Τι απο αυτα θα μπορούσε να κάνει ο Στουντεμαιρ;
Η μακαμπι τον πήρε σαν 12ο παικτη λογω του τραυματισμου του Ζουσμαν και επειδή έχει Ισραηλινο διαβατήριο. Στον Παναθηναικο δεν θα είχε καμία λογική ή χρησιμότητα η απόκτηση του
Συντονιστής: Captains
καλα μη το λες. δες τι γινεται στο ποδοσφαιρο. δε βλεπω ουτε Γ πασκοσμιο ουτε τιποτα.john wick έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2020 5:15 pmη αλήθεια είναι (βάζω 1ο τον εαυτό μου) δεν μας πιάνει κανείς κ πουθενά...
μας παίζουν 12Χ και μας χάνουν...![]()
υ.γ
χωρίς καμμιά διάθεση να πικάρω τους φίλους Ολυμπιακούς , εάν αυτά που γίνονται εδώ και 2 χρόνια στο λιμάνι γίνονταν στο Οακα δεν ξέρω κ γω τι θα είχαμε κάνει , μήπως Γ' παγκόσμιο πόλεμο;;
πρέπει να είμαστε μακράν οι πιο γκρινιάρηδες οπαδοί στην Ευρώπη.
irving έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2020 5:46 pmκαλα μη το λες. δες τι γινεται στο ποδοσφαιρο. δε βλεπω ουτε Γ πασκοσμιο ουτε τιποτα.john wick έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2020 5:15 pmη αλήθεια είναι (βάζω 1ο τον εαυτό μου) δεν μας πιάνει κανείς κ πουθενά...
μας παίζουν 12Χ και μας χάνουν...![]()
υ.γ
χωρίς καμμιά διάθεση να πικάρω τους φίλους Ολυμπιακούς , εάν αυτά που γίνονται εδώ και 2 χρόνια στο λιμάνι γίνονταν στο Οακα δεν ξέρω κ γω τι θα είχαμε κάνει , μήπως Γ' παγκόσμιο πόλεμο;;
πρέπει να είμαστε μακράν οι πιο γκρινιάρηδες οπαδοί στην Ευρώπη.
βεβαια ολο αυτο συσσωρευεται και αμα πεσει και το μπασκετ, εκει θα υπαρξει ξεσπασμα. γι αυτο ισως εχουμε γινει πιο γκρινιαριδες στο μπασκετ.
τωρα για τον στουντεμαιρ, ο τυπος παει μακαμπι για βαθος στο ροστερ μιας και εχει ισραηλιτικο διαβατηριο. εχουνε χαντερ και εισι αυτοι οχι γουαιλι παπαγιαννη.
To post μου δεν έχει να κάνει με το πόσο ταιριαστό fit είναι/θα ήταν ο Αmare, αλλά με την μόνιμη γκρίνια και την αντίδραση μεγάλης μερίδας-όχι μόνο εδώ- που γράφανε για παλαίμαχους,οτι μας κοροιδεύουν με τον παππού,οτι δεν έχουμε λεφτά και όλα τα κλασικά τα οποία ακούμε σε μόνιμη βάση.
Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Με υγιή τον Ερτέλ (επιστρέφει σιγά- σιγά) ο χρόνος του θα μειωθεί σημαντικά. Ντιλέινι - Ερτέλ είναι δυο παίκτες που μπορούν να πάρουν λεπτά και στο 2, πέρα από τον βασικό Χίγκινς αλλά και τους Αμπρίνες- Χάνγκα που σε ψηλά σχήματα επίσης ανεβαίνουν στο sg.
Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2020 8:08 pmπαντως ο kuric που προτεινετε και ειναι ελευθερος για του χρονου μια χαρα τελεια ταιριαζει σε μας! πλαγιος με σουταρα στο 2-3 και με πολυ off ball παιχνιδι και με σχετικα καλη πασα και χειρισμο ειναι οτι πρεπει!
εκτος απο ολα αυτα ειναι και του πιτινο απο το λουιβιλ οποτε εχει νοημα η αποκτηση του σε ολα τα επιπεδα. πιστευω πως με ενα 800αρι ερχεται!
με αυτον στο 2-3 με τον παπι στο 3, μετα θες εναν φθηνο ρολιστα 3 n' d αθλητικο παικτη και τιποτα αλλο.
επισης για του χρονου θα πρεπει να παρουμε αποφαση και για τον καλαιτζακη. ή θα ειναι 4ο γκαρντ της ομαδας ή θα παει αλλη μια χρονια δανεικος. για μενα να παει δανεικος σε μια πιο δυνατη ομαδα.
το φορματ της ομαδας για μενα πρεπει να ειναι καπως ετσι:
1. καλαθης-δημιουργικος ασσος τυπου κολομ
1-2. defensive stopper τυπου χακετ
2. φριντετ
2-3. κουρικ
3. παπι- ρολιστας 3 n' d στυλ μπραμος
4. τομας-μητογλου
4-5. μπεντιλ ή αλλος σε στυλ τετοιο
5. θηριο παικταρας 2,10 με 1 μυριο + συμβολαιο- παπαγιαννης.
και 13ος παπαδακης.