Euroleague Round 4 : Real Madrid vs Panathinaikos Athens

Συντονιστής: Captains

redcard

senior
Reactions: 791
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 18, 2024 1:10 am

Παρενθετικο -μη αγωνιστικο- σχολιο.

Πρωτα θα παγωσει ο ηλιος και μετα θα πεθανουν τα δημοσιογραφικα κλισε.

Το οτι η Ρεαλ θα "επαιρνε εκδίκηση/ρεβανς για τον χαμενο τελικο" αν κέρδιζε το αποψινο ματς, ηταν τόσο σίγουρο οτι θα γραφοταν οσο οτι ο ηλιος θα βγει απο την ανατολή. Τωρα το ποσο γελοιο διαβαζεται οτι ενα ματς κανονικης περιοδου ειναι ρεβανς για ενα ματς που εκρινε τον τιτλο της Ευρωλιγκα ειναι λεπτομερεια, που να τρεχουμε τωρα να σκεφτομαστε τίτλους.

Το αγαπημενο μου (ραδιοφωνικο κυρίως) κλισε βεβαια ειναι το "δεν ειναι μονο η ήττα/νίκη αυτη καθ' αυτή, ειναι και η εμφανιση..." που πρέπει να το έχω ακουσει πανω απο 100 φορές.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1413
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Οκτ 18, 2024 1:25 am

Εγώ από το 2017 μέχρι και φέτος είχα euroleague tv. Δεν είχα εικόνα για το τι γίνεται στις μεταδόσεις της Νόβα. Φέτος με την συγχώνευση με την κοσμοτε δεν έβαλα.
Τι είναι αυτό το πράγμα ρε σεις; Τι καφριλικη, οπαδαλικη και ασχετοσυνη πουλάνε οι τύποι ρε ειλικρινά δεν αντέχονται. Η σχολή Φίλιππα καλά κρατεί στο κανάλι.
Μου λείπουν ήδη οι μεταδόσεις των σπικερς του euroleague tv.

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior
Reactions: 197
Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς

Παρ Οκτ 18, 2024 5:45 am

tokalytero3d έγραψε:
Εγώ από το 2017 μέχρι και φέτος είχα euroleague tv. Δεν είχα εικόνα για το τι γίνεται στις μεταδόσεις της Νόβα. Φέτος με την συγχώνευση με την κοσμοτε δεν έβαλα.
Τι είναι αυτό το πράγμα ρε σεις; Τι καφριλικη, οπαδαλικη και ασχετοσυνη πουλάνε οι τύποι ρε ειλικρινά δεν αντέχονται. Η σχολή Φίλιππα καλά κρατεί στο κανάλι.
Το ίδιο και εγώ φίλε (από φέτος μποϊκοτάρω την EL TV εφ'όσον ανακοίνωσαν το ότι θα βάλουν την Ντουμπάι στο μέλλον χωρίς να ρωτήσουν αν οι πελάτες-συνδρομητές τους συμφωνούν με κάτι τέτοιο).

Έχω πάθει πλάκα με το πόσο οι Έλληνες σπίκερ σε θεωρούν χαζό και χειραγωγήσιμο. Τα ίδια και στα αθλητικά σάιτ γενικά. Δες διαφορά επιπέδου ΣΔΝΑ-Γκαζζεττα.γρ με BBC Sport ξέρω γω.

Η μόνη λύση είναι ανελέητο κράξιμο στην Ελληνική δημοσιογραφία μέχρι να σεβαστούν τους πελάτες τους και να σταματήσουν να τους βλέπουν σαν αμνούς.

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Οκτ 18, 2024 7:35 am

Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Το ίδιο και εγώ φίλε (από φέτος μποϊκοτάρω την EL TV εφ'όσον ανακοίνωσαν το ότι θα βάλουν την Ντουμπάι στο μέλλον χωρίς να ρωτήσουν αν οι πελάτες-συνδρομητές τους συμφωνούν με κάτι τέτοιο).

