2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- j-kidd13
- Reactions: 1726
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι μικροι πρεπει να παιξουν.Και ο Μαντζουκας,και ο Π.Καλαιτζακης,και ο Γιωργος, αν αποκτηθει.
Και εγω θα ηθελα παικτη στο 3, αλλα και το να δωσουμε την ευκαιρια στους μικρους να παιξουν,δεν ειναι καταδικαστικη αποφαση.Ο Μαντζουκας στα ματς που πηρε λιγο χρονο,εδειξε οτι μπορει να προσφερει.Και ο Π.Καλαιτζακης ερχεται απο σουπερ σεζον
Και εγω θα ηθελα παικτη στο 3, αλλα και το να δωσουμε την ευκαιρια στους μικρους να παιξουν,δεν ειναι καταδικαστικη αποφαση.Ο Μαντζουκας στα ματς που πηρε λιγο χρονο,εδειξε οτι μπορει να προσφερει.Και ο Π.Καλαιτζακης ερχεται απο σουπερ σεζον
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νταξει εγω διαφωνω λιγο οτι δεν μπορει καθολου στο 3 ο Πασαλ. Δυο σκορπια 5λεπτα μπορει να τα δινει. Βασικα εγω σκεφτομαι οτι μπορει να ξεκιναει σαν 3αρι στο 1ο και 3ο δεκαλεπτο και μετα να παιζει περισσοτερο στο 4, αναλογα και αν ειναι καλα ή οχι ο Ντερικ.
Παντως αν ερθει, δεν θα ερθει για 2ο 4αρι, ουτε ο Ντερικ ηρθε για 10λεπτα. Θα παιζουν αρκετα μαζι στο 3-4 και θα ειμαστε αρκετα με ψηλα σχηματα. Ετσι οπως το σκεφτομαι αν ερθει ο Πασαλ, τοτε θα ξεκιναμε με ψηλα σχηματα για να παιρνουμε τα ριμπαουντ και να τους δερνουμε ολους, με αργο ρυθμο (Ραντονιτς-Αρτζι γουσταρουν τετοια σχηματα και τετοιο στυλ μπασκετ), ενω καθως θα κλεινουν τα ματσακια θα παιζουμε με πιο χαμηλο σχημα με Πασαλ 4αρι ή ακομα και στο 5 και αλλαγες σε ολα τα σκριν.
Αν το σκεφτονται καπως ετσι, εμενα δεν με χαλαει καθολου, καθως οπως εχω ξαναπει ομαδες με μικρα μπατζετ, μονο με αθλητικοτητα-ξυλο-ριμπαουντ-σουτ θα προχωρησουν. Αν κλεισουμε ροστερ με Πασαλ ουσιαστικα εχουμε μια τετοια ομαδα, απλως δεν θα ειμαστε και τοπ στο τριποντο, που ετσι και αλλιως οι ομαδες του Ραντονιτς δεν σουταρουν πολυ.
ΥΓ Με τον Πασαλ ο Αρτζι θελει εναν glue guy να ριχνει ξυλο παντου, να δενει την ομαδα, να ανεβαζει πολυ την ψυχολογια της ομαδας με την ενεργεια του και τα καρφωματα, ενω ο Ραντονιτς ισως βλεπει εναν παικτη στυλ Καλινιτς που μπορει απο το 4 να παιξει 1vs1 και να χτυπησει πολυ στα close outs. Ενδιαφερον.
ΥΓ1 Με Γ. Καλαιτζακη που λενε θα παρουν και με Πασαλ, σιγουρα Χουγκαζ ή Μαντζουκας (λογικα ο πρωτος) δεν θα παιζουν ποτε. Επισης αν ξεκιναει στο 3 ο Πασαλ, μια χαρα θα λογιζεται ως 4αρι ο Μαντζουκας, καθως στο 3 θα ειναι λιγο ο Πασαλ, λιγο ο Μαριους, λιγο τα Καλαιτζακια. Ακομα και ετσι δηλαδη πιο πολυ στο 4 θα βρισκε χρονο.
