2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 24, 2020 11:17 am

john wick έγραψε:
Παρ Ιαν 24, 2020 8:51 am
τα αγαπημένα μου ποστς ( τα ρόστερ για του χρόνου.. :king: )

ένα μέτριο από πλευράς μπάτζετ , λίγο ανεβασμένο σε σχέση με φέτος :

1. Καλάθης , Jovic , Καλαιτζάκης

2. Fredette , Kuric , Λαρεντζάκης

3. Παπαπέτρου , Giedraitis

4. Thomas , Μήτρογλου , Bendil

5. Hamilton (ο παλιός ο καλός της βαλένθια :oops: ) , Παπαγιάννης , Norvel Pell posting.php?mode=quote&f=155&p=2847&sid ... 9ce14c21dc#

το καλό , το ακριβό :

1. Καλάθης , Σλούκας ,

2. Fredette , Nunnaly , Μήτρου Λονγκ

3. Παπαπέτρου , Sikma

4. Μήτρογλου , Gill , Bendil

5. Παπαγιάννης , Norvel Pell , Hamilton (ο παλιός ο καλός της βαλένθια :oops: )

όπως καταλαβαίνετε έχω κάποιες αδυναμίες :
Εικόνα
Γεια σου Τζόν!

Και με το πρώτο ρόστερ θα είστε καλύτεροι από φέτος. Βέβαια αν παίρνατε παίκτη όπως οι Κούρικ ή ο Νάναλι δεν το θέλετε τον Φριντέτ, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι κάτι σαν καψούρα σας ο συγκεκριμένος εδώ και χρόνια...Γενικά έχει θέματα όμως και δεν τα έχει μόνο πίσω, αλλά τα έχει και μπροστά ο Φριντέτ. Τι λέω τώρα θα μου πει κανείς...

Ο Σίκμα από την άλλη δεν θυμάμαι να έχει παίξει ποτέ του 3. Ούτε όταν έπαιζε στην Τενερίφη (από τότε τον πρότεινα ως συμπλήρωμα του Πρίντεζη για τον Ολυμπιακό) ούτε στη Βαλένθια μετά.
Τον Πελλ δεν τον ξέρω.
Ο Παπαγιάννης ως πρώτος είναι ή είναι τυχαία η σειρά; Γενικά δεν είναι καλός φέτος (και πέρσι ) και ως ομάδα χάνετε πολύ στο 5. Εκτός κι αν " μιλάει" η στιγμή με 3 ματς συνεχόμενα που έπαιξε καλά...οκ, τότε πάσο.

Γκιεντράιτις, Γιόβιτς, Κούρικ, Σίκμα (ως 4 και μόνο. άντε σε ειδικά χαμηλά σχήματα ως 5 για λίγο) και Νάναλι είναι πολύ-πολύ καλές επιλογές για εσάς.
Εννοείται κι ο Σλούκας!
Για τον Χάμιλτον με τόσα χρόνια στην Κίνα, κρατάω μιαν πισινή. Αν δεν υπήρχε ο Παπαγιάννης, οκ.Αλλά με τους 2 αυτούς ως βασικούς θα έχετε θέμα αμυντικό.

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Ιαν 24, 2020 11:40 am

Καλημέρα σύντροφε.
Ο hamilton είναι καψούρα από την χρονιά που έπαιξε στην Βαλένθια... :smile:

Βασικά θέλω ο επόμενος ψηλός μας να έχει και στοιχεία πασέρ.Δλδ να βλέπει την πάσα στην αδύνατη πλευρά , να ξέρει μπάσκετ και να μην είναι μονο αγριοκάτσικο...
Χρειάζεται και ένα αγριοκάτσικο , έχουμε και τον 7footer μας που δεν το κατέχει το συγκεκριμένο , οπότε η ικανότητα πάσας είναι απαραίτητη..

ο Sikma ειναι πολύ προπονήσιμος παίκτης, μπασκετικό μυαλό , μην σου πω ότι θα τον αντάλλαζα με τον Thomas.....οπότε σβήσε από το ρόστερ τον Thomas και βάλε Sikma ....

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
basket72
Reactions:

Παρ Ιαν 24, 2020 12:05 pm

Δεκτά όλα ταβάρις- σύντροφε John! :smile:
Όπως βλέπω τις 6 καλές ομάδες(τις 2 ισπανικές, τις 2 τούρικικες, την ΤΣΣΚΑ και τη Μακάμπι πια) τις οποίες καλείστε να χτυπήσετε του χρόνου προκειμένου να πάτε F4 , έχουν όλες από έναν τουλάχιστον καλό αθλητή στο 5. Ο Χάμιλτον είναι πολύ μπασκετικός ψηλός. Μαζί με έναν αθλητικό ψηλό που να κυνηγάει στην άμυνα και να παίρνει ριμπάουντς (όχι τον Παπαγιάννη) θα ήταν ποιοτικότατο δίδυμο. Εγώ αν ήμουν Παναθηναϊκός θα τον έβλεπα ως βαρίδι τον Παπαγιάννη στο ρόστερ.
Πάντα με αυτή τη λογική γράφω στα θέματα της ομάδας σας. Τα τελευταία χρόνια είτε με τον Γκιστ ως βασικό 5 είτε με τον Παπαγιάννη σαν να ¨πριονίζατε" από μόνοι σας τις ελπίδες σας για κάτι καλύτερο από μια ακόμα πρόκριση στους "8" (που δεν είναι αποτυχία για τον προϋπολογισμό σας, αλλά είναι αποτυχία, όταν έχετε ως στόχο την τελική τετράδα).

Άβαταρ μέλους
Baader

junior
Reactions: 29
Αγαπημένος παίκτης: Kareem Abdul-Jabbar

Παρ Ιαν 24, 2020 12:09 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιαν 24, 2020 11:17 am
Βέβαια αν παίρνατε παίκτη όπως οι Κούρικ ή ο Νάναλι δεν το θέλετε τον Φριντέτ, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι κάτι σαν καψούρα σας ο συγκεκριμένος εδώ και χρόνια...Γενικά έχει θέματα όμως και δεν τα έχει μόνο πίσω, αλλά τα έχει και μπροστά ο Φριντέτ. Τι λέω τώρα θα μου πει κανείς...
Τι λες αγαπητέ; Το πιο λογικό πράγμα στον κόσμο λες. Δεν νομίζω πως είναι καψούρα όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Είναι σίγουρα καψούρα του ΔΠΓ, των υποστηρικτών του και όσων δεν συνηθίζουν να βλέπουν αγώνες μπάσκετ, αλλά βιντεάκια με στιγμιότυπα στο youtube. Φυσικά και έχει θέματα και μπροστά, γι'αυτό και ο χρόνος συμμετοχής του είναι περιορισμένος. Είναι από τους κορυφαίους σουτέρ όλων των εποχών, ναι, όμως αρμόζει περισσότερο σε θίασο όπως οι Globetrotters. Καλά θα κάνουμε να τον αξιοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερο φέτος, ειδικά στο κομμάτι των βολών στο τέλος των αγώνων που είναι τρομερός, αλλά δεν πιστεύω πως ο Πιτίνο θα τον θέλει και για του χρόνου.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2434
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιαν 24, 2020 12:16 pm

Λοιπόν για αρχή να πω ότι του χρόνου δεν θεωρώ ότι χρειάζονται επιπλέον Έλληνες τουλάχιστον για το βασικό ροτέισον
Έχουμε Καλάθη,Παπαγιάννη,Μήτογλου, Παπαπέτρου που είναι μια καλή τετράδα αποτελούμενη από δυο έτοιμους παίκτες και δυο με μεγαλύτερη ή μικρότερη προοπτική
Προσωπικά θα κράταγα και τον Βουγιούκα. Το συμβόλαιο του είναι μικρό,σε ενδεχόμενη ανανέωση ακόμα πιο μικρό, είναι έμπειρος,στην Α1 μπορεί να παίξει και σαν τρίτο 5αρι και συνολικά 5-6ο ψηλό είσαι καλυμμένος

Επίσης θα κράταγα και τον Bentil σαν 7ο ξένο γιατί είναι φθηνός και έχει προοπτική
Άλλους Έλληνες δεν θέλω γιατί είτε είναι ανέτοιμοι να έχουν οποιονδήποτε σοβαρό ρόλο( πχ ο Μήτρου-Λόνγκ εκτός ότι δεν έχει διαβατήριο στα 26 του ακόμα δεν έχει παίξει κανονικό επαγγελματικό μπάσκετ, ο Καλαιτζάκης έχει 34%FG% και περισσότερα λάθη από ασσίστ) είτε είναι για διάφορους λόγους μη ρεαλιστικοί στόχοι(πχ Ντόρσει, Σλούκας) που κι αν ήταν διαθέσιμοι με τα λεφτά που θα έπαιρναν θα μέναμε κενοί αλλού.

Από τους ξένους τώρα,θα κράταγα Fredette αν και δεν μου αρέσει συνολικά. Δυσανάλογα μεγάλο κόστος για παίκτη με τρομερό σουτ αλλά τίποτα άλλο και μεγάλη τρύπα πίσω αλλά δεν βρίσκουμε καλύτερο νομίζω

Τον Τόμας δεν θα τον κράταγα όμως έχει συμβόλαιο. Θα προσπαθούσα για κάτι καλύτερο,διαφορετικού στυλ για την ακρίβεια

Οπότε ψάχνουμε αναπληρωματικό 1
Εκεί η μια επιλογή θα ήταν ο Walkup,η άλλη αν θέλουμε να πάμε σε παίκτη με κύριο προσόν την άμυνα ο Weber
Ο Walkup έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την Zalgiris αλλά οι Λιθουανοί πουλάνε σε λογικές τιμές και αυτός δείχνει έτοιμος γα το βήμα παραπάνω.
Για 2-3αρι τον Austin Hollins της Zenit. Καλός πλάγιος,με πολύ καλό σουτ και άμυνα κάτι που παίκτες όπως ο Kuric δεν διαθέτουν
Χρειαζόμαστε άλλον ένα πλάγιο και θα έπαιρνα τον Lighty της Villeurbanne. Επίσης καλό σουτ,αθλητικός αλλά και παιχνίδι με μπάλα,κάτι που ο Παπαπέτρου δεν μπορεί να κάνει
Δεν είμαι σίγουρος αν έχει συμβόλαιο βέβαια

Για το 4 αν δεν μπορούμε να πάρουμε Sikma ή Will Thomas μάλλον θα έμενα με Deshaun που έχει και συμβόλαιο με πόνο ψυχής όμως να είναι στην ίδια πεντάδα με Fredette

Για το 5 ή Johnny Hamilton ή Tonie Jekiri. Δεν ανεβαίνει πολύ πάνω από το μύριο για αυτούς αλλά όποιος από τους δυο είναι διαθέσιμος στο μύριο τον παίρνεις χτες για να αποκτήσουμε μετά από χρόνια ψηλό που κυριαρχεί στην ρακέτα

1)Καλάθης, Walkup
2)Fredette, Hollins
3)Παπαπέτρου, Lighty
4)Sikma/W.Thomas/D.Thomas,Μήτογλου
5)Hamilton/Jekiri,Παπαγιάννης,Bentil(και 4), Βουγιούκας

Στην Α1 αφήνεις εκτός έναν ξένο στους ψηλούς και βάζεις δωδεκάδα τον Παπαδάκη ή κάποιον άλλο μικρό ή παίρνεις κάποιον σε ρόλο όπως ο Ξανθόπουλος όταν τον είχαμε

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιαν 24, 2020 12:45 pm

Baader έγραψε:
Παρ Ιαν 24, 2020 12:09 pm

Τι λες αγαπητέ; Το πιο λογικό πράγμα στον κόσμο λες. Δεν νομίζω πως είναι καψούρα όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Είναι σίγουρα καψούρα του ΔΠΓ, των υποστηρικτών του και όσων δεν συνηθίζουν να βλέπουν αγώνες μπάσκετ, αλλά βιντεάκια με στιγμιότυπα στο youtube. Φυσικά και έχει θέματα και μπροστά, γι'αυτό και ο χρόνος συμμετοχής του είναι περιορισμένος. Είναι από τους κορυφαίους σουτέρ όλων των εποχών, ναι, όμως αρμόζει περισσότερο σε θίασο όπως οι Globetrotters. Καλά θα κάνουμε να τον αξιοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερο φέτος, ειδικά στο κομμάτι των βολών στο τέλος των αγώνων που είναι τρομερός, αλλά δεν πιστεύω πως ο Πιτίνο θα τον θέλει και για του χρόνου.

Τα γράφεις πιο εμπεριστατωμένα από μένα, τόσο για τα χαρακτηριστικά του όσο και για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τον εκμεταλευτείτε φέτος.! :goodpost:

Συμφωνώ και σε όλα με τον PAn24 τόσο για τους προβληματισμούς του αναφορικά με Φριντέτ/ Τόμας (αν και θεωρώ ότι θα μπορούσατε να "μπείτε" γερά το καλοκαίρι για τον Κούρικ, το ίδιο που έλεγα και πέρσι για τον Κοζέρ που τον είχατε στα "πόδια" σας την άνοιξη για μια προσέγγιση από κοντά, προτού υπέγραφε την ανανέωσή του με τη Ρεάλ...)/

Σούπερ ρόστερ προτείνει. Ενδεχομένως να έβαζα τον Γούοκαπ ανάμεσα στο 1 και το 2 (ενίοτε και στο 3) και να πήγαινα για κλασσικό pg σβούρα (Γουέμπερ) που δεν θα ΄έχει απαιτήσεις για 20΄+ πίσω από τον Νικ και θα ήθελα τον Γούοκαπ αρκετά λεπτά στην ίδια πεντάδα με τον Νικ. Έτσι θα είχατε 3 δημιουργούς στην ομάδα και μίνιμουμ 2 παίκτς να παίξουν καλά το 1 σε απουσία του Νικ.
Νομίζω ότι φέτος είναι η πρώτη του χρονιά στο 1 για τον Γουόκαπ, ως μίαν ακόμα σωστή έμπνευση της "γάτας" Γιασκεβίτσιους.

Και μιλώντας για Γιασκεβίτσιους έρχομαι στο δια τάυτα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό:
Με αυτόν (προτείνοντάς του κλειστό 3τες συμβόλαιο_) μπορείτε να "κλέψετε" μία θέση στο φάιναλ φορ. Δεν βλέπω άλλο τρόπο. Και παράλληλα να σας βγάλει και παίκτες και να φέρει και λεφτά στην ομάδα από μεταπωλήσεις.
Επαναλαμβάνω πάντως ότι το προτεινόμενο από τον Pan 24 ρόστερ θα ήταν το καλύτερο που θα είχατε τα τελευταία χρόνια, ακόμα κι αυτό με Φριντέτ, Ντ. Τόμας.
Tζ. Χάμιλτον ή Τζεκίρι, Χόλινς, Γουόκαπ και Λάιτι είναι παίκτες που θα σας ανέβαζαν στάτους.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Παρ Ιαν 24, 2020 12:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225

Παρ Ιαν 24, 2020 12:49 pm

για να δούμε θα έρθει παρακαλώντας ο Hollins το καλοκαίρι;;;; :lol:

κλασσική περίπτωση Αμερικάνου που για 100-200 χιλιάρικα παραπάνω δεν έκανε την σωστή επιλογή , να πάει σε μια ομάδα με κόσμο , με στόχους για κάτι καλό και προτίμησε τα ρούβλια...

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
basket72
Reactions:

Παρ Ιαν 24, 2020 12:54 pm

john wick έγραψε:

κλασσική περίπτωση Αμερικάνου που για 100-200 χιλιάρικα παραπάνω δεν έκανε την σωστή επιλογή , να πάει σε μια ομάδα με κόσμο , με στόχους για κάτι καλό και προτίμησε τα ρούβλια...
Από την άλλη όμως πήρε παραπάνω χρόνο/ρόλο έτσι και μπορεί να του βγει σε καλό. Επιπλέον " μπήκε" σιγά- σιγά στην Ευρωλίγκα.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1594
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιαν 24, 2020 1:19 pm

Eγω του χρόνου θέλω οπως και δήποτε τον Ερικσον.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2434
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιαν 24, 2020 1:41 pm

john wick έγραψε:

Δεν θα έλεγα ότι του βγήκε σε κακό πάντως. Καλές εμφανίσεις με καλά νούμερα έχει,δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα Ευρωλίγκας αν φύγει από Ζενίτ.
j-kidd13 έγραψε:
Παρ Ιαν 24, 2020 1:19 pm
Eγω του χρόνου θέλω οπως και δήποτε τον Ερικσον.
Πολύ καλός παίκτης.Με φοβίζουν οι τραυματισμοί που βγάζει βέβαια.
Αν δεν μείνει ο Φριντέτ θα τον ήθελα,αν μείνει θα ήθελα οι 2 παίκτες που θα πάρουμε για το 2-3 να είναι αθλητικοί ώστε είτε να μπορούμε να παρατάξουμε φουλ αθλητική περιφέρεια είτε να μπορούν να παίξουν και μαζί του

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Παρ Ιαν 24, 2020 2:27 pm

τον σκεφτομουν και γω τον walkup τις προαλλες. πληρης γκαρντ θα ελεγα με σουτ, δημιουργια, ντραιβ και αμυνα (αλλου καλυτερος αλλου χειροτερος) χωρις να εχει καποια χτυπητη αδυναμια. πολυ καλυτερη περιπτωση απο κατι λεκαβιτσιους/ραουτινς/λανγκφορντ οπου εχουν ενα-δυο δυνατα στοιχεια και απο κει και περα το χαος.

εγω θα κραταγα τον τομας. ο τυπος παρα τα αρκετα ελλατωματα που εχει, ειναι τρελος σκορερ. δε νομιζω να αξιζει να χαλασουμε περισσοτερα χρηματα στη θεση 4 (εξαλλου αμα γινει αυτο, θα εχουμε καποιο κενο σε αλλη θεση). εχουμε και μητογλου που ειναι διαφορετικος παιχτης. οποτε στο 4 ειμαστε καλα.

φριντετ δεν αξιζει τα λεφτα του αλλα βλεπουμε να προσαρμοζεται ολο και πιο πολυ. τρελο σουτ και fun to watch παιχτης. αμα η υπολοιπη περιφερεια δεν μπαζει στην αμυνα, εννοειται τον θελω.

οσο για το 5 δε νομιζω να δωσουν λεφτα ειδικα τωρα που ανεβαινει ο παπαγιαννης (αμα κανει στεπ απ). με εναν λιγο καλυτερο του ουαιλι + ογκαστ αντι για βουγιουκα ρεαλιστικα νομιζω ειμαστε οκ.

λαιτι και ερικσον εχουν συμβολαιο.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιαν 24, 2020 6:51 pm

Ο γουολκαπ καταρχάς παιδιά έχει ανανεώσει και για του χρόνου με Ζαλγκίρις , δεν νομίζω ότι αξίζει το μπαϊ αουτ , μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του μπακαπ ασσου με κάτι πολύ πιο οικονομικό .

Γιοβιτς επίσης δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε 600-700χιλ σε παίκτη που θα έχει ρολο αναγκαστικά λόγω καλαθη 10-15 λεπτών . Καλύτερα να τα δώσουμε αλλου αυτά τα λεφτά . Ένας μπριαντε Γουέμπερ σου κάνει..

Τζαστιν Χαμιλτον μετά από τόσα χρόνια στη Κίνα , με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (δεν κολλάει καθόλου με παπαγιαννη και είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι θα είναι ο ψηλός τοτ παο για τα επόμενα χρόνια) δεν ταιριάζει , αντίθετα με τον συνονόματο του τζονι χαμιλτον που θυμίζει Λασμε στα καλά του με 8 πόντους παραπάνω ύψους . Άλλες επιλογές πέρα από Τζονι Χαμιλτον για βασικό 5αρι είναι ο Νορβελ Πελέ (όσοι δεν τον ξέρετε ψάξτε τον μιλάμε για ΘΗΡΙΟ) αλλά και ο τζαστιν Πάτον , καλός ριμ προτεκτορ , έχει και τρίποντο αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αποτελεί έναν εξαιρετικό πασερ!!

Για τον παίκτη που θα μοιράζεται τη θέση με τον μητογλου (και μπεντιλ) στο 4 παιδιά εμένα δεν θα με χαλούσε ο Ντισον αν άλλαζε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του κι αυτό δεν είναι η άμυνα αλλά το ότι δεν δίνει πάσα ακόμα κι αν τον κλειστον 3 παίκτες . Αν βάλει την έξτρα πάσα στο ρεπερτόριο του εγώ είμαι υπέρ του να τον κρατήσουμε . Αν όχι ωστόσο , με τα λεφτά του (700χιλ) +το συμβόλαιο του Ίαν ίσως είναι πολύ πιθανό να φέρεις την καψούρα μου Anthony Gill (αθλητικός , με πάσα και 50% τρίποντο) που δεν τον βλέπω να μένει Χίμκι του χρόνου !!
(Άλλες καλές επιλογές για παίκτη αντί-Τομας είναι και ο αρκετά φθηνότερος Greg Whittington αλλά και ένας άλλος που μαρεσει και είναι ελεύθερος είναι ο Jonah Bolden) .

Για μπακαπ 3αρι θες παίκτη των 10-15 λεπτών , δεν θα με χαλούσε επιστροφή ριβερς ή απόκτηση παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά (~500χιλ συμβόλαιο) .

Τέλος να πω πως νομίζω πως ο φριντετ έχει υπογράψει κλειστο 2ετες άρα τσάμπα το συζητάμε αν και ούτε εγώ θα τον κρατούσα προσωπικά . Δεν γίνεται να δίνεις 1,7 μυρια σε παίκτη που είναι εκτός παρκέ στη 4η περίοδο λόγω άμυνα . Μακάρι να μπορούσαμε να φέρουμε τον ντιλεινι πχ στη θέση του..

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Παρ Ιαν 24, 2020 8:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιαν 24, 2020 7:13 pm

2 στοιχεια πρεπει να εχει η ομαδα του χρονου τελεια αν θελει να παει final 4: σουτερ και αθλητικοτητα-αμυνα. οποτε σε αυτην την κατευθηνση πρεπει να κινηθει.

στην περιφερεια αν ειμαστε κομπλε απο αθλητικους παικτες και να ειναι καλοι στην αμυνα, ο φριντετ ειναι ο τελειος. ασε που ειναι τρομερος σε κλειστα ματς ειδικα σε βολες! με αρτζι επαιρνε πολλες φορες σκριν να παιζει off ball αλλα τωρα καθολου. πρεπει να αλλαξει αυτο. επισης ειναι καλος και στην δημιουργια, οποτε πρεπει να του δινουμε την μπαλα στα χερια να παιζει με αυτο.

ναι ειναι δυσκολο καθως οταν ειναι ο νικ μεσα αυτος πρεπει να εχει την μπαλα, αλλα ταυτοχρονα πλην νικ δεν ταιριαζει με αλλους παικτες, αλλα αν αποκτηθει και αλλο γκαρντ που να ταιριαζει με φριντετ ειναι μια χαρα! εμενα μου κανει!

ενας ακομα παικτης που θα μου αρεσε για παο του χρονου ειναι ο πρεπελιτς που κανει παρτυ στο eurocup. θα προτιμουσα κουρικ αλλα και αυτος ειναι πολυ καλος!

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Σάβ Ιαν 25, 2020 2:59 pm

Ενα πράγμα δεν μπορω να καταλαβω σε σχεση με την λειτουργία της Καε πανω στο κομματι του σκαουτινγκ και μεταγραφών.

Απο την στιγμή που περασαν οι εποχές που το χρήμα ερεε άφθονο, θα έπρεπε να ριξουμε το βαρος στην ανεύρεση παικτών απο πρωταθλήματα οπως Γαλλια, Ιταλια και αλλα, που πραγματικά υπάρχουν παίκτες λαχεία. Φυσικα και δε θα βγουν ολοι, αλλα πραγματικά ειναι αρκετοί που αξίζουν.

Απο τη στιγμή που δεν υπάρχει προπονητής που να κοβει το ματι του, απορω πως ο Γιαννακόπουλος που υποθετικά ειναι γατα πανω σ αυτα, δεν εχει βαλει τους σωστούς ανθρώπους σε αυτο το τμημα ωστε να βρίσκουμε παίκτες και οχι να ψωνίζουμε οτι πλασάρουν οι μανατζερ.

Σχετικα με την φετινή ομαδα τα εχουμε πει αρκετές φορες.

Παππας με τον τελευταίο τραυματισμό μαλλον εχει τελειώσει και το συμβολαιο του είναι μεγαλο αγκαθι.
Βουγιουκας πλεον δε μπορει παρα μονο Α1.

Ουαιλι θεωρω θα μπορούσε να παρει περισσότερες ευκαιριες.

Τζόνσον μου κανει εντύπωση που δεν μπαινει καθολου κοντά στο καλαθι, εχει χασει σε αθλητικοτητα ισως..
Το σουτ του δεν ειναι και πολυ σταθερο, ομως μου αρεσει που δεν φοβαται να σουταρει κρισημα σουτ και μαλιστα λογω ύψους σουταρει υπο πίεση. Ισως στην πορεία προσαρμοστεί.

Εχετε καταλαβει τι κανει ο Ραις φετος; Μακαρι να τον πείσουν να μην σταματήσει και να μείνει αλλο ενα χρόνο.

Ποσο λειπει ο Θανασης απο τη φετινή ομαδα..

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Ιαν 25, 2020 3:48 pm

nikosvip έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2020 2:59 pm
Ενα πράγμα δεν μπορω να καταλαβω σε σχεση με την λειτουργία της Καε πανω στο κομματι του σκαουτινγκ και μεταγραφών.

Απο την στιγμή που περασαν οι εποχές που το χρήμα ερεε άφθονο, θα έπρεπε να ριξουμε το βαρος στην ανεύρεση παικτών απο πρωταθλήματα οπως Γαλλια, Ιταλια και αλλα, που πραγματικά υπάρχουν παίκτες λαχεία. Φυσικα και δε θα βγουν ολοι, αλλα πραγματικά ειναι αρκετοί που αξίζουν.

Απο τη στιγμή που δεν υπάρχει προπονητής που να κοβει το ματι του, απορω πως ο Γιαννακόπουλος που υποθετικά ειναι γατα πανω σ αυτα, δεν εχει βαλει τους σωστούς ανθρώπους σε αυτο το τμημα ωστε να βρίσκουμε παίκτες και οχι να ψωνίζουμε οτι πλασάρουν οι μανατζερ.

Σχετικα με την φετινή ομαδα τα εχουμε πει αρκετές φορες.

Παππας με τον τελευταίο τραυματισμό μαλλον εχει τελειώσει και το συμβολαιο του είναι μεγαλο αγκαθι.
Βουγιουκας πλεον δε μπορει παρα μονο Α1.

Ουαιλι θεωρω θα μπορούσε να παρει περισσότερες ευκαιριες.

Τζόνσον μου κανει εντύπωση που δεν μπαινει καθολου κοντά στο καλαθι, εχει χασει σε αθλητικοτητα ισως..
Το σουτ του δεν ειναι και πολυ σταθερο, ομως μου αρεσει που δεν φοβαται να σουταρει κρισημα σουτ και μαλιστα λογω ύψους σουταρει υπο πίεση. Ισως στην πορεία προσαρμοστεί.

Εχετε καταλαβει τι κανει ο Ραις φετος; Μακαρι να τον πείσουν να μην σταματήσει και να μείνει αλλο ενα χρόνο.

Ποσο λειπει ο Θανασης απο τη φετινή ομαδα..
καθε χρονια 2-3 παικτες ρολιστες θα πρεπει να αποκτιουνται ετσι. π.χ ενα 4-5αρι και ενα μπακ απ 3αρι πρεπει να ειναι τετοιοι παικτες.

ας πουμε για του χρονου ετσι οπως ειναι η ομαδα θελει απο καλο scouting ενα καλο μπακ απ 3αρι του παπι με 3 n d στοιχεια και θελει ενα φθηνο 4-5αρι που για μενα θα ηθελα να μεινει ο μπεντιλ.

σε αλλες θεσεις θελουμε καλους παικτες οπως π.χ βασικο 5αρι, βασικο 2αρι.

ο ραις ειναι μεταγραφαρα. δεν πειραζει το υψος του ή τρελα του ή οτι δεν ειναι ο κλασσικος ασσος. μονο και μονο που μπορει να παρει ανα πασα στιγμη μονος του ματς ακομα και αν ειναι κακος ή μονο και μονο το mentality που εχει και στο τελος της σεζον φουλαρει αξιζει! και μονο με 350 χιλ!

μακαρι να μεινει και του χρονου αλλα να εχει αποκτηθει και ενα 1-2 αμυντικος καλος για να ταιριαζουν.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”