Εύχομαι και ελπίζω να έρθει ο Χεζονια στην ομάδα και να χαιρετήσουν όσοι δεν θέλουν να μείνουν.
Δεν παρακαλούμε, ούτε κρατάμε κανέναν με το ζόρι,
έχουμε δεί και Ντέγιαν να φεύγει,το μοναστήρι να'ναι καλά...
Συντονιστής: Captains
Αν οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λένε την αλήθεια, ας έλεγε ότι ο Πάπι (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ) έχει ΠΡΟΤΑΣΗ (όχι ενδιαφέρον απλά) από Εφές, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στα χρήματα σε σχέση με αυτά που παίρνει και ο μόνος λόγος που δεν έχει ήδη υπογράψει μέρες τώρα είναι επειδή κατά βάση θέλει να μείνει. Μίλησε λέει και με Δ.Γ. και θα απαντήσει οριστικά σήμερα. Ο ίδιος Πάπι που την αντίστοιχη περυσινή πρόταση την απέρριψε για να μείνει σε μια πολύ δύσκολη φάση της ομάδαςshtarkws έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 11:03 pmΟι δημοσιογράφοι οφείλουν να λένε την αλήθεια, αν ο Παπαπετρου ζήτησε να φύγει καλά κάνουν και τον λένε.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:50 pm
εμένα τραγικό μου φαίνεται να λες για παίκτη που ανήκει στην ομάδα σου ότι θέλει να φύγει, του εξασφαλίζεις οπαδικό μένος εναντίον του. ειδικά όταν μιλάμε για τον αρχηγό της ομάδας. μπορείς να το διαχειριστείς μια χαρά αν θες, μου φαίνεται "εκδικητικό" όλο αυτό το πράγμα.
την ώρα που που γράφω το ποστ ο Βετάκης λέει ότι δεν είναι σίγουρος ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι που θέλει να φύγει.
κι αν τελικά μείνει τι γίνεται;
Από κει και πέρα δικαίωμα του Παπαπετρου να θέλει να φύγει και δεν νομίζω ότι χρειάζεται ούτε να δώσει εξηγήσεις ούτε να λογοδοτησει σε κάποιο καφρο
Αν υποθέσουμε ότι ισχύουν αυτά που λες, αυτό σημαίνει ότι δε θα έρθει ποιοτικός αντικαταστάτης του Παπαπετρου; Το μπάτζετ δεν ξέρω πόσο θα είναι, αλλά δε νομίζω ότι θα είναι μικρότερο από το περσινό.corsaopc έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 11:48 amΕγώ ξέρω ότι ο Παπαπέτρου δεν είχε σκοπό να φύγει . Επειδή δεν τα υπολόγισαν σωστά με το πράσινο ΟΑΚΑ και τα έσοδα φέτος είναι πολύ λιγότερα από ότι ανέμεναν του πρότειναν μείωση αποδοχών η να βρεί ομάδα και να πληρώσει την ρήτρα. Ο Παπαπέτρου επέλεξε το δεύτερο.
Και στον Καλάθη η πρόταση για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου ήταν πολύ χαμηλή γιατί θα έπαιρνε αποζημίωση από Μπάρτσα.
Μονακό, Βαλένθια και Εφές ενδιαφέρονται.
Μικρότερο από το περσινό δεν θα είναι. Θα είναι ελαφρώς αυξημένο από το περσινό.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 12:14 pmΑν υποθέσουμε ότι ισχύουν αυτά που λες, αυτό σημαίνει ότι δε θα έρθει ποιοτικός αντικαταστάτης του Παπαπετρου; Το μπάτζετ δεν ξέρω πόσο θα είναι, αλλά δε νομίζω ότι θα είναι μικρότερο από το περσινό.corsaopc έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 11:48 amΕγώ ξέρω ότι ο Παπαπέτρου δεν είχε σκοπό να φύγει . Επειδή δεν τα υπολόγισαν σωστά με το πράσινο ΟΑΚΑ και τα έσοδα φέτος είναι πολύ λιγότερα από ότι ανέμεναν του πρότειναν μείωση αποδοχών η να βρεί ομάδα και να πληρώσει την ρήτρα. Ο Παπαπέτρου επέλεξε το δεύτερο.
Και στον Καλάθη η πρόταση για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου ήταν πολύ χαμηλή γιατί θα έπαιρνε αποζημίωση από Μπάρτσα.
Μονακό, Βαλένθια και Εφές ενδιαφέρονται.