπαγιαννης - Λοβερν
Αυτο πιθανότατα θα είναι το ροστερ μας για του χρόνου με βαση τις τελευταίες πληροφορίες του sdna. Οχι οτι ειναι σίγουρο ή τελειωμένο αλλα ας κάνω κάποιες πρώτες σκέψεις..
Ο Ραντονιτς φαίνεται πως δεν θελει να ρισκάρει και το παιζει safe. Παίρνει παιχτες που τους ξερει καλα και γνωρίζονται μεταξύ τους. Τον Γουιλιαμς τον είχε στη Μπαγερν και τον Γουολτερς στον Ερυθρο πχ, επίσης αν θυμάμαι καλά Γκριγκονις και Λοβερν έχουν συνυπάρξει στη Ζαλγκιρις. Συνεπώς μια χημεία η ομαδα θα την εχει.
Κατι δεν μου κολλάει όμως, αυτό το καθολου ρίσκο έχει ταβανι. Δηλαδή ούτε θα τερματίσουμε του χρονου προτελευταίοι όπως φετος αλλα ουτε παιζει να είμαστε και φαβορί για 8αδα. Το ροστερ αυτο δεν εχει παίχτες στοιχήματα που μπορει να εκτινάξουν τις δυνατότητες της ομαδας, εχει παίχτες που ξέρεις τι σου δίνουν, ουτε πολλά (πλην Γκριγκονις) και ουτε λίγα. Παμε καρφωτοι δηλαδή για θεσεις 8 έως 12. Οχι πιο πάνω και οχι πιο κάτω, ίσως και ακριβώς στη μέση, στο νούμερο 10.
Καπου εδώ να πω πως προσωπικά θα προτιμούσα να κρατήσουμε Μεικον απτο να φέρουμε Αντριους. Ο Νταριλ ειναι 2 χρόνια νεότερος, με μεγαλύτερο ταβανι και βρισκόταν στην ομαδα ήδη 1 σεζον (πολυ σημαντικό), έκανε μια καλή ρουκι σεζον και μόνο καλύτερα θα μπορούσε να παει απο του χρόνου. Απτη στιγμή που δεν πήραμε έτοιμο παιχτη (πχ Οκομπο) δεν ξέρω γιατί θέλαμε να τον αλλάξουμε και πόσο μάλλον με παιχτη ιδίων χαρακτηριστικών και μάλιστα ρουκι στη γιουρολιγκ! Θα το καταλάβαινα καλύτερα αν παίρναμε τον Χομσλει πχ, θα λεγε κανείς έτσι πως ο Ραντονιτς ήθελε μέγεθος στη περιφερεια. Τωρα πως εξηγείται? Μιλάμε για παίχτες με ιδιο ύψος, ιδιο τρόπο παιχνιδιού, πολυ παρόμοιους γενικα. Αντε να ναι ο Αντριους λίγο καλυτερος αμυντικός, αλλά όχι κάτι τρελό λι αυτος...
Επίσης μου κακοφαινεται πολυ η επιλογή Γουιλιαμς, ναι εντυπωσιακός, κάνει κάνα καλό κάρφωμα που και που αλλα κατά τα αλλα στο +/- βγαίνει πάντα αρνητικός. Μετριος σουτερ, με αμφίβολο κίνητρο και αμυντικά ειναι επιπέδου Ντεσον Τομας. Θα θελα κατι πιο φρέσκο ή έστω τον ιδιο τον Ντεσον που μας ξέρει κι ολας και εχει και καλύτερο σουτακι.
Κατι πιο φρέσκο ισως να ήθελα και στη θεση 1 αντι του Γουολτερς.. εναν Κιναν Εβανς έστω! Για να δούμε και το μπακαπ 4αρι και μπακαπ 5αρι, θαρρώ πως πρέπει να ναι και οι δυο διθεσιτες για να βγαίνει καλα το rotation.