Έχω πάθει πλάκα με το πόσο οι Έλληνες σπίκερ σε θεωρούν χαζό και χειραγωγήσιμο. Τα ίδια και στα αθλητικά σάιτ γενικά. Δες διαφορά επιπέδου ΣΔΝΑ-Γκαζζεττα.γρ με BBC Sport ξέρω γω.

Η μόνη λύση είναι ανελέητο κράξιμο στην Ελληνική δημοσιογραφία μέχρι να σεβαστούν τους πελάτες τους και να σταματήσουν να τους βλέπουν σαν αμνούς.
Δεν υπάρχει Ελληνική ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Γράφουν ότι τους υπαγορεύουν τα αφεντικά τους από τις ΚΑΕ και ΠΑΕ. Όποιος τολμήσει να γράψει την γνώμη του κατά λάθος την επόμενη μέρα είναι έξω από ΟΑΕΔ. Γι'αυτό και δεν έχει νόημα να διαβάζεις τι γράφουν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior
Reactions: 197
Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς

Παρ Οκτ 18, 2024 8:06 am

Tsilarxos έγραψε:
Παρ Οκτ 18, 2024 7:35 am
Μυστικό Αρκούδι έγραψε:

Δεν υπάρχει Ελληνική ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Γράφουν ότι τους υπαγορεύουν τα αφεντικά τους από τις ΚΑΕ και ΠΑΕ. Όποιος τολμήσει να γράψει την γνώμη του κατά λάθος την επόμενη μέρα είναι έξω από ΟΑΕΔ. Γι'αυτό και δεν έχει νόημα να διαβάζεις τι γράφουν.
Δεν διάβαζα ποτέ το τι έγραφαν οι δημοσιογράφοι αλλά τα σχόλια του κόσμου. Με τη λογοκρισία όμως, τα σφυριλατούν και αυτά ωστε να περνάει το εκάστοτε αφήγημα.

Αναπολώ τις εποχές του Sport.gr που γινόταν το απόλυτο τζέρτζελο στα σχόλια. Διάβαζες από βρισίδια μέχρι εμπεριστατωμένες αναλύσεις.

Για εμάς που ζούμε εξωτερικό, δυστυχώς είναι ο μόνος τρόπος να πιάσουμε τον παλμό του κόσμου και με τη λογοκρισία τους μας το έχουν βγάλει από τη μύτη. Και όλο αυτό ξεκίνησε και καλά μη δούμε καμιά κακή λεξούλα και πάθουμε κάτι...

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1322
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 18, 2024 8:41 am

gkostas37 έγραψε:
Παρ Οκτ 18, 2024 12:04 am
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Οκτ 17, 2024 11:43 pm
Ομαδα τσιρκο, παίκτες λιγοι που δεν κανουν,φάνηκε και πέρυσι που πατωσανε στην ευρωλιγκα,μας κοροϊδεύουν εντελώς στην ΚΑΕ.Πηγανε και χασανε με κατω τα χερια με διψηφιες διαφορες μέσα στην αστεία εδρα της αδύναμης Ρεαλ.Τι ελπιδες να έχουμε με τετοια αποτελεσματα και τετοιο υλικό,με έναν ηθοποιό,με τον Μπαλτσεροφσκι νο 2 που τον ειχαν κατι ομαδούλες της σειρας στο nba,με τον Ναν που ειναι καλος για κανα σκορ μόνο,και αυτο μόνο οταν οι αντίπαλοι έχουν διαφορά και χαλαρώνουν,και με αυτον τον ανίκανο στον πάγκο που δεν εχει παρει μια ευρωλιγκα!

Για να πούμε και τιποτα σοβαρο,σήμερα η ομαδα ειχε καποια καλα,αλλα πολλα κακά διαστήματα,η Ρεαλ καιγόταν για τη νίκη,και την πήρε.Το θετικό με πλήρως διαχειρίσιμη διαφορά. Η ομάδα ειναι ανέτοιμη ακομα,θέλει τον χρονο της,και θα βρει τα πατήματα της.Προχωραμε.
Απλά μιλάμε για ομάδα ίδια με πέρσι, με 3 προσθήκες μόνο. Ουσιαστικά είναι αρκετά τα θέματα που εμφανίζει για μια μονταρισμένη ομάδα στην οποία θεωρητικά θα έπρεπε να ενταχθούν 3 νέοι παίκτες.

Σίγουρα δεν είναι κακή ομάδα, σίγουρα θα βρει τα πατήματά της, σίγουρα ο Αταμάν ξαφνικά δεν έγινε κακός προπονητής ή ο Ναν κακός παίκτης, αλλά μην έχουμε την περσινή εικόνα που είχαμε 10 νέους παίκτες, οπότε έπρεπε να κάνουμε υπομονή μέχρι να υπάρξει χημεία. Πιο πολύ η φετινή χρονιά πρέπει να είναι χρονιά Ζοτς, όπου οι νέοι παίκτες έμπαιναν στο παιχνίδι της ομάδας και δεν έψαχνε η ομάδα πως θα βάλει τους νέους παίκτες στο παιχνίδι.

Για Γιουρτσεβεν οκ, δεν ειναι Μπαλτσε Νο2, είναι ένας ποιοτικότερος Μπάλτσε Νο2 :D :D :D Anyway, ο χρόνος θα δείξει για όλα :)
Δεν ειναι ενας ποιοτικοτερος μπαλτσεροφσκι, ειναι ενας μεγαλυτερος και με περισσοτερες παραστασεις Μπαλτσεροφσκ νο 2 με τον πολωνο να εχει πολυ μεγαλυτερο επιθετικο ποτενσιαλ

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Οκτ 18, 2024 8:56 am

Βάζεις euroleague.tv και γλυτώνεις από αρδάκια της Νόβα και της ΕΡΤ απλά τα πράγματα.. Τους έφαγα στην μάπα στους Ολυμπιακούς αγώνες και ήταν κακή εμπειρία.. Συρίγος,Ιωάννου,Χατζηπαπάρης κλπ δεν παλεύονται για κανέναν λόγο.

Θα χάσει ένα ακόμα ματς με Φενέρ ο ΠΑΟ και θα επανέλθει στις νίκες με Βιλερμπάν για να προσπαθήσει να ξεκινήσει μία αντεπίθεση. Στη φετινή ευρωλίγκα ένα ποσοστό νικών 55% σε βάζει λογικά 5άδα..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1728
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Οκτ 18, 2024 9:03 am

Christofis έγραψε:
Παρ Οκτ 18, 2024 8:41 am
gkostas37 έγραψε:
Παρ Οκτ 18, 2024 12:04 am

Απλά μιλάμε για ομάδα ίδια με πέρσι, με 3 προσθήκες μόνο. Ουσιαστικά είναι αρκετά τα θέματα που εμφανίζει για μια μονταρισμένη ομάδα στην οποία θεωρητικά θα έπρεπε να ενταχθούν 3 νέοι παίκτες.

Σίγουρα δεν είναι κακή ομάδα, σίγουρα θα βρει τα πατήματά της, σίγουρα ο Αταμάν ξαφνικά δεν έγινε κακός προπονητής ή ο Ναν κακός παίκτης, αλλά μην έχουμε την περσινή εικόνα που είχαμε 10 νέους παίκτες, οπότε έπρεπε να κάνουμε υπομονή μέχρι να υπάρξει χημεία. Πιο πολύ η φετινή χρονιά πρέπει να είναι χρονιά Ζοτς, όπου οι νέοι παίκτες έμπαιναν στο παιχνίδι της ομάδας και δεν έψαχνε η ομάδα πως θα βάλει τους νέους παίκτες στο παιχνίδι.

Για Γιουρτσεβεν οκ, δεν ειναι Μπαλτσε Νο2, είναι ένας ποιοτικότερος Μπάλτσε Νο2 :D :D :D Anyway, ο χρόνος θα δείξει για όλα :)
Δεν ειναι ενας ποιοτικοτερος μπαλτσεροφσκι, ειναι ενας μεγαλυτερος και με περισσοτερες παραστασεις Μπαλτσεροφσκ νο 2 με τον πολωνο να εχει πολυ μεγαλυτερο επιθετικο ποτενσιαλ
Η σχεση του Μπαλτσεροφσκι με τον Γιουρτσεβεν, ειναι οση εχω εγω με τα μαθηματικα.
Δεν υπαρχει. Ο Τουρκος ειναι ξεκαθαρα ανωτερος παικτης.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3603
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Οκτ 18, 2024 9:23 am

