ο σορτς πληρωνοταν με 2.5εκ,ο χειζ ντειβις με 2+εκ για μιση σεζον και δεν μπορουσαν να κερδισουν τα ΄΄παικτακια΄΄ του παοκ.για αυτο αναγκαστηκε να βαλλει τον σλουκα.τα παραδειγματα παικτων ειναι ενδεικτικα
Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
εγω παντως σε αυτο που εγινε δεν θα κατηγορησω τον αταμαν...ο αταμαν τις ιδιες αρχες ειχε και οταν πηρε την ευρωλιγκα το 2024 και αποθεωνοταν.με λιγα λογια αν δεν περνουσε τον παοκ το τι κραξιμο θα ετρωγε δεν θα υπηρχε.και το γεγονος πως η ομαδα δυσκολευτηκε στο πρωτο παιχνιδι με τον παοκ την κυριαρχη ευθυνη εχουν οι παικτες.
ο σορτς πληρωνοταν με 2.5εκ,ο χειζ ντειβις με 2+εκ για μιση σεζον και δεν μπορουσαν να κερδισουν τα ΄΄παικτακια΄΄ του παοκ.για αυτο αναγκαστηκε να βαλλει τον σλουκα.τα παραδειγματα παικτων ειναι ενδεικτικα
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε ξέρω τι συζητάμε...
Πλέον δεν είναι θέμα άποψης του καθενός.
Όταν ο ίδιος ο παίκτης που ξέρει και πως αισθανόταν και τι είχαν πει οι γιατροί βγαίνει και λέει ότι δεν έπρεπε να παίξει καθόλου ή να παίξει το πολύ 10 λεπτά δε νομίζω ότι υπάρχει περιθώριο κανένας μας να το αμφισβητήσει εκτός αν θεωρούμε ότι ξέρουμε καλύτερα από τον ίδιο ή ότι για κάποιο λόγο λέει ψέματα.
Πλέον δεν είναι θέμα άποψης του καθενός.
Όταν ο ίδιος ο παίκτης που ξέρει και πως αισθανόταν και τι είχαν πει οι γιατροί βγαίνει και λέει ότι δεν έπρεπε να παίξει καθόλου ή να παίξει το πολύ 10 λεπτά δε νομίζω ότι υπάρχει περιθώριο κανένας μας να το αμφισβητήσει εκτός αν θεωρούμε ότι ξέρουμε καλύτερα από τον ίδιο ή ότι για κάποιο λόγο λέει ψέματα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειτε περνουσε τον παοκ ειτε οχι και η δικη του διαδρομη και της ομαδας ηταν δεδομενηbasilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 2:20 pmεγω παντως σε αυτο που εγινε δεν θα κατηγορησω τον αταμαν...ο αταμαν τις ιδιες αρχες ειχε και οταν πηρε την ευρωλιγκα το 2024 και αποθεωνοταν.με λιγα λογια αν δεν περνουσε τον παοκ το τι κραξιμο θα ετρωγε δεν θα υπηρχε.και το γεγονος πως η ομαδα δυσκολευτηκε στο πρωτο παιχνιδι με τον παοκ την κυριαρχη ευθυνη εχουν οι παικτες.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
εγω στους τελικους παντως δεν ειδα κανεναν παναθηναικο χαμενο απο χερι.και δεν ειμαι σιγουρος πως αν επαιρνε πρωταθλημα μεσα στο σεφ σε 5ο ματς θα ηταν τοσο ευκολο να φυγει.σου θυμιζω τι εγινε το 2017.απο το πουλμαν στην αποθεωσητουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 2:25 pmειτε περνουσε τον παοκ ειτε οχι και η δικη του διαδρομη και της ομαδας ηταν δεδομενηbasilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 2:20 pmεγω παντως σε αυτο που εγινε δεν θα κατηγορησω τον αταμαν...ο αταμαν τις ιδιες αρχες ειχε και οταν πηρε την ευρωλιγκα το 2024 και αποθεωνοταν.με λιγα λογια αν δεν περνουσε τον παοκ το τι κραξιμο θα ετρωγε δεν θα υπηρχε.και το γεγονος πως η ομαδα δυσκολευτηκε στο πρωτο παιχνιδι με τον παοκ την κυριαρχη ευθυνη εχουν οι παικτες.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν υπηρχε ουτε μια περιπτωση να παρει η ομαδα το πρωταθλημαbasilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 2:40 pmεγω στους τελικους παντως δεν ειδα κανεναν παναθηναικο χαμενο απο χερι.και δεν ειμαι σιγουρος πως αν επαιρνε πρωταθλημα μεσα στο σεφ σε 5ο ματς θα ηταν τοσο ευκολο να φυγει.σου θυμιζω τι εγινε το 2017.απο το πουλμαν στην αποθεωση
δεν γραφω τους λογους γιατι δεν χρειαζεται
οταν πας με την νοοτροπια θα παιξω για να μην το σηκωσουν στο οακα και οι οπαδοι ειναι ευχαριστημενοι με αυτο το αποτελεσμα ειναι δεδομενο
ο αταμαν ειχε φυγει μετα τον αποκλεισμο απο την βαλενθια,αυτο το ηξεραν και οι πετρες
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω για το 1ο αλλά για το 2ο θυμάμαι μέσα στο παιχνίδι οριακά να κουτσαίνει σε κάποιες φάσεις και να ζητάει αλλαγή. Νομίζω τα έχουμε ξαναπεί άπειρες φορές αλλά ήταν όλα ένα ντόμινο κακών αποφάσεων. Πάντως σε κάποιο πρόσφατο podcast ο Πάνος από το paotalk οριακά ήθελε να βρίσει το προηγούμενο ιατρικό επιτελείο, οπότε έπαιξαν και αυτοί τον ρόλο τους πέρα από τον Αταμάν (γενικά για όλους τους τραυματισμούς).
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το μπολνταρισμενο σαν αποψη,μαξ σε κανα καφενειο θα το συναντησεις μπιλυ μου.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 2:18 pmΒέβαια ο Σλούκας θα μπορούσε να είχε παίξει 30 λεπτά και να ήταν ΟΚ, δε γράφει κάπου ότι αν παίξεις 30 λεπτά σίγουρα θα ξανατραυματιστείς. Και αυτό που λες ότι δε θα κερδίζαμε τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Σλούκα είναι απλά μια υπόθεση, άλλωστε στο 2ο παιχνίδι κερδίσαμε χωρίς τον Σλούκα (και χωρίς τον Ρογκαβόπουλο).j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 2:10 pm
Ο ίδιος ο παίκτης βγαίνει και λέει οτι έπρεπε να έχω παίξει λιγοτερο απο 10 λεπτά, και το γεγονός οτι έπαιξα 25 έκανε το πόδι μου να πρηστεί και να μην είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στην συνέχεια.
Αρα λέει με πιο κομψό τρόπο αυτό που λέμε τόσο καιρό, οτι έπρεπε να παίξει ελάχιστα στο ματς και χωρίς να επιβαρύνει το πόδι,και αναγκαστικά έπαιξε σχεδόν 25 λεπτά έχοντας την ευθύνη να τρέξει την ομάδα η οποία χωρίς αυτόν ήταν ανίκανη να καθαρισει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ,και η αυτη η επιβάρυνση τον έβγαλε οφ για την συνέχεια ουσιαστικά.
Αυτο που λεω δεν ειναι υποθεση, ειναι γεγονος, χωρις τον Σλουκα αγκομαχουσανε,και επρεπε να μπει ο Σλουκας για να καθαρισει το ματς. Στο δευτερο ηταν υποψιασμενοι απο το παρολιγον φιασκο,και οι παικτες εβγαλαν αντιδραση.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Το ότι δε συμφωνείς με αυτή την άποψη, δεν αναιρεί ότι είναι μια άποψη την οποία οφείλει ο καθένας να σέβεται. Αν θέλεις να συμφωνούμε σε όλα, τότε τι νόημα έχει ο διάλογος;j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 3:06 pmΤο μπολνταρισμενο σαν αποψη,μαξ σε κανα καφενειο θα το συναντησεις μπιλυ μου.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 2:18 pm
Βέβαια ο Σλούκας θα μπορούσε να είχε παίξει 30 λεπτά και να ήταν ΟΚ, δε γράφει κάπου ότι αν παίξεις 30 λεπτά σίγουρα θα ξανατραυματιστείς. Και αυτό που λες ότι δε θα κερδίζαμε τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Σλούκα είναι απλά μια υπόθεση, άλλωστε στο 2ο παιχνίδι κερδίσαμε χωρίς τον Σλούκα (και χωρίς τον Ρογκαβόπουλο).
