2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 15, 2022 2:01 pm

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 1:53 pm
austerity_blues έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 1:49 pm
κράξτε όσο θέλετε αλλά προσωπικά νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να κρατούσατε τον Οκάρο σε σχέση με τον Ντ. Γουίλιαμς.

ποτέ μου δε κατάλαβα γιατί έφαγε τόσο κράξιμο ο συγκεκριμένος.
Eνταξει, μην συγκρινουμε τωρα ενα νο 2 ντραφτ στο Nba με τον Οκαρο...
Παικταρα ο Ουιλιαμς,κανονικα το ταλεντο του ηταν για να κανει καριερα στο Nba(οπως και του Ουολτερς),απλα ειναι λιγο τρελοκομειο αγωνιστικα,και δεν ξερω κατα ποσο θα θελει να "παλεψει" αγωνιστικα. Πολυ καλη περιπτωση,αφου δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες επιπεδου ευρωλιγκας.
Καλα και ο Μπενετ 1 ηταν. Δε λεει πολλα αυτο.
Την ιδια χρονια ηταν ο Γιαννης 15 ο Λαρκιν 18 ο Καρασεφ 19 και ο Κομπερ 27 (28 ο Λιβιο :roofl: )

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 15, 2022 2:02 pm

Tracy Mac έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 2:00 pm
Δεν συγκρινονται σε ποιοτητα ο Ντερικ με τον Οκαρο. Σε ολα καλυτερος ο Ντερικ. Με το πιο σημαντικο να ειναι στην αμυνα, εκει που ο Οκαρο δεν μπορουσε να σπρωξει ουτε στην α1 και ας ειναι καλος αμυντικος χαμηλα.

Παντως αν μεινει ο παπαπετρου, δεν θα με χαλαγε να μεινει ως 2ο 4αρι με 450 χιλ ο οκαρο. Τι λετε?
Πλακα κανεις; Μια χαρα θα ηταν

0
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Ιούλ 15, 2022 2:05 pm

Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 1:56 pm
austerity_blues έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 1:49 pm
κράξτε όσο θέλετε αλλά προσωπικά νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να κρατούσατε τον Οκάρο σε σχέση με τον Ντ. Γουίλιαμς.

ποτέ μου δε κατάλαβα γιατί έφαγε τόσο κράξιμο ο συγκεκριμένος.
Χμ θα εξαρτηθει. Παντως ο Οκαρο μαλλον θα ηταν καλυτερος με πιο σωστα δομημενη ομαδα απ τι φανηκε περσυ .
Ο Ουιλιαμς ειναι σαφως πιο ταλαντουχος, αλλα εχει τα θεματακια του στην αμυνα οπως ειχε ο Οκαρο στην επιθεση.
Έχω την εντύπωση ότι ο Ουίλιαμς είναι τρελοκομείο και ότι παίρνει πολύ ενέργεια από την εξέδρα. Ελπίζω στο καταπράσινο ΟΑΚΑ να γουστάρει. Δεν αμφισβητεί κάνεις το ταλέντο του, όπως επίσης και ότι ο κόουτς ξέρει τι παίρνει.
Πάντως παίρνουμε παίκτες ευρωλιγκας, με εξαίρεση τον Ανδρέα Ανδρέου, που όμως θα είναι ο έβδομος ξένος.
Ολοι, και το δεύτερο πεντάρι (απ αυτά που ακούγονται) ειναι παίκτες με εμπειρία στην ευρωλιγκα.

2
2 Εικόνα
Respect Yourself
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 2:02 pm
Tracy Mac έγραψε:
Δεν συγκρινονται σε ποιοτητα ο Ντερικ με τον Οκαρο. Σε ολα καλυτερος ο Ντερικ. Με το πιο σημαντικο να ειναι στην αμυνα, εκει που ο Οκαρο δεν μπορουσε να σπρωξει ουτε στην α1 και ας ειναι καλος αμυντικος χαμηλα.