forest79 έγραψε:
Παρ Οκτ 18, 2024 12:30 am
Η ομαδα δεν ειναι ακομα ετοιμη και σωματικα (υπαρχει αρκετη κουραση ) και πνευματικα .
Αλλα το να χανεις με 4 ποντους μεσα στη Μαδριτη με αυτη την εμφανιση και ετοιμοτητα που εχει η ομαδα σου (σε μια εδρα που δυσκολα καποια ομαδα θα σπασει) ειναι θετικη η εικονα της ομαδας στη παρουσα φαση.
Η Ρεαλ Μαδριτης σουταρε σημερα 15/33 (45,5%) απο τη γραμμη του τριποντου ,τα περισσοτερα βεβαια σουτ ελευθερα μετα απο πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας.
Τα ριμπαουντ ηταν 36 -34 υπερ του Παναθηναικου ,χασαμε καποια αμυντικα οπως εχασε και η Ρεαλ (υπηρχε ισορροπια)
Το μεγαλυτερο προβλημα αυτη τι στιγμη της ομαδας ειναι η αποδοση Σλουκα και Μπραουν στη θεση ενα κυριως επιθετικα -οργανωτικα δεν ειναι κακοι αλλα η επιθετικη τους συνεισφορα ειναι μικρη ακομα.
Ο Γιουρτσεβεν που σημερα ηταν κακος και αρκετα ατσουμπλος σε καποια τελειωματα, εβαλε 8 ποντους σε 15 λεπτα πηρε 4 ριμπαουντ και αν ηταν λιγο πιο προσεχτικος θα ειχε για πλακα 14 ποντους (ουσιαστικα παιζει πρωτη φορα στην Ευρωπη και σημερα ηταν αντιπαλος με Ταβαρες και Ιμπακα σαφως συναντησε μεγαλες δυσκολιες αλλα τα περιθωρια βελτιωσης του κυριως οταν πατησει καλυτερα στα ποδια του σε Ευρωπαικους αγωνες ειναι μεγαλα κυριως επιθετικα -αμυντικα θελει πολυ περισσοτερη δουλεια )
Οι Οσμαν Παπαπετρου και Ερνανγκομεθ απεδωσαν πολυ καλα καθως εδωσαν πολλες και πολυτιμες επιθετικες λυσεις σημειωσαν 41 ποντους σε 60 (αγωνιστικα λεπτα (0,68 ποντους ανα λεπτο) με 8/12 τριποντα ! μαζεψαν 10 ριμπαουντ και 0 λαθη!
Ο Ναν αν και δεν ειναι πνευματικα στα καλυτερα του (τον παιζουν συνεχεια στο οριο του φαουλ η και πανω απο αυτο πολλα κρατηματα ,επαφες με σωμα που στα δυο τελευταια παιχνιδια οι διαιτητες εχουν αφησει με αποτελεσμα να εκνευριζεται ευκολα )
Ακομα και ετσι ο Ναν ειναι ΝΑΝ σημειωσε 23 ποντους με 6 ασιστ για 2 λαθη (το ενα λαθος ειναι το επιθετικο αντιαθλητικο που χρεωθηκε) σουταρε με 9/15 (60%) το ενα σουτ ηταν μακρινο απο τη μεση του γηπεδου στο τελειωμα του ημιχρονου -ουσιαστικα ειχε 9/14 (64,3%) σουτ ενω βοηθησε και στα ριμπαουντ με 4 .
Γκραντ πηρε ελαχιστες επιθεσεις αν και αγωνιστηκε 23 λεπτα (3π με 1/3 σουτ) και ειχε 3 ασιστ για 0 λαθη.
Λεσορτ αγωνιστηκε λιγοτερο απο 24 λεπτα 8π με 4/4 σουτ και 7 ριμπαουντ κουρασμενος χωρις την ιδια ενεργεια ακομα (σε σχεση με περυσι)
Η ομαδα θα βρει τον ρυθμο της εχουμε το σωστο ροστερ και το σωστο προπονητη να συνθεσει σωστα το παζλ .
Ωραία η ανάλυση σου και συμφωνώ 100%
Την προηγούμενη αγωνιστική έλεγα ότι οι παίκτες συνειδητά η ασυνείδητα κράτησαν δυνάμεις για την Ρεάλ, τελικά απλώς αυτήν την περίοδο δεν παίζουν άμυνα σε υψηλή ένταση.
Ο Σλούκας περνάει τέτοια διαστήματα ντεφορμαρίσματος, θα επανέλθει κάποια στιγμή, δεν έγινε ξαφνικά μέτριος παίκτης, για μένα δεν πρέπει να υπάρχει γκρίνια, όχι ακόμα τουλάχιστον.
Θα κρατούσα στα θετικά την πρώτη καλή εμφάνιση του Οσμάν και του Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι ήδη +2 παίκτες στο ροτέιτον σε σχέση με πέρυσι που ο Παπαπέτρου είχε τραυματιστεί και άρχισε να κάνει εμφανίσεις που θύμιζαν διεθνή παίκτη στα play off και μετά.
Στο 4 πάλι γίνεται το ανάποδο, ο Μήτογλου είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά και συνέχισε πολύ καλά ενώ ο Ερναγκόμεζ ψαχνόταν, φέτος ο Ερναγκόμεζ είναι πιο έτοιμος αλλά ο Μήτογλου είναι σε κακή κατάσταση.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1728
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Οκτ 18, 2024 9:27 am

