2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 226
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 15, 2022 9:40 am

Καλές κινήσεις έγιναν χθες και η φημολογία για Λοβρεν,εμένα μου αρέσει.Παιχτης με υψηλό μπασκετικό iq,με πολύ καλή τεχνική και ποστ παιχνίδι.Ο Ογιελεγε θα ήταν όντως εξαιρετική περίπτωση για το 4, είναι σκυλί του πολέμου στην άμυνα και τίμιος επιθετικά,τόσο όσο να σου ανοίγει το γήπεδο λόγω corner 3, που το έχει.Μαλλον όμως έχει κλείσει ο εκλεκτός του προπονητή, οπότε πάσο.
Εύχομαι και ελπίζω να έρθει ο Χεζονια στην ομάδα και να χαιρετήσουν όσοι δεν θέλουν να μείνουν.
Δεν παρακαλούμε, ούτε κρατάμε κανέναν με το ζόρι,
έχουμε δεί και Ντέγιαν να φεύγει,το μοναστήρι να'ναι καλά...

1
1 Εικόνα
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 15, 2022 10:04 am

shtarkws έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 11:03 pm
austerity_blues έγραψε:
Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:50 pm

εμένα τραγικό μου φαίνεται να λες για παίκτη που ανήκει στην ομάδα σου ότι θέλει να φύγει, του εξασφαλίζεις οπαδικό μένος εναντίον του. ειδικά όταν μιλάμε για τον αρχηγό της ομάδας. μπορείς να το διαχειριστείς μια χαρά αν θες, μου φαίνεται "εκδικητικό" όλο αυτό το πράγμα.

την ώρα που που γράφω το ποστ ο Βετάκης λέει ότι δεν είναι σίγουρος ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι που θέλει να φύγει.

κι αν τελικά μείνει τι γίνεται;
Οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λένε την αλήθεια, αν ο Παπαπετρου ζήτησε να φύγει καλά κάνουν και τον λένε.

Από κει και πέρα δικαίωμα του Παπαπετρου να θέλει να φύγει και δεν νομίζω ότι χρειάζεται ούτε να δώσει εξηγήσεις ούτε να λογοδοτησει σε κάποιο καφρο
Αν οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λένε την αλήθεια, ας έλεγε ότι ο Πάπι (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ) έχει ΠΡΟΤΑΣΗ (όχι ενδιαφέρον απλά) από Εφές, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στα χρήματα σε σχέση με αυτά που παίρνει και ο μόνος λόγος που δεν έχει ήδη υπογράψει μέρες τώρα είναι επειδή κατά βάση θέλει να μείνει. Μίλησε λέει και με Δ.Γ. και θα απαντήσει οριστικά σήμερα. Ο ίδιος Πάπι που την αντίστοιχη περυσινή πρόταση την απέρριψε για να μείνει σε μια πολύ δύσκολη φάση της ομάδας :obey:

Αν είναι όπως τα λέω λοιπόν και δεν είπε την αλήθεια ο δημοσιογράφος γιατί το είπε αυτό;

1
1 Εικόνα
pk13

euroleague
Reactions: 136

Παρ Ιούλ 15, 2022 10:37 am

Εγώ βλέποντας πάντως την εκπομπή του sdna χθες κατάλαβα πως κατά 80% ίσως και παραπάνω ο Παπαπετρου θα αποχωρήσει.

Επίσης δεν αντιλήφθηκα κάτι για Χεζονια, θεωρώ πως θα ανακοινωθεί από τη Ρεαλ και τέλος. Ίσως για να γλυκαθει και ο κόσμος να προσπαθήσουν να φέρουν Μπέικον που μπορεί να ανέβει και στο 4 και για αυτό υπάρχει καθυστέρηση και θα τραβήξει η υπόθεση και μετά τη καταληκτική ημερομηνία του μπαι άουτ για τον Ιωάννη.

Για τον ελληνικό κορμό είναι τραγική κίνηση να φύγει ο Παπαπετρου, αν φύγει του χρόνου και ο Παπαγιαννης ποιοι θα είναι οι 6 Έλληνες; ο Μποχωριδης, οι Καλαιτζακηδες, ο Καββαδας, ο Μητογλου αν τον χρυσοπληρωσουμε μιας και θα τον διεκδικήσει και ο Ολυμπιακός για τους ίδιους λόγους και ο Μαντζουκας. Από αυτούς μόνο ο Μητογλου μπορεί να σταθεί στην Ευρωλιγκα και μετά ελπίζεις να κάνει ξεπεταγμα κάποιος από τους 2 Καλαιτζακηδες και ο Μαντζουκας για να δίνουν από ένα αξιοπρεπές 15λεπτο.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1728
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιούλ 15, 2022 11:02 am

