Κοιτα δεν ειχαν αδικο για Σενγκελια, δεν βλεποταν για 1.5-2 χρονια, Φετος φαινεται να επιστρεφει στη φορμα του. χαιρομαι γιατι ηταν παιχτουρα.Soupamantar έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 03, 2023 11:56 pmΟ Χουάντσο, όπως και ο Ντίνος δεν τράβηξαν..
Ο Χουάντσο θέλει χρόνο, δε νομίζω να συνεχίσει σε αυτά τα χάλια, πάντως ο σένγκελια που κάποιοι τον είχαν βγάλει σακάτη και βετεράνο,, κάνει παπάδες !!
Για τον Χουαντσο... δεν ειναι κακος παιχτης ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Αλλα σε ομαδα Αταμαν δεν ξερω πως πιστευαν οτι μπορεις να δωσεις ας πουμε 2μυρια σε 4αρι σαν τον Χουαντσο, που φαινεται δλδ μεσο του συστηματος και της ομαδικης δουλειας και οχι του ατομικου ταλεντου.
Ο Αταμαν εχει ενα "συστημα" επιθετικα συνηθως. Δωστου 2 mvp caliber guards να τους δωσει την μπαγκετα και παμε καλα.
Εμενα δεν μου αρεσει σαν προπονητης και προσωπικα θεωρω οτι αδικα εχει φτασει σε τετοια επιπεδα η φημη του. Μπορει να ειναι καλος "players coach" αλλα in game δεν κανει τιποτα τρελα, απο συστημα δεν εχω στο μυαλο μου κατι συγκεκριμενο με τον οποιο μπορω να τον συνδεσω.. καποια φιλοσοφια περαν του παρτε γκαρνταρες μου τη μπαλα και αλωνιστε το παρκε.