Euroleague Round 13 : Panathinaikos AKTOR Athens vs FC Barcelona

Συντονιστής: Captains

villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Δεκ 03, 2024 11:44 pm

redcard έγραψε:
Τρί Δεκ 03, 2024 11:41 pm
Οντας νεο μέλος στο forum, έχω δεχτεί τη μη συζήτηση για διαιτησία ως όρο του "παιχνιδιου". Και από μένα είναι σωστή ως λογική γιατί η συζήτηση αυτή μεταξύ Ολυμπιακοπαναθηναικών ούτως ή άλλως δε βγάζει πουθενα.

Αλλά πιστεύω δεν απαγορεύεται να σχολιάσω τη "συμμετοχή" του Αταμαν στο παιχνίδι με την είσοδο του στον αγωνιστικο χώρο σχεδόν σε κάθε ματς εν ώρα αιφνιδιασμού. Σήμερα μπήκε 1.5 μέτρο μέσα στο γήπεδο, σε λίγο θα στήνεται κιόλας να πάρει επιθετικό φάουλ.

Δε ξέρω τι μπορεί να κάνει η διοργάνωση αλλά δε μπορεί να επιβραβεύει αυτή τη "τακτικη", είναι τόσο εξώφθαλμο που καταντάει πάρα πολύ ενοχλητικό.
ενταξει ειναι τερμα ιδιορυθμος και εχει φαει αρκετες αποβολες νομιζω στην καριερα του τι να του κανουν δλδ να του βαλουν διχτυ μπροστα ή λουρακι δεμενο στον παγκο? γιαυτο υπαρχει η τεχνικη ποινη

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 622

Τρί Δεκ 03, 2024 11:47 pm

redcard έγραψε:
Οντας νεο μέλος στο forum, έχω δεχτεί τη μη συζήτηση για διαιτησία ως όρο του "παιχνιδιου". Και από μένα είναι σωστή ως λογική γιατί η συζήτηση αυτή μεταξύ Ολυμπιακοπαναθηναικών ούτως ή άλλως δε βγάζει πουθενα.

Αλλά πιστεύω δεν απαγορεύεται να σχολιάσω τη "συμμετοχή" του Αταμαν στο παιχνίδι με την είσοδο του στον αγωνιστικο χώρο σχεδόν σε κάθε ματς εν ώρα αιφνιδιασμού. Σήμερα μπήκε 1.5 μέτρο μέσα στο γήπεδο, σε λίγο θα στήνεται κιόλας να πάρει επιθετικό φάουλ.

Δε ξέρω τι μπορεί να κάνει η διοργάνωση αλλά δε μπορεί να επιβραβεύει αυτή τη "τακτικη", είναι τόσο εξώφθαλμο που καταντάει πάρα πολύ ενοχλητικό.
Τι άλλο να κάνει η ευρωλίγκα ; Παίρνει την τεχνική ποινή που προβλέπεται από τον κανονισμό και συνεχίζεται η ζωή. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα που οφείλει να λύσει η λίγκα από τα "κασκαντεριλικία" του Άταμαν ή τις "χριστοπαναγίες" του Μπαρτζώκα.

2
2 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Τρί Δεκ 03, 2024 11:49 pm

Εντωμεταξύ ο Μπράουν σημερα έβαλε 18 ποντους.

0
villiskabas

nba

Τρί Δεκ 03, 2024 11:51 pm

nikosvip έγραψε:
παιδια δεν φταινε τα γκαρντ σε καμια περιπτωση ..το θεμα ειναι οτι σε ολο το πρωτο ημιχρονο κανανε μπασιματακια και δεν μαρκαρε κανεις ..οταν τρως τοσο ευκολα καλαθι μετα ολα τα αλλα πανε περιπατο

0
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Δεκ 03, 2024 11:52 pm

nikosvip έγραψε:
Πλάκα κάνεις...

