Euroleague 13η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Partizan Mozzart Bet Belgrade(25/11, 21:15)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Νοέμ 25, 2025 10:48 pm

karamelitsa έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 10:43 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 10:38 pm

μονο 9 ευρωλιγκες διαφορα
αστειο ποσον
Προφανώς, απλά πέλον ο Ομπράντοβιτς έχει γίνει σαν τον Μεσίνα σαν φάση, το μπάσκετ τον έχει ξεπεράσει, μάλλον έχει έρθει καιρός να πάει σπίτι του.
εγω τα εχω γραψει αλλα μου ελεγαν οτι φταιει που αυξηθηκαν τα παιχνιδια και δεν μπορει να προετοιμασει οπως πρεπει την ομαδα του :welcome:

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Από την τραγική εμφάνιση στο 1ο δεκάλεπτο σε ένα μαγικό δεύτερο ημίχρονο. Μπράβο ομάδα, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι :)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Νοέμ 25, 2025 11:06 pm

αν εξαιρεσουμε το πρωτο δεκαλεπτο που η αμυνα ηταν για γελοια ηταν πολυ καλη εμφανιση της ομαδα

ο σλουκας οργανωσε τελεια
ο ναν ηταν φοβερος και επιθετικα και αμυντικα
ο φαριντ πολυ καλος
ο χουαντσο μονο στην αμυνα επιθεση τα εσπασε
ρογκα οκ υποφερτος
σορτς κακος
γκραντ μετριοκαλος

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Νοέμ 25, 2025 11:21 pm

Αν ηταν αλλη χρονια ισως να μην το ελεγα αλλα φετος δεν γινεται λογω οτι γινεται οακα φερε 2 παιχταραδες ενα ψηλο κ ενα στη θεση γκριγκονις για να ειμαστε πληρεις κ να μην φοβομαστε τπτ μετα κ κανεναν!

Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan

Τρί Νοέμ 25, 2025 11:48 pm

H ομάδα δείχνει να ρολάρει. Όσο παίζει έτσι ο Σλούκας και ο Φαρίντ πραγματικά πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Ο Αταμάν βέβαια κλασικά ξαναζεσταμένο φαγητό σέρβιρε, αλλά με την ίδια πεντάδα (αν βαφτίσουμε τον Faried Lessort καθώς έχουν το ίδιο Impact) που κυριαρχούσε στο FF2024 έκανε το σημερινό ξέσπασμα στο 2ο μέρος.
Ελπίζω με τις επιστροφές των τραυματιών, να αρχίζει να ανοίγει το rotation γιατί έχουμε ποοολύ δρόμο μπροστά και με 8-9 παίκτες δε βγαίνει ούτε ο Γενάρης.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Νοέμ 26, 2025 3:21 am

socrates13

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 26, 2025 7:46 am

Πολυ ησυχια εχει πεσει ρε παιδια?Που ειναι ολες αυτες οι ψυχουλες να κραξουν τον μπακλαβατζη αταμαν που δεν κανει,εχει παρατησει την ομαδα κτλ?

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Νοέμ 26, 2025 8:29 am

socrates13 έγραψε:
Τετ Νοέμ 26, 2025 7:46 am
Πολυ ησυχια εχει πεσει ρε παιδια?Που ειναι ολες αυτες οι ψυχουλες να κραξουν τον μπακλαβατζη αταμαν που δεν κανει,εχει παρατησει την ομαδα κτλ?
Στο κραξιμο ειμαστε ολοι πρωτοι (ως Ελληνες οπαδοι) στις χαρες χαμενοι.

Εξαιρετικη η εικονα του Παο μετα την ενταξη του Φαριντ.

Απο την αλλη δεν λυθηκαν για μενα τα προβληματα ξαφνικα.

Ο Σορτς ακομη ειναι κακος και η αγωνιστικη ανοδος οφειλεται καρα κυριο λογο στο Μαεστρο Σλουκα και το ενα κανονικο σεντερ που υπαρχει πλεον στο ροστερ. Επειδη ο Σλουκας θα κανει κοιλια οπως κανει παντα ο ανθρωπος αν δεν ενταχθει ο Σορτς στο παιχνιδι θα ξαναγυρισουν οι προβληματικες εμφανισεις.

Ο γκραντ ειναι ακομη κακο-μετριος. Ο συγκεκριμένος στα δυσκολα ειναι κομβικος και πρεπει να ανεβει.

Χρειαζεται ενα ακομη πενταρι γιατι ο Γιουρτσεβεν δεν κανει, ο Χολμς δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σταθερος και ο Φαριντ σε καποια φαση θα σκασει αν συνεχιστει ετσι το πραγμα.

Κατα τα αλλα ουτε επαρση ουτε κραξιμο συνεχεια. Αυτα ισχυουν και για την ομαδα μου και τους οπαδους της.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τετ Νοέμ 26, 2025 8:51 am

τουλουμπα έγραψε:
karamelitsa έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 10:43 pm

Προφανώς, απλά πέλον ο Ομπράντοβιτς έχει γίνει σαν τον Μεσίνα σαν φάση, το μπάσκετ τον έχει ξεπεράσει, μάλλον έχει έρθει καιρός να πάει σπίτι του.
εγω τα εχω γραψει αλλα μου ελεγαν οτι φταιει που αυξηθηκαν τα παιχνιδια και δεν μπορει να προετοιμασει οπως πρεπει την ομαδα του :welcome:
Δεν είναι ίδια περίπτωση νομίζω ο Μεσίνα με τον Ζοτς, o Ζοτς είδε που πάει το μπάσκετ, αθλητικότητα, ταχύτητα και προσπάθησε να προσαρμοστεί σε αυτό, αλλά είναι σαν να έμεινε μετέωρο το βήμα, δεν θα πείσεις τους Αμερικάνους να παίξουν αλτρουιστικά σαν τον Διαμαντίδη ή σαν τους αντίστοιχους Σέρβους. Θεωρητικά έχει τα εργαλεία-παίκτες να παίξει αυτό που έχει σκεφτεί αλλά μάλλον οι παίκτες δεν είναι το ίδιο πρόθυμοι. Είναι και οι προπονήσεις που δεν προλαβαίνουν, η μειωμένη προετοιμασία που εντείνουν το πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα θεωρώ έχει ως ένα βαθμό και ο Μπαρτζώκας, να βρει παίκτες όχι με τα χαρακτηριστικά που θέλει αλλά να ακολουθούν το "πλάνο".
Δεν μπορεί να απολυθεί σε κάθε περίπτωση ο Ζοτς από την Παρτιζάν, παλιός παίκτης της, προπονητής που μ' αυτόν κέρδισε το Ευρωπαϊκό, θρύλος του μπάσκετ. Αν είναι να φύγει θα φύγει επειδή θα το αποφασίσει αυτός.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Νοέμ 26, 2025 10:19 am

Τρομερό δεύτερο ημίχρονο και ειδικά το τρίτο δεκάλεπτο, έτσι πρέπει να παίζουμε και ιδανικά για μεγαλύτερα διαστήματα.

Ωστόσο υπάρχει το σημείο που αναφέρθηκε, το οποίο ακόμα δεν είναι πρόβλημα γιατί έρχονται οι νίκες αλλά αν δεν αλλάξει θα είναι.
Κερδίζουμε παίζοντας το μπάσκετ του 2023-2024 και οχι μόνο αυτό αλλά με τους ίδιους παίκτες.

Δηλαδή επιθετικές αιχμές στην περιφέρεια τους Σλούκα, Ναν που αξιοποιούν ιδανικά τον Φαρίντ (τρομερή ανακάλυψη) που έχει επίδραση σχεδόν σαν τον πράιμ Λεσόρ,τον Γκράντ να δένει την περιφέρεια, Χουάντσο να δένει την άμυνα στους ψηλούς και Μήτογλου μπαλαντέρ 4-5.

Για να πάμε μακριά θα πρέπει να μπει στο κλίμα ο Σόρτς και γενικότερα να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας ώστε να ταιριάξουν και οι καινούργιοι. Διαφορετικά θα πρέπει ο σε 1 μήνα 36 Σλούκας και ο επίσης 36χρονος Φαρίντ να παίζουν στο ίδιο επίπεδο όλη τη χρονιά και χωρίς τραυματισμούς.
Μακάρι αλλά είναι στατιστικά απίθανο.
Conan1982 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Δεν είναι ίδια περίπτωση νομίζω ο Μεσίνα με τον Ζοτς, o Ζοτς είδε που πάει το μπάσκετ, αθλητικότητα, ταχύτητα και προσπάθησε να προσαρμοστεί σε αυτό, αλλά είναι σαν να έμεινε μετέωρο το βήμα, δεν θα πείσεις τους Αμερικάνους να παίξουν αλτρουιστικά σαν τον Διαμαντίδη ή σαν τους αντίστοιχους Σέρβους. Θεωρητικά έχει τα εργαλεία-παίκτες να παίξει αυτό που έχει σκεφτεί αλλά μάλλον οι παίκτες δεν είναι το ίδιο πρόθυμοι. Είναι και οι προπονήσεις που δεν προλαβαίνουν, η μειωμένη προετοιμασία που εντείνουν το πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα θεωρώ έχει ως ένα βαθμό και ο Μπαρτζώκας, να βρει παίκτες όχι με τα χαρακτηριστικά που θέλει αλλά να ακολουθούν το "πλάνο".
Δεν μπορεί να απολυθεί σε κάθε περίπτωση ο Ζοτς από την Παρτιζάν, παλιός παίκτης της, προπονητής που μ' αυτόν κέρδισε το Ευρωπαϊκό, θρύλος του μπάσκετ. Αν είναι να φύγει θα φύγει επειδή θα το αποφασίσει αυτός.
Υπάρχει και κάτι άλλο.

Από τη μια δεν είναι σε ομάδα που έχει το μπάτζετ για να πάρει τοπ παίκτες ή να διατηρήσει τους παίκτες που θα αναδείξει σε τοπ (και λογικό να προτιμάει τη χώρα του στα 60+, έχει κερδίσει τα πάντα μάλλον αυτό είναι πιο σημαντικό από το να πάει σε μια Ρεάλ να προσπαθήσει να πάρει μια Ευρωλίγκα ακόμα πχ) και από την άλλη δεν έχει τους γηγενείς που θα το αντιστάθμιζαν αυτό.
Οι Σέρβοι αυτή την περίοδο έχουν κάποιους πολύ καλούς που είναι στο NBA(συν τον Μίσιτς που είναι απλησίαστος οικονομικά) και αρκετούς ακόμα που δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Αυτό φάνηκε με την ομάδα του 2022-2023. Με μεγαλύτερο μπάτζετ θα είχαν κρατήσει τον Λεσόρ και αν δεν είχαν καταφέρει να κρατήσουν τον Έξουμ (το πιθανότερο) θα είχαν μπορέσει να πληρώσουν για ελιτ κοντό να τον αντικαταστήσει. Δεν μπορείς πάντα να βρίσκεις Λεσόρ και Έξουμ από τα αζήτητα.

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Τετ Νοέμ 26, 2025 10:26 am

Με το λαχείο Φαριντ έχει μπει για τα καλά στις ράγες για 8ο ο ΠΑΟ.

Ποιοι θα μπορούσαν να τον ανακόψουν;
Βασιλης7 αν δεν έχει τραυματισμούς
Και μετά κάποιες πιθανότητες εμείς και ισως Ρεάλ και Σάρας;

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Νοέμ 26, 2025 11:14 am

Παρότι χθες ξεκινήσαμε τραγικά,με την άμυνα να είναι ένας όρος που μάλλον οι παίκτες τον έμαθαν χθες για πρώτη φορά στις τελευταίες εντολές πριν το τζάμπολ, η συνέχεια έφερε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση,σε επίθεση και άμυνα.Δευτερη σερι αγωνιστικη που η ομαδα τρεχει ασυλληπτο σερι μεσα στο ματς, μετα το 26-1 με την Ντουμπαι,25-0 χθες.
Σλουκας καταπληκτικος για αλλο ενα ματς, στα 36 και παιζει αλανθαστα την θεση του πλευμεικερ,Ναν μετρημενος,σωστος mvp.

nikkal

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Τετ Νοέμ 26, 2025 11:24 am

Καλημέρα.
Καλά κάνουμε και χαιρόμαστε, αλλά θα πρέπει να προβληματιστούμε για το θέμα του άσσου.
Αυτή την στιγμή ο 36χρονος Σλούκας παίζει εξαιρετικά, αλλά πίσω από αυτόν έχουμε πάλι θέμα. Κι επειδή θα είναι εξωπραγματικό να συνεχίσει το ίδιο τέμπο, φοβάμαι πως θα υπάρξει ζήτημα στην πορεία.
Ο Σορτς, όπως έχω ξαναγράψει, ήταν ο καλύτερα διαθέσιμος, αλλά ενδεχομένως όχι ο ιδανικότερος. Ίσως να θέλαμε έναν floor manager τύπου Σλούκα ή Καλάθη στα καλά του και όχι παίκτη τύπου Σορτς.
Θα μου πεις είχαμε τέτοιον και δεν έπιασε. Λορέντζο Μπράουν λεγόταν.
Σε κάθε περιπτωση, με Σορτς στα ρηχά και Γκραντ που δεν είναι άσσος, δεν γίνεται δουλειά. Κι επειδή ο δεύτερος δεν πρόκειται να γίνει άσσος, θα πρέπει ο πρώτος να μπει οπωσδήποτε ενεργά στο παιχνίδι.
Τεχνικά, η μοναδική λύση που δείχνει εύκολη και έχει δουλέψει είναι να παίζει με τον Γκραντ δίπλα του ή έστω με τον Σλούκα ως δυάρι. Όχι με τον Ναν διότι δείχνει μη λειτουργικό.

Peris123

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ginobili

Τετ Νοέμ 26, 2025 12:18 pm

pan24 έγραψε:
Τετ Νοέμ 26, 2025 10:19 am
Τρομερό δεύτερο ημίχρονο και ειδικά το τρίτο δεκάλεπτο, έτσι πρέπει να παίζουμε και ιδανικά για μεγαλύτερα διαστήματα.

Ωστόσο υπάρχει το σημείο που αναφέρθηκε, το οποίο ακόμα δεν είναι πρόβλημα γιατί έρχονται οι νίκες αλλά αν δεν αλλάξει θα είναι.
Κερδίζουμε παίζοντας το μπάσκετ του 2023-2024 και οχι μόνο αυτό αλλά με τους ίδιους παίκτες.

Δηλαδή επιθετικές αιχμές στην περιφέρεια τους Σλούκα, Ναν που αξιοποιούν ιδανικά τον Φαρίντ (τρομερή ανακάλυψη) που έχει επίδραση σχεδόν σαν τον πράιμ Λεσόρ,τον Γκράντ να δένει την περιφέρεια, Χουάντσο να δένει την άμυνα στους ψηλούς και Μήτογλου μπαλαντέρ 4-5.

Για να πάμε μακριά θα πρέπει να μπει στο κλίμα ο Σόρτς και γενικότερα να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας ώστε να ταιριάξουν και οι καινούργιοι. Διαφορετικά θα πρέπει ο σε 1 μήνα 36 Σλούκας και ο επίσης 36χρονος Φαρίντ να παίζουν στο ίδιο επίπεδο όλη τη χρονιά και χωρίς τραυματισμούς.
Μακάρι αλλά είναι στατιστικά απίθανο.
Conan1982 έγραψε:

Υπάρχει και κάτι άλλο.

Από τη μια δεν είναι σε ομάδα που έχει το μπάτζετ για να πάρει τοπ παίκτες ή να διατηρήσει τους παίκτες που θα αναδείξει σε τοπ (και λογικό να προτιμάει τη χώρα του στα 60+, έχει κερδίσει τα πάντα μάλλον αυτό είναι πιο σημαντικό από το να πάει σε μια Ρεάλ να προσπαθήσει να πάρει μια Ευρωλίγκα ακόμα πχ) και από την άλλη δεν έχει τους γηγενείς που θα το αντιστάθμιζαν αυτό.
Οι Σέρβοι αυτή την περίοδο έχουν κάποιους πολύ καλούς που είναι στο NBA(συν τον Μίσιτς που είναι απλησίαστος οικονομικά) και αρκετούς ακόμα που δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Αυτό φάνηκε με την ομάδα του 2022-2023. Με μεγαλύτερο μπάτζετ θα είχαν κρατήσει τον Λεσόρ και αν δεν είχαν καταφέρει να κρατήσουν τον Έξουμ (το πιθανότερο) θα είχαν μπορέσει να πληρώσουν για ελιτ κοντό να τον αντικαταστήσει. Δεν μπορείς πάντα να βρίσκεις Λεσόρ και Έξουμ από τα αζήτητα.
Πάει για όλους , αλλά εγώ να πω ότι με σορτς παίξαμε δύο εξαιρετικά παιχνίδια με Παρί Ρεάλ, σίγουρα όταν Σλούκας ναν είναι καλοί σταθερά είναι δύσκολο να αντικατασταθούν ειδικά όταν και ο Γκραντ είναι καλά. Ωστόσο εγώ (σε αντίθεση με Μπράουν πέρσι) βλέπω να αξιοποιείται ο Σορτς και να υπάρχει πλάνο ένταξης του.

Θεωρώ ότι θα ανέβει όπου χρειαστεί .
Εμένα το ερωτηματικό είναι ο φαριντ να αντέξει και αν θα δέσει με Χολμς

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Νοέμ 26, 2025 12:22 pm

Ενα χειζ ντειβις ναχαμε!ονειραα!διωχνεις γιουρτσεβεν κ γκριγκονις κ εισαι μια χαρα!χολμς φαριντ χειζ χουαντσο μητογλου σαμο

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”