Τελικοί GBL - Game 3: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 06/06/25 - 21:00
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να σου πω την γνώμη μου για το κύριο θέμα της ανάρτησης σου, αν θέλεις ντε και καλά να δεις ...σειρά με φυλακές και δεν σε νοιάζει που είναι παλιά μια είναι η σειρά, "OZ", όλα τα άλλα είναι ξενέρωτα μπροστά του αλλά θέλει σκληρό στομάχι.
Α, για τον αγώνα, δεν έχω κι εγώ καμία όρεξη, κυρίως να ζήσω πολεμικό κλίμα πάλι, αλλά θα κάνω μάλλον την προσπάθεια.
1
1

-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Mετά από όλες τις "ομορφιές" που έγιναν στον 2ο τελικό και μετά , είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Παιχνίδι που δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Νομίζω ότι θα το πάρει αυτός που είναι πιο έτοιμος πνευματικά, για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι θα είναι ο ΠΑΟ καθώς ο Ολυμπιακός έχει αρκετά παραδείγματα ότι σε κρίσιμα παιχνίδια δεν είναι έτοιμος στο κομμάτι αυτό.
Από την άλλη ο Μπαρτζώκας μου έβγαλε μια ασυνήθιστη ηρεμία . Σαν να έχει αποδεχτεί ότι αυτά θα είναι τα τελευταία του παιχνίδια του στον πάγκο του Ολυμπιακού ή σαν να έχει συμφιλιωθεί και με την απώλεια του πρωταθλήματος μετά του μεγάλου στόχου της ΕL. Ίσως αυτό να τον έχει αποφορτίσει και το μεταφέρει και στην ομάδα.
Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός μπορεί να "ζήσει" χωρίς Ντόρσει αλλά δεν μπορεί χωρίς Γουόκαπ με το υπάρχον ρόστερ. Ο πιο κομβικός παίχτης αυτή την στιγμή καθώς θα πρέπει να οργανώσει να παίξει πολύ καλή άμυνα αλλά και να βοηθήσει και εκτελεστικά. Περιμένω μια αμυντική προσέγγιση αντίστοιχη με αυτή του ΣΕΦ ειδικά πάνω στον Ναν από την οποία μπορούν να προκύψουν ελεύθερα 3π για τον Παο. Αν τα βάλει από νωρίς θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς μετά αλλάζοντας αμυντική τακτική ο Ολυμπιακός ο Ναν θα αλωνίσει.
Από την άλλη ο Μπαρτζώκας μου έβγαλε μια ασυνήθιστη ηρεμία . Σαν να έχει αποδεχτεί ότι αυτά θα είναι τα τελευταία του παιχνίδια του στον πάγκο του Ολυμπιακού ή σαν να έχει συμφιλιωθεί και με την απώλεια του πρωταθλήματος μετά του μεγάλου στόχου της ΕL. Ίσως αυτό να τον έχει αποφορτίσει και το μεταφέρει και στην ομάδα.
Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός μπορεί να "ζήσει" χωρίς Ντόρσει αλλά δεν μπορεί χωρίς Γουόκαπ με το υπάρχον ρόστερ. Ο πιο κομβικός παίχτης αυτή την στιγμή καθώς θα πρέπει να οργανώσει να παίξει πολύ καλή άμυνα αλλά και να βοηθήσει και εκτελεστικά. Περιμένω μια αμυντική προσέγγιση αντίστοιχη με αυτή του ΣΕΦ ειδικά πάνω στον Ναν από την οποία μπορούν να προκύψουν ελεύθερα 3π για τον Παο. Αν τα βάλει από νωρίς θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς μετά αλλάζοντας αμυντική τακτική ο Ολυμπιακός ο Ναν θα αλωνίσει.
0
- Airman
- Reactions: 836
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Aν δεν έχεις δει "better call Saul" & "Breaking Bad" στο καπάκι, θα προτείνω και αυτά στη λίστα.
Διαφορετικά αν θες δόση μπάσκετ οπωσδήποτε, έχει ωραιότατα παιχνίδια σήμερα, όπως Μπάρτσα-Ουνικάχα στις 20.00 και Μπασκόνια- Ρεάλ στις 22.15.
Φίλε μου, είμαι μαζί σου σήμερα. Η σιχαμάρα μου για τα όσα έγιναν, με κάνει να μην θέλω να μάθω καν το σκορ. Ας παίξουν, να τελειώσουν, να πάμε παρακάτω.
1
1

-
- Reactions: 1067
- Προειδοποιήσεις:
1
μετα τις ομορφιες που παιχτηκαν εκτος παρκε ,το τι θα γινει εντος παρκε δυστυχως εχει περασει σε δευτερη μοιρα. Αν ζοριστουμε να μιλησουμε καθαρα μπασκετικα πιστευω οτι ο παναθηναικος εχει πλεονεκτημα σε αυτο το παιχνιδι αφου μαλλον η ολη φαση που εγινε με προπονητη ,και παικτες που οδηγηθηκαν στον αθλητικο δικαστη περισσοτερο πιθανο να φεριε συσπειρωση μου δειχνει παρα αν αποδιοργανωσει τους παικτες . απο την αλλη εγω προσωπικα νομιζω οτι θα ξανακατσω να δω μπασκετ τελος ιουνη εδω στη Συρο που διοργανωνει ο Γιωργαρος το aegean ball. μεχρι που ειχα σκεφτει να δηλωσω συμμετοχη να παιξω ειχα σκεφτει αλλα τα ωραρια του φαρμακειου δεν βολευουν .nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 05, 2025 9:33 pmΕίμαι πολύ περίεργος για τον βαθμό ετοιμότητας του καθενός μετά από όλο αυτό το τσίρκο που στήθηκε. Άνετα τους βλέπω να κόβουν βόλτες στο παρκέ χωρίς σκοπό. Αν κάποιος από τους δύο προπονητές κατάφερε να τους κρατήσει συγκεντρωμένους και έτοιμους θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα.
0
- pan24
- Reactions: 2536
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πιστεύω ότι όποιος το πάρει σήμερα θα πάρει πρωτάθλημα την Κυριακή.
Οι ομάδες δεν είναι συγκεντρωμένες, και στους δυο οι μισοί και βάλε είναι ή φευγάτοι ή με το μυαλό στις διακοπές, έγινε και ότι έγινε, δεν το βλέπω για πολλά πολλά.
Αν ο Ολυμπιακός κάνει το break σήμερα και εμφανιστεί στοιχειωδώς στο 4ο θα το πάρει.
Αν κερδίσει ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός θα κατέβει στο 4ο με το άγχος και την πίεση που θα είχε και στο 2ο αν δεν τους συσπείρωναν οι γνωστές ιστορίες και θα είναι break ίσως και ψιλοεύκολα.
Οι ομάδες δεν είναι συγκεντρωμένες, και στους δυο οι μισοί και βάλε είναι ή φευγάτοι ή με το μυαλό στις διακοπές, έγινε και ότι έγινε, δεν το βλέπω για πολλά πολλά.
Αν ο Ολυμπιακός κάνει το break σήμερα και εμφανιστεί στοιχειωδώς στο 4ο θα το πάρει.
Αν κερδίσει ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός θα κατέβει στο 4ο με το άγχος και την πίεση που θα είχε και στο 2ο αν δεν τους συσπείρωναν οι γνωστές ιστορίες και θα είναι break ίσως και ψιλοεύκολα.
0
- Airman
- Reactions: 836
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
οι πρώτες δύο σεζόν που έχεις δει, είναι απλά εισαγωγή...μετά που μπαίνουν τα καλά, δεν μπορείς να ξεκολλήσεις.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 12:33 pmωραιες ειναι οι δυο πρωτες σεζον μετα το παρακανουν..αυτα που λεει ο αιρμαν καλυτερα,βασικα το better call soul δεν το εχω τελειωσει 2 σεζον εχω δει.για τον αγωνα και γω οριακα ειμαι στο να τον δω,πολυ πιθανον απλα να το αφησω να παιζει και να κανω κατι αλλο ταυτοχρονα.
1
1

-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Aυτό το είχα πάθει στους περσινούς τελικούς όπου έπαιζα με όρια της ψυχικής μου υγείας. Από την μια δεν ήθελα να δω τους αγώνες από την άλλη δεν μπορούσα. Τελικά στο 5ο παιχνίδι για να είμαι σίγουρος ότι θα γλυτώσω το εγκεφαλικό προτίμησα να δω τον Mustaine στην πλατεία νερού (τρομερό live). Φέτος δεν με απασχολεί καθόλου πραγματικά , τα βλέπω πολύ ήρεμος και αν δω τα δύσκολα παω και μια βόλτα στα Αστέρια κάτω από τον Aγ. Νικόλα για μια μπύρα και τέλοςfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 12:31 pmμετα τις ομορφιες που παιχτηκαν εκτος παρκε ,το τι θα γινει εντος παρκε δυστυχως εχει περασει σε δευτερη μοιρα. Αν ζοριστουμε να μιλησουμε καθαρα μπασκετικα πιστευω οτι ο παναθηναικος εχει πλεονεκτημα σε αυτο το παιχνιδι αφου μαλλον η ολη φαση που εγινε με προπονητη ,και παικτες που οδηγηθηκαν στον αθλητικο δικαστη περισσοτερο πιθανο να φεριε συσπειρωση μου δειχνει παρα αν αποδιοργανωσει τους παικτες . απο την αλλη εγω προσωπικα νομιζω οτι θα ξανακατσω να δω μπασκετ τελος ιουνη εδω στη Συρο που διοργανωνει ο Γιωργαρος το aegean ball. μεχρι που ειχα σκεφτει να δηλωσω συμμετοχη να παιξω ειχα σκεφτει αλλα τα ωραρια του φαρμακειου δεν βολευουν .nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 05, 2025 9:33 pmΕίμαι πολύ περίεργος για τον βαθμό ετοιμότητας του καθενός μετά από όλο αυτό το τσίρκο που στήθηκε. Άνετα τους βλέπω να κόβουν βόλτες στο παρκέ χωρίς σκοπό. Αν κάποιος από τους δύο προπονητές κατάφερε να τους κρατήσει συγκεντρωμένους και έτοιμους θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα.

1
1

- golitog7
- Reactions: 1824
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το γκούγλαρα λίγο, φαίνεται όντως ωραίο. Δεν με πειράζει που είναι παλιά, ίσα ίσα τις προτιμώ. Θα τη βάλω στη λίστα μου.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 12:24 pmΝα σου πω την γνώμη μου για το κύριο θέμα της ανάρτησης σου, αν θέλεις ντε και καλά να δεις ...σειρά με φυλακές και δεν σε νοιάζει που είναι παλιά μια είναι η σειρά, "OZ", όλα τα άλλα είναι ξενέρωτα μπροστά του αλλά θέλει σκληρό στομάχι.
Α, για τον αγώνα, δεν έχω κι εγώ καμία όρεξη, κυρίως να ζήσω πολεμικό κλίμα πάλι, αλλά θα κάνω μάλλον την προσπάθεια.
0
- karamelitsa
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Που φτάσαμε σε νήμα που αφορά ντέρμπι Παναθηναικού-Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα συζητάμε για σειρές!! Εκει μας φτάσανε τρομάρα τους...και εγώ με την σειρά μου δεν ξέρω αν θα το δω, και αν το δω τελικά θα είναι στο χαλαρό χαζεύοντας κινητό κλπ. Κερδίσουμε ή χάσουμε λίγη σημασία έχει πλέον......το μπάσκετ είναι χαμένο και νικητής η καφρίλα...
2
2

- j-kidd13
- Reactions: 1705
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εχεις δει το prison break,και αντι ηδη να εχεις τελειωσει το δευτερο επεισοδιο και να βαζεις το τριτο,καθεσαι και μιλας εδω??Δες το αμεσα!golitog7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 1:50 pmΤο γκούγλαρα λίγο, φαίνεται όντως ωραίο. Δεν με πειράζει που είναι παλιά, ίσα ίσα τις προτιμώ. Θα τη βάλω στη λίστα μου.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 12:24 pm
Να σου πω την γνώμη μου για το κύριο θέμα της ανάρτησης σου, αν θέλεις ντε και καλά να δεις ...σειρά με φυλακές και δεν σε νοιάζει που είναι παλιά μια είναι η σειρά, "OZ", όλα τα άλλα είναι ξενέρωτα μπροστά του αλλά θέλει σκληρό στομάχι.

(εννοειται δες και better call saul και breaking bad,ειναι επικα!)
0