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1212
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Δεκ 03, 2024 11:57 pm

Που ενόχλησε και σβήστηκε το ποστ μου ότι η παικταρα ο ναν έκανε αρκετούς μάγκες όσο είναι στον παο;

0
villiskabas

nba

Τρί Δεκ 03, 2024 11:59 pm

tokalytero3d έγραψε:
Που ενόχλησε και σβήστηκε το ποστ μου ότι η παικταρα ο ναν έκανε αρκετούς μάγκες όσο είναι στον παο;
ρε αδερφε δεν θα σου απντησει κανεις αλλα θα σου απαντησω εγω αντε αν και εχω αλλα πραγματα να κανω θα ασχοληθω ....γτ θελεις να περασεις σε μια καφενειακου επιπεδου συζητηση το forum?

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Τρί Δεκ 03, 2024 11:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

tokalytero3d έγραψε:
Στο ειρωνικό ύφος της ακριβώς προηγούμενης πρότασης.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 302
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 04, 2024 12:01 am

Δύσκολη νίκη με ακόμα μία μέτρια επι του συνόλου εμφάνιση (κάκιστη αμυντικά) ειδικά στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο.
Η ομάδα δεν έχει το σωστό ρυθμό και όλα ξεκινάνε από την άμυνα ,καθώς με καλή άμυνα (άστοχο σουτ και ριμπάουντ ή κλέψιμο) έχεις μεγάλη πιθανότητα να τρέξεις στον αιφνιδιασμό και να πετύχεις εύκολα καλάθια.
Η ομάδα παρόλο τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα (άμυνα ,επικοινωνία ,συνοχή ,συγκέντρωση και ψυχολογία) κατάφερε έστω και δύσκολα να κερδίσει .
Ο Ναν είναι πραγματικά απόλαυση σαν παίκτης με διαφορά του δεύτερου ,καλύτερος παίκτης της λίγκας, είναι ασταμάτητος .
Σήμερα ξεχώρισε και ο ΜΗΤΟΓΛΟΥ χρειάζονταν ένα καλό παιχνίδι και βοήθησε αφάνταστα την ομάδα.
Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι πνευματικό και όχι θέμα ταλέντου ή ποιότητας ,έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι έστω και δύσκολα θα βρούμε τον κατάλληλο ρυθμό .
Και σήμερα είδαμε πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια (οι διαφορές των ομάδων πολύ μικρές αγωνιστικά)
Η Παρί πέτυχε την πέμπτη της εκτός έδρας νίκη του φανταστικού Σορτς απέναντι στη Μακάμπι και εντός της εβδομάδας θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του Πειραιά.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα μια ήττα εκτός έδρας 6η σε 7 αγώνες! αυτή τη φορά από την θεωρητικά αδύναμη Βιλερμπάν !
Η Εφες κέρδισε έστω και δύσκολα τη Μπάγερν σε ένα απολαυστικό αγώνα (και οι δύο ομάδες με πρόβλημα στην άμυνα αλλά με εξαιρετικά ποσοστά στα σουτ)
Η Παρτιζαν τρίτη συνεχόμενη νίκη μετά τον Ερ Αστερας*,ΟΣΦΠ σήμερα κέρδισε και τη Ζαλγκίρις και περιμένει τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι.
Η Μπασκόνια δεύτερη συνεχόμενη εύκολη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (πρώτη εκτός έδρας ήττα της)
Πραγματικά όλες οι ομάδες εξαιρουμένου μόνο της Παρί έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους έως τώρα ,αυτό σαν γεγονός σίγουρα κάνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και θετικές και αρνητικές.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Δεκ 04, 2024 12:02 am

villiskabas έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
ρε αδερφε δεν θα σου απντησει κανεις αλλα θα σου απαντησω εγω αντε αν και εχω αλλα πραγματα να κανω θα ασχοληθω ....γτ θελεις να περασεις σε μια καφενειακου επιπεδου συζητηση το forum?
Έκπληξη! Του απάντησα.
Στο επόμενο σχόλιο του σε παρόμοιο ύφος θα πάρει και φάουλ.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
villiskabas

nba

Τετ Δεκ 04, 2024 12:05 am

μεγαλο κωλοπαιδο ο νουνες παιδια....απαραδεκτο αυτο που εκανε..που να μεγαλωσει κιολας

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 559
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Δεκ 04, 2024 12:11 am

kein έγραψε:
Τρί Δεκ 03, 2024 11:47 pm
redcard έγραψε:

Τι άλλο να κάνει η ευρωλίγκα ; Παίρνει την τεχνική ποινή που προβλέπεται από τον κανονισμό και συνεχίζεται η ζωή. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα που οφείλει να λύσει η λίγκα από τα "κασκαντεριλικία" του Άταμαν ή τις "χριστοπαναγίες" του Μπαρτζώκα.
Οι χριστοπαναγιες του Μπαρτζωκα αντιαισθητικες μεν αλλά δεν επηρεάζουν το παιχνίδι οπότε είναι άλλη συζήτηση.

Οι κανονισμοί αυτοί είναι όντως αλλά δεν έχουν γραφτεί στη πετρα. Θα μπορούσε να υπάρξει κατοχυρωση 2 ποντων όταν ο αντίπαλος προπονητής μπει εν ώρα αιφνιδιασμού + 1 βολή τεχνικής ποινής. Ή κάτι αντίστοιχο, δεν είναι δουλειά μου να το βρω αλλά κάτι εν πάσει περιπτώσει που θα αποθαρρύνει τους εξυπνακισμούς.

6
2 Εικόνα 1 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 302
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 04, 2024 12:24 am

https://www.instagram.com/reel/DDIb3xhM ... k2dXQycm10

Ακόμα πιο σημαντική στιγμή και από τη νίκη ,όταν ο Αταμαν ανακοινώνει ότι ο Παπαπετρου θα είναι πάλι μαζί μας στην ομάδα ,όλοι οι παίκτες ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν .

1
1 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 478

Τετ Δεκ 04, 2024 12:27 am

Δήλωσε ο Αταμάν ότι η παρουσία του Μήτογλου βοήθησε τον Ναν να βρει χώρους, η δική μου αίσθηση είναι ότι ο Μήτογλου απλά έβαλε σημαντικά σουτ και ο υπερπαιχτης Ναν απλά τα εσταζε με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.

Άρρωστη παιχταρα!

Τώρα αυτό που κάνει ο Αταμάν είναι θλιβερό και είναι ο ορισμός του αντιαθλητικου όπου στα αγγλικά η λέξη είναι πιο ακριβής "unsportsmanlike", που είναι συνώνυμο του "dishonored". Τώρα γιατί πρέπει πάντα να εμφανίζεται και ο Μπαρτζώκας στην κουβέντα με κάπως μέτριο whataboutism με ξεπερνά. Ας ελπίσουμε να προβλεφθεί κάτι στον κανονισμό και για αυτές τις περιπτώσεις

2
2 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Δεκ 04, 2024 12:28 am

forest79 έγραψε:
Τετ Δεκ 04, 2024 12:24 am
https://www.instagram.com/reel/DDIb3xhM ... k2dXQycm10

Ακόμα πιο σημαντική στιγμή και από τη νίκη ,όταν ο Αταμαν ανακοινώνει ότι ο Παπαπετρου θα είναι πάλι μαζί μας στην ομάδα ,όλοι οι παίκτες ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν .
Εντάξει βγηκε τώρα ο Αταμάν να μας πει ότι συγχωρεί τον Παπαπέτρου λες και είναι κάνα μαθητακι που έκανε σκανδαλιά.

Εγώ αν ήμουν ο Παπαπέτρου δεν θα είχα καμία όρεξη να παίξω. Θα μου πεις και τι έχει κάνει ο Παπαπέτρου τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Όπως και να έχει πολύ άκομψο

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”