Παντως αν μεινει ο παπαπετρου, δεν θα με χαλαγε να μεινει ως 2ο 4αρι με 450 χιλ ο οκαρο. Τι λετε?
Πλακα κανεις; Μια χαρα θα ηταν
Το λαθος με οκαρο ηταν οτι τον ειχαμε για πρωτο και μαλιστα με 650 συμβολαιο. Για 2ος με λιγοτερα χρηματα (μαξ 500) ιδανικος ειναι για μενα. Εκτος αν παρουμε καναν μονεκε που θεωρουμε οτι θα εχει πολυ μεγαλυτερη εξελιξη και προοπτικες.

Αν φυγει ο Παπι πρεπει να παρουμε ελληνα και βλεπω Αγραβανη. Παντως αν φυγει Παπι και με 400 μπαι αουτ, θα εχουμε σχεδον 1,5 μυριο απο αυτον, που μπορουμε να το δωσουμε για Μπεικον. Τρελη αναβαθμιση αλλα απο Ελληνες...

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Παρ Ιούλ 15, 2022 2:06 pm

εννοείται ότι σαν όνομα και σαν ταλέντο ο Γουίλιαμς δε τον βλέπει καν τον Οκάρο.

το νο2 του νραφτ δε μου λέει κάτι πάντως, έχει ήδη 4 χρονιές στην Ευρωλίγκα για να έχουμε επαρκέστατο δείγμα του ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει και τι έχει όρεξη να κάνει.

και ο Μπένετ νο1 ήταν και είδαμε πώς τα πήγε στη Φενέρ.

έχω την αίσθηση ότι η χρονιά που θα κάνει ο Γουίλιαμς δε θα είναι πολύ καλύτερη από μια υποτιθέμενη δεύτερη χρονιά του Οκάρο στην ομάδα ώστε να αξίζει το έξτρα κόστος, τόσο οικονομικό όσο και δεσίματος της ομάδας. αλλά δεν είμαι μάντης φυσικά, μένει να το δούμε αυτό.

έχω αντίστοιχες ενστάσεις και στο θέμα Άντριους - Μέικον αλλά δε τον έχω παρακολουθήσει τον πρώτο οπότε δεν επιμένω.

για τις υπόλοιπες μεταγραφές του ΠΑΟ δε το συζητάω, μια χαρά ορθολογικότατες, καλές κινήσεις είναι.

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Παρ Ιούλ 15, 2022 2:12 pm

austerity_blues έγραψε:
εννοείται ότι σαν όνομα και σαν ταλέντο ο Γουίλιαμς δε τον βλέπει καν τον Οκάρο.

το νο2 του νραφτ δε μου λέει κάτι πάντως, έχει ήδη 4 χρονιές στην Ευρωλίγκα για να έχουμε επαρκέστατο δείγμα του ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει και τι έχει όρεξη να κάνει.

έχω την αίσθηση ότι η χρονιά που θα κάνει ο Γουίλιαμς δε θα είναι πολύ καλύτερη από μια υποτιθέμενη δεύτερη χρονιά του Οκάρο στην ομάδα ώστε να αξίζει το έξτρα κόστος, τόσο οικονομικό όσο και δεσίματος της ομάδας. αλλά δεν είμαι μάντης φυσικά, μένει να το δούμε αυτό.

έχω αντίστοιχες ενστάσεις και στο θέμα Άντριους - Μέικον αλλά δε τον έχω παρακολουθήσει τον πρώτο οπότε δεν επιμένω.

για τις υπόλοιπες μεταγραφές του ΠΑΟ δε το συζητάω, μια χαρά ορθολογικότατες, καλές κινήσεις είναι.
Ουτε γω τρελενομαι με τον Ντερικ αλλα μην λεμε οτι ειναι και ιδιος με τον οκαρο. Μονο και μονο που ο Οκαρο στην αμυνα δεν μπορουσε να σπρωξει κανεναν και χανοταν και σε περιστροφες, αμεσως καταλαβαινεις οτι εχουμε αναβαθμιση. Συν οτι επιθετικα δεν συγκρινονται οι παικτες, ο οκαρο ηταν πολυ limited, ο Ντερικ αν γουσταρει θα σπερνει, αν και δεν ειναι και καλος σουτερ.

Οσον αφορα το Μεικον-Αντριους, ο Μεικον εφυγε γιατι δεν θελουμε τρυπες στην αμυνα και ο Μεικον ηταν τρυπα. Ο Αντριους ειναι χτιστος και θα βοηθησει πολυ εκει, ενω στην επιθεση δεν παιζει οπως ο μεικον που το μονο που κανει ειναι να ντριμπλαρει 20 δευτερα και μετα να παιρνει σκοτωμενα σουτ.

