2022-2023-Ποιόν προτιμάτε για νέο προπονητή του Παναθηναϊκου;
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
παρε αναβολη μην κανεις το λαθος που καναμε πριν τοσα χρονια και πηγαμεBillyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 13, 2023 3:21 pm
ΥΓ. Οι επισκέψεις και τα ποστ μου στο φόρουμ θα αραιώσουν το επόμενο διάστημα, καθώς ήρθε η ώρα να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία. Ωστόσο, όποτε έχω χρόνο, δε θα παραλείπω να το επισκέπτομαι και να τα λέμε, όπως γίνεται εδώ και 3 περίπου χρόνια. Εύχομαι σε όλους σας να είστε καλά.![]()
2
2

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Έχω ήδη πάρει φίλε μου, απλά την διέκοψα.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Μαρ 13, 2023 8:40 pmπαρε αναβολη μην κανεις το λαθος που καναμε πριν τοσα χρονια και πηγαμεBillyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 13, 2023 3:21 pm
ΥΓ. Οι επισκέψεις και τα ποστ μου στο φόρουμ θα αραιώσουν το επόμενο διάστημα, καθώς ήρθε η ώρα να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία. Ωστόσο, όποτε έχω χρόνο, δε θα παραλείπω να το επισκέπτομαι και να τα λέμε, όπως γίνεται εδώ και 3 περίπου χρόνια. Εύχομαι σε όλους σας να είστε καλά.![]()
0
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να προσέχεις, και καλός πολίτης φίλε. Εκεί που πας μην ασχολείσαι με ομάδες.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 13, 2023 3:21 pm
1
1

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αλίμονο, έχω την ωριμότητα να καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Σε ευχαριστώ πάντως για τις ευχές, να είσαι καλά.Redfly έγραψε: ↑Δευ Μαρ 13, 2023 10:06 pmΝα προσέχεις, και καλός πολίτης φίλε. Εκεί που πας μην ασχολείσαι με ομάδες.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 13, 2023 3:21 pm
0
καλός πολίτης και με Λάσο προπονητή όταν επιστρέψεις σου εύχομαι!BillyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 13, 2023 3:21 pmΥΓ. Οι επισκέψεις και τα ποστ μου στο φόρουμ θα αραιώσουν το επόμενο διάστημα, καθώς ήρθε η ώρα να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία. Ωστόσο, όποτε έχω χρόνο, δε θα παραλείπω να το επισκέπτομαι και να τα λέμε, όπως γίνεται εδώ και 3 περίπου χρόνια. Εύχομαι σε όλους σας να είστε καλά.![]()
- SteveNashidis
- Reactions: 3654
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλή θητεία εύχομαι. Αν και πιστεύω ότι αν ξεκινήσεις τις βαρετές υπηρεσίες θα έχεις άπλετο αρκετό χρόνο για να μας διαβάσεις και να απαντάς .BillyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 13, 2023 3:21 pm

1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 1659
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
12 μηνες στρατος=4.000 ποσταρισματα για πλακα......εγω οταν πηγα μολις ειχαν εφευρεθει τα sms και παλι δεν το αφηνα απ το χερι......καλη δυναμη,καλος πολιτηςBillyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 13, 2023 3:21 pmΣτο συγκεκριμένο δίλημμα, προτιμώ τον Λάσο σε σχέση με τον Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός είναι ένας προπονητής με λαμπρό παρελθόν στην ομάδα ως παίκτης, αγαπητός από τον κόσμο και που έχει δείξει έργο δουλεύοντας σε ομάδα με σχετικά μικρό μπάτζετ, στη Ζαλγκίρις. Από την άλλη, στην Μπαρτσελόνα δεν έχει δείξει τα αναμενόμενα και το μπάσκετ που παίζει η ομάδα του δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, τουλάχιστον για μένα. Ο Λάσο από την άλλη, εδώ και πολλά χρόνια ως προπονητής της Ρεάλ, δούλευε σε μια ομάδα με πολύ υψηλό μπάτζετ που του έδινε τη δυνατότητα να επιλέγει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ωστόσο, το μπάσκετ που έπαιζε η Ρεάλ επί των ημερών του ήταν αντίστοιχο του ρόστερ που είχε στη διάθεση του, δηλαδή ιδιαίτερα θεαματικό, ιδίως στο επιθετικό κομμάτι. Αν έρθει σε μας βέβαια, δύσκολα θα έχει τόσο υψηλό μπάτζετ, ωστόσο θεωρώ ότι με τους κατάλληλους παίκτες θα είναι σε θέση να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό μπάσκετ και θα φέρει τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Το παράδειγμα της Μπασκόνια άλλωστε, δείχνει ότι μια ομάδα δε χρειάζεται πάντα υψηλό μπάτζετ για να προσφέρει ελκυστικό θέαμα. Το θέμα βέβαια, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα ποστ, είναι να έρθει όντως ένας πρωτοκλασάτος προπονητής, γιατί σε περίπτωση που έρθει χαμηλότερου επιπέδου προπονητής, η γκρίνια θα είναι μεγάλη. Η διοίκηση δημιούργησε αυξημένες προσδοκίες, κατά συνέπεια είναι υποχρεωμένη να ανταπεξέλθει σε αυτές.
2
1
1

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλή θητεία κι από μένα και υπομονή θα περάσει γρήγορα ο χρόνος. Θα στέλνεις κανένα ποστ από τις σκοπιές, (τι, απαγορεύεται;BillyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 13, 2023 3:21 pm

1
1