Παντως αν ερθει, δεν θα ερθει για 2ο 4αρι, ουτε ο Ντερικ ηρθε για 10λεπτα. Θα παιζουν αρκετα μαζι στο 3-4 και θα ειμαστε αρκετα με ψηλα σχηματα. Ετσι οπως το σκεφτομαι αν ερθει ο Πασαλ, τοτε θα ξεκιναμε με ψηλα σχηματα για να παιρνουμε τα ριμπαουντ και να τους δερνουμε ολους, με αργο ρυθμο (Ραντονιτς-Αρτζι γουσταρουν τετοια σχηματα και τετοιο στυλ μπασκετ), ενω καθως θα κλεινουν τα ματσακια θα παιζουμε με πιο χαμηλο σχημα με Πασαλ 4αρι ή ακομα και στο 5 και αλλαγες σε ολα τα σκριν.
Αν το σκεφτονται καπως ετσι, εμενα δεν με χαλαει καθολου, καθως οπως εχω ξαναπει ομαδες με μικρα μπατζετ, μονο με αθλητικοτητα-ξυλο-ριμπαουντ-σουτ θα προχωρησουν. Αν κλεισουμε ροστερ με Πασαλ ουσιαστικα εχουμε μια τετοια ομαδα, απλως δεν θα ειμαστε και τοπ στο τριποντο, που ετσι και αλλιως οι ομαδες του Ραντονιτς δεν σουταρουν πολυ.
ΥΓ Με τον Πασαλ ο Αρτζι θελει εναν glue guy να ριχνει ξυλο παντου, να δενει την ομαδα, να ανεβαζει πολυ την ψυχολογια της ομαδας με την ενεργεια του και τα καρφωματα, ενω ο Ραντονιτς ισως βλεπει εναν παικτη στυλ Καλινιτς που μπορει απο το 4 να παιξει 1vs1 και να χτυπησει πολυ στα close outs. Ενδιαφερον.
ΥΓ1 Με Γ. Καλαιτζακη που λενε θα παρουν και με Πασαλ, σιγουρα Χουγκαζ ή Μαντζουκας (λογικα ο πρωτος) δεν θα παιζουν ποτε. Επισης αν ξεκιναει στο 3 ο Πασαλ, μια χαρα θα λογιζεται ως 4αρι ο Μαντζουκας, καθως στο 3 θα ειναι λιγο ο Πασαλ, λιγο ο Μαριους, λιγο τα Καλαιτζακια. Ακομα και ετσι δηλαδη πιο πολυ στο 4 θα βρισκε χρονο.
1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3316
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Paschall είναι πολύ καλός παίκτης για Ευρώπη ακόμα και εάν δεν κάνει την χρονιά που ήταν στους Γουόριορς.
Πέρσι στην Γιούτα βρέθηκε σε μια περίεργη κατάσταση, με εσωτερικά προβλήματα και αλλαγή φιλοσοφίας σε πιο γρήγορα σχήματα που δεν βοήθησαν κανέναν να προσαρμοστεί λόγω των προβλημάτων Gobert Mitchell. Για αυτό και ήταν χαμηλά τα νούμερα του .
Η αμοιβή του ήταν περίπου 1.7. Εκατομμύρια δολλάρια και φέτος θα πήγαινε στα 2.2. Μου φαίνεται περίεργο να μην πάρει πρόταση για συμβόλαιο σε μια χρονιά που τα τεσσαρια στο ΝΒΑ είναι περιζήτητα γιατί είναι λίγα στην free agency το 2022.
Δε ξέρω αν μπορεί να κατέβει στο τρία στην Ευρώπη αλλά νομίζω έχει τη δυνατότητα για κάποια λεπτά.
Πέρσι στην Γιούτα βρέθηκε σε μια περίεργη κατάσταση, με εσωτερικά προβλήματα και αλλαγή φιλοσοφίας σε πιο γρήγορα σχήματα που δεν βοήθησαν κανέναν να προσαρμοστεί λόγω των προβλημάτων Gobert Mitchell. Για αυτό και ήταν χαμηλά τα νούμερα του .
Η αμοιβή του ήταν περίπου 1.7. Εκατομμύρια δολλάρια και φέτος θα πήγαινε στα 2.2. Μου φαίνεται περίεργο να μην πάρει πρόταση για συμβόλαιο σε μια χρονιά που τα τεσσαρια στο ΝΒΑ είναι περιζήτητα γιατί είναι λίγα στην free agency το 2022.
Δε ξέρω αν μπορεί να κατέβει στο τρία στην Ευρώπη αλλά νομίζω έχει τη δυνατότητα για κάποια λεπτά.