Η ομαδα φετος ειναι απιστευτα πιο ορθολογικη, θα παιζουν ολη αμυνα και δεν θα παιζουμε με ατομιστιες και με οτι κατεβει στο καθε εναν στο κεφαλι.

ΥΓ Αν μεινει ο Παπι θα ηθελα να μεινει ο Οκαρο για 2ος με μαξ 500...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 15, 2022 2:14 pm

Panos Phys έγραψε:
Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 1:56 pm

Χμ θα εξαρτηθει. Παντως ο Οκαρο μαλλον θα ηταν καλυτερος με πιο σωστα δομημενη ομαδα απ τι φανηκε περσυ .
Ο Ουιλιαμς ειναι σαφως πιο ταλαντουχος, αλλα εχει τα θεματακια του στην αμυνα οπως ειχε ο Οκαρο στην επιθεση.
Έχω την εντύπωση ότι ο Ουίλιαμς είναι τρελοκομείο και ότι παίρνει πολύ ενέργεια από την εξέδρα. Ελπίζω στο καταπράσινο ΟΑΚΑ να γουστάρει. Δεν αμφισβητεί κάνεις το ταλέντο του, όπως επίσης και ότι ο κόουτς ξέρει τι παίρνει.
Πάντως παίρνουμε παίκτες ευρωλιγκας, με εξαίρεση τον Ανδρέα Ανδρέου, που όμως θα είναι ο έβδομος ξένος.
Ολοι, και το δεύτερο πεντάρι (απ αυτά που ακούγονται) ειναι παίκτες με εμπειρία στην ευρωλιγκα.
Δεν βλεπω να υπηρχε διαθεσιμος αλλος γιουρολιγκατος PF μαζι με Σιγκλετον. Ειχα πει απο πριν πως πιστευω πως ο Σινγκλετον διολισθαινει με γοργους ρυθμους.
Ο καλος Σιγκλετον ηταν πολυ καλυτερος απο οτι ηταν και μαλλον θα γινει ποτε ο Ουιλιαμς και ας ηταν 18 στα ντραφτ δυο χρονια νωριτερα. :)
Εγω απο τους 2 θα διαλεγα Ουιλιαμς.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 15, 2022 2:19 pm

Tracy Mac έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 2:12 pm
austerity_blues έγραψε:

Ουτε γω τρελενομαι με τον Ντερικ αλλα μην λεμε οτι ειναι και ιδιος με τον οκαρο. Μονο και μονο που ο Οκαρο στην αμυνα δεν μπορουσε να σπρωξει κανεναν και χανοταν και σε περιστροφες, αμεσως καταλαβαινεις οτι εχουμε αναβαθμιση. Συν οτι επιθετικα δεν συγκρινονται οι παικτες, ο οκαρο ηταν πολυ limited, ο Ντερικ αν γουσταρει θα σπερνει, αν και δεν ειναι και καλος σουτερ.

Οσον αφορα το Μεικον-Αντριους, ο Μεικον εφυγε γιατι δεν θελουμε τρυπες στην αμυνα και ο Μεικον ηταν τρυπα. Ο Αντριους ειναι χτιστος και θα βοηθησει πολυ εκει, ενω στην επιθεση δεν παιζει οπως ο μεικον που το μονο που κανει ειναι να ντριμπλαρει 20 δευτερα και μετα να παιρνει σκοτωμενα σουτ.

Η ομαδα φετος ειναι απιστευτα πιο ορθολογικη, θα παιζουν ολη αμυνα και δεν θα παιζουμε με ατομιστιες και με οτι κατεβει στο καθε εναν στο κεφαλι.