Ενδεχομενη φυγη του Παπαπετρου,θα ειναι μεγαλο πληγμα για τον ελληνικό κορμό. Πλην του Παπαγιαννημ οι υπολοιποι ειναι ειτε χαμηλου επιπεδου,ειτε μικροι χωρις εμπειριες. Για να μην εχουμε προβλημα,θα πρεπει να κανει step up τοσο ο Καλαιτζακης(πιστευω οτι μπορει να προσφερει σταθερα σε εναν συμπληρωματικο ρολο),οσο και ο Μαντζουκας να μπορει να βρει ενα 10λεπτο σταθερα.Συν τον Μποχωρίδη που ειναι 5 ματς του βαθους και 1 της επιφανειας(για υψους δεν το συζηταμε).
Αγωνιστικα ,ειναι καλος παικτης ο Παπαπετρου, χωρις να ειναι καποιο επιθετικο ταλεντο,εχει πολλαπλη απειλη στην επιθεση,και με προσωπο και με πλατη στο καλαθι,ειναι καλος αμυντικος,σιγουρα θα ειναι απουσια,ωστοσο αν στη θεση του πχ ερθει ενας Χεζονια(που δεν θα ερθει ,αφου οπως λενε εχει κλεισει Ρεαλ, αλλα το αναφερω σαν εναν ποιοτικο παικτη) η ενας Μπεικον, κανεις δεν θα σταθει στην απουσια του Παπαπετρου.

0
Rice

senior
Reactions: 345

Παρ Ιούλ 15, 2022 11:09 am

Ο Πετρίδης έλεγε τώρα στον σπορτ φμ ότι ο Παπαπέτρου θέλει να φύγει γενικά όχι γιατί έχει μια συγκεκριμένη πρόταση που του προσφέρουν πολλά λεφτά.Λογικά έχει βάλει τον μάνατζερ του να του βρει ομάδα.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιούλ 15, 2022 11:46 am

Έχει φύγει στην ουσία ο Πάπι. Αν δεν άλλαξε κάτι, πάει Εφές.

0
corsaopc

junior
Reactions: 63

Παρ Ιούλ 15, 2022 11:48 am

Εγώ ξέρω ότι ο Παπαπέτρου δεν είχε σκοπό να φύγει . Επειδή δεν τα υπολόγισαν σωστά με το πράσινο ΟΑΚΑ και τα έσοδα φέτος είναι πολύ λιγότερα από ότι ανέμεναν του πρότειναν μείωση αποδοχών η να βρεί ομάδα και να πληρώσει την ρήτρα. Ο Παπαπέτρου επέλεξε το δεύτερο.
Και στον Καλάθη η πρόταση για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου ήταν πολύ χαμηλή γιατί θα έπαιρνε αποζημίωση από Μπάρτσα.

Μονακό, Βαλένθια και Εφές ενδιαφέρονται.

1
1 Εικόνα
jazz thrilos
Reactions:

Πέρα απο τα προβλήματα που σίγουρα θα προκαλέσει στον ελληνικό κορμό και στην ελληνική "ταυτότητα" μια ενδεχόμενη αποχώρηση Παπι, καθαρά αγωνιστικά κατά την ταπεινή μου άποψη μόνο καλό θα κάνει στον Παναθηναικό.

Το λέω αυτό γιατί ο Παπαπέτρου δεν είναι καλός παίχτης; Όχι, ίσα ίσα θεωρώ οτι με τις ικανότητες που είχε και έχει θα μπορούσε να γίνει ένα απο τα καλύτερα τεσσάρια της Ευρώπης.

Το λέω όμως γιατί ο ρόλος του στον Παναθηναικό δεν έκανε καλό ούτε στον παίχτη ούτε στην ομάδα. Δεν είναι ο παίχτης ηγέτης, δεν είναι τριάρι (όσο κι αν έχει πείσει τον εαυτό του γι' αυτό ο ίδιος) και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται στο παρκέ σαν τον Κόμπε μονοπωλώντας το επιθετικό παιχνίδι. Με την περιφέρεια που φτιάχνει ο Παναθηναικός, by the way φαίνεται οτι γίνεται εξαιρετική δουλειά στην επιλογή των παιχτών, ο Παπαπέτρου δεν θα μπορεί (και ορθώς) τη νέα χρονιά να είναι το κέντρο του επιθετικού παιχνιδιού. Χίλιες φορές ο Παναθηναικός να πάρει στο 3 έναν εργάτη αμυντικό με καλό και σταθερό τρίποντο, παρά να έχει έναν παίχτη που και θα νιώθει οτι αξίζει να στήνεται πάνω του μια ομάδα (πράγμα που ο Ράντονιτς δεν πρόκειται να κάνει) και θα έχει δηλώσει και την επιθυμία του να φύγει. Σε ενδεχόμενες κακές βραδιές του παίχτη στο ΟΑΚΑ θα αρχίσουν τα γνωστά ελληνικά "έλα μωρέ θέλει να φύγει" κτλ, κτλ.

Εντωμεταξύ, αν τελικά φύγει, έχει ενδιαφέρον και το που θα πάει και το πώς θα χρησιμοποιηθεί απο το νέο του προπονητή.

BillyPao

champion
Reactions: 2466
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 15, 2022 12:14 pm

corsaopc έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι ο Παπαπέτρου δεν είχε σκοπό να φύγει . Επειδή δεν τα υπολόγισαν σωστά με το πράσινο ΟΑΚΑ και τα έσοδα φέτος είναι πολύ λιγότερα από ότι ανέμεναν του πρότειναν μείωση αποδοχών η να βρεί ομάδα και να πληρώσει την ρήτρα. Ο Παπαπέτρου επέλεξε το δεύτερο.
Και στον Καλάθη η πρόταση για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου ήταν πολύ χαμηλή γιατί θα έπαιρνε αποζημίωση από Μπάρτσα.

Αν υποθέσουμε ότι ισχύουν αυτά που λες, αυτό σημαίνει ότι δε θα έρθει ποιοτικός αντικαταστάτης του Παπαπετρου; Το μπάτζετ δεν ξέρω πόσο θα είναι, αλλά δε νομίζω ότι θα είναι μικρότερο από το περσινό.

0
corsaopc

junior
Reactions: 63

Παρ Ιούλ 15, 2022 12:24 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 12:14 pm
corsaopc έγραψε:

Αν υποθέσουμε ότι ισχύουν αυτά που λες, αυτό σημαίνει ότι δε θα έρθει ποιοτικός αντικαταστάτης του Παπαπετρου; Το μπάτζετ δεν ξέρω πόσο θα είναι, αλλά δε νομίζω ότι θα είναι μικρότερο από το περσινό.
Μικρότερο από το περσινό δεν θα είναι. Θα είναι ελαφρώς αυξημένο από το περσινό.

Και την οψιόν για Euroleague την έβαλε ο Παπαπέτρου πέρσι σε περίπτωση που υπήρχε για μια ακόμα χρονιά διοικητική αστάθεια και η ομάδα ήταν χωρίς στόχους να έφευγε. Από την στιγμή που γύρισε ο Γιαννακόπουλος και είναι και φίλος του δεν είχε σκοπό να φύγει.

1
1 Εικόνα
kafros13

Reactions: 2

Παρ Ιούλ 15, 2022 12:51 pm

Είναι πολύ περίεργο να φύγει ο Παπαπέτρου μετά τις 15/7. Αλλά και πιθανό ταυτόχρονα (σύμφωνα με το sdna).

Αν φύγει μετά τις 15, ίσως αυτό να σημαίνει ότι δεν τον θέλουμε εμείς. Ίσως πάλι να σημαίνει ότι θα φύγει με τους δικούς μας όρους (αρκετά υψηλό buy out, ανταλλαγή).

Δεν νομίζω πάντως να τον θέλει μία τοπ ομάδα για βασικό τριάρι και να μην τον πάρει έως και σήμερα.

Αξίζει ο Παπαπέτρου 400k buy out + 1M μισθό; Δεν νομίζω.

Ίσως η αλήθεια να είναι αυτή που ειπώθηκε παραπάνω, ότι δηλαδή τον διώχνουμε με τον τρόπο μας, κάτι που, αν ισχύει, είναι τραγικό.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6775
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 15, 2022 12:55 pm

αμα ο παο δεν μπορει να τον πληρωσει η δεν θελει δεν νομιζω οτι θα παρει καποια ρητρα απο ομαδα..αν τωρα ο παπ θελει τοσο πολυ να φυγει αλλα δεν τον δινει ο παο τσαμπα, η θα πληρωσει αυτος την ρητρα η θα δεχτει για του χρονου 600-700ε συμβολαιο.

0
bikos13

Reactions: 2

Παρ Ιούλ 15, 2022 12:56 pm

ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είναι ελεύθερος άραγε ?

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 15, 2022 12:58 pm

Είμαι βεβαίος πλέον ότι ο Ραντονιτς δεν θέλει τον Παπαπετρου και ο Παναθηναϊκός του είπε να ψάξει ομάδα να φύγει. Και αυτό έγινε κάπως έτσι. Μίλησε με Ραντονιτς ο Παπαπετρου του είπε ότι δεν παίζει στο 4 και Μαυροβούνιος του είπε άντε γεια. Δεν υπάρχει σοβαρή ομάδα, με σοβαρό προπονητή που θα ορίζει ο παίχτης σε ποια θέση να παίζει. Όλοι οι παίχτες πάντα δηλώνουν παίζω όπου μου πει ο προπονητής! Αυτά

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2485
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 15, 2022 12:59 pm

Αμα ειναι να φυγει ο Παπαπετρου παντως δεν είχε νόημα το να μην ανανεώσουμε τον Κασελ. Απτους λίγους Έλληνες παιχτες που μπορεί να παίξει στο μεγαλύτερο επίπεδο και να δώσει (εστω και λιγα) πράγματα.

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”