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- benchwarmer
- Reactions: 1550
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Περίεργη περίπτωση ο Πασκάλ για να υπολογίσεις τι θέση ακριβώς θα παίξει και τι έχει στο μυαλό του ο Ράντονιτς. Πιθανότατα το πλάνο θα είναι να παίζουν μαζί στο 3-4 αρκετά, θα φανεί το πώς ακριβώς.
Οι 14 πόντοι μ.ο. στους Γουόριορς είναι λίγο "φουσκωμένοι", δεν θεωρώ ότι έχει το raw επιθετικό ταλέντο να κάνει αυτά που έκανε ο Μπέικον πχ, αλλά δεν το συζητώ ότι θα είναι μία σούπερ μεταγραφή, ενός παίχτη με ρόλο στο ΝΒΑ, σε καταπληκτική ηλικία.
Αρκεί να ξέρει το πού έρχεται και να έχει το κατάλληλο mentality.
Οι 14 πόντοι μ.ο. στους Γουόριορς είναι λίγο "φουσκωμένοι", δεν θεωρώ ότι έχει το raw επιθετικό ταλέντο να κάνει αυτά που έκανε ο Μπέικον πχ, αλλά δεν το συζητώ ότι θα είναι μία σούπερ μεταγραφή, ενός παίχτη με ρόλο στο ΝΒΑ, σε καταπληκτική ηλικία.
Αρκεί να ξέρει το πού έρχεται και να έχει το κατάλληλο mentality.
0
Διαφωνώ ότι δεν μπορεί να παίξει 3 ο Πασκάλ, 1.98 ειναι και την μπισταει την μπάλα απ ότι είδα. Σουτάρει καλά, μπορεί να μπει στο καλάθι με δύναμη, καλός ριμπάουντερ είναι, αλλαγές μπορεί να κάνει στην άμυνα, δυνατός είναι, το μόνο ερωτηματικό είναι αν έχει κίνητρο θέληση και την σωστή νοοτροπία για να παίξει Ευρώπη.
Δηλαδή το 3 τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει;
Μου θυμίζει Ρομειν Σάτο
Δηλαδή το 3 τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει;
Μου θυμίζει Ρομειν Σάτο
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειπα ηταν κακος για τους Ουοριορς, οχι για τον Παναθηναικο. Για τον Παναθηναικο ειναι μια καλη λυση πισω απο Ουιλιαμς. Στο 3 ΔΕΝ μπορει, στο υπογραφω ειδικα στην Ευρωπη που δεν υπαρχουν χωροι.Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 22, 2022 11:04 amΟ Eric Paschall (πως προφερεται Πασαλ ή Πασκαλ;) ειναι κυριως 4αρι και νομιζω εκει ειναι η θεση του. Σαν στυλ μου θυμιζει τον Χειζ που ειναι κυριως 4, αλλα παιζει και λιγο 3 οχι τοσο καλα βεβαια. Εχει πολυ καλη ντριμπλα για 4αρι, μετρια για 3αρι, σουτ οχι τοπ αλλα εδω με μικροτερες αποσταστεις μπορει να σουταρει καλυτερα, απο mid range νομιζω καλυτερος, ενω χτυπαει αρκετα στα close out ειδικα σαν 4αρι.
Αμυντικα σιγουρα ειναι δυνατος και αθλητικος, ειδικα για ευρωλιγκα μπορει να κυριαρχησει, αλλα δεν ξερω ομαδικα πως θα ανταποκριθει. Γενικα για εναν αμερικανο ειναι κορονα γραμματα πως θα παιξει εδω για αυτο ειναι σημαντικο να εχει υψηλη αντιληψη και μπασκετικο iq.
Εμενα σαν παικτης μου αρεσει και γενικοτερα θελουμε εναν τυπο glue guy αθλητικο με μουσκουλα και με καλο σουτακι εκει στο 3/4. Βεβαια ειναι κατα 80% 4αρι, αλλα αν μπορει να ξεκιναει ως 3αρι και να καταληγει ως 4αρι προς το κλεισιμο των αγωνων εγω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι μπαμ, βομβα και παικτης που θα κανει την διαφορα, αλλα φετος αυτο ειναι το καλο, οτι θελουμε να φτιαξουμε ορθολογικη ομαδα με σαφης ρολους χωρις να πρεπει καποιος να κανει ταρζανιες οπως περσι η αγαπη σας ο Νεντο και ο Μεικον. Φτιαχνουμε ομαδα κυριοι!