ΥΓ Αν μεινει ο Παπι θα ηθελα να μεινει ο Οκαρο για 2ος με μαξ 500...
Καλυτερος αυτη την στιγμη ο Αντριους απο Μεικον. Ειναι και κομπο αλλωστε πιο κοντα στο 1 απο 2. Αλλο ειδος παιχτη.
Αμυντικα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο παντως, αλλα δεν ειναι τρυπα.
Μην σου πω πως αν ειναι 7 ος μεχρι τελος σεζον μπορει να παρει και την θεση του Ουολτερς που ειναι αρκετα limited πλεον.
Ειναι παιχτης για επιπεδο Αστερα και δεν νομιζω πως ειναι αυτος ο στοχος του Παναθηναικου, ακομα και αν πρεπει να παει με χαμηλα το κεφαλι.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 15, 2022 2:39 pm

Έκλεισε ο Γουίλιαμς.
Εκτός όσων είπατε για τον παίκτη, εγώ σκέφτομαι πως ίσως είναι καλή συγκυρία φέτος και ίσως να έχει λίγο παραπάνω κίνητρο για να περάσει του χρόνου απέναντι να κλείσει. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο και έχετε ορεξάτο Γουίλιαμς είναι πολύ καλύτερος του Οκαρο, για τον οποίο όμως συμφωνώ πως για πρώτη χρονιά ευρώ λίγκα μια χαρά πήγε και όντως έφαγε πολύ άδικο κράξιμο.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2485
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 15, 2022 2:44 pm

Tracy Mac έγραψε:

Οντως ειναι καλύτερος από Οκαρο αλλα οχι στην αμυνα βρε συ Τρέισι... ο Ντερικ Γουιλιαμς αμυντικα ειναι επιπέδου Ντεσον Τομας. Θα με θυμηθείτε, θα κάνει ωραια χαιλαιτς αλλα απο ουσία μηδέν οξέα μηδέν λιπαρά.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6724
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 15, 2022 3:22 pm

o williams με τον ραντονιτς δεν ηταν στην μπαγιερν που ειχε κανει φοβερη χρονια?στην αμυνα δεν ειναι οτι δεν μπορει να παιξει απλα βαριεται..αν αυτος γουσταρει με τον κοσμο η σε τιποτα ντερμπι που θα εχει κινητρο δεν μπαινει καν σε συγκριση με τον οκαρο,για μενα ειναι τοπ ευρωλιγκατος αλλα γενικα την σνομπαρει την ευρωπη και παιζει σαν αγγαρεια.Δεν γινεται με τετοια αθλητικοτητα να μην χαμηλωνει στην αμυνα η να βαζει κοντρα οταν τον σπρωχνουν και τετοια..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 15, 2022 3:34 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 3:22 pm
o williams με τον ραντονιτς δεν ηταν στην μπαγιερν που ειχε κανει φοβερη χρονια?στην αμυνα δεν ειναι οτι δεν μπορει να παιξει απλα βαριεται..αν αυτος γουσταρει με τον κοσμο η σε τιποτα ντερμπι που θα εχει κινητρο δεν μπαινει καν σε συγκριση με τον οκαρο,για μενα ειναι τοπ ευρωλιγκατος αλλα γενικα την σνομπαρει την ευρωπη και παιζει σαν αγγαρεια.Δεν γινεται με τετοια αθλητικοτητα να μην χαμηλωνει στην αμυνα η να βαζει κοντρα οταν τον σπρωχνουν και τετοια..
Η ομαδα δεν τα ειχε παει καλα ομως, ηρθε 12η στους 16 .
Και με τι ροστερ; μετρα:
Ουιλιαμς, Γιοβιτς,Λουτσιστς, Κοπονεν, Μπαρτελ, Λο , Μπουκερ, Ραντοσεβιτς, Γιακουμπιτς, Ντετοβιτς. Και κοουτς Ραντονιτς.
Στην Φενερ πηγε καλυτερα αν και τελειωσε 8η και σταματησε λογο πανδημειας το πρωταθλημα.

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 539
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Ιούλ 15, 2022 3:35 pm

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7200670455
Μόνο η Παρτιζάν λέει είναι σε συζητήσεις με Παπαπέτρου, ενώ η Φενέρ αποσύρθηκε!

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 15, 2022 3:37 pm

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6724
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 15, 2022 3:39 pm

Καλα αν παει παρτιζαν γελαει ο κοσμος...υποτιθεται φευγει να κανει το επομενο βημα στην καριερα του..το σεναριο που ακουστηκε οτι τον σπρωχνει και ο παο να φυγει γιατι δεν θελει να τον πληρωσει αρχιζει να γινεται πολυ πιστευτο..

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”