Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
DCubed

sophomore
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 16, 2026 1:05 pm

TuTiS έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 12:58 pm
DCubed έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 12:56 pm
Καλησπέρα,

Ήθελα να ρωτήσω πού μπορεί να ψάξει κάποιος για αγορά ή ενοικίαση εισιτηρίου διαρκείας αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, κατά προτίμηση σε θέσεις χαμηλά. Θα με ενδιέφερε για τη νέα σεζόν (αν και φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει με πολύ κόσμο αν επιστρέψει ο Ζέλικο 😅), οπότε δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι. Ευχαριστώ!

Υ.Γ.: Δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic για αυτή την ερώτηση, μου λέτε αν υπάρχει καλύτερο topic.
Βάση νόμου απαγορεύεται αφού το εισιτήριο είναι ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται.
Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά φαίνεται ότι υποστηρίζεται η μεταβίβαση: https://tickets.gov.gr/

"Μπορώ να μεταβιβάσω το εισιτήριο διαρκείας μου από την εφαρμογή Gov.gr Wallet;
Ναι, ο φίλαθλος που έχει ταυτοποιήσει ψηφιακά και εισαγάγει το εισιτήριο διαρκείας στο Gov.gr Wallet, μπορεί να το μεταβιβάσει σε άτομο της επιλογής του."

Μου έχει αναφέρει και γνωστός ότι υπάρχει και δυνατότητα ανάκλησης της μεταβίβασης σε περίπτωση "ενοικίασης" αλλά δεν ξέρω καθόλου αν/πώς δουλεύει στην πράξη.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τρί Ιουν 16, 2026 1:16 pm

DCubed έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 1:05 pm
TuTiS έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 12:58 pm

Βάση νόμου απαγορεύεται αφού το εισιτήριο είναι ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται.
Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά φαίνεται ότι υποστηρίζεται η μεταβίβαση: https://tickets.gov.gr/

"Μπορώ να μεταβιβάσω το εισιτήριο διαρκείας μου από την εφαρμογή Gov.gr Wallet;
Ναι, ο φίλαθλος που έχει ταυτοποιήσει ψηφιακά και εισαγάγει το εισιτήριο διαρκείας στο Gov.gr Wallet, μπορεί να το μεταβιβάσει σε άτομο της επιλογής του."

Μου έχει αναφέρει και γνωστός ότι υπάρχει και δυνατότητα ανάκλησης της μεταβίβασης σε περίπτωση "ενοικίασης" αλλά δεν ξέρω καθόλου αν/πώς δουλεύει στην πράξη.
Ναι αλλά από κάτω ανάφέρει:

"Επισημαίνεται ότι η επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου μεταβίβασης των εισιτηρίων διαρκείας ανήκει στη διακριτική ευχέρεια των Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιριών (ΠΑΕ) και των Καλαθοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιριών (ΚΑΕ)."

Στους όρους η ΚΑΕ αναφέρει ότι δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση, άρα λογικά δεν θα δουλεύει και η μεταβίβαση στο gov.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 16, 2026 5:19 pm

από ποια Ευρωλίγκα άρχισε να χρησιμοποιείται ευρέως η κατάληξη -άστερος στον Παναθηναϊκό; 6άστερος, 7άστερος κτλ

εγώ λέω από το πεντάστερος, ένας γνωστός μου υποστηρίζει ότι και το τετράστερος είχε καθιερωθεί.

Άβαταρ μέλους
iron80

junior
Reactions:

Τετ Ιουν 17, 2026 4:21 am

yawn.brigade έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 5:19 pm
από ποια Ευρωλίγκα άρχισε να χρησιμοποιείται ευρέως η κατάληξη -άστερος στον Παναθηναϊκό; 6άστερος, 7άστερος κτλ

εγώ λέω από το πεντάστερος, ένας γνωστός μου υποστηρίζει ότι και το τετράστερος είχε καθιερωθεί.
4άστερος ξεκίνησε το 2007

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”