Παντως εγω δεν εχω πειστει οτι θα ερθει, καθως για πολλες ομαδες ΝΒΑ μια χαρα ρολιστας θα μπορουσε να ειναι και οχι με 1 μυριο συμβολαιο αλλα παραπανω. Οποτε δεν ξερω αν τελικα θα ρθει και τι συμβολαιο θα του δωσουμε (ελπιζω οχι πανω απο 1 μυριο).
Φιλε Hipster, εισαι τουλαχιστον υπερβολικος να λες οτι ειναι τοσο κακος παικτης. Και εχει στοιχεια που μας λειπουν και που γενικα χρειαζονται στην Ευρωλιγκα. Απλως οπως λες και συ δεν θα κανει την διαφορα ατομικα, αλλα επειδη φετος φτιαχνουν ομαδα και οχι Νεντοβιτσαδα, θα βοηθησει πολυ.
Και το ειπα και σε ανυποπτη στιγμη

Για να καταλαβεις οι Ουοριορς τον εδωσαν ανταλλαγη στη Γιουτα με ντραφτ 2 γυρου. Παρε παρε, φαση.
1
1

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Για να βγήκε το όνομα του πιστεύω είναι κοντά. Θα είναι τεράστια ξενερα να μην έρθει απο την στιγμή που βγήκε το όνομα του. Σίγουρα είναι παρά πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ κοντά. Μακάρι. Πάντως ο Ραντονιτς ξεπέρασε ότι προσδοκία είχα στον σχεδιασμό της ομάδας. Σαν να την έχτιζα εγώ την ομάδα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι και καλό
. Αλλά όλοι οι παίχτες που έχουμε πάρει μαρεσουν παρά πολύ εκτός του Αντριους που δεν τον εχω δει, και συμφωνώ σε όλες τις αποχωρήσεις αρκεί βέβαια να ολοκληρωθεί μια παρά πολύ καλή μεταγραφή στο 4-3
Πέρυσι έκραζα άπειρα με Περι και ιστορίες. Με Πρίφτη που δεν μου άρεσε ποτέ. Και εννοείται και με Έβανς και Σαντ Ρος. Τέλος πάντων εκραζα όλες τις μεταγραφές που κάναμε και φαινόταν που θα πάει η δουλειά, όπως και φέτος που θα πάει αν ολοκληρωθεί μια τοπ μεταγραφή ακομα

Πέρυσι έκραζα άπειρα με Περι και ιστορίες. Με Πρίφτη που δεν μου άρεσε ποτέ. Και εννοείται και με Έβανς και Σαντ Ρος. Τέλος πάντων εκραζα όλες τις μεταγραφές που κάναμε και φαινόταν που θα πάει η δουλειά, όπως και φέτος που θα πάει αν ολοκληρωθεί μια τοπ μεταγραφή ακομα
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Μακαρι να κλείσει , θα εχουμε το καλυτερο ροστερ των τελευταιων ετωνPhys87 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 22, 2022 12:48 pmΓια να βγήκε το όνομα του πιστεύω είναι κοντά. Θα είναι τεράστια ξενερα να μην έρθει απο την στιγμή που βγήκε το όνομα του. Σίγουρα είναι παρά πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ κοντά. Μακάρι. Πάντως ο Ραντονιτς ξεπέρασε ότι προσδοκία είχα στον σχεδιασμό της ομάδας. Σαν να την έχτιζα εγώ την ομάδα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι και καλό. Αλλά όλοι οι παίχτες που έχουμε πάρει μαρεσουν παρά πολύ εκτός του Αντριους που δεν τον εχω δει, και συμφωνώ σε όλες τις αποχωρήσεις αρκεί βέβαια να ολοκληρωθεί μια παρά πολύ καλή μεταγραφή στο 4-3
0
-
- Reactions: 402
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ποιότητα του Paschall, παίκτη ενεργού στο ΝΒΑ και μέλος rookie 5αδας, είναι αδιαμφισβήτητη.
Γενικά παίκτες που παίζουν εκεί τώρα είναι θεωρητικά πανέτοιμοι για Ευρώπη.
Αμφιβάλλω πως θα έρθει εν τέλει, αλλά αν γίνει, το καλό που προσφέρει είναι ότι είναι σκληροτράχηλος και πολυθεσίτης.
Προφανώς και μπορεί να παίξει λίγο και στο 3, όπως άνετα μπορεί για λίγα λεπτά και στο 5 ακόμα. Τέτοιους παίκτες θέλει ο coach, οπότε τη λογική τη βλέπω πίσω από αυτό. Δύναμη έχει, καλό σουτάκι για εδώ και αμυντικά είναι παραπάνω από αξιοπρεπής. Το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί (και ψυχολογικά ακόμα) στη νοοτροπία της ηπέιρου, καθώς πολλές ελιτ ομάδες μπορούν να του κάνουν τη ζωή πολύ δύσκολη. Ταλέντο πάντως έχει.
Επίσης, ο Ντίνος κολλάει πολύ τώρα (όταν επιστρέψει) γιατί είναι 4-5, οπότε δε θες Καββαδά ή Κώστα ή άλλο στοίχημα. Έχεις παίκτη που θα γράφει λεπτά και που είναι ελιτ ριμπάουντερ για λίγο στο 5. Συν ότι είναι stretch 5 όταν θα πάιζει εκεί, οπότε έχεις ακόμα μια επιλογή.
Και ο Hines αν μας έλεγε κάποιος ότι θα γίνει από τα καλύτερα center στην EL πριν τον δούμε, θα γελάγαμε. Πολλά αλλάζουν όταν έχεις σωστή καθοδήγηση και σχεδιασμό. Έτσι αναδυκνύεις παίκτες και χτίζεις καριέρες.
Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον ως τώρα σχεδιασμό, όποιος και να έρθει εν τέλει στο κενό του Παπαπέτρου. Πρώτη φορά με 2 PG και σοβαρό προπονητή με διαπιστευτήρια. Ακόμα κι αν δεν πάρουμε δυνατό pure SF, ο σχεδιασμός φαίνεται να είναι ορθολογικός δεδομένων των συνθηκών.
Γενικά παίκτες που παίζουν εκεί τώρα είναι θεωρητικά πανέτοιμοι για Ευρώπη.
Αμφιβάλλω πως θα έρθει εν τέλει, αλλά αν γίνει, το καλό που προσφέρει είναι ότι είναι σκληροτράχηλος και πολυθεσίτης.
Προφανώς και μπορεί να παίξει λίγο και στο 3, όπως άνετα μπορεί για λίγα λεπτά και στο 5 ακόμα. Τέτοιους παίκτες θέλει ο coach, οπότε τη λογική τη βλέπω πίσω από αυτό. Δύναμη έχει, καλό σουτάκι για εδώ και αμυντικά είναι παραπάνω από αξιοπρεπής. Το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί (και ψυχολογικά ακόμα) στη νοοτροπία της ηπέιρου, καθώς πολλές ελιτ ομάδες μπορούν να του κάνουν τη ζωή πολύ δύσκολη. Ταλέντο πάντως έχει.
Επίσης, ο Ντίνος κολλάει πολύ τώρα (όταν επιστρέψει) γιατί είναι 4-5, οπότε δε θες Καββαδά ή Κώστα ή άλλο στοίχημα. Έχεις παίκτη που θα γράφει λεπτά και που είναι ελιτ ριμπάουντερ για λίγο στο 5. Συν ότι είναι stretch 5 όταν θα πάιζει εκεί, οπότε έχεις ακόμα μια επιλογή.
Και ο Hines αν μας έλεγε κάποιος ότι θα γίνει από τα καλύτερα center στην EL πριν τον δούμε, θα γελάγαμε. Πολλά αλλάζουν όταν έχεις σωστή καθοδήγηση και σχεδιασμό. Έτσι αναδυκνύεις παίκτες και χτίζεις καριέρες.
Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον ως τώρα σχεδιασμό, όποιος και να έρθει εν τέλει στο κενό του Παπαπέτρου. Πρώτη φορά με 2 PG και σοβαρό προπονητή με διαπιστευτήρια. Ακόμα κι αν δεν πάρουμε δυνατό pure SF, ο σχεδιασμός φαίνεται να είναι ορθολογικός δεδομένων των συνθηκών.
2
2

- shaq7
- Reactions: 6685
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εμενα μου φαινεται πιο ευκολα θα παταει 5 παρα 3..ειναι μπουλντοζα ο τυπος σαν σωματοδομη μοιαζει με τον χασαν οταν ειχε παχυνει..Στο 5 παιζει χαλαρα στην ευρωπη αποτι βλεπω εγω..Στο 4 παντως θα κανει θραυση νομιζω με την εκρηκτικοτητα και αθλητικοτητα που ειδα,μοιαζει με εκεινον τον οτζελεγιε που θελει η εφες.
0