Ο Σλουκας ξερουμε οτι αργει να παρει μπροστα,και περσυ δεν ξεκινησε καλα την σεζον.Και κυριως μην ξεχνατε οτι ειχε τραυματισμο το καλοκαιρι και ουσιαστικα δεν εκανε προετοιμασια.Θα αργησει να ανεβασει την αποδοση του στα επιπεδα που μπορει,και θελουμε.

Γενικα η ομαδα ειναι φανερα εκτος φορμας αυτην την περιοδο,και νομιζω οτι γενικα αυτη ειναι και η πορεια των ομαδων του Αταμαν, δεν ξεκινανε καλα και σταδιακα μεσα στην σεζον ανεβαζουν ρυθμο.

0
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Παρ Οκτ 18, 2024 9:45 am

Η διαφορα χθες στο παιχνιδι ηταν ο Ταβαρες αν πχ ηταν αναποδα τα σεντερ δλδ εμεις τον Ταβαρες και η Ρεαλ τον Λεσορ θα κερδιζαμε...ωρες ωρες μου θυμιζει οταν ημασταν γυμνασιοπαιδα και πηγαιναμε να παξουμε με παιδακια δημοτικου και ειχαμε 20 ποντους διαφορα στο υψος.... ο Ταβαρες πραγματικα εκανε παρτυ και στις 2 ρακετες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2587
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Οκτ 18, 2024 9:55 am

Από χτες το μόνο πραγματικά ανησυχητικό ήταν η χρησιμοποίηση του Μπράουν.

Πρέπει να προσαρμοστεί αλλά δεν θα προσαρμοστεί αν δεν παίζει, έπαιξε 4 λεπτά σε μέρα που ούτε ο Σλούκας ούτε ο Γκράντ ήταν καλοί.
Δεδομένα θέλει χρόνο και μπάλα στα χέρια, αν θα τον έχουμε για 15 λεπτά φοβάμαι για δεύτερο Βιλντόζα.

Για τα υπόλοιπα είναι πολύ νωρίς ακόμα, σίγουρα θα χρειαστούμε ο Σλούκας να είναι στο περσινό επίπεδο την άνοιξη αν θέλουμε final 4.

Σχετικά με τον Γιουρτσεβέν εγω από χτες είμαι ικανοποιημένος.
Αν μπορεί να στέκεται για 15 λεπτά έστω με τα θέματα του απέναντι σε Ταβάρες-Ιμπάκα και μπορεί σταθερά να δίνει αυτά τα 15 λεπτά ανεξαρτήτως αντιπάλου είμαστε οκ για δεύτερο 5αρι.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1322

Παρ Οκτ 18, 2024 10:02 am

Ο παο μονο να βελτιωθει μπορει. Εχει εναν πολυ καλο ασσο ο οποιος δεν αξιοποιειται σωστα ακομη ειδικα τωρα που καινο σλουκας ειναι η σκια του εαυτου του. Ειπα και εγω οτι δεν πιστευω ονσλουκας να ξανακανει τοσο καλη χρονια οσο περυσι αλλα τετοιο χωμα δεν θα ειναι με τιποτε. Πιστευω οτι ενα 12π. Και 6-7 ασσιστ θα το εχει ξανα πολυ συντομα και σε σταθερη βαση. Ο γκραντ ειναι η σκια του εαυτου του τα τελευταια παιχνιδια εκτελεστικα και αυτο ειναι πληγμα καθως ειναι ονπαικτης που κρατουσε τον Παο σε πολλα παιχνιδια οταν ολα πηγαιναν στραβα. Φυσικα πιστευω και οτι αυτος θα επανελθει- αμυντικα ειναι καλα ακομη. Απο τον Οσμαν μονο καλυτερα περιμενω καθως ειναι παικταρας και δεν εννοω μονο επιθετικα αλλα περιμενω να δωσει ενεργεια στον Παο. Ο χουαντσο κανει στεπ απ επιτελους και πιστευω οτι οσο παιρνει χρονο τοσο θα σταθεροποιειται σε επιπεδα εθνικης ισπανιας. Ο μητογλου μονο στο πεντε μπορει γιατι ειναι αργος για τεσσαρι ενω ειναι αρκετα δυνατος για να μπορει ν παιξει τη θεση πεντε απεναντι σε ελαφρια πενταρια. Ο παπαπετρου γελαω με καποιους που τον ελεγαν πρωην παικτη οταν ο παικτης εχει μαθε στον πρωταθλητισμο απο οταν ηταν 21 ετων. Ενταξει δεν ειναι για πρωτο βιολι αλλα δεν ξερω πολλες ομαδες με αναπληρωματικο τριαρι επιπεδου του Παπι. Ο ναν θα βαλει 20 ποντους βρεξει χιονισει εχτες πηρε καποιες προσπαθειες που δεν του αναλογουσαν και φανηκε να ειναι κακος που δεν ηταν μεσα απο την στατιστικη αλλα σε καποια σημει ηταν κακος στην αποφαση του. Για να ανεβει και αυτος και να γινει ο ναν του τελευταιου τριμηνου δηλαδη μετρημενος στις αποφασεις του πρεπει να ανεβει καινο σλουκας ή ο μπραουν. Ο λεσορ λογικο να μην αποδωσει οπως αλλη φορα οταν πριν δυο μερες επαιξε με μια πολυ αθλητικη ομαδα και σημερα ειδε απεναντι του τον καλυτερο σεντερ της διοργανωσης και τον σεντερ με την μεγαλυτερη καριερα που παιζει στην ευρωπη. Μοναδικη παραφωνια ο Γιουρτσεβεν. Γενικα τον βλεπω τον Παο να νικαει ευκολα την φενερ στο επομενο καθως τωρα το πρεπει το εχει αυτος

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1104
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Παρ Οκτ 18, 2024 10:57 am

Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
Κι εγώ που νόμιζα ότι η μόνη λύση είναι ανελέητο κράξιμο & μποϊκοτάζ στα μιντιακά προϊόντα των Ελλήνων ολιγαρχών που αγοράζουν κανάλια και ΜΜΕ και τραμπουκίζουν παιδάκια των 700€ το μήνα για να γράψουν αυτό που θέλουν…

3
3 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1104
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Παρ Οκτ 18, 2024 11:00 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Οκτ 18, 2024 8:56 am
.

Στη φετινή ευρωλίγκα ένα ποσοστό νικών 55% σε βάζει λογικά 5άδα..
Ένα τέτοιο ποσοστό σε αφήνει σίγουρα εκτός 6αδας και οριακά σε βάζει play in.

2
2 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”