Κλασικός στελεγάκιας είναι, που κατά βάθος εύχεται/προτιμάει να αποτύχει η ομάδα που υποστηρίζει (αν υποθέσουμε ότι είναι όντως Παναθηναϊκός) για να μπορεί να βγει μετά και να πει ότι δικαιώθηκε σε αυτά που έλεγε...MichaelKoch έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 1:04 pmΚλασικός γεροξεκουτης που ξέμεινε απ τη χρυσή εποχή του πράσινου ήλιου, ξέρει τα πάντα, έχει γνώμη γι όλα..κάτι βλακείες έλεγε αυτός τη χρονιά που πήραμε την Ευρωλίγκα, μετά κλασική κωλοτουμπα και τώρα πάλι τα ίδια.. τέτοιους θέλει το ακροατήριο για να κάνουν ακροαματικότητα τα ραδιόφωνα, αμφιβάλω αν είναι παναθηναϊκός βέβαια..
Παναθηναικός - Offtopic
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω αφού λήγει το συμβόλαιο του τέλος της χρονιάς. Περισσότερες πιθανότητες δίνω απλά να το λέει γιατί μέχρι πρότινος είχε κάνει μπουγάδα τον Αταμάν και επειδή την βλέπουν να έρχεται η πιθανή διασταύρωση με την Βαλένθια όπου θα δείξει τα προβλήματα που υπάρχουν στον πάγκο, είπαν να το παίξουν αντικειμενικοί.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 7:08 pmΤους τελευταίους μήνες ο Παπαθεοδώρου ασκεί πολύ έντονη κριτική στον Αταμάν από όσο έχω παρακολουθήσει. Θα μπορούσε να είναι εντολή dpg μπας και παραιτηθεί;
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχει κανένα λόγο να παραιτηθεί και επίσης δεν έχει να κερδίσει η ομάδα κάτι από την παραίτηση του αυτή την περίοδο. Ο ΔΠΓ περιμένει να δει αν θα γίνει κάνα θαύμα για να δει τι θα κάνει. Αν τον πίστευε θα τον είχε ανανεώσει από τώρα.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 7:08 pmΤους τελευταίους μήνες ο Παπαθεοδώρου ασκεί πολύ έντονη κριτική στον Αταμάν από όσο έχω παρακολουθήσει. Θα μπορούσε να είναι εντολή dpg μπας και παραιτηθεί;
Το πως δουλεύει η Beobachter δεν το ξέρω. Δεν γνωρίζω τι γραμμή παίρνει και πόσο σφιχτά είναι τα λουριά. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποιος υπαίτιος για την κατάσταση της ομάδας (και ο κόσμος θέλει να ακούσει για αυτό) ε όταν τελειώσει η καραμέλα για βολές, διαιτησίες, βαλίτσες, και λοιπά γραφικά τότε θα τα πουν και λίγο για μερικούς παίκτες που δεν βλέπονται και δεν ξέρουν που βρίσκονται, ε έφυγε ο Χολμς και ο Γιουρτσεβέν τώρα, πρέπει σιγά σιγά να κοιτάξουμε προς τα πάνω. Τον ΔΠΓ για προφανείς λόγους δεν τον αγγίζει κανείς (αν και--όσο καταλαβαίνω--δεν έχει κάνει κάτι στραβό εδώ που τα λέμε) οπότε έχει αρχίσει (εδώ και καιρό πάντως) να ρίχνονται ευθύνες στον Αταμάν.
Δεν έχει κάτι στραβό φυσικά, έτσι είναι οι μάνατζερς. Επιδοκιμασία όταν παίρνεις κούπα, ευθύνες όταν χάνεις, έτσι πάει.
Edit: Είμαι λάθος, είδα ότι το συμβόλαιο είναι μέχρι το 2027 οπότε δεν ξέρω τι να σου πω. Νομίζω μεγάλα παιδιά είναι, θα μπορέσουν να βρουν λύση αν δεν ταιριάζουν.

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
στα πλευ οφ θα παραιτηθει?TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 7:08 pmΤους τελευταίους μήνες ο Παπαθεοδώρου ασκεί πολύ έντονη κριτική στον Αταμάν από όσο έχω παρακολουθήσει. Θα μπορούσε να είναι εντολή dpg μπας και παραιτηθεί;
νομιζω οτι δεν παρει ουτε την ευρωλιγκα ουτε το πρωταθλημα θα φυγει απο μονος του
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω γι αυτό είχα πει ότι είναι λίγο σενάριο συνωμοσίας. Απλά από το sdna μου έβγαζε ότι όλη η κριτική είναι λίγο επίτηδες. Ίσως για να φανεί ότι φταίει ο προπονητής μόνο και όχι ο ίδιος δεν ξέρω. Δεν πιστεύω ότι σκέφτεται λογικά ούτως ή άλλως.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 11:22 pmστα πλευ οφ θα παραιτηθει?TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 7:08 pmΤους τελευταίους μήνες ο Παπαθεοδώρου ασκεί πολύ έντονη κριτική στον Αταμάν από όσο έχω παρακολουθήσει. Θα μπορούσε να είναι εντολή dpg μπας και παραιτηθεί;
νομιζω οτι δεν παρει ουτε την ευρωλιγκα ουτε το πρωταθλημα θα φυγει απο μονος του
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο