Θέμα Αταμάν στον Παναθηναϊκό

Συντονιστής: Captains

Απάντηση

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
71
81%
Οχι
17
19%

Σύνολο ψήφων: 88
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 08, 2026 5:46 pm

kein έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 5:43 pm
tokalytero3d έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 5:22 pm

Έχουν κάνει θέμα τώρα ενα ταξιδακι 15 ωρών από την πόλη :lol:
Εντάξει έχουν γίνει και θέματα λιγότερο τραγικά και δεν έχουν γι ει θα τα αλλά και αλλά. Το θέμα είναι μιλήσουμε για τον αταμαν που είναι και το σωστό τοπικ :mrgreen: - για δον ΔΠΓ μιας και τον γουστάρετε ποκυ να τον σχολιάζετε ανοίξετε ένα θέμα για αυτόν.
Εγώ χ€στηκα για τον ντιπιτζι για τους αφους για τον Μαρινάκη κλπ μην σου πω που τους έχω γραμμένους και τι γνώμη έχω για αυτές τις φαρες.
Την πλάκα μου κάνω :)

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 08, 2026 5:55 pm

tokalytero3d έγραψε:
kein έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 5:43 pm

Εντάξει έχουν γίνει και θέματα λιγότερο τραγικά και δεν έχουν γι ει θα τα αλλά και αλλά. Το θέμα είναι μιλήσουμε για τον αταμαν που είναι και το σωστό τοπικ :mrgreen: - για δον ΔΠΓ μιας και τον γουστάρετε ποκυ να τον σχολιάζετε ανοίξετε ένα θέμα για αυτόν.
Εγώ χ€στηκα για τον ντιπιτζι για τους αφους για τον Μαρινάκη κλπ μην σου πω που τους έχω γραμμένους και τι γνώμη έχω για αυτές τις φαρες.
Ναι σε θύμαμαι κι από αλλά σχόλια δεν πάει για σενα γενικά το λέω. Κι εγώ τον ΔΠΓ το έχω σηκώσει δεκάδες φορές οτι ιδεολογικά και ηθικά είναι εντελώς αντίθετος με μένα. Ωστόσο άλλο να λεμε ότι έχει πρόβλημα κι άλλο να λεμε ότι είναι κακός εργοδότης. Το ένα είναι πραγματικότητα είδε είσαι είτε δεν είσαι Παναθηναϊκός και το άλλο αντίστοιχα είναι μύθευμα. Πάντως για να επανέλθουμε στο ον τοπικ ακόμα και ο αταμαν έφυγε φιλικά και έχουν τος καλύτερες σχέσεις. Ο αταμαν ήταν αυτό πριν έρθει στον Παναθηναϊκό και αυτό θα συνεχίσει να είναι. Το αν μας αρέσει ή αν θελουμε τέτοιο μοτίβο είναι υποκειμενικό. Το αν ειβαι πετυχημένος είναι αντικειμενικο. Είναι.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 6:04 pm

kein έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Ναι σε θύμαμαι κι από αλλά σχόλια δεν πάει για σενα γενικά το λέω. Κι εγώ τον ΔΠΓ το έχω σηκώσει δεκάδες φορές οτι ιδεολογικά και ηθικά είναι εντελώς αντίθετος με μένα. Ωστόσο άλλο να λεμε ότι έχει πρόβλημα κι άλλο να λεμε ότι είναι κακός εργοδότης. Το ένα είναι πραγματικότητα είδε είσαι είτε δεν είσαι Παναθηναϊκός και το άλλο αντίστοιχα είναι μύθευμα. Πάντως για να επανέλθουμε στο ον τοπικ ακόμα και ο αταμαν έφυγε φιλικά και έχουν τος καλύτερες σχέσεις. Ο αταμαν ήταν αυτό πριν έρθει στον Παναθηναϊκό και αυτό θα συνεχίσει να είναι. Το αν μας αρέσει ή αν θελουμε τέτοιο μοτίβο είναι υποκειμενικό. Το αν ειβαι πετυχημένος είναι αντικειμενικο. Είναι.
Έχω γνώμη αλλά δεν θα την εκφρασω εδώ μέσα γιατί πρώτον δεν ρωτηθηκα και δεύτερον δεν αφορά το φόρουμ.
Οσες φορές σχολιάζω κάτι το κάνω στα πλαίσια του χιουμορ, τώρα αν εσύ (δεν το λέω ειδικά για σένα) θες να κάνεις τον υποστηρικτή του είναι δικαίωμα σου.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 08, 2026 6:12 pm

tokalytero3d έγραψε:
kein έγραψε:

Έχω γνώμη αλλά δεν θα την εκφρασω εδώ μέσα γιατί πρώτον δεν ρωτηθηκα και δεύτερον δεν αφορά το φόρουμ.
Όσες φορές σχολιάζω κάτι το κάνω στα πλαίσια του χιουμορ, τώρα αν εσύ (δεν το λέω ειδικά για σένα) θες να κάνεις τον υποστηρικτή του είναι δικαίωμα σου.
Τον υποστηρικτή του δεν τον κάνω, γιατί ΔΕΝ είμαι, το έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι το μέγεθος του Παναθηναϊκού θα ήθελε κάτι ανάλογο και με όχι άνθρωπο με τέτοιες ιδεολογικές ακραίες απόψεις και συμπεριφορές. Το να τον κατηγορώ όμως για κάτι που ΔΕΝ είναι, είναι το άλλο άκρο και ΔΕΝ θα το κάνω επίσης, όπως δεν θα το κάνω και για κάποιον-οποιονδήποτε του αιωνίου. Ο ΔΠΓ, έχει χίλια κακά. δεν είναι όμως σε ΟΛΑ κακός. Να κρατάμε ένα μέτρο, όσο κι αν έχουμε πράσινα ή κόκκινα πολυποίκιλα πάνω από την μύτη μας.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 6:18 pm

kein έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 6:12 pm
tokalytero3d έγραψε:

Όσες φορές σχολιάζω κάτι το κάνω στα πλαίσια του χιουμορ, τώρα αν εσύ (δεν το λέω ειδικά για σένα) θες να κάνεις τον υποστηρικτή του είναι δικαίωμα σου.
Τον υποστηρικτή του δεν τον κάνω, γιατί ΔΕΝ είμαι, το έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι το μέγεθος του Παναθηναϊκού θα ήθελε κάτι ανάλογο και με όχι άνθρωπο με τέτοιες ιδεολογικές ακραίες απόψεις και συμπεριφορές. Το να τον κατηγορώ όμως για κάτι που ΔΕΝ είναι, είναι το άλλο άκρο και ΔΕΝ θα το κάνω επίσης, όπως δεν θα το κάνω και για κάποιον-οποιονδήποτε του αιωνίου. Ο ΔΠΓ, έχει χίλια κακά. δεν είναι όμως σε ΟΛΑ κακός. Να κρατάμε ένα μέτρο, όσο κι αν έχουμε πράσινα ή κόκκινα πολυποίκιλα πάνω από την μύτη μας.
Συμφωνώ. Δεν τον κατηγορσσα εγώ προσωπικά για κάτι που δεν έκανε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”