ΥΓ. Αν φύγει ο Παπαπετρου την κάτσαμε μετα με το 6+6. Παντως δεν εχω δει καμια φαιναλφορατη να τον θέλει.. μάλλον μουφα είναι ο λόγος που βγήκε προς τα έξω.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ισχυει το ροστερ οπως τα λεει το σδνα εμενα μαρεσουν οι παικτες μεμονωμενα αλλα μου φαινεται δυσκολο να γινουν ομαδα,του ραντονιτς κιολας..δηλαδη ποιοτικα το λες και ροστερ που μπορει να μπει 8δα αλλα μου φαινεται οτι για 9-11 παει η φαση γιατι μεχρι να συντονιστουν ολοι αυτοι θα χαθει το τρενο. Παντως θα χει αρκετους ποιοτικους παικτες ο παο,γκριγκονις γουιλιαμς χεζονια? παπατζον θα τους ηθελαν οι περισσοτερες ομαδες της ευρωπης.
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνουσα πως μαλλον δεν θα υπαρξει ενδιαφερον τελευταια στιγμη. Αλλα αυτο το "εχει εκφρασει την επιθυμια του να αποχωρησει" , ηταν βαρυ για την περιπτωση που δεν θα φυγει τελικα. Δημιουργησε ενα κλιμα που δεν θα ειναι υπερ του παιχτη.
Κατα τ αλλα ο στοχος 10-8 ειναι μια χαρα σε σχεση με περσυ. Δυσκολα αλλαζεις επιπεδο χωρις μεγαλο μπατζετ και με αλλαγες στα 6/12 τουλαχιστον μιας ομαδας. Θα χρειαστει χρονος. Το θεμα ειναι να αρχισει να χτιζεται μια βαση και η αποχωρηση του Παπαπετρου δεν θα ειναι καλο νεο σ αυτη την κατευθυνση, ασε που κοβω και Παπαγιαννη 50-50 το καλοκαιρακι.
Δυσκολη η επιλογη Ουιλιαμς, αλλα μαλλον δεν υπηρχαν πολλες διαθεσιμες σε επιπεδο γιουρολιγκατων. Αντε ο Σιγκλετον, αλλα ειχα ξαναπει πως ο Σιγκλετον σαν να εχει βερεθει, γερασει, δεν ξερω πως να το πω. Και αυτο ρισκο θα ηταν.
Χεζονια δεν τον πολυ βλεπω. Μαγκια του αν αφησει την Ρεαλ για τον Παναθηναικο αν και επαγγελματικα λαθος επιλογη 100%.
Να δουμε βεβαια μηπως ειναι και επιλογη της Ρεαλ, κανεις δεν ξερει ακομα, γιατι το προσυμφωνο δεν ειναι συμβολαιο, αλλα δεν ειναι και μια υπογραφη σε χαρτοπετσετα.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Εγω πάντως αν εψηνα εναν παιχτη στο 4 απο ΝΒΑ μεριά αυτος θα ηταν ο Semi Ojeleye. Του δίνεις 1-1,2 εκατ καθαρά και έρχεται να βαράει υπερωρίες στο "4". Αμυντικαρα, καλος ριμπαουντερ και τιμιοτατος σουτερ. Ακριβώς οτι χρειάζεται διπλα του ο Παπαγιάννης.
Πάντως ειτε έχουμε Χεζονια, είτε Παπαπετρου στο 3, είναι παιχτες που τέτοιον παιχτη θέλουν στο 4, σκύλο αμυτικα και οικονομικό στην επίθεση. Για αυτο έπαιξε καλα ο Μαριο φετος στο 3 με τον Τζον Μπραουν δίπλα του. Δεν ταιριάζουν ο ενας δίπλα στον άλλον, όπως και δεν ταιριάζουν έκαστος με κάτι Ντεσον Τομας και Ντερικ Γουιλιαμς.
ΥΓ. Δείτε λίγο το ροστερ της Ρεαλ χωρις Χεζονια
Ροντριγκεζ - Γιουλ
Αμπαλντε - Κοζερ - Φερναντεζ
Ντεκ - Μουσα - Χαγκα
Γιαμπουσελε - Κορνελί
Ταβαρες - Πουαριε
Έτοιμη η 12αδα και περιμένουν κι εναν ασο ακόμη (Χενρι ή Καμπασο) , που θα τον χωρέσουν τον Μάριο?
Πάντως ειτε έχουμε Χεζονια, είτε Παπαπετρου στο 3, είναι παιχτες που τέτοιον παιχτη θέλουν στο 4, σκύλο αμυτικα και οικονομικό στην επίθεση. Για αυτο έπαιξε καλα ο Μαριο φετος στο 3 με τον Τζον Μπραουν δίπλα του. Δεν ταιριάζουν ο ενας δίπλα στον άλλον, όπως και δεν ταιριάζουν έκαστος με κάτι Ντεσον Τομας και Ντερικ Γουιλιαμς.
Ροντριγκεζ - Γιουλ
Ντεκ - Μουσα - Χαγκα
Γιαμπουσελε - Κορνελί
Ταβαρες - Πουαριε
Έτοιμη η 12αδα και περιμένουν κι εναν ασο ακόμη (Χενρι ή Καμπασο) , που θα τον χωρέσουν τον Μάριο?
λέμε για το Σίγκλετον ότι δείχνει να βαριέται στο γήπεδο αλλά και ο Ντ. Γουίλιαμς δεν είναι διαφορετικός. απλά ο Σίγκλετον όσο βαριέται παραμένει θετικός για την ομάδα του (λόγω άμυνας) και στα κρίσιμα που ξεβαριέται γίνεται και καθοριστικός. ο Γουίλιαμς πάντα μου έβγαζε ένα what if όταν τον έβλεπα. αν ήθελε θα μπορούσε εύκολα να είναι το καλύτερο 4άρι της Ευρωλίγκας αλλά δε δείχνει να τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
φοβάμαι ότι αν τον πάρετε θα κάνει 5-6 πολύ καλά παιχνίδια και θα μπορεί και στο τέλος της χρονιάς να φτιαχτεί ένα 4λεπτο βιντεάκι με ωραία highlights αλλά μέχρι εκεί.
απλά είστε στην περίεργη/δύσκολη κατάσταση που πέρα από το να φτιάξετε καλή ομάδα χρειάζεστε και "ονόματα" για πολλούς λόγους, οπότε καταλαβαίνω γιατί θα επιλέξετε αυτόν.
ο #freegrigonis
πάλι άλλη φάση εντελώς, και όνομα και παικταράς, σίγουρα η καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών για τον Παναθηναϊκό, δε μπορώ να βρω τίποτα αρνητικό.
φοβάμαι ότι αν τον πάρετε θα κάνει 5-6 πολύ καλά παιχνίδια και θα μπορεί και στο τέλος της χρονιάς να φτιαχτεί ένα 4λεπτο βιντεάκι με ωραία highlights αλλά μέχρι εκεί.
απλά είστε στην περίεργη/δύσκολη κατάσταση που πέρα από το να φτιάξετε καλή ομάδα χρειάζεστε και "ονόματα" για πολλούς λόγους, οπότε καταλαβαίνω γιατί θα επιλέξετε αυτόν.
ο #freegrigonis
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
o μουσα παιζει 2 περισσοτερο,ο ντεκ παει και 4 και ο κορνελι παει και 5..οποτε για ρεαλ μια χαρα τον χωραει,εδω περσι στο 4-5 ειχε μεικτη κοσμουJohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 2:45 amΕγω πάντως αν εψηνα εναν παιχτη στο 4 απο ΝΒΑ μεριά αυτος θα ηταν ο Semi Ojeleye. Του δίνεις 1-1,2 εκατ καθαρά και έρχεται να βαράει υπερωρίες στο "4". Αμυντικαρα, καλος ριμπαουντερ και τιμιοτατος σουτερ. Ακριβώς οτι χρειάζεται διπλα του ο Παπαγιάννης.
Ροντριγκεζ - Γιουλ
Ντεκ - Μουσα - Χαγκα
Γιαμπουσελε - Κορνελί
Ταβαρες - Πουαριε
τον οτζελεγιε τον ειπα και εγω πριν σε ενα παιδι που ελεγε να φερει καποιον απο ΝΒΑ,κλεινει εφες αποτι λενε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Παρ Ιούλ 15, 2022 2:57 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο