2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 17, 2023 6:21 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 4:33 pm
N.I.2022 έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 4:29 pm

Το γιατί δεν το ξέρω, παντός τα 200.000 μπορεί να ήταν μια τωρινή συμφωνία και όχι όρος που προέβλεπε το συμβόλαιο για περίπτωση αποδέσμευσης.

Κοίτα στον ΠΑΟ τους έχω και ικανούς να μην είχαν κάνει καν ρήτρα αποδέσμευσης και βάση συμβολαίου να μπορεί ο παίχτης να διεκδικήσει και τα δυο (2) χρόνια συμβολαίου του.
Τότε απλά μπορεί να ζητήσει έως και ολόκληρο το ποσό των δυο (2) χρονών. :banghead:

Για αυτό είπα και πιο πριν, ότι όταν για μήνες τον πιέζεις ψυχολογικά να φύγει μόνος του για να γλυτώσεις χρήματα , μου ακούγετε λογικό τώρα να σε πιέζει αυτός!! :boxing:

Μπορεί να συμφώνησε προφορικά για 200.000, μετά μπορεί να μην του άρεσε το υφάκι του dpg (παράδειγμα λεμέ τώρα…) και να θέλει αλλά 30.000, μετά μπορεί να θέλει αλλά 50.000 !! δικαίωμα του να ζητά ότι θέλει … έως το ποσό που αναγράφετε στο συμβόλαιο! ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ :P
Ωραία, και εγώ μπορώ να πω ότι ο Γιαννακόπουλος δίνει στον παίκτη όλο το συμβόλαιο του, αλλά αυτός αρνείται. Είναι νόμιμο αυτό;
Τι να ειναι νομιμο; να το πεις εσυ; :D

0
BillyPao

champion
Reactions: 2645
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Φεβ 17, 2023 6:22 pm

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 6:18 pm
BillyPao έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 5:52 pm

Έστω. Η ουσία είναι ότι χωρίς υπομονή δε γίνεται τίποτα, όποιος και να έρθει. Ο Ολυμπιακός έκανε υπομονή με τον Μπαρτζώκα, παρά τα μέτρια αποτελέσματα της 1ης χρονιάς, και δικαιώθηκε. Εμείς μάλλον είμαστε πιο έξυπνοι, το "φύγε εσύ, έλα εσύ" είναι καλύτερη επιλογή... ή μήπως όχι;
Άλλο τα μέτρια αποτέλεσμα από έναν προπονητή που έχει κατακτήσει ευρωλιγκα,άλλο ο όλεθρος από έναν προπονητή που δεν έχει δείξει τίποτα,όσον αφορά την υπομονή.
Γενικά μιλάω, όχι για κάποιον συγκεκριμένο προπονητή. Εγώ σου λέω ότι και πρωτοκλασάτο προπονητή να φέρουμε, πάλι τα ίδια θα έχουμε. Απλά δεν έχουμε μάθει να κάνουμε υπομονή, ας το παραδεχτούμε.

0
BillyPao

champion

Παρ Φεβ 17, 2023 6:23 pm

Hipster έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 4:33 pm

Ωραία, και εγώ μπορώ να πω ότι ο Γιαννακόπουλος δίνει στον παίκτη όλο το συμβόλαιο του, αλλά αυτός αρνείται. Είναι νόμιμο αυτό;
Όχι. Να πάρει όλο το συμβόλαιο του, αλλά να αρνηθεί να αποχωρήσει.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Φεβ 17, 2023 6:24 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 5:35 pm
shtarkws έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 5:19 pm
Για άλλη μια χρονιά το front office τα κάνει θάλασσα. Κανει λάθος επιλογές το καλοκαίρι που προσπαθεί να καλύψει το χειμώνα με κωμικοτραγικα αποτελέσματα.

Παίρνουμε παίκτες που τελικά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε επειδή δεν φεύγει παίκτης που πήραμε αλλά τελικά δεν θέλαμε. Εντωμεταξύ ο προπονητής μένει αλλά έχει ήδη απολυθεί.

Τωρα βγαίνει αυτό που θεωρώ έγκυρο

Αρα συνεχίζονται οι τραγικές επιλογές αφού φέρνεις προπονητή ουτε καν από ραφι αλλά από το πάτωμα, τον φέρνεις τέλος του μήνα και άρα δεν βοηθάει τις πιθανότητες σου να πάρεις το F8 και μάλιστα ζητάει κλειστό συμβόλαιο που θα σε αποτρέψει να πάρεις κάποιον κανονικό προπονητή το καλοκαίρι.

Και αν το θες μέχρι το καλοκαίρι μόνο, είναι ο (συμπαθής κατά τα άλλα) pozzeco χωρίς καμια εμπειρία ή έργο στο υψηλό επίπεδο ο κατάλληλος για να πάρει πρωτάθλημα και όχι ο προπονητής που δουλεύει τόσους μήνες την ομάδα;

Υπάρχουν 3 επιλογές: Η 1η είναι να μείνει ο Ράντονιτς μέχρι το καλοκαίρι και έπειτα να αναζητηθεί νέος προπονητής, η 2η να έρθει ο Ποτσέκο (ή όποιος άλλος) στη θέση του Ράντονιτς μέχρι το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε και η 3η να έρθει τώρα πρωτοκλασάτος προπονητής με προοπτική συνεργασίας για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Όποια από αυτές τις επιλογές και να γίνει, αν δεν υπάρχει υπομονή, είναι καταδικασμένη να αποτύχει.
Βρε λεμε, δεν υπαρχει κανονικος προπονητης να ερθει μεχρι το καλοκαιρι. Τι λεγαμε; :banana:

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Φεβ 17, 2023 6:24 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 6:23 pm
Hipster έγραψε:

Όχι. Να πάρει όλο το συμβόλαιο του, αλλά να αρνηθεί να αποχωρήσει.
Ναι ρε καταλαβα, τρολια εκανα :twisted:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Φεβ 17, 2023 6:29 pm

BillyPao έγραψε:
shtarkws έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 5:19 pm
Για άλλη μια χρονιά το front office τα κάνει θάλασσα. Κανει λάθος επιλογές το καλοκαίρι που προσπαθεί να καλύψει το χειμώνα με κωμικοτραγικα αποτελέσματα.

Παίρνουμε παίκτες που τελικά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε επειδή δεν φεύγει παίκτης που πήραμε αλλά τελικά δεν θέλαμε. Εντωμεταξύ ο προπονητής μένει αλλά έχει ήδη απολυθεί.

Τωρα βγαίνει αυτό που θεωρώ έγκυρο

Αρα συνεχίζονται οι τραγικές επιλογές αφού φέρνεις προπονητή ουτε καν από ραφι αλλά από το πάτωμα, τον φέρνεις τέλος του μήνα και άρα δεν βοηθάει τις πιθανότητες σου να πάρεις το F8 και μάλιστα ζητάει κλειστό συμβόλαιο που θα σε αποτρέψει να πάρεις κάποιον κανονικό προπονητή το καλοκαίρι.

Και αν το θες μέχρι το καλοκαίρι μόνο, είναι ο (συμπαθής κατά τα άλλα) pozzeco χωρίς καμια εμπειρία ή έργο στο υψηλό επίπεδο ο κατάλληλος για να πάρει πρωτάθλημα και όχι ο προπονητής που δουλεύει τόσους μήνες την ομάδα;

Υπάρχουν 3 επιλογές: Η 1η είναι να μείνει ο Ράντονιτς μέχρι το καλοκαίρι και έπειτα να αναζητηθεί νέος προπονητής, η 2η να έρθει ο Ποτσέκο (ή όποιος άλλος) στη θέση του Ράντονιτς μέχρι το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε και η 3η να έρθει τώρα πρωτοκλασάτος προπονητής με προοπτική συνεργασίας για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Όποια από αυτές τις επιλογές και να γίνει, αν δεν υπάρχει υπομονή, είναι καταδικασμένη να αποτύχει.
Και οι 3 συνδέονται.

Αν υπάρχει πρωτοκλασάτος προπονητής που σου πει ή σου δώσει ένδειξη ότι έχεις ρεαλιστικές πιθανότητες να τον έχεις την επόμενη σεζόν είτε έρχεται τώρα είτε μένεις με Ράντονιτς ή όποιον άλλο ως το καλοκαίρι.

Αν είναι να πάρεις κάποιον χωρίς προοπτική να μείνει και του χρόνου δεν έχει νόημα, ας μείνει ο Ράντονιτς.

Γενικά και το καλοκαίρι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βρούμε κάτι με βιογραφικό έστω αντίστοιχο του Ράντονιτς.
Εμείς μπορεί να λέμε για Λάσο, Σάρας, Πασκουάλ, Τρινκιέρι αλλά στην πραγματικότητα στο καλό σενάριο το πιο πιθανό είναι κάτι σαν τον Περάσοβιτς στο κακό κατι σαν τον Ποτσέκο.

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion

Παρ Φεβ 17, 2023 6:39 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 6:29 pm
BillyPao έγραψε:

Και οι 3 συνδέονται.

Αν υπάρχει πρωτοκλασάτος προπονητής που σου πει ή σου δώσει ένδειξη ότι έχεις ρεαλιστικές πιθανότητες να τον έχεις την επόμενη σεζόν είτε έρχεται τώρα είτε μένεις με Ράντονιτς ή όποιον άλλο ως το καλοκαίρι.

Αν είναι να πάρεις κάποιον χωρίς προοπτική να μείνει και του χρόνου δεν έχει νόημα, ας μείνει ο Ράντονιτς.

Γενικά και το καλοκαίρι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βρούμε κάτι με βιογραφικό έστω αντίστοιχο του Ράντονιτς.
Εμείς μπορεί να λέμε για Λάσο, Σάρας, Πασκουάλ, Τρινκιέρι αλλά στην πραγματικότητα στο καλό σενάριο το πιο πιθανό είναι κάτι σαν τον Περάσοβιτς στο κακό κατι σαν τον Ποτσέκο.
Αυτό που λες ισχύει. Ποιος εγγυάται ότι το καλοκαίρι θα βρούμε προπονητή με καλό βιογραφικό; Αν δε βρούμε, θα είναι προτιμότερο να πάρουμε από τώρα έναν προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν, να έχει το χρόνο να αξιολογήσει το ρόστερ και να κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση, και το καλοκαίρι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας. Αλλιώς μένουμε με τον Ράντονιτς μέχρι το καλοκαίρι, και στη συνέχεια ψάχνουμε για κάτι καλύτερο, που όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα το βρούμε.

0
nikkal

euroleague
Reactions: 484
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Παρ Φεβ 17, 2023 6:41 pm

BillyPao έγραψε:
nikkal έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 5:46 pm

Η μόνη επιλογή που απαιτεί υπομονή είναι η τρίτη.
Η πρώτη και η δεύτερη ουδεμία υπομονή απαιτούν, αφού αμφότερες έχουν την ίδια σύντομη ημερομηνία λήξης.
Ειδικά η δεύτερη, εάν τελικά προκριθει, αγγίζει τα όρια της διαστροφής...
Έστω. Η ουσία είναι ότι χωρίς υπομονή δε γίνεται τίποτα, όποιος και να έρθει. Ο Ολυμπιακός έκανε υπομονή με τον Μπαρτζώκα, παρά τα μέτρια αποτελέσματα της 1ης χρονιάς, και δικαιώθηκε. Εμείς μάλλον είμαστε πιο έξυπνοι, το "φύγε εσύ, έλα εσύ" είναι καλύτερη επιλογή... ή μήπως όχι;
Προφανώς και το "φύγε εσυ-ελα εσύ" δεν είναι λύση. Αλλά γιατί γίνεται αυτό; Διότι κατά πλειοψηφια οι επιλογές είναι εξ' αρχής λανθασμένες. Ας φέρουν έναν προπονητή με αρχή, μέση και τέλος στον τρόπο που δουλεύει και υπομονή θα υπάρξει. Κι αν η κερκίδα δεν την έχει, ας την επιβάλλει η ΚΑΕ. Διότι ο Μπαρτζωκας πρώτα στηρίχθηκε από την διοίκηση και μετά από τον Μάκη, τον Λάκη και τον Τάκη της κερκίδας του ΣΕΦ.
Σε εμάς μάλλον συμβαίνει το αντίστροφο και πρώτοι χάνουν την υπομονή τους οι διοικούντες...

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Φεβ 17, 2023 6:43 pm

Εγω παντως , και δεν κανω πλακα, αν ηταν να παρω τον Ποτσεκο και να παλευω να τον διωξω τον Σεπτεμβρη, Οκτωβρη τοπ, θα επαιρνα τον Τακιανο που θα εφευγε και ευκολα και χωρις πολλες πολλες διαπραγματευσεις αν δεν επειθε (εγω τον πιστευω). Αλλα μαλλον τον προλαβε ο ΠΑΟΚ.
:dribble:

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Παρ Φεβ 17, 2023 6:49 pm

εγώ φοβάμαι πως ούτε ο Ποτσέκο θα δεχτεί να έρθει για 3 μήνες σε μια ομάδα που δε θα συνεχίσει για πολύ στην Ευρωλίγκα και που δύσκολα θα πάρει πρωτάθλημα, γιατί να το κάνει; δεν είναι καν άνεργος.

και λέω φοβάμαι γιατί τον έχω ικανό τον ντιπιτζί να του δώσει συμβόλαιο και για του χρόνου.

BillyPao

champion

Παρ Φεβ 17, 2023 6:51 pm

nikkal έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Προφανώς και το "φύγε εσυ-ελα εσύ" δεν είναι λύση. Αλλά γιατί γίνεται αυτό; Διότι κατά πλειοψηφια οι επιλογές είναι εξ' αρχής λανθασμένες. Ας φέρουν έναν προπονητή με αρχή, μέση και τέλος στον τρόπο που δουλεύει και υπομονή θα υπάρξει. Κι αν η κερκίδα δεν την έχει, ας την επιβάλλει η ΚΑΕ. Διότι ο Μπαρτζωκας πρώτα στηρίχθηκε από την διοίκηση και μετά από τον Μάκη, τον Λάκη και τον Τάκη της κερκίδας του ΣΕΦ.
Σε εμάς μάλλον συμβαίνει το αντίστροφο και πρώτοι χάνουν την υπομονή τους οι διοικούντες...
Φίλε nikkal, και για τον Πασκουάλ, που είναι σοβαρός προπονητής, τι ακούγαμε; "Υπνουάλ", "μυρωδιάς" κλπ., με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να τον διώξει, κατόπιν βέβαια πίεσης του κόσμου. Αφού δεν υπήρξε τότε υπομονή, είμαι δυστυχώς πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται να υπάρξει για άλλον προπονητή υψηλού επιπέδου.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Παρ Φεβ 17, 2023 7:23 pm

Για 3 μήνες πάντως θα προτιμούσα τον Σουλη Μαρκόπουλο που είναι κανονικός προπονητής πάρα τον Pozzeco που είναι μια περσόνα

Θα κάνουμε και τον συμφορουμιτη qspock να χαρεί

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
nikkal

euroleague
Reactions: 484
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Παρ Φεβ 17, 2023 8:00 pm

BillyPao έγραψε:
nikkal έγραψε:

Φίλε nikkal, και για τον Πασκουάλ, που είναι σοβαρός προπονητής, τι ακούγαμε; "Υπνουάλ", "μυρωδιάς" κλπ., με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να τον διώξει, κατόπιν βέβαια πίεσης του κόσμου. Αφού δεν υπήρξε τότε υπομονή, είμαι δυστυχώς πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται να υπάρξει για άλλον προπονητή υψηλού επιπέδου.
Το ξέρεις πως για τον Πασκουαλ συμφωνώ απόλυτα και έχω πει κατ' επανάληψη πως η απόλυσή του ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ομάδας στην μετά Ζοτς εποχή.
Αλλά ελπίζω πως όλοι μαθαίνουν από τα λάθη τους...

0
BillyPao

champion

Παρ Φεβ 17, 2023 11:00 pm

nikkal έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 8:00 pm
BillyPao έγραψε:

Το ξέρεις πως για τον Πασκουαλ συμφωνώ απόλυτα και έχω πει κατ' επανάληψη πως η απόλυσή του ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ομάδας στην μετά Ζοτς εποχή.
Αλλά ελπίζω πως όλοι μαθαίνουν από τα λάθη τους...
Το ξέρω φίλε μου ότι το έχεις πει, και την ίδια άποψη έχω και εγώ. Μακάρι η ομάδα να δείξει ότι μαθαίνει από τα λάθη της, αλλά δυστυχώς δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό. Καλό σου βράδυ.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Φεβ 18, 2023 11:00 pm

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Φεβ 17, 2023 3:50 pm
δεν γινεται να βγαινει δημοσια να λεει ολα αυτα ο ιδιοκτητης αν δεν ειναι αληθεια
Σωστά, άλλωστε μιλάμε και για ιδιοκτήτη σοβαρό, που δε λέει ποτέ ψέμματα, δεν πέφτει σε αντιφάσεις, δεν προσπάθησε ποτέ να στείλει άλλους από το παράθυρο χωρίς τη νόμιμη αποζημίωση, δε βάζει τους υπαλλήλους του να γράφουν μια έτσι μια γιουβέτσι, είναι γνωστός στην πιάτσα για τη σοβαρότητα και νηφαλιότητά του.

Του πληρώνεις ό,τι λέει το συμβόλαιο και γεια σας, μέχρι και το σπίτι του ξεπληρώνεις και δεν τον δέχεσαι και στις πορπονήσεις, έχει απολυθεί ο εργαζόμενος. Από την ώρα που δε φεύγει ο παίκτης και κάθεται ο Παναθηναϊκός και τα συζητάει ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έχει πληρωθεί τα προβλεπόμενα.

Χώρια που στη μόνη ανακοίνωση που έκανε ο παίκτης λέει ότι του είπαν ότι θα συνέχιζε στην Ευρωλίγκα αν υπέγραφε αποχώρηση από το πρωτάθλημα κι έμαθε ότι τον είχαν ξεδηλώσει κι από κει. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός μετά τον Παύλο δεν είναι ο ίδιος, από παίκτες που συλλαμβάνονται στα αεροδρόμια επειδή δεν πληρώθηκαν οι φόροι τους μέχρι προπονητές που απολύονται και πηγαίνουν στο CAS και δικαιώνονται απολύτως. Που κι αυτά ΟΚ μπορεί και να συμβούν κι αλλού αλλά και η επικοινωνιακή διαχείρισή τους με κραυγές, βρισιές, instastories και λοιπά εμπριμέ μάαααααααλλον οδηγούν τους περισσότερους σε λογικά συμπεράσματα για το τι γίνεται. Τι να λέμε τώρα ε΄δω ο ιδιοκτήτης έβγαινε κι έλεγε ότι τον κλέβει το ίδιο του το αίμα και σε 4 μέρες μας ανακοινωσε πως όλα καλά. Μια χαρά, που λέει κι ένας λουμπενίστας. Να με συμπαθάτε αλλά όταν υπάρχουν αμφιβολίες για το αν λένε αλήθεια τα παπαγαλάκια της διοίκησης και ο Χ, εγώ μέχρι αποδείξεως του εναντίου είμαι με τον Χ.

2
2 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”