Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:56 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Φεβ 15, 2026 11:50 pm
Καλά, ειρωνευτείτε εσείς. Είτε σας αρέσει είτε όχι, όσες φορές η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο έβγαλε αντίδραση.
Ποιες είναι αυτές οι φορές φέτος?

Υγ εγώ δεν ειρωνευτηκα

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Δευ Φεβ 16, 2026 12:07 am

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Κυρ Φεβ 15, 2026 11:20 pm
BillyPao έγραψε:
Κυρ Φεβ 15, 2026 11:12 pm
Εγώ νομίζω ότι όλα αυτά που λέτε είναι υπερβολές, γιατί δυστυχώς είμαστε λαός της υπερβολής και των άκρων. Και επειδή δε συμμερίζομαι τις απόψεις σας, σας καληνυχτίζω.
Ε, ισχύει. Πώς κάνουν έτσι; Φαντάσου και να χάναμε από τον τελευταίο της κατάταξης με 100ρα στην έδρα μας, Ναν παρόντος!
Καληνύχτα!
Αλέξανδρε, αν σου ζητούσα να μου εξηγήσεις τί σημαίνει το αρχαίο ρητό που έχεις στην υπογραφή σου νομίζω θα μπορούσες κάλλιστα να μου δείξεις αυτόν το σύντομο διάλογο.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Φεβ 16, 2026 12:13 am

big_lebowski έγραψε:
Κυρ Φεβ 15, 2026 11:56 pm
BillyPao έγραψε:
Καλά, ειρωνευτείτε εσείς. Είτε σας αρέσει είτε όχι, όσες φορές η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο έβγαλε αντίδραση.
Ποιες είναι αυτές οι φορές φέτος?

Υγ εγώ δεν ειρωνευτηκα
Το "ειρωνευτείτε εσείς" δεν πήγαινε σε σένα, σου ζητώ συγγνώμη.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Φεβ 16, 2026 12:17 am

Χωρίς ειρωνεία πάντως, είχα προσέξει ότι ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα, από το προηγούμενο παιχνίδι κιόλας με τον Ολυμπιακό. Παρότι είμαι Ολυμπιακός, τοποθετούμαι ουδέτερα σε αυτό. Εννοείται ότι αυτό δεν δικαιολογεί επουδενί την ήττα. Μου είχε κάνει εντύπωση πάντως η ποιότητα του Κολοσσού, δεν του το 'χα. Και εμάς μας είχε δυσκολέψει πολύ απ' ό,τι θυμάμαι.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Φεβ 16, 2026 12:26 am

για να χασεις απο τον κολοσσο ετσι μεσα στην εδρα σου με τους βασικους θελει προσπαθεια..ειδικα οταν εχεις χασει και απο αρη φενερ υποτιθεται θες να αποδειξεις πραγματα σαν ομαδα να γυρισεις σελιδα..οποτε το μυαλο μου παει στο οτι οι παικτες δεν θελουν τον αταμαν.Γιαυτο και ο δπγ ψαχνεται πως θα γλιτωσει την αποζημιωση..

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Φεβ 16, 2026 12:27 am

pan24 έγραψε:
Κυρ Φεβ 15, 2026 11:24 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Κυρ Φεβ 15, 2026 11:11 pm

Συγγνώμη αλλά υπάρχει ομάδα πιο ποιοτική από εσάς στον άσσο??? Ρε φίλε μου, μην με τρελαίνεις, αλλά οκ…….οπως νομίζετε!!! Να ξέρεις πάντως πως ούτε και τα πεντάρια σας είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ κακά όπως νομίζετε!!!Απλά είναι ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΑ στο μπάσκετ του Άταμαν που εφέτος είναι γεγονός πως τα έχει κάνει μαντάρα!!! Όμως τέλη Φλεβάρη έχουμε και επειδή είμαι χρόνια σε αυτό το κολοάθλημα και……εκτιμώ μεγαλύτερος από εσένα σε ηλικία, νθ σου θυμίσω ότι πριν περίπου 30 χρόνια έχανα ως Ολυμπιακός Γενάρη μήνα από έναν σύλλογο που ονομάζονταν ΒΑΟ Θεσσαλονίκης………μετά από Τρεις και μισό μήνες, έκανα το τρέμπλ!!!!
Με Εκτίμηση και ……..σας συνιστώ ηρεμία!
Ποιότητα υπάρχει αλλά πρέπει να είναι συμβατοί με το μπάσκετ του προπονητή όπως λες αλλά και συμβατοί μεταξύ τους.

Ο Σορτς πχ φαίνεται να μη μπορεί να αποδώσει στο επίπεδο που θέλουμε παίζοντας το μπάσκετ που παίζουμε και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουμε.

Μπορεί ξέρω γω αν ήταν σε 5αδες με Γκραντ και Γουόρντ να έπαιζε καλύτερα αλλά δεν είναι αυτούς έχουμε.

Το ίδιο και τα 5αρια, συμφωνώ ότι αν παίζαμε κάπως αλλιώς δεν θα φαίνονταν τόσο κακοί στην άμυνα πιθανώς.
Όμως αυτό παίζουμε και δεν υπάρχει ο χρόνος σε 2 μήνες να παίξουμε κάτι διαφορετικό από ότι παίζουμε όλη τη χρονιά.

Η κατάσταση θεωρώ μπορεί να γυρίσει αλλά είναι σε οριακό σημείο. Τελευταία ευκαιρία βλέπω το κύπελλο, αν χαθεί και ενώ έχουν προηγηθεί όλα αυτά βλέπω να μπαίνουμε οριστικά στον δρόμο χωρίς επιστροφή για φέτος λόγω ψυχολογίας και όποιας άλλης αντίδρασης μπορεί να προκύψει.
Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι με το κύπελλο ασχολούνται (πραγματικά όμως) οι φανατικοί των δύο ομάδων και ο dpg με τους Αφούς! Οι αληθινά πραγματικοί στόχοι των δύο αυτών ομάδων είναι η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα……..όλα τα άλλα να με συγχωρέσεις κιόλας είναι ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!!!

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Φεβ 16, 2026 12:29 am

kite26 έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 12:17 am
Χωρίς ειρωνεία πάντως, είχα προσέξει ότι ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα, από το προηγούμενο παιχνίδι κιόλας με τον Ολυμπιακό. Παρότι είμαι Ολυμπιακός, τοποθετούμαι ουδέτερα σε αυτό. Εννοείται ότι αυτό δεν δικαιολογεί επουδενί την ήττα. Μου είχε κάνει εντύπωση πάντως η ποιότητα του Κολοσσού, δεν του το 'χα. Και εμάς μας είχε δυσκολέψει πολύ απ' ό,τι θυμάμαι.
Σκέψου ότι και οι 6 ξένοι του Κολοσσού ταυτόχρονα βρέθηκαν σε καλή μέρα, κάτι που πολύ σπάνια συμβαίνει. Και γενικά έχει ανέβει ο Κολοσσός με τις τελευταίες αλλαγές που έκανε, τώρα θεωρώ ότι η Καρδίτσα είναι στην πιο δύσκολη θέση από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή.

t0ny3

Honorary
Reactions:

Δευ Φεβ 16, 2026 12:39 am

BillyPao έγραψε:
Μιλάς για την περσινή ή την προπερσινη ομάδα. Η φετινή αν εξαιρέσεις κάποιες νίκες από το πουθενά ούτε αντίδραση έχει βγάλει ούτε μπάσκετ έχει παίξει.

Κοουτς ο οποίος πηγαίνει στον πάγκο και κάθεται και στέλνει τον βοηθό του να κοουτσαρει και ξαφνικά σηκώνεται και λέει άστο Χρήστο τώρα εγώ, ε αυτός είναι αδιάφορος. Νομίζω ο κοουτς είναι πνευματικά χαμένος ίσως φταίνε και προσωπικά του θέμα αλλά δεν καταλαβαίνει τη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα ούτε μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες. Σταμάτησε και να κράζει εον γιατί κατάλαβε ότι γίνεται ρεζίλι και δεν τον ακούει και κανείς. Εδώ σήμερα δεν έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ μετά τον αγώνα. Όχι κοουτς ο αθλητισμός περιέχει και την ήττα. Κάτσε και μίλα κι ας μην σου αρέσει. Πληρώνεσαι για αυτό.

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Φεβ 16, 2026 12:44 am

t0ny3 έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Μιλάς για την περσινή ή την προπερσινη ομάδα. Η φετινή αν εξαιρέσεις κάποιες νίκες από το πουθενά ούτε αντίδραση έχει βγάλει ούτε μπάσκετ έχει παίξει.

Κοουτς ο οποίος πηγαίνει στον πάγκο και κάθεται και στέλνει τον βοηθό του να κοουτσαρει και ξαφνικά σηκώνεται και λέει άστο Χρήστο τώρα εγώ, ε αυτός είναι αδιάφορος. Νομίζω ο κοουτς είναι πνευματικά χαμένος ίσως φταίνε και προσωπικά του θέμα αλλά δεν καταλαβαίνει τη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα ούτε μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες. Σταμάτησε και να κράζει εον γιατί κατάλαβε ότι γίνεται ρεζίλι και δεν τον ακούει και κανείς. Εδώ σήμερα δεν έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ μετά τον αγώνα. Όχι κοουτς ο αθλητισμός περιέχει και την ήττα. Κάτσε και μίλα κι ας μην σου αρέσει. Πληρώνεσαι για αυτό.
Κάνεις λάθος. Αντίδραση έβγαλε και φέτος όταν κέρδισε εκτός Παρί και Ρεάλ, όταν κέρδισε εκτός Φενέρμπαχτσε και τη Ζαλγκίρις μετά από άσχημα αποτέλεσμα τα οποία είχαν προηγηθεί.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Δευ Φεβ 16, 2026 1:03 am

Δε μ'αρέσει πλέον να σχολιάζω τους αιώνιους γιατί το άθλημα που αγαπώ το πληγώνουν διαρκώς, ωστόσο θα κάνω μια μικρή τοποθέτηση για τον φετεινό Παναθηναϊκό, που μπορεί εν τέλει να είναι και τελείως άστοχη.

Η εικόνα της ομάδας φέτος μου φέρνει στο μυαλό, τα δικά μας χάλια τη σεζόν του πρώτου τρεμπλ (σ.σ. με προπονητή τον Ivkovic τη σεζόν 1997). Τότε όπου φτάσαμε στο σημείο να χάσουμε από τον υποβιβασμένο ΒΑΟ εκτός έδρας σε αγώνα παιδικής χαράς και έχοντας μια εικόνα - μέχρι τότε - με πολλά σκαμπανεβάσματα, νεύρα του συγχωρεμένου και κακές σχέσεις μέσα στην ομάδα. Ο αστικός μύθος ισχυρίζεται ότι ο Φασούλας μάζεψε τους παίκτες, συζήτησαν, έβγαλαν αυτό που είχαν από μέσα τους, έπιασαν τον προπονητή του εξήγησαν την κατάσταση και κάπως έτσι η ομάδα πήρε μπρος (όχι αμέσως αλλά σίγουρα βελτιώθηκε). Όλοι έκαναν τις υποχωρήσεις τους, συμπεριλαμβανομένου και του αδιάλλακτου Ivkovic.

Ο Παναθηναϊκός αντίστοιχα είχε μια πέριοδο γκρίνιας και αγωνιστικής κάμψης τη σεζόν 2013 και συγκεκριμμένα τέτοια εποχή πριν τον κύπελλο. Είχε αν θυμάμαι καλά δύο-τρεις ήττες και ουσιαστικά στο κύπελλο έπαιξε τη χρονιά του (κυρίως καιγόταν ο Πεδουλάκης). Λέγετε ότι π.χ. ο Ukic ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας, όμως η εικόνα του στο κύπελλο και η κατάκτηση του από την ομαδα άλλαξε όλη την κατάσταση με αποτέλεσμα η σεζόν να κλείσει με νταμπλ. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες όμως και σε εκείνη τη στιγμή λεγετε ότι η ομάδα (παίκτες και προπονητής) αντιλήφθηκε το παιχνίδι - τον τελικό - ως πολύ σημαντικό σημείο καμπής για εκείνη τη χρονιά και συσπειρώθηκε.

Αναγνωρίζω ότι δεν είναι το ίδιο τώρα, ωστόσο κάποιοι θα πρέπει να ακούσουν τους άλλους (διάλογος με τα αυτιά το λένε) και ορισμένοι θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω με τον εγωϊσμό τους όπως αναγκάστηκε (και αποδέχτηκε) να κάνει τότε σε εμάς ο Ivkovic. Και φυσικά θα πρέπει ένας τουλάχιστον από την ομάδα να βγει μπροστά, να δώσει ηρεμία στην ομάδα. Αυτά. :)

manos_89

a1greece
Reactions:

Δευ Φεβ 16, 2026 1:46 am

BillyPao έγραψε:
t0ny3 έγραψε:

Κάνεις λάθος. Αντίδραση έβγαλε και φέτος όταν κέρδισε εκτός Παρί και Ρεάλ, όταν κέρδισε εκτός Φενέρμπαχτσε και τη Ζαλγκίρις μετά από άσχημα αποτέλεσμα τα οποία είχαν προηγηθεί.
Η αντίδραση προϋποθέτει και μια συνέπεια. Το να βγάζεις αντίδραση σε ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ και μετά να διασύρεσαι από την Παρτιζάν δεν είναι αντίδραση.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Φεβ 16, 2026 1:55 am

ssoulliss έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 1:03 am
Αναγνωρίζω ότι δεν είναι το ίδιο τώρα, ωστόσο κάποιοι θα πρέπει να ακούσουν τους άλλους (διάλογος με τα αυτιά το λένε) και ορισμένοι θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω με τον εγωϊσμό τους όπως αναγκάστηκε (και αποδέχτηκε) να κάνει τότε σε εμάς ο Ivkovic. Και φυσικά θα πρέπει ένας τουλάχιστον από την ομάδα να βγει μπροστά, να δώσει ηρεμία στην ομάδα. Αυτά. :)
Ε κοίτα αν χοντρικά τα παραδείγματα είναι 1.5 σε 30 χρόνια, τότε μάλλον το σύνηθες είναι μια κακή ομάδα να συνεχίσει να είναι κακή αντί να γυρίσει κάποιος τρελός διακόπτης.

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Φεβ 16, 2026 2:06 am

manos_89 έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 1:46 am
BillyPao έγραψε:

Η αντίδραση προϋποθέτει και μια συνέπεια. Το να βγάζεις αντίδραση σε ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ και μετά να διασύρεσαι από την Παρτιζάν δεν είναι αντίδραση.
Αν δε σου κάνει το παράδειγμα, σου έχω τις νίκες με Παρί και μετά με Ρεάλ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Φεβ 16, 2026 2:28 am

αυτο που εχει κανει ο παο μεχρι στιγμης στο trading το λεμε dead cat bounce
A dead cat bounce (DCB) is a temporary, short-lived recovery in the price of a declining asset, such as a stock or cryptocurrency, during a prolonged downtrend. It is a "sucker's rally" that often deceives investors into believing the bottom has been reached before prices resume falling. The term implies that even a dead cat will bounce if it falls from a great height.
Για να δειξει αντιδραση πρεπει να αντιστρεψει την ταση,κατι που μεχρι τωρα δεν εχει συμβει.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Φεβ 16, 2026 3:56 am

BillyPao έγραψε:
Κυρ Φεβ 15, 2026 11:12 pm
Εγώ νομίζω ότι όλα αυτά που λέτε είναι υπερβολές, γιατί δυστυχώς είμαστε λαός της υπερβολής και των άκρων. Και επειδή δε συμμερίζομαι τις απόψεις σας, σας καληνυχτίζω.
τους απαξιωσες μπιλυ :shot:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”