Kώστας Σλούκας - Ο αρχηγός του ΠΑΟ

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:00 am

kojito έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 12:56 am
Πολύ λανθασμένες τις βρίσκω τις δηλώσεις του Σλούκα προσωπικά. Ακόμα και αν υπάρχει κόντρα με Αγγελόπουλους-Μπαρτζώκα, δεν νομίζω ότι οι τελευταίοι έχουν εκφραστεί ποτέ έτσι δημόσια αυτόν τον χρόνο για τον Σλούκα. Θεωρώ ότι είναι λάθος και το timing αλλά και το ότι εκφράζεται έτσι δημόσια για πρώην προπονητή και προέδρους του χωρίς να αναφέρει ξεκάθαρα που και πως λοιδωρήθηκε.
Bad winner σήμερα ο Κώστας . Δεν υπήρχε λόγος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:04 am

Καλά τι στο καλό του έκαναν οι Αγγελόπουλοι και ο Μπαρτζώκας πέρσι και έβγαλε τόση πίκρα ο Σλούκας; Τόσο πολύ τον πείραξε στο ότι δεν τον υπολόγιζε για ηγέτη της ομάδας; Γιατί εμένα αυτή η δήλωση του μου βγάζει αρκετό θυμό που δεν δικαιολογείται απλά στο αγωνιστικό κομμάτι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 730
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:09 am

Οι δηλώσεις Σλούκα είναι τέρμα unfair για τους Αγγελόπουλους. Νομίζω τους είχε ευχαριστήσει όταν ήταν να φύγει. Τι άλλαξε? Οκ, πες ο Μπαρτζώκας του πλήγωσε τον εγωισμό, αλλά οι Αγγελόπουλοι που του έδιναν τόσα χρόνια λεφτά και πλαίσιο να μεγαλώσει, που φταίνε?

Γενικά έχει απασφαλίσει τώρα με τις επιτυχίες και ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα του (or lack thereof). Το διαχειρίζεται λες και κρεμάει τα παπούτσια του το καλοκαίρι.

Εγώ ένα θα πω. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε και έχουμε μπροστά μας άλλες δύο σεζόν.

7
7 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:13 am

Προφανώς υπάρχει παρασκήνιο! Οι Αγγελόπουλοι ίσως απαξιωσαν Σλουκα. Δεν νομίζω ο παίχτης να τα λέει τυχαία! Ο παίχτης έγραψε τη δική του ιστορία! Τη βιώσαμε! Σπανούλης και Σλούκας είναι οι 2 πλέον που έγραψαν παραμύθι!

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:14 am

Για μένα ντροπή οι δηλώσεις του Σλουκα, όχι οτι δεν το περίμενα, αλλά βρε Κώστα τα πήρες όλα και με ματσαρες από την πάρτι σου, ε κάπου δείξε και μεγαλοψυχία, και μιλα κάποια άλλη στιγμή, δεν ήταν ούτε το Timming ούτε σωστός ο τρόπος που εκφράστηκες, με αυτά που λες μάλλον δικαιολογείς πιο πολύ αυτους που σου έδειξαν την πόρτα….ειμαι από αυτούς που δεν σε έβρισαν όταν έφυγες, σήμερα έπεσες στα μάτια μου….οσο καλο μπάσκετ και αν ξέρει, που το ξέρεις, κάποια πράγματα είναι θέμα παιδείας και εσύ φαίνεσαι ότι σε αυτο το κομμάτι υστερεις …κρίμα

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Σάβ Ιουν 15, 2024 1:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:17 am

Την ιστορία την γράφει ο νικητής και ο Σλούκας είναι ο νικητής και μπορεί να πει ό,τι γουστάρει πλέον

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:21 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Προφανώς υπάρχει παρασκήνιο! Οι Αγγελόπουλοι ίσως απαξιωσαν Σλουκα. Δεν νομίζω ο παίχτης να τα λέει τυχαία! Ο παίχτης έγραψε τη δική του ιστορία! Τη βιώσαμε! Σπανούλης και Σλούκας είναι οι 2 πλέον που έγραψαν παραμύθι!
Αδερφέ δεν έχεις δίκιο. Παρακάτω ανάρτηση Σλούκα μετά το τέλος της συνεργασίας. "Απεριόριστος σεβασμός προς Αγγελόπουλους." Τι άλλαξε? Και ακόμα και να άλλαξε, ο Σλούκας ήταν 10(!) χρόνια αθλητής του ΟΣΦΠ. Όταν ο ντούντα ήθελε να τον διώξει, οι Αγγελόπουλοι τον κράτησαν. Τι στο καλό μπορεί να έχει γίνει που να ακυρώνει όλη αυτή την ιστορία?
Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές στη ζωή ενός αθλητή. Στον Ολυμπιακό, μετά την επιστροφή μου, έζησα μια τριετία γεμάτη τίτλους και επιτυχίες, μια τριετία που ξεκινήσαμε με την ομάδα να αγωνίζεται μόνο στην Euroleague και καταλήξαμε σε back 2 back double στην Ελλάδα και τον κόσμο να ακολουθεί και να στηρίζει την ομάδα παντού.

Ζήσαμε την καταξίωση στις κορυφές της Ευρωλιγκας, την καθιέρωση στα Final 4, την αποδοχή από όλους τους αντιπάλους.

Σήμερα οι δρόμοι μας με τον Ολυμπιακό χωρίζουν. Ο απεριόριστος σεβασμός μου προς τους αδελφούς Αγγελόπουλους δεν επιβλήθηκε. Εμπνεύστηκε. Για αυτό αναζητούσαμε επί τόσες ώρες στην πρόσφατη συνάντηση, μια λύση. Είχαμε τον ίδιο στόχο στην ομάδα όλοι κι έτσι προχωρήσαμε, πετύχαμε, γιατί είτε χάναμε είτε κερδίζαμε, πάντα το κάναμε μαζί.

Από την εξέλιξη των γεγονότων, νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει να εμπνεύσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους.

Ωστόσο μια πικρία στο φινάλε δεν αλλάζει τρία υπέροχα χρόνια. Φεύγω γεμάτος και με ήσυχη συνείδηση ότι έκανα αυτό που μπορούσα και κάτι παραπάνω τιμώντας τη φανέλα, παλεύοντας με τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκε σε μια δύσκολη στιγμή για τον οργανισμό. Ελπίζω να ανταπέδωσα στον βαθμό που μπορούσα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2557
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:24 am

Coach Periklis έγραψε:
Την ιστορία την γράφει ο νικητής και ο Σλούκας είναι ο νικητής και μπορεί να πει ό,τι γουστάρει πλέον
Bad winner νοοτροπία είναι αυτό όμως. Ειδικά από την στιγμή που οι Αφοί δεν του έχουν κάνει τίποτα, τον έχουν στηρίξει και σεβαστεί αρκετά όλα αυτά τα χρόνια του στον Ολυμπιακό, και πέρσι όταν αποχωρούσε ο παίκτης από την ομάδα δήλωνε ότι τους σέβεται και εκείνος.

Και άλλοι παίκτες έχουν λοιδωρηθεί στο παρελθόν πάρα πολύ αλλά δεν έχουν φερθεί έτσι. Ούτε τον Σπανούλη είχα δει ποτέ να κάνει προσβλητικές δηλώσεις για τον Παναθηναϊκό και τους μεγάλους Γιαννακόπουλους (ακόμα και για τον ΔΠΓ με τα όσα έχει περάσει η σχέση τους), ούτε για κανέναν άλλον παίκτη που μπορεί να έχει κάνει το δρομολόγιο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και αντίστροφα.

Μόνο και μόνο το timing (αμέσως μετά τον τελικό), εμένα προσωπικά μου δείχνει τεράστια έλλειψη σεβασμού και ναρκισσισμό.

Ξαναλέω, ίσως έχει δίκιο ο Σλούκας και να υπάρχει χοντρό παρασκήνιο που να τον βγάζει σωστό. Αλλά βγες και μίλα ανοιχτά ρε αδερφέ, όχι με υπεκφυγές. Και όχι 1 ώρα μετά που έχεις κατακτήσει το πρωτάθλημα.

7
6 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:26 am

plo koon έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Αδερφέ δεν έχεις δίκιο. Παρακάτω ανάρτηση Σλούκα μετά το τέλος της συνεργασίας. "Απεριόριστος σεβασμός προς Αγγελόπουλους." Τι άλλαξε? Και ακόμα και να άλλαξε, ο Σλούκας ήταν 10(!) χρόνια αθλητής του ΟΣΦΠ. Όταν ο ντούντα ήθελε να τον διώξει, οι Αγγελόπουλοι τον κράτησαν. Τι στο καλό μπορεί να έχει γίνει που να ακυρώνει όλη αυτή την ιστορία?
Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές στη ζωή ενός αθλητή. Στον Ολυμπιακό, μετά την επιστροφή μου, έζησα μια τριετία γεμάτη τίτλους και επιτυχίες, μια τριετία που ξεκινήσαμε με την ομάδα να αγωνίζεται μόνο στην Euroleague και καταλήξαμε σε back 2 back double στην Ελλάδα και τον κόσμο να ακολουθεί και να στηρίζει την ομάδα παντού.

Ζήσαμε την καταξίωση στις κορυφές της Ευρωλιγκας, την καθιέρωση στα Final 4, την αποδοχή από όλους τους αντιπάλους.

Σήμερα οι δρόμοι μας με τον Ολυμπιακό χωρίζουν. Ο απεριόριστος σεβασμός μου προς τους αδελφούς Αγγελόπουλους δεν επιβλήθηκε. Εμπνεύστηκε. Για αυτό αναζητούσαμε επί τόσες ώρες στην πρόσφατη συνάντηση, μια λύση. Είχαμε τον ίδιο στόχο στην ομάδα όλοι κι έτσι προχωρήσαμε, πετύχαμε, γιατί είτε χάναμε είτε κερδίζαμε, πάντα το κάναμε μαζί.

Από την εξέλιξη των γεγονότων, νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει να εμπνεύσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους.

Ωστόσο μια πικρία στο φινάλε δεν αλλάζει τρία υπέροχα χρόνια. Φεύγω γεμάτος και με ήσυχη συνείδηση ότι έκανα αυτό που μπορούσα και κάτι παραπάνω τιμώντας τη φανέλα, παλεύοντας με τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκε σε μια δύσκολη στιγμή για τον οργανισμό. Ελπίζω να ανταπέδωσα στον βαθμό που μπορούσα.
Θες να σου απαντήσω ειλικρινά;;; Όταν έχεις πρόεδρο τον Γιανακοπουλο και παίρνεις έμπνευση από αυτόν τέτοια θα δηλώνεις, όταν απαξιώνεις την ιστορία σου και μηδενίζεις αλλά και προσβάλεις το παρελθόν σου και τους εργοδότες που σε στήριζαν για χρόνια, σε ανέδειξαν και ναι σε έκαναν και πλούσιο δεν αξίζεις και σαν άνθρωπος. Ας πάρει όσα τρόπαια θέλει, ο σεβασμός όμως κερδίζεται δε αγοράζεται και ούτε μετριέται με καλάθια στο μπάσκετ.

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:27 am

Coach Periklis έγραψε:
Δεν συζητάμε αν δικαιώθηκε παικτικά (εκ των πραγμάτων δικαιώθηκε). Συζητάμε αν στέκουν αυτές οι δηλώσεις και τι μπορεί να δικαιολογήσει μία τέτοια στροφή σε λιγότερο από 365 μέρες.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που είπε για τους Αγγελό. Απλά, λιτά, σταράτα.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Του έκαναν πραγματα Αφοί Μπαρτζώκας! Δεν είναι τύπου Σπανούλη να γίνει το νούμερο 1! Είναι εμφανές! Ήταν θέμα μεταξύ τους! Τον απαξιωσαν!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 851
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Να πει ό,τι γουστάρει ο Σλούκας, αλλά ότι δεν του έδειξαν σεβασμό οι Αγγελόπουλοι που τους ευχαριστούσε για τον σεβασμό στο αποχαιρετιστήριο ποστ; Που για όποιον ξέρει όλη την ιστορία από τον Ντούντα και μετά, ξέρουμε πόσο τον έχουν στηρίξει, πόσες φορές τους πούλησε, το πως επέστρεψε, που πέρυσι το καλοκαίρι που τα έσπασαν με τον Μπαρτζώκα, αναζητούσαν συμβιβαστική λύση;

Για τον Μπαρτζώκα ας έλεγε ό,τι ήθελε, είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί σε οτιδήποτε τους Αγγελόπουλους, αλλά τον σεβάστηκαν πολύ περισσότερο απ' όσο έπρεπε με όσα έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Ούτε μέσα είχαν να τον βρίζουν, ούτε δημοσιογράφους να ξεψαχνίζουν δηλώσεις του και να λένε τα χειρότερα για αυτόν (πολλοί φίλοι του δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού μια χαρά τον υπερασπίστηκαν κιόλας) και για όλο αυτό πιάστηκε από 100-200 ανεγκέφαλους που υπάρχουν σε κάθε ομάδα και έγραφαν για αυτόν. Το για ποιον δουλεύει, με ποιους συνδιαλέγεται και τι σεβασμό έχουν δείξει εκείνοι στην πρώην ομάδα του, ας μη μιλήσουμε καλύτερα.

3
3 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:28 am

plo koon έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Το πιο πιθανό είναι να ήθελε να αναφέρει απαξίωση μόνο από το Μπαρτζώκα και να πετάξει και τους Αγγελόπουλους πάνω στην ένταση τη σημερινή.

Παίζει βέβαια να έχουν συμβεί και γεγονότα από πέρσι που να μην τα ξέρουμε

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:32 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Του έκαναν πραγματα Αφοί Μπαρτζώκας! Δεν είναι τύπου Σπανούλη να γίνει το νούμερο 1! Είναι εμφανές! Ήταν θέμα μεταξύ τους! Τον απαξιωσαν!
πέρυσι άλλαξα δουλειά γιατί το περιβάλλον δεν με σήκωνε πλέον και είχαν γίνει και διαφορά σκηνικά, στην νέα μου δουλειά, που είναι και ανταγωνιστική εταιρία σε σχέση με την προηγούμενη δουλειά μου δεν ειπα ούτε μια κακιά κουβέντα ακόμα και όταν ρωτήθηκα, στο σπίτι μου με την οικογένεια έλεγα διαφορά, αλλά έξω ποτέ….ειναι θέμα απλής παιδείας και σεβασμού τίποτα άλλο….μεγαλος παίκτης μικρός ως άνθρωπος…

4
4 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Σάβ Ιουν 15, 2024 1:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 956
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:32 am

χωρίς να εχω καποια πληροφορηση αλλά επειδή και μένα μου έκαναν εντυπωση οι δηλωσει ςσλούκα προς αγγελόπουλους. Μήπως οι αγγελόπουλοι τον θεώρησαν υπεύθυνο για τον περσινό χαμένο τελικό?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”