2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 24, 2020 7:01 pm

basketikos13 έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2020 6:55 pm
manj13 έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2020 6:32 pm
Ας πω κι εγω μια φαντασια αν και μαλλον ειναι λιγο ''σπαταλη'' και θα με βριζει ο ΔΓ....Αλλα τι στην ευχη..Τοσα χρονια διαρκειας να μην ζητησω και κατι?? :D :lol:

1)Braun/Pangos
2)James ή Ηarrison/Παππας
3)Παπαπετρου/De Shawn
4)Singleton/Μιτογλου/Μπεντιλ
5)Ηamilton /Παπα/Ιαν
Αντι του πανγκος χερμανσον. Ο ιαν ειναι περιττος. Ωραιο, αλλα πανακριβο.
Θα μπορουσε να ειναι ροστερ που να μας πηγαινε φαιναλ φορ περσι
manj13 και basketikos13 ειστε το ιδιο προσωπο? πανω κατω τα ιδια λετε και σε επιχειρηματα και σε υφος για αυτο ρωτω.

το ροστερ που εβαλε δεν υπαρχει πουθενα. τοσα μυρια μπατζετ σε εποχη που απο τα 9 μυρια θα παμε στα 5? καθολου ρεαλιστικο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Μάιος 24, 2020 7:02 pm

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2020 6:49 pm
j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2020 6:17 pm
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... Xh9Qyz55Q0

Το αναμενόμενο.
Προφανώς όχι η ιδανική λύση,αλλά σίγουρα μια ευκαιρία την αξίζει.Εξαλου Σάρας δύσκολα θα χτύπούσαμε.
τραγικο ροστερ αν ισχυουν αυτα που γραφει. με το ζορι για κατακτηση eurocup θα την ειχα. και αν λαβουμε υποψιν ποσο τραγικοι ειμαστε στις μεταγραφες, πιθανο να φερουν σαπακι 5αρι και σαπακι 2αρι.

καθε καλοκαιρι ολο και πιο απογοητευση αυτη η ομαδα... ακομα και με 5,5 μυρια εφτιαχνες καλη ομαδουλα αλλα αν δεν εχεις το know how, δεν μπορεις.

λεει οτι λογικα θα μεινει ο μπεντιλ και ισως και ο ιαν, λογικα και παππας. θα γυρισουν καλαιτζακης και μποχωριδης.

οποτε εχουμε: λορενζο-χολ-μποχω-παππας-καλαιτζακης-τομας-παπι-μητο-παπαγιαννης-μπεντιλ-ιαν. δηλαδη 11 παικτες ηδη. αντε να παει δανεικος ο καλαιτζακης και ο ιαν 13ος. οποτε σε αυτο το ροστερ θα μπουν ακομα 3 ξενοι, με κανα 300-500αρι.

αν ισχυουν αυτα δεν παμε πουθενα, εκτος αν ο τομας τα βαζει απο παντου, ο λορενζο ανεβει 3 επιπεδα και μητο-παπατζον-παπι γινουν κορυφαιοι στις θεσεις τους.

ΥΓ φιλε johnypao, εννοουσα 5 επιπεδα κατω σορρυ, εγω μπερδευτηκα!
Ο Τομας δε νομιζω να δεχτει μειωση αλλα οντως εχει συμβολαιο οποτε ευκολα μενει και δεν παιρνει και κανα τρελο ποσο.
Σε αυτα τα πλαισια ας εχεις καποιον που ξερεις σε τοσα στοιχηματα

1)Μπραουν,Χολ, Καλαιτζακης
2)Χ(Φοστερ?), Παππας,Μποχωριδης
3)Παπαπετρου,Χ(Χαρισον?παιζει να βγει ακριβός τελικα γιατι ακουγονται κι αλλοι απο Ευρωλιγκα για αυτον)
4)Τομας,Μητογλου,Μπεντιλ
5)Χ,Παπαγιαννης,Βουγιουκας

Αυτοι ειναι 14 παικτες
Λογικα παμε για φθηνο 5

Εκ πρωτης οψεως το φετινο ροστερ της Βιρτους μπορει να ηταν καλυτερο.
Αν βγουν το 5 και το 2 σουπερ ομως κατι κανουμε

Υ.Γ.Τυχον μη μεταγγραφη 5αριου και 5 με Παπαγιαννη,Μπεντιλ, Βουγιουκα μονο ειναι εγκλημα. Το λεω γιατι με τα οικονομικα μας σαν πολλοι μου φαινονται οι 14 εστω κι αν οι τελευταιοι ειναι Βουγιουκας και Καλαιτζακης

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 24, 2020 7:24 pm

Συμφωνω με παν γενικα. Οντως καπως ετσι πιστευω θα παει το ροστερ και οντως ισως ειμαστε για να κοντράρουμε μπολονια. Φτιαχνω ένα ροστερακι με τα δεδομενα που εχουμε μεχρι στιγμης και μια προταση μου.

Lorenzo Brown(700) , Langston Hall(300)

Marcus Foster(400) , Nikos Pappas(300) , Lefteris Bochoridis(100)

Ioannis Papapetrou(800) , James Young(300)

Deshawn Thomas(600) , Ntinos Mitoglou(500)

Jordan Bell(700) , Giorgos Papagiannis(500) , Ian Vougioukas(100)

Καπως ετσι το κοβω και μαλλον με καποιον αρκετα χειροτερο του Μπελ στο 5 αλλα οσο ζω ελπιζω :P , από εκει και περα ισως πρεπει να βαλω και τον Ben Bentil(200) στο 4 και τον Καλαιτζακη στο 1. Αντι του Τομας μπορει να ερθει άλλος πιο φθηνος (εχουμε πει αρκετα ονόματα εδώ , τοσο καιρο) , όπως και στο 3 αντι του Γιαγκ υπαρχουν και οι Εντι , Μαλκολμ Χιλ , Χαρισον κλπ. Το ζητουμενο είναι το 3αρι να μπορει να ανεβει στο 2 και το 4αρι(τομας ή άλλος) να μπορει να ανεβει για 10λεπτο και πανω στο 3 αν χρειαστεί , ώστε να βγαινουν οι χρονοι. Εγω το μονο που παρακαλω είναι να βρουν επιτελους ένα καλο ΣΕΝΤΕΡ!!

Και φυσικα πλεον ξερουμε ότι , coach : Giorgos Vovoras και συνολικο καθαρο αγωνιστικο μπατζετ στα 5,5 εκατ όπως προβλεπόταν.

ΥΓ. Αν δεν εχει ηδη κλεισει ο Χολ θα μαρεσε πολύ ο Askia Booker για μπακαπ ασο , επαιζε στην μουρθια μαζι με τον Λαρετζακη και εχει σιγουρα αρκετα μεγαλυτερο ταβανι από ότι ο Λανγκστον.

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 24, 2020 7:26 pm

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2020 7:01 pm
basketikos13 έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2020 6:55 pm
manj13 έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2020 6:32 pm
Ας πω κι εγω μια φαντασια αν και μαλλον ειναι λιγο ''σπαταλη'' και θα με βριζει ο ΔΓ....Αλλα τι στην ευχη..Τοσα χρονια διαρκειας να μην ζητησω και κατι?? :D :lol:

1)Braun/Pangos
2)James ή Ηarrison/Παππας
3)Παπαπετρου/De Shawn
4)Singleton/Μιτογλου/Μπεντιλ
5)Ηamilton /Παπα/Ιαν
Αντι του πανγκος χερμανσον. Ο ιαν ειναι περιττος. Ωραιο, αλλα πανακριβο.
Θα μπορουσε να ειναι ροστερ που να μας πηγαινε φαιναλ φορ περσι
manj13 και basketikos13 ειστε το ιδιο προσωπο? πανω κατω τα ιδια λετε και σε επιχειρηματα και σε υφος για αυτο ρωτω.

το ροστερ που εβαλε δεν υπαρχει πουθενα. τοσα μυρια μπατζετ σε εποχη που απο τα 9 μυρια θα παμε στα 5? καθολου ρεαλιστικο.
Δεν γινεται να ειμαστε το ιδιο προσωπο αδερφε απλα ειμαστε δυο της...μειοψηφιας! :D ...Εξαλλου μονο ο manj13 εχει το ρεκορ φυλακης στο φορουμ!! :king: ...Δεν τα μοιραζομαι αυτα!!.. :P .Τωρα οσον αφορα το μπατζετ...Παντα ηταν γυρω στα 10-13 μυρια..Δεν ειμαι μακρια πολυ....

