Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Πέμ Ιουν 18, 2026 12:33 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν νομιζω οτι προκαλει φοβο στους ολυμπιακους να ρθει ο ζοτς,νομιζω οι περισσοτεροι θελουμε να ρθει κιολας..
-ισως βαλει χαλιναρι στον δπγ και εχουμε λιγοτερη τοξικοτητα
-αν δεν βαλει παλι θα εχει σοου η μεταξυ τους σχεση
-θα ειναι ωραια η κοντρα μπαρτζω ζοτς και εκει σοου θα εχει
νομιζω ολοι κερδισμενοι βγαινουμε..και για τον παο σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση αυτην την στιγμη.
αν καταφερει να κρατησει το ονομα που εχτισε στον παο η θα αποδομηθει με τα χρονια ειναι ενα θεμα..ειναι πολυ δυσκολο να κρατηθει αλλα απο την αλλη ζοτς και απεριοριστο μπατζετ πιθανον να ειναι συνταγη επιτυχιων ακομα.
-αν δεν βαλει παλι θα εχει σοου η μεταξυ τους σχεση
νομιζω ολοι κερδισμενοι βγαινουμε..και για τον παο σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση αυτην την στιγμη.
αν καταφερει να κρατησει το ονομα που εχτισε στον παο η θα αποδομηθει με τα χρονια ειναι ενα θεμα..ειναι πολυ δυσκολο να κρατηθει αλλα απο την αλλη ζοτς και απεριοριστο μπατζετ πιθανον να ειναι συνταγη επιτυχιων ακομα.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχετε σβησει τα σχολια μου αλλα κρατησει αυτο πχ.
Πραγματικα αναρωτιεμαι καμια φορα τι θεωρειτε προκλητικο
[/quote]
Δεν είναι και το πιο εύκολο να πηγαίνεις πίσω και να βρίσκεις όλη την ροή της συζήτησης όλα τα άλλα όπως είδες διαγράφησαν. . Προφανώς θα σβηστεί και αυτό. Μην το πέρνετε τόσο προσωπικά το θέμα.
Πραγματικα αναρωτιεμαι καμια φορα τι θεωρειτε προκλητικο
[/quote]
Δεν είναι και το πιο εύκολο να πηγαίνεις πίσω και να βρίσκεις όλη την ροή της συζήτησης όλα τα άλλα όπως είδες διαγράφησαν. . Προφανώς θα σβηστεί και αυτό. Μην το πέρνετε τόσο προσωπικά το θέμα.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο ρόλος του μπορεί να είναι να πηγαίνει και αυτός να προπονείται στις...προαιρετικές προπονήσεις του Ομπράντοβιτς για να βρίσκει ευκαιρία ο Ομπράντοβιτς να την λέει σε όσους δεν πηγαίνουν. (για όσους έχουν δει τον Μπόγρη να λέει για την συνεργασία του με τον Ζοτς)nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 12:57 pmΠω...δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ο Διαμαντίδης για μανατζερικό ρόλο![]()
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από πού κι ως πού μας συμφέρει να μειωθεί η τοξικότητα; MVP μας είναι ο ντιπιτζιςshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 12:37 pmδεν νομιζω οτι προκαλει φοβο στους ολυμπιακους να ρθει ο ζοτς,νομιζω οι περισσοτεροι θελουμε να ρθει κιολας..
-αν δεν βαλει παλι θα εχει σοου η μεταξυ τους σχεση![]()
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να του έκανε μεντορσιπ πώς να ρίξει την Κοκκίνου, γιατί από μπάσκετ λίγα πράγματα.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 1:08 pmΑυτό το "ο μπογρης μιλάει για τη συνεργασία του με Ζοτς" μου θυμίζει τον αλεφαντο που μίλαγε για τον Ερνστ Χαπελ κ πόσα έμαθε διπλα του![]()
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγω ειχα ακουσει μια συνεντευξη του χαπελ που ελεγε ποσα εμαθε διπλα στον αλεφαντοbig_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 1:08 pmΑυτό το "ο μπογρης μιλάει για τη συνεργασία του με Ζοτς" μου θυμίζει τον αλεφαντο που μίλαγε για τον Ερνστ Χαπελ κ πόσα έμαθε διπλα του![]()

- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ήξερε μπάσκετ ο Μπόγρης, και κινήσεις είχε και τοποθετήσεις και τακτική αντίληψη. Απλώς η αθλητικότητα του ήταν κάτω του μετρίου για να σταθεί στην Ευρωλίγκα.brandon_roy έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 1:09 pmΜπορεί να του έκανε μεντορσιπ πώς να ρίξει την Κοκκίνου, γιατί από μπάσκετ λίγα πράγματα.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 1:08 pmΑυτό το "ο μπογρης μιλάει για τη συνεργασία του με Ζοτς" μου θυμίζει τον αλεφαντο που μίλαγε για τον Ερνστ Χαπελ κ πόσα έμαθε διπλα του![]()
Εγώ πάντως έχω απολαύσει πολλές ιστορίες που έχει διηγηθεί για την περίοδο που ήταν στον Παναθηναϊκό, αν είναι δηλαδή και αληθινές.
Η συγκεκριμένη αν θυμάμαι καλά με τις προαιρετικές τον είχε πετύχει στο δρόμο κάπου και του την είχε πει που δεν πήγε στην προαιρετική ενώ ο Μήτσος πήγαινα πάντα και φυσικα΄πρώτος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο