Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Φεβ 20, 2024 2:50 pm

Λαρκιν-Γκραντ-Μωραιτης
Ναν-Σλουκας-Γκριγκονις
Χεζονια-Παπι-Καλαιτζακης
Μητογλου-Χουαντσο-Ματζουκας
Λεσορ-Κεβαριους-Αντε

Καπως ετσι σας βλεπω για του χρονου,με 8 ξενους και πληθωρα επιλογων σε ολες τις θεσεις......ας μην κολλησουμε στα ονοματα,δεν ξερω καν αν μπορει να ερθει πχ ο Λαρκιν (που δεν τα χει και πολυ καλα με τον Αταμαν--τεσπα)αλλα ειμαι βεβαιος οτι θα αποκτηθει βαρβατο,κακαλατο play.......

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Φεβ 20, 2024 3:04 pm

xomitsious έγραψε:
Τρί Φεβ 20, 2024 12:05 pm

Το ότι ο Γκριγκονις εμπλέκεται στο θέμα Χεζονια είναι βέβαια κάτι το οποίο ισχύει μόνο στο δικό σου το κεφάλι. Αλλά δεν πειράζει, συνέχισε να το λες 2-3 φορές κάθε εβδομάδα και στο τέλος μπορεί να το πιστέψει και κάνας άλλος.
ε και τι να λεει εδω στο δικο σου κεφαλι υπαρχει το ενδεχομενο να εχουμε συγχρονως γκριγκονις χεζονια ντορσει και παπαπετρου

η αν οχι ολου μαζι τοτε γκριγκονις-παπ > ντορσει-χεζονια

:roofl: :roofl: :roofl: :roofl: :roofl:

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1211

Τρί Φεβ 20, 2024 3:06 pm

Ο χουαντσο πάντως είναι παικταρας, δεν έχω καταλάβει ακόμα πως έχει καταφερει ο αταμαν να τον αχρηστεψει.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2319
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Φεβ 20, 2024 3:07 pm

tokalytero3d έγραψε:
Ο χουαντσο πάντως είναι παικταρας, δεν έχω καταλάβει ακόμα πως έχει καταφερει ο αταμαν να τον αχρηστεψει.
Καλά, δε φταίει πάντα ο προπονητής.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2787
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 20, 2024 3:17 pm

tokalytero3d έγραψε:
Μα και τον Κουκοτς να είχαμε, αν η μπάλα είναι στα χέρια των γκαρντ για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, τι να κάνει κι αυτός; :roll:

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Φεβ 20, 2024 3:21 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Φεβ 20, 2024 12:28 pm

Νομίζω το λέει γιατί αν πάρουμε Χεζόνια, για να κρατήσουμε τον αριθμό των Ελλήνων που έχουμε τότε θα πρέπει να φύγει κάποιος ξένος. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ιδανικά θα θέλαμε να μείνει ο Ναν, τότε ο μόνος υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Γκριγκόνις.
μερικοι αδυνατουν να καταλαβουν τα αυτονοητα απλα και μονο για να χωρεσουν στην ομαδα εναν παιχτη που υπεργουσταρουν

αν ερθει ο χεζονια αυτοματως ο χρονος του γκριγκονις θα μειωθει
αν ερθει και ο ντορσει θα μηδενιστει και θα παιζει μονο οταν τραυματιστει καποιο γκαρντ

αν ερθει μονο ο χεζονια τοτε ειναι πολυ πιθανο να μεινει και ο γκριγκονις
αν ερθει και ο μαριο και ο ντορσει τοτε ο γκριγκονις αν μεινει θα μεινει σαν καβατζα να παιζει τα χασομερια αν τραυματιστει κανα γκαρντ

τωρα οι υπολοιπες αλχημειες στυλ θα παιζει στον 4 ο χεζονια θα φυγει ο ναν και τον χρονο του θα τον παιρνει ο γκριγκονις ειναι εκτος τοπου και χρονου

ο ντορσει κανει να μην πω παραπανω αλλα τα ιδια με τον γκριγκονις και ο χεζονια σου αναβαθμιζει την θεση 3 υπερβολικα
κανενας προπονητης στον κοσμο δεν θα επελεγε να θυσιασει το διδυμο χεζονια ντορσει απλα για να βολεψει τον γκργκονις
αν φυσικα μπορεις να παρεις και τους 2 αν οχι και δεν μπορεσουμε να παρουμε τον ντορσει τοτε ας μεινει ο γκιγκονις
εγω προσωπικα θα τον αλλαζα ακομα και σε αυτο το σεναριο αλλα δεν ειναι τοπ θεμα για να χαλαστω αν μεινει τελικα

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Φεβ 20, 2024 3:27 pm

tokalytero3d έγραψε:
να τον μαθει να κανει λει απ η να ευστοχει σε ελευθερα τριποντα ο αταμαν?

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Φεβ 20, 2024 3:49 pm

τουλουμπα έγραψε:
xomitsious έγραψε:
Τρί Φεβ 20, 2024 12:05 pm

Το ότι ο Γκριγκονις εμπλέκεται στο θέμα Χεζονια είναι βέβαια κάτι το οποίο ισχύει μόνο στο δικό σου το κεφάλι. Αλλά δεν πειράζει, συνέχισε να το λες 2-3 φορές κάθε εβδομάδα και στο τέλος μπορεί να το πιστέψει και κάνας άλλος.
ε και τι να λεει εδω στο δικο σου κεφαλι υπαρχει το ενδεχομενο να εχουμε συγχρονως γκριγκονις χεζονια ντορσει και παπαπετρου

Ποτέ δεν έγραψα κάτι τέτοιο.
Χεζονια + Γκριγκονις έγραφα πάντα.

Οπότε άσε τα ψέματα και μάθε διάβασμα.

Έχεις ήδη διώξει τους καλύτερους Παναθηναϊκούς σχολιαστές αυτού του φόρουμ, βάζοντας λόγια στο στόμα τους, συνέχισε γερά, σε λίγο θα γράφεις μόνος σου

0
assistant

nba

Τρί Φεβ 20, 2024 4:30 pm

nikolas_asteri έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Μα και τον Κουκοτς να είχαμε, αν η μπάλα είναι στα χέρια των γκαρντ για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, τι να κάνει κι αυτός; :roll:
Καποιος κακεντρεχης θα σου απαντουσε εδω οτι ο Μητογλου ειναι πολυ επιδραστικος και ουσιαστικος για την ομαδας σας χωρις να ειναι γκαρ.....ουπς αν βλεπω καλα παιζει και στην ιδια θεση με τον Χουαντσο :D

0
assistant

nba

Τρί Φεβ 20, 2024 4:32 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Φεβ 20, 2024 3:21 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Φεβ 20, 2024 12:28 pm

Νομίζω το λέει γιατί αν πάρουμε Χεζόνια, για να κρατήσουμε τον αριθμό των Ελλήνων που έχουμε τότε θα πρέπει να φύγει κάποιος ξένος. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ιδανικά θα θέλαμε να μείνει ο Ναν, τότε ο μόνος υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Γκριγκόνις.
μερικοι αδυνατουν να καταλαβουν τα αυτονοητα απλα και μονο για να χωρεσουν στην ομαδα εναν παιχτη που υπεργουσταρουν

αν ερθει ο χεζονια αυτοματως ο χρονος του γκριγκονις θα μειωθει
αν ερθει και ο ντορσει θα μηδενιστει και θα παιζει μονο οταν τραυματιστει καποιο γκαρντ

αν ερθει μονο ο χεζονια τοτε ειναι πολυ πιθανο να μεινει και ο γκριγκονις
αν ερθει και ο μαριο και ο ντορσει τοτε ο γκριγκονις αν μεινει θα μεινει σαν καβατζα να παιζει τα χασομερια αν τραυματιστει κανα γκαρντ

τωρα οι υπολοιπες αλχημειες στυλ θα παιζει στον 4 ο χεζονια θα φυγει ο ναν και τον χρονο του θα τον παιρνει ο γκριγκονις ειναι εκτος τοπου και χρονου

ο ντορσει κανει να μην πω παραπανω αλλα τα ιδια με τον γκριγκονις και ο χεζονια σου αναβαθμιζει την θεση 3 υπερβολικα
κανενας προπονητης στον κοσμο δεν θα επελεγε να θυσιασει το διδυμο χεζονια ντορσει απλα για να βολεψει τον γκργκονις
αν φυσικα μπορεις να παρεις και τους 2 αν οχι και δεν μπορεσουμε να παρουμε τον ντορσει τοτε ας μεινει ο γκιγκονις
εγω προσωπικα θα τον αλλαζα ακομα και σε αυτο το σεναριο αλλα δεν ειναι τοπ θεμα για να χαλαστω αν μεινει τελικα
Ο Ντορσει γενικα(οχι της χρονιας του Ολυμπιακου)δεν ειναι και πολυ καλυτερος του Γκριγκονις της φετινης χρονιας(οχι γενικα)........

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Φεβ 20, 2024 4:34 pm

xomitsious έγραψε:
Τρί Φεβ 20, 2024 3:49 pm
τουλουμπα έγραψε:

Ποτέ δεν έγραψα κάτι τέτοιο.
Χεζονια + Γκριγκονις έγραφα πάντα.

Οπότε άσε τα ψέματα και μάθε διάβασμα.

Έχεις ήδη διώξει τους καλύτερους Παναθηναϊκούς σχολιαστές αυτού του φόρουμ, βάζοντας λόγια στο στόμα τους, συνέχισε γερά, σε λίγο θα γράφεις μόνος σου
και εγω το εχω αναλυσει 1 εκατ φορες το σεναριο αλλα συνεχιζεις να μου λες τα ιδια

οποτε ξεπερασετο η σταματα να με διαβαζεις παραθετεις
εγω το κανω εδω και χρονια με συγκεκριμενα ατομα καντο και εσυ με εμενα

μακαρι να υπηρχε επιλογη στυλ τουιτερ που να κανεις καποιον ignore Και να μην μπορει να δεις ουτε εσυ ουτε αυτος τι ποσταρει ο καθενας αλλα δυστυχως στο συγκεκριμενο φορουμ δεν υπαρχει αυτη η επιλογη οποτε κανε το παραπανω που γραφω εγω το εφαρμοζω χρονια

δεν υποχρεωτικο να απαντας σε οτι ποσταρω η ακομα και να σε παραθεσω
επειδη εχω ομως καλη θεληση αν μου πεις οτι δεν θελεις θα σταματησω να σε παραθετω
οπως μου ειχε πει ενας ολυμπιακος απο εδω οτι μιλαει μονο με ολυμπιακους
οποτε το σεβαστηκα και δεν ξαναπαρεθεσα ποστ του

0
taurus13

senior
Reactions: 51

Τρί Φεβ 20, 2024 4:46 pm

Ο Αταμάν από τους κόουτς του καναπέ, κοντεύει να χαρακτηριστεί μέσες άκρες ο μεγαλύτερος μυρωδιάς προπονητής που έχει υπάρξει. Από τα συμφραζόμενα βγαίνει ότι τα συτήματα που παίζει ο Αταμάν είναι το εξής ένα. Πάρε τη μπάλα εσύ που μπορείς να δημιουργήσεις για τον εαυτό σου και βάλτη στο καλάθι και άμα δεις και κάνα ελεύθερο δώστη κιόλας. Βγες εσύ ψηλέ στην αρχή να δώσεις στον κοντό ένα σκριν και μετά ας εξελιχθεί η φάση όπως κάτσει. Αλήθεια αυτό δεν είναι που πραγματικά πιστεύουν (για να μην πω πιστεύετε) μερικοί? Με άλλα λόγια, ο οποιοσδήποτε να ήταν προπονητής αντί του Αταμάν, θα τα είχει πάει καλύτερα στο κοουτσάρισμα της ομάδας. Στα πλην του επίσης, ότι παίζει με 5-6 παίχτες που είναι λάθος και είναι φαφλατάς εως και γραφικός. Λέγανε στην αρχή ότι είναι καλός recruiter, τώρα πάει περίπατο και αυτό γιατί από ότι ακούω οι μισές μεταγραφές δεν του έχουν βγει. Πείτε μου ρε παιδιά ΕΝΑ καλό έχει αυτός ο προπονητής? Μη μου πείτε είναι αισιόδοξος ούτε ότι έχει χιούμορ γιατί δεν τα θεωρώ και μεγάλα ατού για έναν κόουτς. Επίσης τώρα που το σκέφτομαι προφανώς είναι και ξεροκέφαλος γιατί έχει και ένα επιτελείο από πίσω που μάλλον θα του επισημαίνει κάποια πράγματα αλλά δεν τους ακούει.
Κάτι ακόμα. Προφανώς η Τουρκία δεν είναι η μεγαλύτερη μπασκετομάνα χώρα που υπάρχει, αλλά μέσα σε τόσο κόσμο έχει βγάλει κι αυτή παιχταράδες, δηλαδή αρκετοί έχουν ασχοληθεί και με το μπάκετ. Πώς γίνεται σε αυτή τη χώρα των 80 εκ. κατοίκων (που μέσα σε τόσα χρόνια τα νούμερα αυτά μεγαλώνουν κατά πολύ γιατί έρχονται συνεχώς νέες γενιές) να θεωρείτε ο καλύτερος προπονητής και εδώ να κοντεύουμε να τον βγάλουμε άχρηστο μέσα σε λίγους μήνες? Από τώρα είναι σα να ακούω σχόλια του τύπου "κανείς δεν είπε ότι είναι άχρηστος", "δηλαδή εσύ βλέπεις ότι τα κάνει όλα σωστά?" κλπ και βαριέμαι ήδη...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τρί Φεβ 20, 2024 4:48 pm

assistant77 έγραψε:
Τρί Φεβ 20, 2024 4:30 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Καποιος κακεντρεχης θα σου απαντουσε εδω οτι ο Μητογλου ειναι πολυ επιδραστικος και ουσιαστικος για την ομαδας σας χωρις να ειναι γκαρ.....ουπς αν βλεπω καλα παιζει και στην ιδια θεση με τον Χουαντσο :D
Ε αν αυτός ο κακεντρεχής δεν μπορεί να αναγνωρίσει ότι διαφορετικού στυλ παίκτες -ακόμα κι αν είναι στη ίδια θέση- αποδίδουν διαφορετικά σε διαφορετικά περιβάλλοντα δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω επί τούτου.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τρί Φεβ 20, 2024 4:54 pm

taurus13 έγραψε:
Ο Αταμάν από τους κόουτς του καναπέ, κοντεύει να χαρακτηριστεί μέσες άκρες ο μεγαλύτερος μυρωδιάς προπονητής που έχει υπάρξει. Από τα συμφραζόμενα βγαίνει ότι τα συτήματα που παίζει ο Αταμάν είναι το εξής ένα. Πάρε τη μπάλα εσύ που μπορείς να δημιουργήσεις για τον εαυτό σου και βάλτη στο καλάθι και άμα δεις και κάνα ελεύθερο δώστη κιόλας. Βγες εσύ ψηλέ στην αρχή να δώσεις στον κοντό ένα σκριν και μετά ας εξελιχθεί η φάση όπως κάτσει. Αλήθεια αυτό δεν είναι που πραγματικά πιστεύουν (για να μην πω πιστεύετε) μερικοί? Με άλλα λόγια, ο οποιοσδήποτε να ήταν προπονητής αντί του Αταμάν, θα τα είχει πάει καλύτερα στο κοουτσάρισμα της ομάδας. Στα πλην του επίσης, ότι παίζει με 5-6 παίχτες που είναι λάθος και είναι φαφλατάς εως και γραφικός. Λέγανε στην αρχή ότι είναι καλός recruiter, τώρα πάει περίπατο και αυτό γιατί από ότι ακούω οι μισές μεταγραφές δεν του έχουν βγει. Πείτε μου ρε παιδιά ΕΝΑ καλό έχει αυτός ο προπονητής? Μη μου πείτε είναι αισιόδοξος ούτε ότι έχει χιούμορ γιατί δεν τα θεωρώ και μεγάλα ατού για έναν κόουτς. Επίσης τώρα που το σκέφτομαι προφανώς είναι και ξεροκέφαλος γιατί έχει και ένα επιτελείο από πίσω που μάλλον θα του επισημαίνει κάποια πράγματα αλλά δεν τους ακούει.
Κάτι ακόμα. Προφανώς η Τουρκία δεν είναι η μεγαλύτερη μπασκετομάνα χώρα που υπάρχει, αλλά μέσα σε τόσο κόσμο έχει βγάλει κι αυτή παιχταράδες, δηλαδή αρκετοί έχουν ασχοληθεί και με το μπάκετ. Πώς γίνεται σε αυτή τη χώρα των 80 εκ. κατοίκων (που μέσα σε τόσα χρόνια τα νούμερα αυτά μεγαλώνουν κατά πολύ γιατί έρχονται συνεχώς νέες γενιές) να θεωρείτε ο καλύτερος προπονητής και εδώ να κοντεύουμε να τον βγάλουμε άχρηστο μέσα σε λίγους μήνες? Από τώρα είναι σα να ακούω σχόλια του τύπου "κανείς δεν είπε ότι είναι άχρηστος", "δηλαδή εσύ βλέπεις ότι τα κάνει όλα σωστά?" κλπ και βαριέμαι ήδη...
Μπορείς να δεις εδώ χοντρικά σε τι στηρίζεται ο Αταμάν:

δεν είναι κάποιο κρατικό μυστικό ότι σχεδόν όλο το playbook στηρίζεται σε pick κάποιας μορφής και στην απόφαση που θα πάρει ο εκάστοτε χειριστής.

0
Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2319
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Φεβ 20, 2024 5:02 pm

taurus13 έγραψε:
Το τι μπούρδες διαβάζουμε για τον Αταμάν δε περιγράφονται, ευτυχώς εγώ δεν παίρνω πια στα σοβαρά αυτά που γράφονται.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”