kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 4:35 pm
Sluka Magic έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 4:23 pm
Εύγε αδελφέ θα ξεχάσουμε κ αυτά που ξέρουμε. Ένας υγιής φίλαθλος του Ολυμπιακού, που τα βλέπει αντικειμενικά τα πράγματα, χαίρομαι. Εύχομαι του χρόνου να ενισχυθείτε σημαντικά με 3 τοπ κλάσης παίκτες όπως Mike James.
Ειδικά για την ομαδα μπάσκετ φίλε έχω ιδιαίτερη αγάπη. Αλλά συγγνώμη, όταν βλέπω κάποια πράγματα πρέπει να τα θέσω στο τραπέζι. Τους τελευταίους μήνες έχει υποπέσει στην αντίληψή μου μια....πώς να το πω κομψά...ας πούμε μειωμένη δυσανεξία στις ήττες. Από την άλλη, το καταλαβαίνω και οι παίκτες δεν είναι Θεοί, δε θα τρελαθούν στην τελική. Τι να κάνουν άμα και η διοίκηση δεν δρα σωστά.
......
Έχω καταλήξει στο ότι το θέμα στο τμήμα είναι διοικητικό. Και θα δείτε, έτσι θα φανερωθεί πως συμβαίνει τελικά. Είμαστε πίσω ψυχολογικά και αγωνιστικά. Και δεν μιλάω μόνο για την ψυχολογία των παικτών, αλλά και των φιλάθλων.
Απορώ και γώ με τους συνοπαδους σου που δε βλέπουν το καθαρά μπασκετικό κομμάτι ..
Η φετινή εκδοχή του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι μια σκληροτράχηλη και συμπαγής ομάδα, που διατήρησε ένα βασικό κομμάτι του περυσινού κορμού. Στηρίχθηκε στο ομαδικό πνεύμα, το πάθος και τη θέληση για διάκριση. Στοιχεία, που είναι απαραίτητα για να φτάσεις.. ως ένα σημείο.
Για να φτάσεις, όμως, ως τη κορυφή !!!
Χρειάζεται TWO WAY χαρακτήρα.
Το ομαδικό πνεύμα και η άμυνα στα όρια του φάουλ, είναι χρήσιμα στοιχεία. Για να αντιμετωπίσεις, όμως, μια ομάδα με ποιότητα και two way Basketball δε φτάνει.
Έτσι, φτάσατε να παίξετε και να χάσετε με τη Ρεάλ, διότι σας κέρδισε και στο δυναμικό μέρος του παιχνιδιού σας, αλλά είχε και επιθετική υπεροπλία που δεν είχατε.
Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός τους κέρδισε και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας ξεκάθαρους ρόλους, ηγετικές ικανότητες και δίψα για διάκριση.
Η μετεγγραφή του Μιλουτίνοφ, ήταν μια όχι τόσο έξυπνη κίνηση. Για να αποδώσει χρειάζεται μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αυτό σημαίνει πως ο Φαλ θα έπρεπε να παίζει 10 με 12 λεπτά…
Στο Walkup δόθηκε ηγετικός ρόλος και μεγάλο μέρος των προσπαθειών του επιθετικού μισού. Ωστόσο, είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και συμπληρωματικός παίκτης.
Ο Παπανικολάου είναι συμπληρωματικός παίκτης πλέον, λείπει βασικός στο 3.
Όπως αναφέρει και ο φίλος του οσφπ kite26, υπάρχει ξεκάθαρη έλλειψη ποιότητας, ποσοτικά είστε καλά.