Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 20, 2026 11:46 am

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Αύγ 20, 2026 11:38 am
Ξέρεις πόσοι δημοσιογράφοι από την.."αλλη" πλευρά διαρρυγνυαν τα ιμάτια τους πως δε θα κινηθεί δικαστικά ο Γουοκαπ,πως θα είναι στη προετοιμασία κλπ.Ποιο είναι το νόημα στο να αρχίσουμε να ποσταρουμε τα αντίστοιχα?(γτ κάποιος θα το κάνει ως απαντηση)
Τι σχέση έχει αυτό με το ποστ του Τόνι όμως;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
germany96

Honorary
Reactions:

Πέμ Αύγ 20, 2026 11:48 am

big_lebowski έγραψε:
...
Ξέρεις πόσοι δημοσιογράφοι από την.."αλλη" πλευρά διαρρυγνυαν τα ιμάτια τους πως δε θα κινηθεί δικαστικά ο Γουοκαπ,πως θα είναι στη προετοιμασία κλπ.Ποιο είναι το νόημα στο να αρχίσουμε να ποσταρουμε τα αντίστοιχα?(γτ κάποιος θα το κάνει ως απαντηση)
Εμένα πάλι γιατί μια χαρά μού ακούγεται αυτό; Μην σου πω ότι μου φαίνεται και καλή ιδέα για topic, ώστε να εκτίθενται όσα δημοσιολάθη πουλάνε φούμαρα.

Δεν το έθεσες εσύ έτσι, αλλά νομίζω η «άλλη πλευρά» είμαστε όλοι μας απέναντι σε οποιονδήποτε παπατζολόγο, ανεξαρτήτως της χρωματικής απόχρωσης του μέσου που του δίνει βήμα.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Αύγ 20, 2026 11:54 am

Το άλλη πλευρά του έβαλα σε εισαγωγικά για να τονίσω πως θα το δει κάποιος που μετά θα βάλει το Χ πράσινο οπαδό τρόλ από το X σα τον antifa7 που "εκθετει" τον Χ "κόκκινο "δημοσιογραφο και είναι δεδομένο που θα οδηγηθεί μετά η κουβέντα

Αυτή τη σχέση έχει @nikolas_asteri

Το φορουμ από ανούσιες οπαδικες κόντρες θέλω να προστατεύσω

Έχω πάντα την άποψη πως οτιδήποτε μπορούμε να το κρίνουμε μόνοι μας,δε χρειάζεται υποβοήθηση από χρωματιστά γυαλιά.Η αξιοπιστία του καθενός κρίνεται

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Αύγ 20, 2026 11:55 am

big_lebowski έγραψε:
Oτι μπορούμε να ποσταρουμε χωρίς ειρωνείες όποιον δημοσιογράφο επιθυμούμε (εάν το άρθρο του τηρεί τους κανόνες του φορουμ) είπαμε.Την αξιοπιστία τη κρίνει ο καθένας μας μόνος του

το ότι δε θα κινηθεί δικαστικά ο Γουόκαπ είναι κακή εκτίμηση της κατάληξης μιας υφιστάμενης κατάστασης. δεν είχε λόγο να πει ψέματα κάποιος γιατί κάποια στιγμή η προετοιμασία θα ξεκινούσε και ο ίδιος είτε θα επιβεβαιωνόταν είτε όχι.

αυτό που έκανε ο Παπαθεοδωρου είναι ότι έβγαλε μια ιστορία από τον... αφαλό του για να αποκρύψει την υφιστάμενη κατάσταση, το ότι ο παίκτης ήθελε να πάει στην Τουρκία αλλά ο Παναθηναϊκός ζητούσε μεγάλο buy out. αν δεν έβγαινε ο ίδιος ο Όσμαν να το διαψεύσει για πολλούς θα θεωρούταν η πραγματικότητα ότι ο παίκτης ήθελε να μείνει στην Ελλάδα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Πέμ Αύγ 20, 2026 11:57 am

big_lebowski έγραψε:
Το άλλη πλευρά του έβαλα σε εισαγωγικά για να τονίσω πως θα το δει κάποιος που μετά θα βάλει το Χ πράσινο οπαδό τρόλ από το X σα τον antifa7 που "εκθετει" τον Χ "κόκκινο "δημοσιογραφο και είναι δεδομένο που θα οδηγηθεί μετά η κουβέντα

Έχω πάντα την άποψη πως οτιδήποτε μπορούμε να το κρίνουμε μόνοι μας,δε χρειάζεται υποβοήθηση από χρωματιστά γυαλιά.Η αξιοπιστία του καθενός κρίνεται
Μα αν δεν κάνω λάθος αυτό που έγραψε ο Τόνι έχει να κάνει για αυτά που λέγονταν χθες για Μπούκουρα και Παπαθεοδώρου, όχι για πράσινους και κόκκινους.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Πέμ Αύγ 20, 2026 12:01 pm

Τι λεγόταν εχθές για αυτούς?Ποιος τους είπε αξιόπιστους (καλά για τον μπουκουρα ειδικά γελαω).Ειδικά η δικιά μου συντονιστική παρέμβαση δεν αφορούσε, ούτε έκανε λόγο περί αξιοπιστιας

@yawn.brigade από τον αφαλό του το εβγαλε ,μπορεί κι από άλλο σημείο του σώματος του.
Όπως και είπε πριν κάνα μήνα επίσης πως ο Γουοκαπ θα κινηθεί δικαστικά και δε θα ξαναπαίξει για τον Ολυμπιακό.Εκει τι ήταν αξιόπιστος η όχι?

Εγώ λέω να κρίνουμε κατά περίσταση και με την (οποία) κριτικη ικανότητα έχουμε.Οτιδηπιτε άλλο είναι οπαδισμος

Υγ Παρακαλώ διαβάστε τους όρους για υποτιμητικα σχόλια κ χαρακτηρισμους σε δημόσια προσωπα

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 3

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Αύγ 20, 2026 11:55 am
big_lebowski έγραψε:
Oτι μπορούμε να ποσταρουμε χωρίς ειρωνείες όποιον δημοσιογράφο επιθυμούμε (εάν το άρθρο του τηρεί τους κανόνες του φορουμ) είπαμε.Την αξιοπιστία τη κρίνει ο καθένας μας μόνος του

το ότι δε θα κινηθεί δικαστικά ο Γουόκαπ είναι κακή εκτίμηση της κατάληξης μιας υφιστάμενης κατάστασης. δεν είχε λόγο να πει ψέματα κάποιος γιατί κάποια στιγμή η προετοιμασία θα ξεκινούσε και ο ίδιος είτε θα επιβεβαιωνόταν είτε όχι.

αυτό που έκανε ο Λάλαξ είναι ότι έβγαλε μια ιστορία από τον... αφαλό του για να αποκρύψει την υφιστάμενη κατάσταση, το ότι ο παίκτης ήθελε να πάει στην Τουρκία αλλά ο Παναθηναϊκός ζητούσε μεγάλο buy out. αν δεν έβγαινε ο ίδιος ο Όσμαν να το διαψεύσει για πολλούς θα θεωρούταν η πραγματικότητα ότι ο παίκτης ήθελε να μείνει στην Ελλάδα.
Βασίλης Παπαθεοδωρου λέγεται, ούτε "λάλαξ", ούτε "λαλάκης". Απλό είναι, να κρατάς ένα επίπεδο, ειδικά εδώ και 2 24ωρα που διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου για την ΜΗ τοξική γραφή σου και ότι δεν θες να προκαλεις. Ξεκίνα αν θες με τα βασικά που μπορείς να αλλάξεις ΕΣΥ, και δεν απαιτεί να το κάνει κάποιος άλλος και μετά έλα να κάνεις το κήρυγμα και θα σε υποστηρίξω κι εγώ. Δεν είναι εξυπνάδα ο χλευασμός.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Αύγ 20, 2026 12:04 pm

big_lebowski έγραψε:
Τι λεγόταν εχθές για αυτούς?Ποιος τους είπε αξιόπιστους (καλά για τον μπουκουρα ειδικά γελαω).Ειδικά η δικιά μου συντονιστική παρέμβαση δεν αφορούσε, ούτε έκανε λόγο περί αξιοπιστιας

@yawn.brigade από τον αφαλό του το εβγαλε ,μπορεί κι από άλλο σημείο του σώματος του.
Όπως και είπε πριν κάνα μήνα επίσης πως ο Γουοκαπ θα κινηθεί δικαστικά και δε θα ξαναπαίξει για τον Ολυμπιακό.Εκει τι ήταν αξιόπιστος η όχι

Εγώ λέω να κρίνουμε κατά περίσταση και με την (οποία) κριτικη ικανότητα έχουμε.Οτιδηπιτε άλλο είναι οπαδισμος
τι σχέση έχει το τι είπε για τον Γουόκαπ με αυτό που είπε για τον Όσμαν; λες να κρίνουμε κατά περίσταση και κάνεις το ακριβώς αντίθετο μια παράγραφο πάνω.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Πέμ Αύγ 20, 2026 12:06 pm

yawn.brigade έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Όπως και είπε πριν κάνα μήνα επίσης πως ο Γουοκαπ θα κινηθεί δικαστικά και δε θα ξαναπαίξει για τον Ολυμπιακό.Εκει τι ήταν αξιόπιστος η όχι

τι σχέση έχει το τι είπε για τον Γουόκαπ με αυτό που είπε για τον Όσμαν; λες να κρίνουμε κατά περίσταση και κάνεις το ακριβώς αντίθετο μια παράγραφο πάνω.
Πως κάνω το αντίθετο?Ότι στη μία έγραψε κάτι που αποδείχτηκε λάθος, αναξιόπιστο η ότι άλλο θες ,και στην άλλη έγραψε ένα μήνα πριν κάτι που αποδείχτηκε έγκυρο λεω

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Πέμ Αύγ 20, 2026 12:08 pm

big_lebowski έγραψε:

Όπως και είπε πριν κάνα μήνα επίσης πως ο Γουοκαπ θα κινηθεί δικαστικά και δε θα ξαναπαίξει για τον Ολυμπιακό.Εκει τι ήταν αξιόπιστος η όχι?

Υγ Παρακαλώ διαβάστε τους όρους για υποτιμητικα σχόλια κ χαρακτηρισμους σε δημόσια προσωπα
Δεν θέλω να κάνω αναδρομή, απλά το αναφέρω γιατί πιστεύω ότι ήταν "ενδοπαναθηναικό". Παρ'όλα αυτά όμως δεν νομίζω πως έχει δώσει δείγματα οπαδισμού ο yawn.brigade.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Πέμ Αύγ 20, 2026 12:15 pm

big_lebowski έγραψε:

Δεν ξέρω αν το λες γιατί το ανέβασε οπαδός του ολυμπιακού. Θα μπορούσα να στείλω και τα αρχικά tweets αλλά είδα μπροστά μου αυτό τυχαία και για ευκολία ανέβασα αυτό. Και θυμόμουν σίγουρα ότι το είχε γράψει όντως, δηλαδή ότι δεν είναι κάποια παράφραση λεγόμενων να τον κατηγορήσουμε άδικα γιατί είναι παναθηναϊκός και θέλουν να του την πουν οι ολυμπιακοί. Αφορμή να το ανεβάσω ήταν ότι ειπώθηκε από κάποιον εδώ ότι είναι πιο αξιόπιστος από άλλους του sdna. Οπότε και το τι είπε πχ για τον γουοκαπ ειναι πιθανό και να μην είναι αλήθεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι άλλοι δημοσιογράφοι που φαίνεται να υποστηρίζουν τον ολυμπιακό είναι αξιόπιστοι. Αλλά δεν έχουμε και υποχρέωση όταν σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα της μιας ομάδας να σχολιάζουμε και της άλλης.

Δεν σημαίνει ότι κάθε τι που λέει είναι ψέματα αλλά όταν για κάτι τέτοιο τον διαψεύδει ο ίδιος ο παίκτης κάτι συμβαίνει. Εγώ περισσότερο αναφέρομαι σε ιστορίες που λέει κατά καιρούς που αν δεν μιλήσουν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι δεν θα μάθουμε την αλήθεια. Ότι θα κινηθεί δικαστικά ο γουοκαπ είναι κάτι πιο απτό. Αυτά που λέει πχ για το πως πήγαν οι διαπραγματεύσεις ή τι έχει ειπωθεί ανάμεσα και παίκτες, προπονητές και διοικήσεις δεν εμπιστεύομαι προσωπικά.

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

big_lebowski έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Πως κάνω το αντίθετο?Ότι στη μία έγραψε κάτι που αποδείχτηκε λάθος, αναξιόπιστο η ότι άλλο θες ,και στην άλλη έγραψε ένα μήνα πριν κάτι που αποδείχτηκε έγκυρο λεω
το "κατά περίσταση" το αντιλαμβάνομαι ως "κρίνουμε την ποιότητα μιας συγκεκριμένης είδησης". το "ναι αλλά τότε είχε πει αλήθεια" είναι αδιάφορο για την ποιότητα αυτής της είδησης.

Άβαταρ μέλους
germany96

Honorary
Reactions:

Πέμ Αύγ 20, 2026 12:16 pm

big_lebowski έγραψε:

Μια χαρούλα μου φαίνονται χιουμοριστικές συγκρίσεις πριν και μετά που εκθέτουν οποιονδήποτε δηλώνει δημοσιογράφο.

Με την αναπαραγωγή οπαδικών λογαριασμών από άλλα μέσα σε καταλαβαίνω αλλά αν δεν έβαζε την αρχική πηγή θα παρέπεμπε λίγο σε λογοκλοπή, still I get your point.

Σοβαρά όντως θα μου φαινόταν ενδιαφέρον topic με τέτοιο θέμα. Νομίζω μια χαρά θα διασκεδάζαν οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού βλέποντας την πραγματικότητα να εξευτελίζει μέσα σε λίγες ώρες το insiderηλίκι που πουλάει ο οποιοσδήποτε Μελάγιες.

Για την ηρεμία των mods, συμφωνώ ότι καλό θα ήταν να είναι δικά μας κολλάζ και όχι τρίτων. Κι εμείς εδώ τα δικά μας γυαλιά φοράει ο καθένας, αλλά πες λίγο-πολύ ψιλογνωριζόμαστε και άλλωστε οι περισσότεροί μας φοράμε γυαλιά πρεσβυωπίας.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Πέμ Αύγ 20, 2026 12:23 pm

yawn.brigade έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

το "κατά περίσταση" το αντιλαμβάνομαι ως "κρίνουμε την ποιότητα μιας συγκεκριμένης είδησης". το "ναι αλλά τότε είχε πει αλήθεια" είναι αδιάφορο για την ποιότητα αυτής της είδησης.
Μήπως το κατά περίπτωση κολλάει καλύτερα?

Δεν εννοούσα τη ποιότητα της συγκεκριμένης είδησης.Για αυτή έγραψα πως αποδείχτηκε μη έγκυρη.Εννουσα πως κρίνεις την αξιοπιστία ανάλογα με τη περισταση(περίπτωση?) Στη μία αποδείχτηκε έγκυρος στην άλλη όχι.Πως τον χαρακτηρίζει συνολικά αυτό?έγκυρο ή μη?(ειναι σίγουρα προκατειλημενος εναντίον του ολυμπιακου, κι αυτό δε χρειάζεται πολύ μυαλό να το δεις)
Οπότε λέω κατά περίπτωση τα κρίνουμε όλα, όχι μέσω χρωματιστών γυαλιων

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Πέμ Αύγ 20, 2026 12:32 pm

germany96 έγραψε:
Πέμ Αύγ 20, 2026 12:16 pm
big_lebowski έγραψε:

Μια χαρούλα μου φαίνονται χιουμοριστικές συγκρίσεις πριν και μετά που εκθέτουν οποιονδήποτε δηλώνει δημοσιογράφο.

Με την αναπαραγωγή οπαδικών λογαριασμών από άλλα μέσα σε καταλαβαίνω αλλά αν δεν έβαζε την αρχική πηγή θα παρέπεμπε λίγο σε λογοκλοπή, still I get your point.

Σοβαρά όντως θα μου φαινόταν ενδιαφέρον topic με τέτοιο θέμα. Νομίζω μια χαρά θα διασκεδάζαν οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού βλέποντας την πραγματικότητα να εξευτελίζει μέσα σε λίγες ώρες το insiderηλίκι που πουλάει ο οποιοσδήποτε Μελάγιες.

Για την ηρεμία των mods, συμφωνώ ότι καλό θα ήταν να είναι δικά μας κολλάζ και όχι τρίτων. Κι εμείς εδώ τα δικά μας γυαλιά φοράει ο καθένας, αλλά πες λίγο-πολύ ψιλογνωριζόμαστε και άλλωστε οι περισσότεροί μας φοράμε γυαλιά πρεσβυωπίας.
Γενικώς συμφωνώ

Για τους insider τους ρεπόρτερ τους δημοσιογράφους ομάδων κλπ έχω συγκεκριμένη άποψη
Μάλλον ομοιάζει με τη δικιά σου.
Πολύ χρωματιστό γυαλί, πολύ χρωματισμένη ατζέντα εν ολίγοις.
Οποτε αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως καλό είναι αυτό να μένει απ έξω από εδώ
Μπορεί κ αν το βλέπω υπερβολικά proactive εν προκειμένω αλλά...έχει φοβηθεί το μάτι μου .Για έναν Γουοκαπ έχει έρθει το φορουμ πάνω κατω,μας βλέπω μόλις αρχίσουν οι αγώνες με βάρδιες και είμαστε κ λιγοι

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”