Euroleague Round 25, Panathinaikos AKTOR Athens vs Fenerbahce BEKO Istanbul
Συντονιστής: Captains
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1397
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1558
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κουτσα στραβα με δοση τυχης,με ικανοτητα,το πηραμε το παιχνιδι,πολυ σημαντικη νικη.
Δεν μου αρεσε η ομαδα,σε ενα τετοιο ματς την περιμενα καλυτερη,πιο συγκεντρωμενη,η νικη ηρθε και με μεγαλη δοση τυχης,ωστοσο το δεν εχω να πω κατι παραπανω,γιατι το σημερινο ματς δεν επιδεχεται μονο αγωνιστικης κριτικης.
Δεν μου αρεσε η ομαδα,σε ενα τετοιο ματς την περιμενα καλυτερη,πιο συγκεντρωμενη,η νικη ηρθε και με μεγαλη δοση τυχης,ωστοσο το δεν εχω να πω κατι παραπανω,γιατι το σημερινο ματς δεν επιδεχεται μονο αγωνιστικης κριτικης.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος j-kidd13 την Τρί Φεβ 04, 2025 11:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gino_Bill
- Reactions: 210
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ματσάρα, το τελευταίο δίλεπτο είναι οργιαστικό. Τρίποντο εμείς, τρίποντο αυτοί. Δεν θα με πείραζε καθόλου να το έπαιρνε η Φενέρ (παίζει να το άξιζε ένα κλικ παραπάνω) αλλά τα θαλάσσωσε στο τέλος ο Ντέιβις. Εντάξει δεν κουμαντάρονται και εύκολα τέτοια κορμιά για να τα λέμε κ' όλα.
Μέσα στα όλα προβληματικά, η εικόνα του Ναν μεγάλο θέμα, ο τύπος δεν μπορούσε να περάσει στα πόδια ούτε τον Σάρας σήμερα. Επίσης δεν ξέρω τι έχει ο Αμάν Αμάν στο μυαλό του για το 5 αλλά έτσι δεν στρίβει με τίποτα.
Μέσα στα όλα προβληματικά, η εικόνα του Ναν μεγάλο θέμα, ο τύπος δεν μπορούσε να περάσει στα πόδια ούτε τον Σάρας σήμερα. Επίσης δεν ξέρω τι έχει ο Αμάν Αμάν στο μυαλό του για το 5 αλλά έτσι δεν στρίβει με τίποτα.
0
-
- Reactions: 466
- Προειδοποιήσεις:
0
Και όμως νομίζω έτσι ήταν. Θυμάμαι μάλιστα ΠΑΟ - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, να τελειώνει ο χρόνος και ο Βασιλόπουλος να την πετάει επίτηδες πάνω σε πόδι αντιπάλου. Πήραμε επαναφορά και ανανέωση στο χρονόμετρο. Ήταν τόσο πασιφανές που ο σπικερ σχολίασε ότι ήταν έξυπνη κίνηση και τέτοια. Όπως είναι πλέον δεν θα το σφύριζαν με την καμίαsocrates13 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 11:37 pmΑν δεν ηταν αυτος απορω που δεν εγινε τσιρκο η οργανωση,απλα θα πεταγες την μπαλα στα ποδια του αντιπαλου και θα την ξαναεπαιρνες με επαναφορα
1
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ νομίζω πως εμείς το αξίζαμε ένα κλικ περισσότερο. Το "τυχερο" φάουλ του χειζ το έφερε ο Θεός του μπάσκετ.Gino_Bill έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 11:41 pmΜατσάρα, το τελευταίο δίλεπτο είναι οργιαστικό. Τρίποντο εμείς, τρίποντο αυτοί. Δεν θα με πείραζε καθόλου να το έπαιρνε η Φενέρ (παίζει να το άξιζε ένα κλικ παραπάνω) αλλά τα θαλάσσωσε στο τέλος ο Ντέιβις. Εντάξει δεν κουμαντάρονται και εύκολα τέτοια κορμιά για να τα λέμε κ' όλα.
Μακάρι να είχαμε αυτή την αυταπάρνηση για νίκη και στα εκτός. Βέβαια είναι διαφορετικό να είσαι ο Ναν, να κάνεις 0/2 βολές και να ακούς τον κόσμο επιτόπου να σε αποθεώνει. Πάντως στο φάουλ που δεν του δόθηκε κλείδωσε πνευματικά ο Κεντρικ. Εγώ πίστευα ότι θα έβαζε και το τελευταίο.
3
1
2

Aκριβως ο Παο αυτη τη στιγμη εχει σοβαρα θεματα. Η Φενερ ειναι καλυτερη οπως ειμαστε τωρα. Αλλα το ΟΑΚΑ ειναι η πιο δυσκολη εδρα στην ευρωπη οπως και να το κανουμεj-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 11:40 pmΚουτσα στραβα με δοση τυχης,με ικανοτητα,το πηραμε το παιχνιδι,πολυ σημαντικη νικη.
Μακαρι να γυρισει συντομα ο γιουρτσεβεν να στρωσουμε εστω και λιγο γιατι οπως ειμαστε τωρα δε ξερω ποσο θα αντεξουμε. Σορρυ αλλα ο Γκαμπριελ ειναι πολυ περιορισμενων δυνατοτητων οσο και να προσπαθει το παλικαρι.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slok την Τρί Φεβ 04, 2025 11:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kojito
- Reactions: 2528
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτός ο Hayes-Davis πάντως, πραγματικός σκύλος. Από τους πιο πλήρεις παίκτες της διοργάνωσης και στις δύο άκρες του παρκέ. Και είναι και ακούραστος, μπορεί να παίζει 30-35 λεπτά και να δίνει την εικόνα ότι είναι ο πιο φρέσκος στο παρκέ. Αν δεν υπήρχε ο Vezenkov, θα μπορούσαμε να πούμε ίσως ότι είναι ο καλύτερος forward της διοργάνωσης. Στην Barcelona δεν κόλλησε (καλά, πολλοί δεν κόλλησαν εκεί εξάλλου), αλλά στην Fener εδώ και 3 χρόνια είναι εκπληκτικός.
Τώρα η νίκη αυτή είναι σίγουρα χρυσάφι για τον ΠΑΟ που τον ξαναφέρνει κοντά στην τετράδα. Κάθε νίκη μετράει βασικά, όπως και να έρθει αυτή, αλλά εν'οψει play-offs ο Ataman θα πρέπει να φτιάξει αρκετά πράγματα.
Τώρα η νίκη αυτή είναι σίγουρα χρυσάφι για τον ΠΑΟ που τον ξαναφέρνει κοντά στην τετράδα. Κάθε νίκη μετράει βασικά, όπως και να έρθει αυτή, αλλά εν'οψει play-offs ο Ataman θα πρέπει να φτιάξει αρκετά πράγματα.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2722
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις δίκιο. Στο 13.2 εδώ (σελίδα 20) https://assets.fiba.basketball/image/up ... 4-v10a.pdf αναφέρει ότι το κατά λάθος χτύπημα με το πόδι δεν είναι κάτι.SleeperMonk έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 11:32 pmΈχει αλλάξει ο κανόνας και δεν είναι αυτονόητα επαναφορά. Δεν θυμάμαι ακριβώς όμως την αλλαγή
Πάντως έψαξα πίσω μέχρι το 2000 και δεν βρήκα διαφορετικό κανονισμό. Πάντως κάτι μου λέει αυτό που λες θυμάμαι κάποιον να μου λέει όταν έπαιζα "Αν κερδίζεις πλεονέκτημα σαν αμυντικός τότε σφυρίζεται, ακόμα κι αν δεν το έκανες επίτηδες". Πάνε πολλά χρόνια βέβαια μπορεί να λέω μλκιες.
2
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Τρί Φεβ 04, 2025 11:59 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Έγραψαν και τα παιδιά ήδη ποσοστά σε βολές, επίσης πόσες καραμπολες και μπάλες που έφυγαν μέσα απτα χέρια του Γκάμπριελ και τους έδωσαν το ελεύθερο σουτ? Συν κάτι περίεργα σφυρίγματα. Θεωρώ την αξίζαμε τη νίκη 100%, χωρίς να λέω ότι κάναμε κάποιο ΣΠΟΥΔΑΙΟ ματς, αλλά είναι καλό να νικάμε τη 2η φενερ όταν ΔΕΝ είμαστε καλοί.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 11:40 pmΚουτσα στραβα με δοση τυχης,με ικανοτητα,το πηραμε το παιχνιδι,πολυ σημαντικη νικη.
Οπωσδήποτε νίκη με εφες! Είναι καλό ότι νίκησαν την Ρεαλ σήμερα.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ισχύει, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ!kojito έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 11:48 pmΑυτός ο Hayes-Davis πάντως, πραγματικός σκύλος. Από τους πιο πλήρεις παίκτες της διοργάνωσης και στις δύο άκρες του παρκέ. Και είναι και ακούραστος, μπορεί να παίζει 30-35 λεπτά και να δίνει την εικόνα ότι είναι ο πιο φρέσκος στο παρκέ. Αν δεν υπήρχε ο Vezenkov, θα μπορούσαμε να πούμε ίσως ότι είναι ο καλύτερος forward της διοργάνωσης. Στην Barcelona δεν κόλλησε (καλά, πολλοί δεν κόλλησαν εκεί εξάλλου), αλλά στην Fener εδώ και 3 χρόνια είναι εκπληκτικός.
20 πόντους και 10 ριμπάουντ για πλάκα, εξαιρετικό σουτ και είναι και σούπερ αμυντικός ο άτιμος.
1
1

-
- Reactions: 466
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτι μου λέει και αυτό που λες. Ίσως να άλλαξε η ερμηνεία του κατά λάθος και του κατά πόσο αυτό δίνει πλεονεκτήμαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 11:49 pmΈχεις δίκιο. Στο 13.2 εδώ (σελίδα 20) https://assets.fiba.basketball/image/up ... 4-v10a.pdf αναφέρει ότι το κατά λάθος χτύπημα με το πόδι δεν είναι κάτι.SleeperMonk έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 11:32 pmΈχει αλλάξει ο κανόνας και δεν είναι αυτονόητα επαναφορά. Δεν θυμάμαι ακριβώς όμως την αλλαγή
Πάντως έψαξα πίσω μέχρι το 2000 και δεν βρήκα διαφορετικό κανονισμό. Πάντως κάτι μου λέει αυτό που λες θυμάμαι κάποιον να μου λέει όταν έπαιζα "Αν κερδίζεις πλεονέκτημα σαν αμυντικός τότε σφυρίζεται, ακόμα κι αν το έκανες επίτηδες". Πάνε πολλά χρόνια βέβαια μπορεί να λέω μλκιες.
0