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Tracy Mac

allstar

Κυρ Μάιος 24, 2020 7:54 pm

pan24 έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Το αναμενόμενο.
Προφανώς όχι η ιδανική λύση,αλλά σίγουρα μια ευκαιρία την αξίζει.Εξαλου Σάρας δύσκολα θα χτύπούσαμε.
τραγικο ροστερ αν ισχυουν αυτα που γραφει. με το ζορι για κατακτηση eurocup θα την ειχα. και αν λαβουμε υποψιν ποσο τραγικοι ειμαστε στις μεταγραφες, πιθανο να φερουν σαπακι 5αρι και σαπακι 2αρι.

καθε καλοκαιρι ολο και πιο απογοητευση αυτη η ομαδα... ακομα και με 5,5 μυρια εφτιαχνες καλη ομαδουλα αλλα αν δεν εχεις το know how, δεν μπορεις.

λεει οτι λογικα θα μεινει ο μπεντιλ και ισως και ο ιαν, λογικα και παππας. θα γυρισουν καλαιτζακης και μποχωριδης.

οποτε εχουμε: λορενζο-χολ-μποχω-παππας-καλαιτζακης-τομας-παπι-μητο-παπαγιαννης-μπεντιλ-ιαν. δηλαδη 11 παικτες ηδη. αντε να παει δανεικος ο καλαιτζακης και ο ιαν 13ος. οποτε σε αυτο το ροστερ θα μπουν ακομα 3 ξενοι, με κανα 300-500αρι.

αν ισχυουν αυτα δεν παμε πουθενα, εκτος αν ο τομας τα βαζει απο παντου, ο λορενζο ανεβει 3 επιπεδα και μητο-παπατζον-παπι γινουν κορυφαιοι στις θεσεις τους.

Ο Τομας δε νομιζω να δεχτει μειωση αλλα οντως εχει συμβολαιο οποτε ευκολα μενει και δεν παιρνει και κανα τρελο ποσο.

3)Παπαπετρου,Χ(Χαρισον?παιζει να βγει ακριβως τελικα γιατι ακουγονται κι αλλοι απο Ευρωλιγκα για αυτον)
4)Τομας,Μητογλου,Μπεντιλ

Αυτοι ειναι 14 παικτες
Λογικα παμε για φθηνο 5

Υ.Γ.Τυχον μη μεταγγραφη 5αριου και 5 με Παπαγιαννη,Μπεντιλ, Βουγιουκα μονο ειναι εγκλημα. Το λεω γιατι με τα οικονομικα μας σαν πολλοι μου φαινονται οι 14 εστω κι αν οι τελευταιοι ειναι Βουγιουκας και Καλαιτζακης
θλιψη ειναι αυτο το ροστερ πραγματικα. ειναι πολυ χειροτερο γιατι εμεις παντα ειχαμε εναν υπερπαικτη που μας τραβουσε στο ροστερ την μετα ζοτς εποχη(ΔΔ,νικ).

τωρα χωρις ενα τετοιο μεγαλο ονομο ειναι πραγματικα θλιβερο το ροστερ. ας πουμε π.χ οτι ο ερυθρος φετος εχει κλασεις ανωτερο ροστερ απο αυτο εδω που λενε οτι θα εχουμε!

ας ελπισουμε να ειναι ψεμματα γιατι ειναι θλιβερο αληθεια. με τα ιδια λεφτα μπορουμε να φτιαξουμε πολυ καλυτερο ροστερ. δεν χρειαζεται να παρουμε και μποχω και να μεινουν καλαιτζακης-ιαν-μπεντιλ-παππας. δηλαδη θα χαλασουμε λιγο πανω απο 1 μυριο σε μπατζετ 5,5 μυρια σε παικτες που δεν θα παιζουν? αμαρτια ειναι!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Κυρ Μάιος 24, 2020 8:17 pm

Tracy Mac έγραψε:
ας ελπισουμε να ειναι ψεμματα γιατι ειναι θλιβερο αληθεια. με τα ιδια λεφτα μπορουμε να φτιαξουμε πολυ καλυτερο ροστερ. δεν χρειαζεται να παρουμε και μποχω και να μεινουν καλαιτζακης-ιαν-μπεντιλ-παππας. δηλαδη θα χαλασουμε λιγο πανω απο 1 μυριο σε μπατζετ 5,5 μυρια σε παικτες που δεν θα παιζουν? αμαρτια ειναι!
Καλαιτζάκης ούτε 100 χιλιάδες θα πάρει, νομίζω φέτος 40 ήταν να πάρει αν δεν πήγαινε δανεικός.
Μπέντιλ κάνα 200αρι παίρνει, Μποχωρίδης, Βουγιούκας 200 μαξ και Παππάς 400 αλλά καλώς ή κακώς αυτός προορίζεται να παίζει κι αρκετά μάλιστα. Με αυτό διαφωνώ, με 400 βρίσκεις κάτι καλύτερο σε Αμερικάνο.
Θες Έλληνες για την άκρη του πάγκου και την Α1 οπότε πέρα από τα 400 του Παππά το να δώσεις σύνολο 400 χιλιάδες για τον 12ο και τον 13ο παίκτη δεν είναι πολύ ούτε θα είχε καμιά ουσιαστική διαφορά αν αντί του Μποχωρίδη και του Βουγιούκα είχες τον Κασελάκη και τον Λόνγκ
Ο Μπέντιλ είναι η περίπτωση παίκτη που ψάχνουμε με τόσα χρήματα, θέλω να τον δω την δεύτερη χρονιά του.

Αρκεί πάντα να αποκτηθεί κάτι καλό στο 5

Κατά τα λοιπά το ρόστερ είναι θλιβερό αλλά απ'ότι φαίνεται έτσι θα πορευτούμε φέτος τουλάχιστον

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Κυρ Μάιος 24, 2020 8:24 pm

δεν σας κρυβω οτι ξενερωσα με την ειδηση για Ντεσον ! σε ενα μπατζετ 6-7 μυριων κανει ακομα πιο δυσκολη την ηδη πιεσμενη κατασταση για την δημιουργια ορθολογικου ροστερ !
ελπιζω τουλαχιστον μετα απο αυτο να αντιληφθουν οτι περιπτωσεις σαν το πουλι..της Καντου πρεπει να εγκαταλειφθουν ! χρειαζεται 5ρι που να προστατευει την ρακετα με ασφαλεια και να παιζει επιπροσθετως και για τον βουτυρενιο στν αμυνα Ντεσον Τομας!βασικα δεν υπαρχει κανενα περιθωριο για στοιχηματα εκει

0
basket72
Reactions:

Κυρ Μάιος 24, 2020 8:29 pm

Διάβασα λίγο από το Eurohoops. Ευχάριστα νέα είδα. Ο Παππάς είναι ερωτηματικό. Αν κι εμένα ως Ολυμπιακό μια χαρά μου κάνει για παίκτης του ΠΑναθηναϊκού, δεν είμαι τόσο σκ.......ψυχος πια για να θέλω κάτι τέτοιο. :smile:
Μακάρι για σας να την κάνει για μικρότερη ομάδα.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Μάιος 24, 2020 8:33 pm

Ετσι οπως το πατε,θα κανουμε και τον επικήδειο σε λίγο.... :lol:
Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν,και έχετε φέρει την καταστροφή επειδή ειπε ο Κοτζιάς κι εγω δεν ξέρω τι,και εγραψε καποια πραγματα το eurohoops,πχ οπως οτι ο Τομας θα μεινει,ενω απο τον Κοντο πχ βγαινει οτι κι αυτος παιρνει πολλα και η θεση του ειναι αβεβαιη...
Λιγο ηρεμια...
Παντως για μενα ενα ροστερ τυπου

Μπραουν-Χολ-Μποχωριδη
Λοιντ-Παππα
Παπαπετρου-Χαρισον
Ουαιτ-Μητογλου
Μπεντιλ
Χαμιλτον-Παπαγιαννη και εναν ακομα ρολιστα ψηλο

ειναι καλυτερο συνολο απο το φετινο,και ας μην εχει σταρ.

0
Tracy Mac

allstar

Κυρ Μάιος 24, 2020 8:39 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2020 8:17 pm
Tracy Mac έγραψε:
Καλαιτζάκης ούτε 100 χιλιάδες θα πάρει, νομίζω φέτος 40 ήταν να πάρει αν δεν πήγαινε δανεικός.
Μπέντιλ κάνα 200αρι παίρνει, Μποχωρίδης, Βουγιούκας 200 μαξ και Παππάς 400 αλλά καλώς ή κακώς αυτός προορίζεται να παίζει κι αρκετά μάλιστα. Με αυτό διαφωνώ, με 400 βρίσκεις κάτι καλύτερο σε Αμερικάνο.
Θες Έλληνες για την άκρη του πάγκου και την Α1 οπότε πέρα από τα 400 του Παππά το να δώσεις σύνολο 400 χιλιάδες για τον 12ο και τον 13ο παίκτη δεν είναι πολύ ούτε θα είχε καμιά ουσιαστική διαφορά αν αντί του Μποχωρίδη και του Βουγιούκα είχες τον Κασελάκη και τον Λόνγκ
Ο Μπέντιλ είναι η περίπτωση παίκτη που ψάχνουμε με τόσα χρήματα, θέλω να τον δω την δεύτερη χρονιά του.

Αρκεί πάντα να αποκτηθεί κάτι καλό στο 5

Κατά τα λοιπά το ρόστερ είναι θλιβερό αλλά απ'ότι φαίνεται έτσι θα πορευτούμε φέτος τουλάχιστον
καλαιτζακης θεωρω οτι κοντα στα 100 θα ειναι φετος. αν ηταν περσυ 40, ε φετος ενα 80αρι θα παρει.

ο μποχω αν ερθει σε μας, θα ερθει αν θα εχει ρολο εστω ενα 10λεπτο και αν παρει και κανα φραγκο παραπανω. αλλιως παει στον προμηθεα με 150 και ειναι μια χαρα. οποτε 200 χιλ τον υπολογιζω και το ιδιο και τον βουγιουκα.

παππας ναι 400, θα τον ηθελα με 300, αλλα αυτος ξερεις οτι αν δεν τραυματιστει σιγουρα θα παιζει και καλα μαλιστα 10 λεπτα. ο μποχωριδης, ο ιαν, ο καλαιτζακης δεν ξερεις αν θα παιζουν καλα.

τελος ο μπεντιλ, εμενα δεν με χαλαει. απλως δεν τον θελω ετσι οπως ειναι η φροντ λαιν μας. φετος πηρε κατι σε 200-220 και εχει +1 option δικη μας. τον υπολογιζω 300 χιλ μαξ.

με λιγα λογια 400+300+200+200+80, δηλαδη 1,1 με 1,2 μυρια απο μπατζετ 5,5 μυρια θα ειναι αχρηστο αν αληθευουν τα στοιχεια. χιλιες φορες να μην ειναι στο ροστερ ιαν-μπεντιλ-μποχω και να παρουμε καλο 4-5αρι και ενα πολυ καλο 5αρι, παρα να εχουμε τοσους παικτες αδρανεις στον παγκο μας (καθε φορα αυτο κανουμε χαλαμε σε 5 παικτες κακους το μπατζετ μας αντι σε 2 καλους).

δηλαδη αντι να εχουμε μπεντιλ 300 χιλ και ενα 5αρι με 500 χιλ, με τα λεφτα αυτα να εχουμε ενα 4-5αρι με 400-500 χιλ και ενα 5αρι με 600-700 χιλ.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 24, 2020 8:57 pm

Καθίστε μηπως μεινει και ο Ουαιλι..

0
basket72
Reactions:

Κυρ Μάιος 24, 2020 9:13 pm

Tracy Mac έγραψε:

παππας ναι 400, θα τον ηθελα με 300, αλλα αυτος ξερεις οτι αν δεν τραυματιστει σιγουρα θα παιζει και καλα μαλιστα 10 λεπτα.
:?: :?:
Έπαιξε φέτος καλά ο Παππάς; :smile: Εγώ αν ήμουν ΠαναθηναΙκός ούτε τζάμπα δεν θα τον ήθελα.

Tracy Mac

allstar

Κυρ Μάιος 24, 2020 9:19 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2020 9:13 pm
Tracy Mac έγραψε:

παππας ναι 400, θα τον ηθελα με 300, αλλα αυτος ξερεις οτι αν δεν τραυματιστει σιγουρα θα παιζει και καλα μαλιστα 10 λεπτα.
:?: :?:
Έπαιξε φέτος καλά ο Παππάς; :smile: Εγώ αν ήμουν ΠαναθηναΙκός ούτε τζάμπα δεν θα τον ήθελα.
το χω ξαναπει οτι ο παππας λογο καποιον συνθηκων, δεν προκειται να φυγει απο την ομαδα. αφου λοιπον θα μεινει, τοτε ολοι οι αλλοι ελληνες δεν χρειαζεται να μεινουν ή να ερθουν. ας ερθει μονο ο καλαιτζακης π.χ.

εγω τον παππας θα τον ηθελα με 300 χιλ. οχι παραπανω. ετσι και αλλιως οποιος και να ερθει στη θεση του (μποχωριδης κλπ) δεν θα ειναι καλυτεροι απο αυτον. εδω ουτε ο χολ δεν ειναι καλυτερος απο τον παππα αν ερθει :D :D

0
green_sky_is_buck

Reactions: 0

Κυρ Μάιος 24, 2020 9:36 pm

pan24 έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Το αναμενόμενο.

3)Παπαπετρου,Χ(Χαρισον?παιζει να βγει ακριβός τελικα γιατι ακουγονται κι αλλοι απο Ευρωλιγκα για αυτον)
4)Τομας,Μητογλου,Μπεντιλ

Αυτοι ειναι 14 παικτες
Λογικα παμε για φθηνο 5

Οπως τα γραφεις πανω κατω θα το πανε.

Ομως Παππας και Βουγιουκας δεν εχουν καμμια θεση στον Παναθηναικο.
Στα γκαρντ ή Καλαιτζακης ή Μποχωριδης.
Στους ψηλους ο Μπεντιλ μονο για πεμπτος.

Ενταξει Παναθηναικος ειμαστε.Δεν γινεται να παμε με παιχτες που με το ζορι θα εβρισκαν θεση σε ροστερ eurocup.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Κυρ Μάιος 24, 2020 9:44 pm

j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2020 8:33 pm
Ετσι οπως το πατε,θα κανουμε και τον επικήδειο σε λίγο.... :lol:
Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν,και έχετε φέρει την καταστροφή επειδή ειπε ο Κοτζιάς κι εγω δεν ξέρω τι,και εγραψε καποια πραγματα το eurohoops,πχ οπως οτι ο Τομας θα μεινει,ενω απο τον Κοντο πχ βγαινει οτι κι αυτος παιρνει πολλα και η θεση του ειναι αβεβαιη...
Λιγο ηρεμια...
Παντως για μενα ενα ροστερ τυπου

Μπραουν-Χολ-Μποχωριδη
Λοιντ-Παππα
Παπαπετρου-Χαρισον
Ουαιτ-Μητογλου
Μπεντιλ
Χαμιλτον-Παπαγιαννη και εναν ακομα ρολιστα ψηλο

ειναι καλυτερο συνολο απο το φετινο,και ας μην εχει σταρ.
Αν ειναι αυτο το ροστερ ναι,ειναι μαλλον καλυτερο απο το φετινο.
Αλλα και Μπραουν και Λοιντ και Χαρισον και Χαμιλτον και Ουαιτ δηλαδη 5 ξενους που θα τους ηθελαν τοσο Ευρωλιγκατες περα απο τους 5-6 παμπλουτος(σε ολες τις υπολοιπες επαιζαν εστω σε μπακαπ ρολο) οσο και οι τοπ ομαδες του Eurocup μου φαινεται υπερβολικα καλο αν ισχυουν τα οικονομικα δεδομενα που ακουγονται για 5 εως 6 μυρια μπατζετ

Υ.Γ.Το αρθρο του eurohoops δεν ελεγε οτι δεν θελουμε Παππα. Ελεγε οτι θα του κανουμε προταση με πολυ μεγαλη μειωση(που ταιριαζει με τα 400,50% κατω ειναι) οποτε δεν το εχει σιγουρο οτι θα δεχτει. Και 400 και 300 να του προσφερεις δεν βλεπω πιθανοτητες να αρνειται, δεν τα βρισκει αλλου ειδικα Ευρωλιγκα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”