Panathinaikos Athens vs Olympiacos PIraeus, 3 γύρος Basket League
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- golitog7
- Reactions: 1883
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το καλό με τα πολλά ματς Οσφπ Παο (δεν ξέρω καν πόσα είναι έχω χάσει το μέτρημα) είναι ότι τα μπουχτίζεις κάπως και πέφτει λιγάκι η τοξικότητα. Δλδ και να χάσεις ψιλο/κλάιν, σε μερικές μέρες θα ξαναπαίξουν και πάει λέγοντας. Το αρνητικό είναι, όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω ότι χάνουν τη μοναδικότητα τους. Ας είναι.
Τώρα για τις απουσίες εγώ να πω ότι μια ζωή θυμάμαι τη μία από τις δύο ομάδες να παίζει με απουσίες και να κερδίζει. Ειδικά σε ένα τέτοιο ματς εντελώς αδιάφορο μόνο τον μπιλυπαο ενδιαφέρουν.
Τώρα για τις απουσίες εγώ να πω ότι μια ζωή θυμάμαι τη μία από τις δύο ομάδες να παίζει με απουσίες και να κερδίζει. Ειδικά σε ένα τέτοιο ματς εντελώς αδιάφορο μόνο τον μπιλυπαο ενδιαφέρουν.
0
Ο Κωστας πολυ " ντελικατος" το παιζει και δεν μ αρεσει αυτο
Αριθμητικα παντως εχουμε περισσοτερα κορμια σημερα απο το 3 εως το 5.
Γτ εχουν Παπ Πιτερς Φαλ Ραιτ
Και εχουμε Παπι Χουαντσο Μητο Λεσορ και Μπαλτσε....
Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο μετραει ως παρουσια ο Μπαλτσε...
Μετραει δεν μετραει παντως θα πρεπει να τον βαλει ενα 10 λεπτα γιατι δεν θα αντεξει παλι ο Λεσορ 30+ εχει ηδη κλαταρει
- pan24
- Reactions: 2615
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η μόνη ας πούμε σημασία του σημερινού παιχνιδιού θα ήταν για να δούμε αν ο Παναθηναικός έχει βρει τρόπο να αντιμετωπίσει την ρακέτα του Ολυμπιακού, το οποίο είναι βασικά ο λόγος που πολλοί έχουν μια αίσθηκη ότι ο Ολυμπιακός υπερτερεί στο μεταξύ τους ματσάρισμα.
Αλλά ούτε για αυτό θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, αν κάποιος από τους προπονητές έχει ένα κρυφό χαρτί για το μεταξύ τους θα το δείξει στα πλέι οφ οχι τώρα.
Ούτε γκρίνια θα φέρει μια ήττα με τα πλει οφ στην Ευρωλίγκα να αρχίζουν σε μια εβδομάδα όλοι θα επικεντρωθούν εκει.
Παιχνίδι γοήτρου αλλά ως εκει.
Αλλά ούτε για αυτό θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, αν κάποιος από τους προπονητές έχει ένα κρυφό χαρτί για το μεταξύ τους θα το δείξει στα πλέι οφ οχι τώρα.
Ούτε γκρίνια θα φέρει μια ήττα με τα πλει οφ στην Ευρωλίγκα να αρχίζουν σε μια εβδομάδα όλοι θα επικεντρωθούν εκει.
Παιχνίδι γοήτρου αλλά ως εκει.
0
-
- Reactions: 2546
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν ενδιαφέρουν μόνο εμένα, κομμάτι του παιχνιδιού είναι οι απουσίες και αποδυναμώνουν την ομάδα μου.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 15, 2024 2:01 pmΤο καλό με τα πολλά ματς Οσφπ Παο (δεν ξέρω καν πόσα είναι έχω χάσει το μέτρημα) είναι ότι τα μπουχτίζεις κάπως και πέφτει λιγάκι η τοξικότητα. Δλδ και να χάσεις ψιλο/κλάιν, σε μερικές μέρες θα ξαναπαίξουν και πάει λέγοντας. Το αρνητικό είναι, όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω ότι χάνουν τη μοναδικότητα τους. Ας είναι.
0
-
- Reactions: 2546
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ελπίζω ο Κώστας να έχει μια απλή ίωση και σε 2-3 μέρες να είναι πάλι διαθέσιμος, και όχι "ίωση" σαν του Μαντζούκα που τον κράτησε εκτός 2 εβδομάδες. Γιατί σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε πρόβλημα, διότι θα χάσει τουλάχιστον το 1ο από τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται για την Ευρωλίγκα απέναντι σε Μακάμπι ή Μπασκόνια.
0