Γεια σου Τζόν!john wick έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2020 8:51 amτα αγαπημένα μου ποστς ( τα ρόστερ για του χρόνου.. :king: )
ένα μέτριο από πλευράς μπάτζετ , λίγο ανεβασμένο σε σχέση με φέτος :
1. Καλάθης , Jovic , Καλαιτζάκης
2. Fredette , Kuric , Λαρεντζάκης
3. Παπαπέτρου , Giedraitis
4. Thomas , Μήτρογλου , Bendil
5. Hamilton (ο παλιός ο καλός της βαλένθια) , Παπαγιάννης , Norvel Pell posting.php?mode=quote&f=155&p=2847&sid ... 9ce14c21dc#
το καλό , το ακριβό :
1. Καλάθης , Σλούκας ,
2. Fredette , Nunnaly , Μήτρου Λονγκ
3. Παπαπέτρου , Sikma
4. Μήτρογλου , Gill , Bendil
5. Παπαγιάννης , Norvel Pell , Hamilton (ο παλιός ο καλός της βαλένθια)
όπως καταλαβαίνετε έχω κάποιες αδυναμίες :
![]()
Και με το πρώτο ρόστερ θα είστε καλύτεροι από φέτος. Βέβαια αν παίρνατε παίκτη όπως οι Κούρικ ή ο Νάναλι δεν το θέλετε τον Φριντέτ, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι κάτι σαν καψούρα σας ο συγκεκριμένος εδώ και χρόνια...Γενικά έχει θέματα όμως και δεν τα έχει μόνο πίσω, αλλά τα έχει και μπροστά ο Φριντέτ. Τι λέω τώρα θα μου πει κανείς...
Ο Σίκμα από την άλλη δεν θυμάμαι να έχει παίξει ποτέ του 3. Ούτε όταν έπαιζε στην Τενερίφη (από τότε τον πρότεινα ως συμπλήρωμα του Πρίντεζη για τον Ολυμπιακό) ούτε στη Βαλένθια μετά.
Τον Πελλ δεν τον ξέρω.
Ο Παπαγιάννης ως πρώτος είναι ή είναι τυχαία η σειρά; Γενικά δεν είναι καλός φέτος (και πέρσι ) και ως ομάδα χάνετε πολύ στο 5. Εκτός κι αν " μιλάει" η στιγμή με 3 ματς συνεχόμενα που έπαιξε καλά...οκ, τότε πάσο.
Γκιεντράιτις, Γιόβιτς, Κούρικ, Σίκμα (ως 4 και μόνο. άντε σε ειδικά χαμηλά σχήματα ως 5 για λίγο) και Νάναλι είναι πολύ-πολύ καλές επιλογές για εσάς.
Εννοείται κι ο Σλούκας!
Για τον Χάμιλτον με τόσα χρόνια στην Κίνα, κρατάω μιαν πισινή. Αν δεν υπήρχε ο Παπαγιάννης, οκ.Αλλά με τους 2 αυτούς ως βασικούς θα έχετε θέμα αμυντικό.