Αυτο που λεω δεν ειναι υποθεση, ειναι γεγονος, χωρις τον Σλουκα αγκομαχουσανε,και επρεπε να μπει ο Σλουκας για να καθαρισει το ματς. Στο δευτερο ηταν υποψιασμενοι απο το παρολιγον φιασκο,και οι παικτες εβγαλαν αντιδραση.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Bρε να κανουμε διαλογο και να διαφωνουμε, αλλα επι της ουσιας, οχι να μου λες δεν υπαρχει καπου γραμμενο οτι αν γυρισεις απο τραυματισμο και παιξεις 30 λεπτα θα χτυπησεις...Εδω ο ιδιος ο παικτης βγαινει δημοσια και λεει επρεπε να παιξω λιγοτερο απο 10 λεπτα και η χρησιμοποιηση μου στο παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ με εβγαλε off.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 3:21 pmΤο ότι δε συμφωνείς με αυτή την άποψη, δεν αναιρεί ότι είναι μια άποψη την οποία οφείλει ο καθένας να σέβεται. Αν θέλεις να συμφωνούμε σε όλα, τότε τι νόημα έχει ο διάλογος;j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 3:06 pm
Το μπολνταρισμενο σαν αποψη,μαξ σε κανα καφενειο θα το συναντησεις μπιλυ μου.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
η κατασταση πριν τους τελικους το 2017 ηταν καλυτερη?ποιος περιμενε με τον ολυμπιακο φιναλιστ και τον παναθηναικο σκουπισμενο απο φενερ να παρει 5ο ματς μεσα στο σεφ?τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 2:48 pmδεν υπηρχε ουτε μια περιπτωση να παρει η ομαδα το πρωταθλημαbasilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 2:40 pm
εγω στους τελικους παντως δεν ειδα κανεναν παναθηναικο χαμενο απο χερι.και δεν ειμαι σιγουρος πως αν επαιρνε πρωταθλημα μεσα στο σεφ σε 5ο ματς θα ηταν τοσο ευκολο να φυγει.σου θυμιζω τι εγινε το 2017.απο το πουλμαν στην αποθεωση
δεν γραφω τους λογους γιατι δεν χρειαζεται
οταν πας με την νοοτροπια θα παιξω για να μην το σηκωσουν στο οακα και οι οπαδοι ειναι ευχαριστημενοι με αυτο το αποτελεσμα ειναι δεδομενο
ο αταμαν ειχε φυγει μετα τον αποκλεισμο απο την βαλενθια,αυτο το ηξεραν και οι πετρες
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ε και τι εγινε αυτη ειναι αυστηρα η προσωπικη αποψη του σλουκα,ισως ειναι και αυτος απαξιωτης και μηδενιστηςj-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 3:25 pm
Bρε να κανουμε διαλογο και να διαφωνουμε, αλλα επι της ουσιας, οχι να μου λες δεν υπαρχει καπου γραμμενο οτι αν γυρισεις απο τραυματισμο και παιξεις 30 λεπτα θα χτυπησεις...Εδω ο ιδιος ο παικτης βγαινει δημοσια και λεει επρεπε να παιξω λιγοτερο απο 10 λεπτα και η χρησιμοποιηση μου στο παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ με εβγαλε off.
-
N.I.2022

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
1
Πρέπει να σεβόμαστε το δικαίωμά σου να εκφράζεις την άποψή σου — όπως και ο καθένας.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 3:21 pmΤο ότι δε συμφωνείς με αυτή την άποψη, δεν αναιρεί ότι είναι μια άποψη την οποία οφείλει ο καθένας να σέβεται. Αν θέλεις να συμφωνούμε σε όλα, τότε τι νόημα έχει ο διάλογος;j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 3:06 pm
Το μπολνταρισμενο σαν αποψη,μαξ σε κανα καφενειο θα το συναντησεις μπιλυ μου.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είμαστε και υποχρεωμένοι να τη σεβόμαστε ή να τη θεωρούμε και σωστή!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο